Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

H "Εθνική χήρα" Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου τώρα και ροκ!

Η ..."Εθνική χήρα" Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου δηλώνει σε συνέντευξη στο "Real life" πως έχει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα, ότι πουλάει και τις τρεις μεζονέτες και κατεβαίνει να ζήσει στο κέντρο της Αθήνας όπου θα μεταφέρει και το πολιτικό της γραφείο (!), για να είναι κοντά στον κόσμο που υποφέρει οικονομικά. (!)

Για πολλοστή φορά εκφράζει την αναγκαιότητα να εκλεγεί βουλευτής.
Για πολλοστή φορά δηλώνει ότι μετά τον Ανδρέα έκλεισε σαν γυναίκα, έναν φεγγίτη όμως έχει αφήσει ανοιχτό για να βρει έναν σύντροφο, αλλά αυτό δεν αλλάζει την απόφασή της για ...κλείσιμο.!
Για πολλοστή φορά δηλώνει ότι αυτή είναι το πραγματικό ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη, αφού γαλουχήθηκε απ ευθείας από τον ...Ανδρέα - πιο απευθείας δεν γίνεται - ανακοινώνει πως αρχίζει ραδιοφωνική εκπομπή στο ...internet , αλλά για πρώτη φορά δηλώνει και ...ροκ
Μάλιστα!
"Είμαι ροκ, πως να το κάνουμε!" δηλώνει.!
Τι μπορεί να συνδυάσει η γυναίκα!
Την φτώχεια με τις μεζονέτες, το κλείσιμο με το άνοιγμα, το παραδοσιακό ΠΑΣΟΚ με το ακραία μοντέρνο της look, το ραδιόφωνο με το internet και τώρα το κλασικό της χήρας Πρωθυπουργού με το ροκαμπίλι.
Δεν της είναι δύσκολο.
Τα καταφέρνει.!
Εδώ κατάφερε να συνδυάσει τον Ανδρέα Παπανδρέου με τον Νοράϊρ Σαπουτζιάν.
Τώρα θα κολώσει;

3 comments:

  1. Καλα......
    οταν πληρωνει τους γκομενους....
    φυσικα μενειστον"ασσ"
    ασε ρε που θαπολιτευτεις........
    εχουμε τρελλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας πρηξατε τα α@@@*&%$# με τον 14 μισθο. Ενας δημοσιος υπαλληλος παιρνει διπλασιο ισως και τριπλασιο μισθο απο εμενα καθε Χριστουγεννα και Πασχα.

    Εμεις στον ιδιωτικο δεν τολμαμε να κανουμε απεργιες διοτι θα χασουμε τις δουλειες μας. Πολυ απο εμας δουλευουμε εως και 55 με 60 ωρες την εβδομαδα και εσεις ακομα ασχολειστε με τους δημ. υπαλληλους. Σπουδασαμε πολυτεχνειο γιατι ετσι μας λεγανε να κανουμε οταν ειμασταν μικροι με το προσχημα πως θα εχουμε μια καλη ζωη.

    Μου αρεσε αυτο που σπουδασα και ειμαι περηφανος για τον ευατο μου αλλα δεν ανεχομαι αλλο τους παχυλους μισθους σε ατομα που δεν εχουν κανενα προσον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πες τα ρε δικέ μου 28/2/8:14.. 14ος μισθός και τρίχες κατσαρές. άμα δε σας αρέσει ρε να φύγετε να πάνε άλλοι που πλένουν σκάλες πρωί βράδυ. ακούς εκεί.. δεν ξέρουν ρε φίλε πως βγαίνουν τα λεφτά, δεν καταλαβαίνουν τι θα πει προσωπική ευθύνη, μόνο από "διοικητικά" και βλακείες ξέρουν γμτ οι κουλοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή