Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΜΕ ...Οι σημαιοφόροι του σφυροδρέπανου.!


Γράφει ο Ιάσων...

Για μια ακομη φορα το θρασυτατο εκνομο σταλινικο κομμα του ΚΚΕ και η παραστρατιωτικη του οργανωσι απετρεψε δια "συμβολικης" βιας την προγραμματισμενη διεξαγωγη διαλογου εκελεγμενων εκπροσωπων του Ελληνικου Λαου...

Ο Υπουργος Εργασιας μιας νεοεκλεγμενης (πριν από 50 ημερες περιπου) κυβερνησεως από την πλειοψηφια του Ελληνικου Λαου σε καθολικη ψηφοφορια, και τα προεδρεια ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, των ανωτατων συνδικαλιστικων οργανωσεων, τα οποια επισης είναι εκλεγμενα και εκπροσωπουν το συνολο των εργαζομενων, παρεμποδισθησαν δια της "συμβολικης"βιας.
Να σας εξομολογηθω ότι ποτέ δεν καταλαβα πια τελικως είναι η διαφορα μεταξυ πραγματικης και συμβολικης βιας κατα το ΚΚΕ.
Το κοσερβοκουτι..?
Ισως.!!!
Το αποτελεσμα όμως ηταν ότι, ο μεταξυ των εκλεγμενων εκπροσωπων του λαου, διαλογος "δημοκρατικα" δηλαδη και κυριολεκτουμε, κομμουνιστικα απεκλεισθη.
Στην ιδιοτυπη λαικη "δημοκρατια" που εχουμε αναπτυξει, ανωμαλο σιαμαιο εκ γενετης τερατουργημα της μεταπολιτευσεως ελεω ανικανων κληρονομικων δυναστειων-δυναστων, διαλογος νοειται μονο εφ οσον το ΚΚΕ επιτρεπει.
Και διαλογος για το ΚΚΕ σημαινει:

Υπαγορευσι των εξωπραγματικων κομμουνιστικων θεσεων και η πληρης αποδοχη από τους σιωπηλους "συνομιλητας" χωρις να αρθρωσουν οιανδηποτε αντιρρησι.
Αλλα ουτε και αυτή η αποδοχη θα ηταν αρκετη, αν δεν συνοδευεται με την πληρη ανατροπη του αστικου κρατους δηλαδη της υποδουλωσεως του 93% περιπου του Ελληνικο Λαου στην ιδεοληψια της Κουκουδικης εγχωριου Καμπουτσεα..
Καθ οσον αυτό είναι το πρωτιστον καθηκον και το μεθοδευμενο προγραμμα του ΚΚΕ. (ιδε μικρο χαρακτηριστικο αποσπασμα στο τελος)
Ετσι είναι αναποφευκτο.
Μια οργανωμενη μειοψηφια με αφοσιωμενα στελεχη προσηλωμενα με θρησκευτικη αυστηροτητα στην Κομμουνιστικη λατρεια του σταλινικου δογματος, προπλασμα-προτυπο της κοινωνιας των σκλαβων που επαγγελλεται να δημιουργηση, πανετοιμη για ολα, εχει πεισθη, οτι αυτη και μονον αυτη κατεχει την απολυτη αληθεια.
Αυτη μονον προασπιζει το ενα και μονο θεμιτο συμφερον του ''προδομενου λαου'' της.
Η ντροπη βεβαια για τον καθημερινο θα ελεγα βιασμο αυτό του Ελληνικου λαου δεν είναι μονομερης ευθυνη του ασυνειδητου σταλινικου εκνομου κομματος.
Αφου αυτό επανειλημμενως στο προγραμμα του αλλα και δια στοματος της ..."οσιας" του Περισσου εχει δηλωθη και καταγραφη:

Να θυμισουμε μερικα αποσπασματα?

1. "...Αυτό το θηρίο που έχουμε απέναντι, που αν το πούμε με μια λέξη είναι το αστικό πολιτικό σύστημα, είναι το καπιταλιστικό σύστημα, τα μονοπώλια, ο ιμπεριαλισμός, αυτό το θηρίο για να μπορέσει ο λαός να το πολεμήσει πρέπει να στοχεύσει από την αρχή στην καρδιά. Αν βάλει άλλους στόχους δε θα τα καταφέρει. Θα το τραυματίσει, θα το πληγώσει, αλλά το θηρίο θα αναζωογονηθεί, θα σε καταπιεί...". Ριζοσπαστης 7/3/2008. Απο την επίσκεψι της Γενικιάς Γραμματέα ςτης ΚΕ του ΚΚΕ στα ΤΕΙ Αθήνας
2. Ομιλια στην Βουλη 29/5/2008 κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησής της προς τον πρωθυπουργό για την πολιτική της κυβέρνησης στην ανώτατη εκπαίδευση."Καλούμε σε συνειδητή απειθαρχία... Αν αυτός είναι ο νόμος και όπως λέτε, πρέπει να εφαρμοστεί, εμείς σας λέμε ότι δεν πρόκειται να πειθαρχήσουμε..."
3. Θα διαμορφωθεί ένα νέο επαναστατικό Σύνταγμα, νέα νομοθεσία που αντιστοιχεί στις νέες κοινωνικές σχέσεις και αντίστοιχα θα διαμορφώνεται το Εργατικό, το Οικογενειακό Δίκαιο και θα είναι νομικά κατοχυρωμένες όλες οι νέες κοινωνικές σχέσεις. Συγκροτείται καινούργιο δικαστικό σύστημα το οποίο στηρίζεται σε επαναστατικούς λαϊκούς θεσμούς απονομής της δικαιοσύνης. Αρκετές ιδέες μπορούμε να πάρουμε από τη δικαιοσύνη όπως λειτούργησε στην ελεύθερη Ελλάδα, στην Κατοχή, στα χρόνια του Δημοκρατικού Στρατού. Το δικαστικό σώμα συγκροτείται από αιρετούς και ανακλητούς λαϊκούς δικαστές, καθώς και από μόνιμο δικαστικό προσωπικό που θα είναι υπόλογοι στους θεσμούς της εργατικής εξουσίας.
"...Οταν θα γίνει σοσιαλισμός στην Ελλάδα, όλοι οι βιομήχανοι θα μας παραδώσουν τις βιομηχανίες τους και θα πούνε πάρτε τα; Θα είναι σκληρή η σύγκρουση. Και θα είναι και με τους συμμάχους τους, ανώτερα μεσαία στρώματα κλπ. Δεν κατάλαβα δηλαδή. Βεβαίως θα υπάρξει και η βία, δεν το κρύβουμε..." (6/11/2008, Ξενοδοχειο Αστηρ Πατρας, παρουσιασις θεσεων ΚΚΕ για το 18 ο Συνεδριο).
Η ευθυνη γι αυτή την ανωμαλη εκνομη αρρωστημενη παρανοικη καταστασι που βιωνει η χωρα μας της αναρχιας της ασυδοσιας της προσβολης των δημοκρατικων θεσμως του βιασμου της εκπεφρασμενης βουλης του Ελληνικου λαου, δεν φταιει μονο το ΚΚΕ.
Πρωτιστως η ευθυνη βαρυνει την δειλη λαικιστικη ηγεσια των δυο μεγαλυτερων κομματων, τα οποια εδωσαν το δικαιωμα σε μα ασημαντη μειοψηφια δογματικων ανεγκεφαλων να εμφανιζουν την Δημοκρατια ως μια Πουτανα…..
Που όποιος εχει "συμβολικα" οπλα την βια και την τρομοκρατια εφαρμοζει τις αρρωστες ιδεες του.
Επίλογος

Δεν είναι αυτοχειριασμος της Λογικης?

Ενα κομμα που ευαγγελιζεται διαδιδει επιχειρει καθημερινα με την βια, τη καταλυσι κάθε δημοκρατικου θεσμου, απαγορευει τον διαλογο σε κάθε κοινοτητα από τα πανεπιστημια μεχρι τους εξωραιστικους συλλογους, το κομμα αυτό με την προβια της κοκινοσκουφιτσας να παριστανει το απαυγασμα της Δημοκρατιας, ενώ είναι η χειροτερα εκφρανσις της τυραννιας?Και το κομμα αυτό με κροκοδειλιους λυγμους και δακρυα τοις πονεμενοις ομμασι να διαμαρτυρεται για ..."ανοικεια επιθεσι" για ..."αντικομμουνιστικη υστερια" για ..."μισαλλοδοξια»" όταν η κομμουνιστικη υστερια και η μισαλλοδοξια η βια και το ψευδος διαχρονικως και παγκοσμιως είναι το σημα κατατεθεν του.

Από το Προγραμμα του ΚΚΕ

Οι σημερινες επιδιωξεις του ΚΚΕ όπως καταγραφονται στο Προγραμμα του ΚΚΕ και ανακοινωθησαν κατά την διεξαγωγή του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ που έλαβε χώραν απο 9-12 Φεβρουαρίου 2005
Κεφάλαιο με τίτλο "Η Οικοδόμηση του Σοσιαλισμού"
"...Αφετηρία για το πέρασμα της ελληνικής κοινωνίας στο σοσιαλισμό, κατώτερη βαθμίδα του κομμουνισμού είναι: η επαναστατική κατάκτηση της εξουσίας απο την εργατική τάξη σε συνεργασία με τους συμμάχους της... Ανεξάρτητα απο την μορφή που θα πάρει το σοσιαλιστικό κράτος απο την άποψη της ταξικής ουσίας, θα είναι επαναστατική εξουσία της εργατικής τάξης, η δικτατορία του προλεταριάτου..." και εν συνεχεία,
"...Η μορφή που θα πάρει το επαναστατικό εργατικό κράτος θα λυθεί μέσα στην επαναστατικη πάλη στους σκληρούς ταξικούς αγώνες , σε συνθήκες που ξεσπάει και αναπτύσσεται η επαναστατική διαδικασία..."

1 comments:

  1. Ξερετε τι ομορφα και τι ευκολα θα μπει στους απλυτους κ@@ους τους το κωλοσφυροδρεπανο τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή