Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Με το ...κυβικό η λάσπη προς την οικογένεια Μπακογιάννη

Με το ...κυβικό έπεσε η λάσπη από τα Μέσα Ενημέρωσης Μαζών προς το πρόσωπο της τέως ΥΠ.ΕΞ. Κας Μπακογιάννη, όσον αφορά την υπόθεση Χριστοφοράκου και την φυγή του Καραβέλα στην Ουρουγουάη, (σχετικό θέμα μας εδώ).

Ουδεμία αναφορά έγινε από τα Μ.Ε.Μ. στην χθεσινή κατάθεση του Τάσου Τέλλογλου, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα είχαμε σπάσει τα μούτρα μας πάνω στα κατάπτυστα ...πρωτοσέλιδα.
Τώρα...
Ε, τώρα.! 'Ακρα του τάφου σιωπή.! Όλη η υπόθεση Καραβέλα, πέρασε στο ..."ντούκου", αφού δεν προέκυψε κανένα στοιχείο σε βάρος της τέως ΥΠ.ΕΞ.
Σήμερα όμως, δεν θα σταθούμε σ' αυτό το θέμα.
Θα ασχοληθούμε με κάποια άλλα ...κυβικά λάσπης που έπεσαν στο πρόσωπο του Κώστα Μπακογιάννη, γιου της τέως ΥΠ.ΕΞ., κι' αυτό με αφορμή τα έξοδα του γάμου του στο Καρπενήσι, όπου σύμφωνα με τους ...αντικειμενικούς "δημοσιοκάφρους", πληρώθηκαν από τον ...Χριστοφοράκο.!
Οποία καταισχύνη.!
Οικογένεια Μητσοτάκη και Μπακογιάννη, δεν μπόρεσαν να ανταποκριοθούν στα υπέρογκα ...έξοδα ένος γάμου στο Καρπενήσι, και χρειάσθηκε να επιστρατευθεί η ...siemens για να πληρώσει τις ...μπομπονιέρες του γάμου.
Έλεος.!
Ας ...δούμε ένα κομμάτι από την επίμαχη κατάθεση του Τάσου Τέλλογλου:
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ-ΒΥΛΛΙΩΤΗ (βουλευτής πασοκ): Επίσης, αναφέρετε στη σελίδα 169 για το ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ και για κάποιο catering γάμου. Για ποιο πρόσωπο πρόκειται στη σελίδα 169;
ΜΑΡΤΥΣ (Αναστάσιος Τέλλογλου): Πρόκειται για την ιστορία από την οποία ξεκίνησαν όλα. Αφορά το δημοσίευμα της κυρίας Μπουγάτσου στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, για τη χρηματοδότηση από το Χριστοφοράκου του catering του γάμου του γιου της κυρίας Μπακογιάννη. Οι αποδείξεις που είδαμε, όμως, δεν επιβεβαιώνουν αυτό το πράγμα.
Δηλαδή, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι πληρώθηκε αυτό το πράγμα.
___________
Και όπως είναι φυσικό, η κατάθεση Τέλλογλου, δεν πρόκειται ποτέ να δει το φως της δημοσιότητος.
Σκοπιμότης γαρ.!

1 comments:

  1. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΝΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ. ΜΑΙ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ Ο ΣΜΑΜΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΛΕΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΣΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή