Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Μεγάλο το πρόβλημα με την αντιπολιτευτική τακτική

Σοβαρό πρόβλημα με την αντιπολιτευτική της τακτική έχει η νέα ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, την ώρα που ο ίδιος ο Παπανδρέου ανακοινώνει την επιβολή βαρύτατων φόρων σε όλες τις κατηγορίες των φορολογούμενων , την αύξηση του Ειδικού Φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα και την αύξηση του ΦΠΑ!
Καμία ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί ακόμη από τη Ρηγίλλης, ούτε και από τους αρμόδιους τομεάρχες, ενώ ... απαρατήρητες πέρασαν οι δηλώσεις του νέου επικεφαλής της ΔΕΗ Αρθούρου Ζερβού ο οποίος προανήγγειλε μεγάλες αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος από την αρχή του νέου έτους.
Όταν ο Αλογοσκούφης είχε αυξήσει τον ΦΠΑ κατά μία μονάδα ή όταν ο Αθανασόπουλος της ΔΕΗ μιλούσε για την αναγκαιότητα αναπροσαρμογής των τιμολογίων, γκρεμιζόταν το σύμπαν αλλά τώρα , κανείς δεν λέει το παραμικρό.
Χαρακτηριστικό της αντιπολιτευτικής απραξίας αποτελεί το χθεσινό δημοσίευμα του parapolitika.gr για την Εξεταστική στην υπόθεση του Βατοπεδίου που ... κινητοποίησε τη Ρηγίλλης και ο Παναγιωτόπουλος πέρασε στην αντεπίθεση, αποκαθιστώντας την αλήθεια για τη στάση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος του.
parapolitika

Bookmark and Share

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου