Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Ως εδώ και μη ...παρέκει.!

Δεν γνωρίζω αν μέχρι στιγμής τα καταφέραμε.!
Τουλάχιστον μένουμε με την ικανοποίηση ότι προσπαθήσαμε όσο αυτό ήταν δυνατόν.
Ο λόγος βεβαίως για την τήρηση ίσων αποστάσεων μεταξύ των δύο - κατ' ουσίαν - μονομάχων, όσον αφορά την προεδρική καρέλα στο κόμμα Νέας Δημοκρατίας.
Η απόφασή μας στο να τηρήσουμε ίσες αποστάσεις, υπήρξε απολύτως συνειδητή.
Το ίδιο ακριβώς θα πράξουμε και στην περίπτωση της επαναληπτικής εκλογής.
Και τούτο διότι:
Δεν καιροσκοπούμε, προσδοκώντας "κέρδη" από την επικράτηση του ενός ή της άλλης.
Θεωρούμε πως και οι δύο διεκδικητές του ..."θρόνου" διαθέτουν όλα τα προσόντα, ώστε να ανταπεξέλθουν στα υψηλά καθήκοντα της αρχηγίας ενός κόμματος εξουσίας.
Κρίναμε ότι οι πολίτες θα πρέπει να αποφασίσουν αβίαστα, και χωρίς καμία δική μας άμμεση ή έμμεση παρέμβαση ή ..."υπόδειξη".
Αν είναι δυνατόν.!
Από του σημείου όμως της ουδετερότητος, μέχρι της μονομερούς προβαλλόμενης "Σαμαρικής" αηδίας και αίσχους, νιώσαμε επιτακτική την ανάγκη να εκφράσουμε ευθέως την κριτική μας, αδιαφορώντας για το ποιός θα συμμερισθεί τις απόψεις μας.
Άλλωστε, η προσωπική άποψη του καθενός, είναι δικαίωμά του.
Και δικαίωμά μας βεβαίως να έχουμε κι' εμείς την δική μας.
Προ ημερών μιλήσαμε για "πόλεμο χαρακωμάτων" μεταξύ των δύο υποψηφίων, και κάποιοι ..."δεξιοί" υπερδημοκράτες, διαφωνώντας προφανώς μαζί μας, μας διέγραψαν και από τις λίστες των ιστολογίων τους, επειδή δεν πήραμε ανοιχτά θέση υπέρ του ...υποδειχθέντος εξ αυτών.!
Δικαίωμά τους.!
Δεν θα τους ακολουθήσουμε όμως. Εμείς, δεν πρόκειται να τους διαγράψουμε, αλλά απεναντίας θα συνεχίσουμε να τους έχουμε γραμμένους.
Προ καιρού διεφάνη, ότι το "Σαμαρικό" στρατόπεδο θα χρησιμοποιούσε για να πλήξει τον ..."εχθρό", το βαρύ πυροβόλο όπλου του "Μητσοτακισμού" με ότι αυτό συνεπάγεται.
Φαίνεται πως ο ..."εχθρός" δεν επλήγη όσο θα έπρεπε, και ήδη τις τελευταίες μέρες επιστρατεύθηκε το άλλο όπλο της αισχρότητος.
Αυτό της δήθεν ..."συλλογικής ευθύνης", όσον αφορά την προσφυγή στις πρόωρες κάλπες.
Ναι.! "Συλλογική ευθύνη" και επηρεασμός του Πρωθυπουργού από την Ντόρα για τις πρόωρες εκλογές.
Μ' άλλα λόγια, η Ντόρα Μπακογιάννη έσειρε τον Κώστα Καραμανλή σε εκλογές, και όχι οι συλλογικές ευθύνες των διεστραμμένων βατοπεδινών κ.λ.π. αχρείων που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη του Καραμανλή προς το πρόσωπό τους.
Για όλα λοιπόν φταίει η ...Ντόρα.!
Για βαστάτε ρε λεβέντες...
Στην αρχή, και προκειμένου να αποδυναμώσετε το εύρος της δυναμικής της Ντόρας ως πολιτικού, την ρίξατε ανεπιτυχώς στην "Μητσοτακική" συμπληγάδα, λες και ο Μητσοτάκης αποτελεί την ...λέπρα του πολιτικού στραβισμού της χώρας μας.
Ποιός είναι ο Μητσοτάκης;
Είναι αυτός κ.κ. αμνήμονες, που ανεδείχθη ως ο καλύτερος αρχηγός της Ν.Δ., εξαιρουμένου του ιδρυτού της.
Είναι αυτός που πολεμήθηκε μέχρις εσχάτων από τον Ανδρέα Παπανδρέου και επιβίωσε.
Είναι αυτός που έφθασε το κόμμα της Ν.Δ. στο ποσοστό του 47 % και κάποιοι ..."κουτσονόμοι" του στέρησαν τρείς φορές την πρωθυπουργία, όταν ο ..."σοσιαλιστής" Γκονζάλες κυβερνούσε αγέρωχος με 38%.!!!
Είναι αυτός που στάθηκε απέναντι στην κατάρα που άφησε ο ..."γέρος" της δημοκρατίας προς τον αείμνηστο γιο του Ανδρέα.
"Ευχή και κατάρα σου δίνω, αλλά θα πολεμήσεις τον Μητσοτάκη σαν τον χειρότερο εχθρό σου".
Αυτά, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, ειλικρινείς και τίμιοι με την ιστορία...
Πατάω delete στο blog, αλλά δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ την σκοπιμότητα, ώστε μέσω αυτού, να συμπληρώσω την όποια ενδεχομένως προσωπική μου ανεπάρκεια.
Τσιράκια του Σαμαρά...
Σταματείστε να πιάνετε στο στόμα σας τον Μητσοτάκη για να πλήξετε το προφίλ της κόρης του.
Χτυπήστε την στα ίσια αν έχετε ...γκογκόφια.!@
Τσιράκια του Σαμαρά...
Αν πονάτε την παράταξη, βάλτε όρια στην αήθη και ενορχηστρωμένη επίθεση κατά της Ντόρας.
Φτύστε τη χολή στο δάπεδο και όχι στο πρόσωπο του γράφοντος.
Δεν υπήρξα ποτέ "Μητσοτακικός". Τα φοιτητικά μου χρόνια, με βρήκαν στην ΟΝΝΕΔ του ευπατρίδη και αργότερα του "ψηλού".
Αυτή ήταν η μεγάλη της Δημοκρατίας Σχολή.
Δυστυχώς, κάποιοι όψιμοι "δεξιοί" βρίσκουν το θράσος να ...αφορίζουν.!
Ποιούς αφορίζετε ρε;
Όταν εμείς σηκώναμε τη σημαία της ΟΝΝΕΔ και τρώγαμε ξύλο στα πεζοδρόμια, εσείς κοιμόσασταν στην αγκαλιά της μάνας σας.
gianniotis

44 comments:

  1. Κρίμα, σε περίμενα πιό δυνατό.
    Επίσης το "τσιράκια του σαμαρά" είναι πολύ βαριά κουβέντα, φοβάμαι ότι το καβάλησες το καλάμι.
    Αντιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι είσαι Ντορικός γιαννιώτη το ξέραμα προ πολλού ασχέτως αν κτύπησες τη Ντόρα μόνο μια φορά και αυτή λόγω του σκοπιανού αεροπλάνου. Φυσικά άυτό είναι δικαίωμα σου. Μπορώ να πω ότι έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις αλλά και η Ντόρα λέει και ξαναλέει ότι ποτέ δεν εγκατέλειψα την παράταξη, ενοώντας το Σαμαρά σαν αποστάτη που έκανε την πολιτική άνοιξη.
    Η γνώμη μου είναι ότι δεν έπρεπε ούτε ο Αβραμόπουλος αλλά ούτε και ο Σαμαράς να είναι στη ΝΔ. Αντίθετα πρέπει να επιστρέψει ο Καρατζαφέρης παση θυσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σου Γιαννιώτη για το θάρρος σου να εκφράσεις ανοιχτά την άποψή σου!Υπέροχο το άρθρο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ φίλε γερά. Μην κολλάς σε τίποτα... Δεν αντέχετε πια αυτό το γάβγισμα των Σαμαρικών μπλοκ ούτε αυτή η σπέκουλα που έχει στηθεί ενάντια στην Μπακογιάννη. Επιτέλους και ένα μπλοκ που μπορούμε να μιλάμε άνετα χωρίς να μας κόβουν όπως κάνουν επανηλλείμένος τα φιλοσαμαρικά γκρουπ. Προχώρα δυνατά όπως μας έχεις συνηθίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους ακούγεται και η αλήθεια για το Μητσοτάκη γιατί όλες αυτές τις μέρες ακούω ρατσιστικές κατηγορίες και προκατηλλημένες τοποθετήσεις που μου σηκώνουν την τρίχα. Γιατί δεν είναι δυνατό να ξεχνάμε την ιστορία αυτής της παράταξης. Και στην ιστορία της παράταξης ο Σαμαράς επέλεξε ο ίδιος να φύγει και να την αποποιηθεί. Η μήπως δεν είναι έτσι. Και τέλος πάντων όλοι δικαιούμαστε μια δευτερη ευκαιρία σε αυτή τη ζωή, αλλά ο Σαμαράς τη θέλει για να αποτελειώσει αυτό που άρχισε. Για να διασπάσει τη ΝΔ για δεύτερη φορά. Θα τον αφήσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και από τις δύοό πλευρές έχουν ακουστεί σκληρά πράγματα. Και εγώ υποστηρίζω την κυρία Μπακογιάννη, όμως δεν θα χωριστούμε και στα δύο... Λίγη προσοχή από όλους. Αλλιώς η επόμενη μέρα θα είναι δυσκολότερη. Εκτός αν κερδίσει ο... ΠΑΝΙΚΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. File se paradexomai. Den eimai me to koma sas alla se goustaro gia tis kathares apopseis sou. File eisai teleios.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή αφήνουμε κάποιον να εκφραστεί μόνο όταν μας συμφέρει? Τα 2 πρώτα σχόλια είναι οπαδών του Σαμαρά προφανώς που δεν μπορούν να δεχτούν ότι η Ντόρα είναι σαφώς καλύτερη για αρχηγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πλήκτρο **delete** να το ξεχάσεις Γιαννιώτη...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περήφανος Γιαννιώτης ΜετανάστηςΠέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009 στις 5:58:00 μ.μ. EET

    Μπράβο ρε φίλε! Μας έχουν δηλητηριάσει με τη λάσπη και τη χυδαιότητα τους!

    Δεν τους ενοχλούν τα γεγονότα και οι πράξεις των υποψηφίων αρχηγών που στηρίζουν και τους ενοχλέι η καταγωγή της Ντόρας και επιβραβεύουν τις κατάπτυστες χυδαιότητες των ΜΜΕ του ΠΑΣΟΚ που θέλουν ΣΑΜΑΡΑ για να τον κάνουν κουμάντο.

    Για να μην πιάσω και τους ντόπιους πολιτικούς που καθημερινά βεβηλώνουν το όνομα και την ιστορία του Αβέρωφ επειδή ο άχρητος ο Γιαννάκης υπέγραψε στην 50άδα! Άσε τον άλλον τον Τασούλα που χρόνια γλυφότανε στο γραφείο της Ντόρας και αν δεν τον είχαν πιέσει για δήλωση μέχρι θανάτου οι πατρώνες του μέχρι την Κυριακή θα της έλεγε ο ψεύτης ότι τη στηρίζει! Να βγάλει το φουστάνι του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν είσαι ο μόνος άλλους τους παίρνουν και τους απειλούν επειδή έγραψαν το ένα ή το άλλο.

    Μην φοβάσαι από τη Δευτέρα θα έρθει ξανά η ηρεμία.

    Εμείς δε θέλουμε να διαλύσομε το κόμμα μας και τη Δευτέρα θα τους αγκαλιάσουμε πάλι όπως κάναμε και το 2004 που τους δεχθήκαμε πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν ο χαρακτήρας είναι αυτό που κυρίως συνιστά τον ηγέτη, η πολιτική διαδρομή των υποψηφίων δημιουργεί ερωτηματικά για την ελκυστικότητα των υποψηφιοτήτων τους. Τι είδους σοβαρό κόμμα είναι αυτό που δέχεται να είναι υποψήφιος για την αρχηγία ένας γραφικός νομάρχης που καταδικάστηκε πρωτοδίκως για παράβαση καθήκοντος; Τι είδους κόμμα αρχών είναι αυτό που επιβραβεύει την καιροσκοπική συμπεριφορά πρώην κορυφαίου υπουργού του, παραχωρώντας του σήμερα τη θέση του υποψηφίου αρχηγού; Το πρόβλημα με τον κ. Σαμαρά δεν είναι μόνο ο ανδρεοπαπανδρεϊκής κοπής εθνολαϊκισμός του (πράγμα εξόχως σημαντικό φυσικά), ούτε τόσο η περιλάλητη αποστασία του το 1993, όσο η μη διάθεσή του να αναλάβει εμπράκτως το ρίσκο των επιλογών του...
    Σε ορθολογικά πολιτικά συστήματα, οι πολιτικοί λειτουργούν, κατ’ αρχήν, βάσει αρχών, και λιγότερο βάσει κριτηρίων προαγωγής της σταδιοδρομίας τους. Σε έναν ορθολογικό δημόσιο βίο λειτουργεί το «λόγον διδόναι». Αν ο κ. Σαμαράς έκρινε ότι έπρεπε να επανέλθει στο κόμμα από το οποίο θορυβωδώς αποχώρησε, όφειλε να εξηγήσει δημοσίως τους λόγους της επανόδου του. Ουδέποτε το έκανε. Στερείται συνεκτικής αφήγησης, η οποία να ερμηνεύει πειστικά την πολιτική διαδρομή του. Γιατί να μην του προσαφθεί ο ψόγος του καιροσκόπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κόψτε τα μοιρολόγια και τις κακίες σας.
    Σκεφτείτε πρώτα τη Νέα Δημοκρατία, εμείς πάντως πάμε να ψηφίσουμε την Κυριακή, για να ξεμπερδεύουμε από τον πρώτο γύρο.
    Διότι για τους αγνούς νεοδημοκράτες:
    1. Το νόμιμο δεν είναι και ηθικό
    2. Τα λεφτά των ταμείων είναι μόνο των ασφαλισμένων
    3. Η εκκλησία δεν είναι συνέταιρος σε real estate
    4. Ta fax δεν χάνονται, καταχωνιάζονται
    5. Ο νεποτισμός δεν είναι θεωρία στη διοίκηση επιχειρήσεων
    Αντώνη Σαμαρά, μας χρωστάς μια Άνοιξη …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βασικά ξεχνούν πως ο Μητσοτάκης είναι ο μόνος που κέρδισε το ΠαΣοΚ με τόσο μεγάλη διαφορά. Γιαννώτη έχεις δίκιο για τη Ντόρα. Την κτυπούν λες και φταίει που στήριξε τον Καραμανλή σε κάθε του αποφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητε οτι και να γραψετε υπο το κρατος του φανατισμου η εκλογη εχει κλειδωσει για την Κυριακη και δειχνει ΣΑΜΑΡΑ.. ειναι γεγονος οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των νεοδημοκρατων ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ δεν μπορει να συγχωρεσει τον ΕΝΔΟΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ (κυπριακο - σκοπιανο - αγωγους - εξοπλισμους) ΟΥΤΕ ποτε ξεχναει την ΑΤΙΜΗ ΚΟΛΛΕΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟ (σουφλια) ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ανοιγωντας την πορτα εξουσιας στον θλιβερο γιωργακη και προετοιμαζοντας την ντορα για αρχηγο... ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ που ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΔ... εκει χασανε ... εκει εχασε το μητσοτακεικο και ολοι οι εξαρτωμενοι (μηαχανισμος) απο αυτον..

    Καληνυχτα ντορα

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ !

    ΖΗΤΩ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΣΗ.
    Ναι στην ελεύθερη οικονομία και κοινωνία.
    Ναι στο φιλελευθερισμό!
    Όχι στην παλαιοδεξιά,
    όχι στηναναγέννηση της προδικτατορικής ΕΡΕ.
    ΤΩΡΑ ΝΤΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε χαίρομαι για το θάρρος σου και τις απόψεις σου, αν και θα ψηφίσω Σαμαρά. Θεωρώ όμως πως κάποιοι άνθρωποι σοβαροί, όπως και συ, πρέπει να παραμείνουν ψύχραιμοι τις τελευταίες μέρες και ώρες και να δεχθούν την απόφαση της βάσης με την σκέψη στην επόμενη μέρα. Γιατί δυστυχώς έχουμε και μεις πολλούς φανατικούς στις τάξεις μας. Καί έχετε (έχουμε) υποχρέωση να τους συγκρατήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΑΝΗΚΕ... ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΕΡΤ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΒΑΣΤΑΖΟΥΣ... ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ , ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΤΟΡΑ - ΠΟΛΥΔΩΡΕΣ - ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΔΕΣ (ωρες και ωρες στα παραθυρα ...) αλλα οσο και να σπρωχνει το πρασινο κατεστημενο των βρωμοκαναλων Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ και θα θα το αποδειξει ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κράτα γερά Γιαννιώτη!
    Οι φασιστικές πρακτικές, οι απειλές και οι φοβέρες, δεν περνάνε.
    Και πού να δεις, τί τραβάνε οι Νεοδημοκράτες στη Μεσσηνία από το "σύστημα Σαμαρά"...
    Αλλά, φτάνει η Κυριακή και θα πάρουν την απάντηση στην κάλπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το σκηνικό των «σαμαρικών» παραπέμπει στον Τιτανικό. Το πλοίο βούλιαζε, η ορχήστρα έπαιζε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. οσο η ντορα βλεπει να ζυγωνει η Κυριακατικη σφαλιαρα απο τους νεοδημοκρατες ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΧΑΖΕΙ το κομμα (παληα της τεχνη κοσκινο..) αδιαφορωντας για την χωρα μας την ΝΔ και τον λαο μας... ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ...

    ΚΡΙΜΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. σε ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ κανενας δεν θα θυμαται το ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Αντώνη Σαμαρά, μας χρωστάς μια Άνοιξη" λέει ο φίλος παραπάνω και φαντάζομαι θα εννοεί "Πολιτική Άνοιξη"...

    Αντώνη Σαμαρά μας χρωστάς την ελπίδα της νιότης μας που πρόδωσες.

    Αντώνη Σαμαρά μας χρωστάς τα όνειρα μας που τα γκρέμισες.

    Αντώνη Σαμαρά μας χρωστάς τα χρόνια που χάσαμε!

    ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μια χαρα τα λες παλικαρι μου... Κυριακη κοντη γιορτη λεει ο λαος μας... εγω εξακολουθω να πιστευω πως 11 χρονια που καθησε το ΠΑΣΟΚ στο κεφαλι μας (1993-2004).. εγινε εξαιτιας του Σαμαρα... και επειδη πονεσα απιστευτα εκεινα τα 11 χρονια... οπως σχεδον ολοι μας φανταζομαι.. μου ειναι αρκετα δυσκολη εως και οδυνηρη η σκεψη οτι υπαρχει εστω και το ενδεχομενο να τον εχω αρχηγο μου..Η Ντορα μπορουσε να ειχε κανει κινηση εδω και πολλα χρονια ωστε να βγει στο προσκηνιο ειτε με δικο της κομμα.. ειτε κοντρα στον καραμανλη... ομως σταθηκε διπλα στην παραταξη και την στηριξε απο το καθε ποστο που υπηρετησε... Κατ' εμε... ειναι η μοναδικη που μπορει να παει την Νεα Δημοκρατια ενα βημα παραπερα... Και θα το κανει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο σοφός λαός μας λέει πως από όταν βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο... Όταν όμως δε λέγεται ούτε αυτή, όχι φιλότιμο και τσίπα αλλά ούτε ανθρωπιά και μπέσα δεν μπορείς να επικαλεστείς πως έχεις... Άνθρωπο που δεν αναγνωρίζει τα λάθη του, αρνούμαι να τον σεβαστώ ως Αρχηγό μου... ΤΕΛΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φρέσκα νέα για παραπλανημένους σαμαρικούς…:

    http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=22918

    Υπομονή παιδιά! Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν… Σήμερα μπήκαν στη μάχη οι συνδικαλιστές που ξέρουν από αγώνες! Δεν θα επιτρέψουν την άλωση της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης από τον προδότη και πατριδοκάπηλο Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. kala...pate na psifisete gia proedro tin kyria pou mazi me ton karamanli souflia ke pavlopoulo efthinonte gia tin toso varia itta? apisefto....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Giati re file???????
    O Samaras den symeteixe stin kivernisi???? Kai an diafonouse gia tis proores ekloges tote giati ebale ypopsifiotita???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σας χαίρομαι που δεν τσακώνεστε!
    Άρα - είτε ψηφίσετε τη Μπακογιάννη είτε τον Σαμαρά - το πίσω μέρος του εγκεφάλου σας λειτουργεί με γνώμονα την εξουσία και ξέρετε ότι πρέπει να είστε ενωμένοι για να κερδίσετε την εξουσία και την εξ αυτής απορρέουσα κουτάλα.
    Άλλωστε τα ίδια και χειρότερα συνέβησαν και στο άλλο "μεγάλο κόμμα".
    Χέστηκαν, αλείφτηκαν αλλά δεν διασπάστηκαν!
    Τους ενώνει κι αυτούς όπως και σας η "ιδεολογία" φαντάζομαι.
    Αλλοίμονο στα πρόβατα που ακολουθούν και τους μεν και τους δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η ΝΔ εχασε παταγωδως γιατι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ητανε ενα ΠΑΣΟΚ εσωτερικου (οπως οι παληοτεροι ειχαμε ΚΚΕ εξωτερικου και ΚΚΕ εσωτερικου) ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΜΙΜΗΣΙΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΟΘΡΩΔΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ , ακομη μιμουμενοι και τις λεξεις τους προσπαθουσαμε να περασουμε ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.. σε ενα κοσμο ΟΜΟΡΦΟ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟ..

    ε οχι ΚΥΡΙΟΙ αυτην την αθλια μιμηση ΠΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ ηρθε η ωρα ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ.. ηρθε η ωρα ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ και να ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ,στα γραμματα στις τεχνες στον τυπο στα ΜΜΕ στα πανεπιστημια στα υπουργεια ΠΑΝΤΟΥ..

    ΦΤΑΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ - ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ? ΠΟΤΕ ΠΡΟΚΟΨΕ ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ? ΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ?

    ΦΤΑΝΕΙ! καταληξαμε με 30 δημοσιογραφους της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σε μια σειρα απο καναλια και εκπμομπες χειραγωγησεως ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ και να μην υπαρχει ουτε ενας ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ , ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ.... απο την ερτ , νετ , μεγκα , αντεννα , σκαι , αλφα, αλτερ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ τι πρεπει να λεμε 'ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΟ' πως να συμπεριφερομαστε... ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ... οχι παιδια , ΟΧΙ , ΟΧΙ , ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ... και αν αυτος ο ΣΑΜΑΡΑΣ που ερχεται την Κυριακη αποτυχει , κοροιδεψει ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ....αλλα οχι αλλεσ 'ΝΤΟΡΕΣ' οχι αλλεσ 'ντορες' Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ - ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΙ - ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ - δεν εχουμε πια καιρο για μητσοτακιες, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ ΤΙΠΟΤΑ , ΝΑ ΠΡΟΧΗΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ ΠΙΑ ΠΑΝΕΥΤΩΡΑΙΚΑ...

    Οσοι το καταλαβουν καλως ελπιζω να ειναι και οι περισσοτεροι γιατι θα τους χρειαστουμε ολους σε αυτον τον αγωνα που ερχεται.. ιδαλλως το μαυρο σκοταδι που φανηκε με την ελευση του πασοκ πανω απο την Ελλαδα μας θα ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, αν φυγει ποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιαννιωτη με απογοητευσες!
    Εχει το θρασος να μιλαει για επιθεσεις η Ντορα που ξημεροβραδιαζεται στα καναλια;
    Εχεις δει πως βριζει τον Σαμαρα στις συνεντευξεις της;
    Κι αν αναφερεσαι στην αηδια του Μακη,μαθε οτι δεν γραφτηκε απ'το επιτελειο του Σαμαρα.
    Περισσοτερα μετα τις Εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιαννιώτη είσαι για λύπηση, είσαι εντελώς σαλίγκαρος. Φτου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η απίστευτη χυδαιότητα των Σαμαρικών ακόμα και εδώ δέν μπορεί να κρυφτεί, έφτασαν στο σημείο να επιτεθούν ακόμα και στον gianniotis για το καθόλα δικαιότατο άρθρο του. Όχι δέν είναι οι παλιοί Σαμαρικοί του 1993, πρόκειται για την ίδια βρωμιά το καρκίνωμα που κρατούσε μέσα της η Νέα Δημοκρατία οι μαθητές της σχολής Ρουσσόπουλου που την οδήγησαν ταχύτατα σε τέτοια συντριπτική ήττα απέναντι σε έναν ανύπαρκτο αντίπαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. φίλοι υποστηρικτές του Αντώνη Σαμαρά..... έχετε χάσει!
    απλά και ξεκάθαρα..
    οι Νέο Δημοκράτες δεν μασάμε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα ..
    από Δευτέρα όλοι μαζί να κάτσουμε να φτιάξουμε, το μεγάλο κόμμα την μεγάλη Κεντροδεξιά με γνώμονα και πολιτικές που θα μας βάλουν στο προσκήνιο της επόμενης Κυβερνητικής Θητείας και της Ευρώπης των λαών....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αγαπητέ φίλε Hellas-Orthodoxy...

    Συγνώμη που σε απογοήτευσα.!
    Νόμισα πως είχα κι εγώ δικαίωμα να εκφράσω άποψη, αλλά ...επλανήθην.!
    Υπόσχομαι πως δεν θα το ξανακάνω.
    Απλά θα αντιγράφω ότι μου υποδεικνύουν τα ..."δεξιά" blogs, καθώς και τα ..."ευπρεπή" email που έρχονται από τα internet cafe.

    Ι'm sorry
    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προσωπικά είμαι μαζί σου Γιαννιώτη. Πιστεύω ότι την επόμενη μέρα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για τη ΝΔ, αλλά με αρχηγό άξιο, που έχει αποδείξει την αντοχή του, έχει υπερασπίσει τα ιδανικά της παράτξης. Και σε αυτό το προφίλ μόνο η ΝΤΟΡΑ ταιριάζει. Ντόρα δύο μέρες έμειναν. Κράτα γερά, είμαστε μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μπράβο Γιαννιώτη! Άργησες αλλά μίλησες σωστά. Μας έχουν ταράξει με τη λασπολογία και τη χυδαιότητα σε τόσα blogs του Σαμαρά. Καθαρίζουμε την πρώτη Κυριακή και μετά πάμε να φάμε το ΠΑΣΟΚ :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεν καταλαβαινω την ειρωνια σου γιαννιωτη,αλλα δικαιωμα σου να γραφεις ο,τι θελεις.Εγω παντως μιλησα λογικοτατα.Δες τις συνεντευξεις της Ντορας και τον τροπο που συμπεριφερεται στους φιλους της καναλαρχες (η αδικημενη που βγηκε 20 φορες την τελευταια εβδομαδα στα καναλια) και θα καταλαβεις τη διαφορα με τον παντα σεμνο Αντωνη Σαμαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αγαπητέ Hellas-Orthodoxy...

    Γεγονός είναι ότι ειρωνεύθηκα και ζητώ την κατανόησή σου.
    Όμως, προσπαθώ απεγνωσμένα να τηρήσω ίσες αποστάσεις - κατά το δυνατόν - και αν τύχει και κάποια ανάρτηση να είναι κατά του Σαμαρά, με "αφορίζουν" οι μισοί.
    Αν κάποια ανάρτηση είναι κατά της Ντόρας, με "αφορίζουν" οι άλλοι μισοί.
    Ξεκαθαρίζω για άλλη μια φορά ότι δεν ...καιροσκοπώ και δεν προσδοκώ προσωπικά οφέλη από την επικράτηση του ενός ή της άλλης.
    Θα τους ..."χτυπάω" και τους δυο.!!!
    Γιατί, για το σημερινό χάλι της ΝΔ, φταίνε και οι δυο.
    Και για του λόγου το αληθές, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς την παρακάτω ανάρτηση.

    Φιλικά.
    gianniotis

    http://gianniotis.blogspot.com/2009/11/h-dream-team.html

    ΥΓ: Επειδή με το όντως ειρωνικό προηγούμενο σχόλιό μου σε θίγω προσωπικά, αν θέλεις πες μου να το κατεβάσω αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ενα τραγουδακι με νοημα για ολους οσους καταλαβουν για τους αλλους τι να κανουμε θα καταλαβουν απο Δευτερα που θα ειναστε σε τροχια εξουσιας με την ΝΤΟΡΑ εκλεγμενη Αρχηγο

    καλημερα πολιτες και ακουστε

    http://www.youtube.com/watch?v=M5gpBncR8zI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Θα συμφωνήσω ότι και τα δύο πρόσωπα που διεκδικούν με αξιώσεις την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας έχουν κουράσει, είτε με την συχνή παρουσία τους, είτε με τα κατά καιρούς καμώματά τους οπαδούς και ψηφοφόρους της παράταξης. Έχω κουραστεί να ακούω για Μητσοτάκηδες, και οικογένειες και «πολιτική άνοιξη». Αν ήθελαν κάποιοι να μιλήσουν, ας το έκαναν τότε που αποφάσιζαν να συνυπάρξουν μέσα στον ίδιο χώρο και όχι τώρα. Εφόσον λίγο πολύ και τον δύο το παρελθόν έχει τα «ψεγάδια του», ας αποφασίσουμε λοιπόν με βάση το μέλλον και ας το κάνουμε με πολιτικά κριτήρια. Ας αποφασίσουμε με δυο λόγια, τι κόμμα οραματιζόμαστε για το μέλλον. Στο σημείο αυτό θεωρώ ότι η κα Μπακογιάννη είχε μία πιο σταθερή άποψη από την αρχή. Και εξηγούμε. Όλοι ξέρουμε ότι προέρχεται από τον κεντροδεξιό χώρο. Στόχος της λοιπόν, και το είπε από το ξεκίνημα αυτής της εσωκομματικής εκλογικής περιόδου να κάνουμε στροφή προς τον κεντρώο χώρο εάν θέλουμε να επανέλθουμε στα ποσοστά του 47% του 1990. Ο κ. Σαμαρά από την άλλη, ενώ ξεκίνησε με μία δεξιά στροφή, στην πορεία διαπίστωσε ότι αυτή η στάση υστερεί σε προοπτική νίκης (τόσο σε επίπεδο ηγεσίας, όσο και σε επίπεδο Εθνικών εκλογών) και αποφάσισε να κάνει και αυτός άμεσα στροφή στον κεντρώο χώρο. Προς Θεού, σε καμία περίπτωση δεν θα μπω στην διαδικασία να κρίνω ποιανού πολιτική είναι η καλύτερη για το κόμμα. Αυτό θα το κρίνει ο καθένας που θα πάει να ψηφίσει ξεχωριστά. Αυτό που κρίνω εγώ είναι η σταθερότητα την οποία μπορεί να έχει κάποιος-α στις θέσεις που πρεσβεύει. Καλό «βόλι» σε όλους όσους πάνε να ψηφίσουν αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Διαφωνω καθετα με τη λογικη των ισων αποστασεων.Αυτο θα ισχυε αν οι δυο αντιπαλοι ηταν εξισου βρωμικοι ή εξισου καθαροι.Ομως,εδω εχουμε να κανουμε με τη μερα και τη νυχτα.Και θα περιμενα απο εναν μπλογκερ με κριτικη σκεψη οπως εισαι εσυ,να το καταλαβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @hellas orthodoxy
    ενας οπαδος του Καρατζαφερη σαν εσενα
    τι θελει και ανακατευετε στα εσωκομματικα της νεας δημοκρατιας..
    "εκας οι βεβηλοι" και επειδη δεν θα καταλαβεις ουστ φασισταριο..

    ασε τα γκεμπαιλιστικα για τον ακροδεξιο χωρο που υποστηριζεις εδω και χρονια με θερμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αριστεροί, Δεξιοί, Κεντρώοι, Εξωκοινοβουλευτικοί,... ζαλίστηκα!!
    Πότε θα γίνει κατανοητό ότι είμαστε ελληνόπουλα;
    Η μήπως όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή