Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Ποιός είναι ο 42χρονος Γιώργος Τρομπούκης;

Ευνοημένος μεγαλοεργολάβος δημοσίων έργων υπήρξε για μια πολύ μεγάλη περίοδο ο Γ. Τρομπούκης, όπως ο ίδιος παραδέχεται στην απολογία που έδωσε, προχθές, ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας.

Στη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, ο κατηγορούμενος, ως ο άνθρωπος που "ξέπλυνε" τα χρήματα του ελληνικού συνδικάτου του εγκλήματος, ανέλαβε μια σειρά από μεγάλα έργα, όπως την κατασκευή των αεροδιαδρόμων στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", το Εφετείο της Αθήνας, μέρος των Ολυμπιακών έργων κ.ά.
Από την επαγγελματική του δραστηριότητα ο Γ. Τρομπούκης κέρδιζε 100.000 με 150.000 ευρώ το μήνα.
Αυτά τα χρήματα φέρεται να τα χρησιμοποιούσε για να "εξυπηρετεί" άλλα μέλη της εγκληματικής ομάδας, καθώς λειτουργούσε ως άτυπη "τράπεζά" τους.
Ο Γ. Τρομπούκης, ταυτόχρονα, όμως, επιχείρησε με την απολογία του ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας να "απαλλάξει" τον Π. Βλαστό από το ρόλο του εγκεφάλου της οργάνωσης, ενώ υποστήριξε ότι ηγετικό ρόλο στην απαγωγή του Περικλή Παναγόπουλου έπαιξε ο συγκατηγορούμενός του, Απόστολος Πετράκης.
Αυτό λοιπόν το ....μπουμπούκι, που τώρα οι πολιτικοί κάνουν πως δεν τον γνωρίζουν(!!!), είχε ...τρομακτικές πολιτικές διασυνδέσεις από το έτος 1996 έως και το 2004, αφού εκτός από τα παραπάνω "τερατώδη" έργα, συμμετείχε ως εργολάβος κατασκευής μεγάλων τμημάτων της Εγνατίας οδού, της Αττικής οδού, της λεωφόρου Κύμης, των γραμμών του Τραμ και είχε μηνιαίο εισόδημα - όπως προαναφέρουμε - 100 έως 150 χιλιάδες ευρώ.
Και δεν είναι μόνο αυτά...
Με το πρόσχημα των αντιπλημμυρικών έργων στην Ηλεία μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, η κατασκευάστρια εταιρία του Γιώργου Τρομπούκη έκανε παράνομες αμμοχαλικοληψίες στον ποταμό Νέδα και τον Αλφειό.
Οι παράνομες αμμοχαλικοληψίες από την εταιρεία ΚΕΡΚΕΤΕΥΣ, συμφερόντων Τρομπούκη, έγιναν με την κάλυψη πολιτικών και υψηλά ιστάμενων προσώπων στη Δημόσια Διοίκηση, όπως υποστήριξε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος.
Όπως δήλωσε ο κ. Κουτσούκος, η ίδια εταιρεία, ως υπεργολάβος του ΑΚΤΟΡΑ προέβη στις ίδιες ενέργειες και στον ποταμό Αλφειό.
Κάντε "κλικ" στην εικόνα για πλήρες μέγεθος.

5 comments:

  1. ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ????? Ε ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέχασες κάτι άλλο η Υπηρεσία Ειδικού Ελέγχου του Υπουργείου Οικονομικών (πρώην ΣΔΟΕ) έκανε έφοδο στην εταιρεία του Τρομπούκη και βρήκε οφειλές του στο δημόσιο σε ΦΠΑ ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ.
    Η οφειλή αυτή των 11 εκατ. ευρώ υπήρχε τώρα το 2009 όχι το 2004.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχως αμα δε ξερεις εναν ανθρωπο και ακους μονο τα κακα και της παρανομιες του τον κρινεις αμεσως.Δε διαφονω μαζι σε οσα γραφετε,ομως μηπως ξερετε ποσους ανθρωπους εχει βοηθησει και ποσα πραγματα εχει κανει στην Αμφιλοχεια και οχι μονο? και οτι γλιτωσε απο θαυμα οταν πηγαν να τον σκοτωσουν οπως επισης και γιατι πηγαν να τον σκοτωσουν?οσο για τον κουμπαρο του που τον κατηγορουνε κι ολας,ηταν πιο δεμενοι απο αδερφια και εκλεγε μολις το εμαθε.οι συνομιλιες μαζι του ομως δεν υπαρχουν πουθενα!ΓΙΑΤΙ???Δε λεω οτι ειναι καλος,παντως ουτε κακος.Τα μμε βγαζουν οτι θελουν μονο να δειξουν,και εμεις πιστευουμε αυτα που ακουμε.Ποιος Ελληνας ασχολειται με τη διαφανεια ρε παιδια?που ακομα και για να πατε φανταροι ξεσηκωνετε λυτους και δεμενους προκειμενου να πεσετε στα μαλακα!η μηπως ειναι ψεματα οτι η Ελλαδα ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΣΟΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και πόσους συντηρούσε στην Αμφιλοχια χωρις αντάλλαγμα...οσο για τα έργα καλα έκανε.Ας μη του τα δίνανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγα να μην τους δωσουμε και παρασημο κιολας που συντηρουσε την αμφιλοχια.δικα του ηταν τα χρηματα?ξερεις ποσες μανες εχουν κλαψει γι αυτον?ο ανθρωπος ηταν δολοφονος παει και τελειωσε αλλα το κρατος οταν εχει οφελη κανει την παπια παντα.και τον κουμπαρο του αυτος τον εφαγε και το ξερουν ολοι..καπου τον ενοχλουσε ο αναγν. πλεον και δεν του ηταν χρησημος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή