Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

8 Μαρτίου ...Λησμονημένα τα πραγματικά θύματα.!

ΗΠΑ, Ν.Υορκη, 8 Μαρτιου 1857.
Εργαζομενες Γυναικες ντυμενες στα ασπρα απεργουν με αιτημα την ιση αμοιβη προς τον ανδρα.

Κοπεγχαγη 1910 Διεθνης Συνδιασκεψις Γυναικων.
Καθιερωνεται η 8η Μαρτιου , εις αναμνησι της πρωτης διαδηλωσεως των Αμερικανιδων ως διεθνης ημερα της.

Από τον Ιάσωνα...

Σωτηριον ετος 2010 , 8η Μαρτιου, Χωρα Ελλας… Εορταζεται η 100η Επετειος...

Στην Αθηνα, γυναικες του «ΠΑΜΕ» δηλαδη των εγγεγραμμενων μελων του ΚΚΕ διαδηλωνουν στο κεντρο της Αθηνας για τα δικαιωματα των Γυναικων... Βεβαια μια διαδηλωσι του ΠΑΜΕ δεν είναι κατι το πρωτοτυπο, εφ οσον τα στρατευμενη μελη του ΚΚΕ που εκπροσωπουνται και στελεχωνουν το ΠΑΜΕ, καθημερινως δι' ασημαντη αφορμη και την ανυπαρκτη αιτια διαδηλωνουν, διαδηλωνουν, διαδηλωνουν και θα πραττουν τουτο εις το διηνεκες μεχρις πληρους εξαφανισεως των από προσωπου γης όταν η μορφωσις και η ελευθερη παργματικη παιδεια θα καταταξη τον κομμουνισμο και τις παραφυαδες του ολοσχερως στην ψυχρη κτηνωδη ιδεολογια που δεν εχει σχεσι με τον ανθρωπο.
Ισως ουτε με τους δεινοσαυρους...

Όμως: Αφ ενός βλεποντας τις γελοιες στρατευμενες ξεμωραμενες αποστεωμενες μορφες του σταλινικου ΚΚΕ να διαδηλωνουν για την γιορτη της γυναικας (μεταξυ αυτων και πολλους ανδρες ελλειψει ισως αρκετων γυναικων) αφ ετερου διαβαζοντας την ανακοινωσι της ΚΕ του ...«τιμημενου» ΚΚΕ περι της «πολλαπλης επιθεσης που δεχονται οι μεταναστριες οι συνταξιουχες από τα αντι- εργατικα αντιλαικα μετρα» και την αναγκη να επιλεξουν οι κομμουνιστριες γυναικες «τον δρόμο πάλης για τη συγκρότηση του Αντιιμπεριαλιστικού Αντιμονοπωλιακού Δημοκρατικού Μετώπου»...

Αναλογισθηκα και μνημονευω λησμονημενα θυματα...
Τους πραγματικους εγκληματιες ...διαχρονικως.!

Γραφει η Ελενα Γλινκ επιζήσασα από τα στρατοπεδα Γκουλαγκ.

"...Βιαζαν κατ εντολη του ''μαεστρου'' του τραινου,, Στη συνεχεια στο ακουσμα της εντολης ‘’κοντσαι μπαζαρ’’ (τελος διασκεδασης) ο εκαστοτε βιαστης αποτραβιοταν από το θυμα και απροθυμα εδινε την θεσι του στον επομενο.. Τις νεκρες γυναικες τις τραβουσαν από τα ποδια μεχρι την πορτα και τις στοιβαζαν στο κατωφλι. Οσες ησαν ακομη ζωντανες τις συνεφερναν ριχνοντας τους νερο και η σειρα αρχιζε από την αρχη... Τον Μαιο του 1951 στο Κολιμα (γνωστο στραροπεδο συγκεντρωσεςως στη Σταλινικη Ρωσσια) τα πτωματα των γυναικων τα πετουσαν στην θαλασσα χωρις να μπαινουν καν στον κοπο να γραφουν τα ονοματα τους..."

Ο Πολωνος εφηβος Γιαννουτς Μπαρνατχ εχει τις δικες τους αναμνησεις...

"...Μολις εμφανιστηκαν οι γυναικες μεσα από την τρυπα, οι αντρες εσκισαν τα ρουχα τους. Πολλοι επεφταν μαζι ταυτοχρονα πανω σε μια γυναικα. Εβλεπα τα λευκα σωματα των γυναικων που σφαδαζαν, τα ποδια τους κλωτσουσαν με δυναμι τα χερια τους εγδερναν τα προσωπα των ανδρων..."

(Από το γνωστο συγγραμμα της Anne Applebaum , εκδοσεις Ιωλκος, "Γκουλαγκ Η Αληθινη Ιστορια" σελις 224.)

Η ταινια «Μια γυναικα στο Βερολινο» βασιζεται στο ημερολογιο της Γερμανιδος δημοσιογραφου Μαρτα Χιλλερ και περιγραφει τους μαζικους βιασμους του "Ερυθρου" Στρατου τον Απριλιο και τον Μάιο 1945.
Στην αριστρεοκρατουμενη Ελλαδα αυτή η ταινια αυτή δεν προεβληθη ποτε.

Για πολλες Γερμανιδες η αναμνησι αυτων των τραγικων γεγονοτων ειχε εξαχνωθει και δεν μιλησαν ποτε στους αντρες του , οταν επεστρεψαν από το μετωπο..
Πολλες απο αυτες απεβαλαν ή νοσηλευθησαν για αφροδισια νοσηματα (ως επι το πλειστον για συφιλι) Οσον δε αφορα στα αποκληθεντα Ρωσσομωρα (russenbabies) τα γεννηματα των βιασμων, ολα εγκατελειφθησαν...
Εκτιμαται οτι περιπου δυο εκατομυρια βιασμοι διεπραχθησαν στην Γερμανια, 100 χιλιαδες στην Βιενη, 50 εως 200 χιλιαδες στην Ουγγαρια αλλα και αρκετες χιλιαδες στην Ρουμανια στην Βουλγαρια , στην Πολωνια και στην Γιουγκοσλαβια..
Στο πιο προσφατο βιβλιο του ο καθηγητης μοντερνας Ιστοριας στο Καμπριτζ Ριτσαρντ Εβανς περιγραφει την αναφορα ενος Ρωσσου στρατιωτου ως εξης: "Γυναικες, μητερες και τα παιδια τους εστεκαν δεξια και αριστερα του δρομου. Μπροστα τους μια ατελειωτη σειρα στρατιωτων με τα παντελονια κατεβασμενα. Οι γυναικες που προσπαθουσαν να σωσουν τα παιδια τους επυροβολουντο".
Στο ιδιο βιβλιο ο Εβανς συμπληρωνει. "Ο βιασμος συνηθως συνοδευετο απο βασανισμο και ακρωτηριασμο και συχνα το θυμα πεθαινε απο αιμμοραγια".

Ισως όμως, αυτά επειδη ανηκουν στο παρελθον μερικοι κρινουν ότι, δεν πρεπει ουτε να αξιολογουνται, ουτε να αναφερονται ή να συσχετιζονται με την καταταπατησι και τον εξευτελισμο των αθρωπινων δικαιωματων εν τω προκειμενω της Γυναικας. Που σε καταστασεις οπου, ο ανδρας προστατευεται ή κινδυνευει σε τιμητικο θανατο ως μαχιμος φορωντας στολη, την ιδια στιγμη η Γυναικα ολομοναχη και εγκαταλελειμμενη αγωνιζομενη ηρωικα απεγνωσμενα με καθε τροπο για την οικογενεια της, είναι το ευκολο και λησμονημενο θυμα ατιμασμου και ανειπωτης ταπεινωσεως.
Μαχητρια τιτανιου ανισου αγωνα επιβιωσεως.
*******
Αλλα αν αυτά ανηκουν στο παρελθον και η μνημη των θυματων αυτων τους για εορταζοντας την διεθνη ημερα της Γυναικας σημερα δεν είναι αξια λογου διερωτωμαι:

Γιατι τουλαχιστον δεν διαμαρτυρονται για τους γαμους που πραγματοποιουνται Σημερα, μεταξυ "αντρων" Ισλαμιστων ηλικιας 25-30 ετων με « νυφες», μικρα κοριτσια, ηλικιας λιγοτερο από 12 ετων ?
Οι φωτογραφιες είναι τοσο εύγλωττες

http://infidelsarecool.com/2009/07/31/gaza-hamas-weds-450-child-brides-in-mass-wedding/
http://unews.pathfinder.gr/world/oi-gamoi-sthn-gazas-me-nyfes-anhlika-koritsia-.html

Μεγάλοι μουσουλμάνοι αξιωματούχοι, όπως ο Μαχμούντ Ζαχάρ, ένας ηγέτης της Χαμάς συγχάρηκαν προσωπικά τα ζευγάρια κατά τη διάρκεια αυτής της τελετής που ήταν πολύ προσεκτικά οργανωμένη.
Τα κοριτσάκια, σε προεφηβική ηλικία, όλα ντυμένα στα λευκά και υπερβολικά μακιγιαρισμένα έλαβαν ένα γαμήλιο μπουκέτο.
"Προσφέρουμε αυτό το γάμο σα δώρο στο λαό μας που ατιμετωπίζει την πολιορκία και τον πόλεμο" σχολίασε ο ισχυρός άντρας της Χαμάς, Ibrahim Salaf.
Οι φωτογραφίες αυτής της γαμήλιας τελετής εξιστορούν αυτήν την ειδεχθή "ιστορία".
Tο Διεθνές Κέντρο Ερευνών για τις Γυναίκες εκτιμά ότι υπάρχουν περίπου 51 εκατομμύρια "αρραβωνιασμένα κοριτσάκια" στον κόσμο, το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων είναι σε μουσουλμανικές χώρες.
Το 30% αυτών των μικρών αρραβωνιαστικών δέχονται βία από το σύζυγό τους.
Κάθε 3 χρόνια, 3 εκατομμύρια αυτών των μικρών μουσουλμάνων υπόκεινται σε ακρωτηριασμούς.
Eνω η άσκηση αυτής της ανωμαλιας γίνεται με την υποστήριξη του ακραίου Ισλαμισμού.
Αληθεια.!
Γιατι τοση σιωπη οταν προκειται για Μουσουλμανους ή κομμουνιστες?

10 comments:

  1. Το χρημα ο ερωτας και η μαλακια δεν κρυβονται.
    Βρεεε τον Ιασωνα!

    Ρε μπας και σε λενε Κοεν;


    Αγησιλαος Φατσατφετσουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι φωτογραφιες με παρανυφακια, καμμια σχεση...
    Σαφως παντρευοντε σε καποιες χωρες μικρες αλλα αυτες οι φωτογραφιες δεν ειναι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εβραϊκά κόλπα !
    Torah από τη μία ... vivid.porn από την άλλη !!! Φαρισσαίοι, υποκριτές εκμαυλιστές!!! Ας βάλουμε καί μιά ολίγη από Χαμάς! (με τα παρανυμφάκια)

    Όλο το κείμενο εδω!
    http://makelio.blogspot.com/2010/03/torah-vividporn.html


    Γιαννιώτη πώς την πάτησες έτσι;
    Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί φίλοι,
    το θέμα που έθιξε ο κ. Ιάσωνας με το παρόν άρθρο του, όσο και αν σας φαίνεται παράξενο ή υπερβολικό κινείται εντός πραγματικότητος όσον αφορά τις ηλικίες μικρών κοριτσιών που ντύνονται νύφες από 4,5,6 έως 12 ετών.
    Το ίδιο θέμα, πέραν των έντυπων ΜΜΕ κυκλοφορεί και στον ηλεκτρονικό τύπο.
    Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι ο σημερινός "αδέσμευτος" με το άρθρο του "Ομαδικός γάμος 450 ζευγαριών στη Γάζα με νύφες 4, 5, 6 έως 12 ετών"! μιλάει ακριβώς για το ίδιο θέμα, παρ' ότι το παρόν άρθρο του κ. Ιάσωνα το έλαβα από χθες.
    Στη δ/νση http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=9258 θα βρείτε σχετικό άρθρο και με περισσότερες ίσως λεπτομέρειες, αλλά και φωτογραφίες

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η νοητικη ασθενεια της κρισεως που εχε απονεκρωθει δεν δημιουργει συλλογισμους και αρνειται το γεγονος ειναι αποτελεσμα της ψυχωτικης εμμονης και του δογματος.

    Η ιστορια εκκινα απο την υπεραπλουστευμενη προπαγανδα-δογμα οτι οι μουσουλμανοι ειναι κατα των αμερικανων , κατα των εβραιων αρα οποιος γραφει κατι που αποκαλυπτει τον " πολιτισμο" των Μουσουλμανων ειναι " Κοεν" ή οτιδηποτε αλλο ήθελε στολισθει απο τους ευρυνοας..

    Ομως το προβλημα δεν ειναι αυτο.Δηλαδη οι υβρεις και η απαξιωσις του συνομιλητη οταν δεν εχουμε αλλα επιχειρηματα πλην της υβρεως όπως π.χ " Το χρημα ο ερωτας και η μαλακια δεν κρυβονται.
    Βρεεε τον Ιασωνα."

    Το προβλημα ειναι η αρνησις της σκεψεως.Η εθελοτυφλωσι στα γεγονοτα.

    Στην Βαλακνοταλιμπανια,κατα τον κο Αγησιλαο Φατσατφετσουλα:

    Απαγορευεται οι Αμερικανοι να εχουν ποτέ καλα κινητρα.Ειναι " δολοφονοι" ακομα και οταν δολοφονουνται..
    Απαγορευεται οι Μουσουλμανοι να ειναι κακοι.Ειναι " αγγελουδια" ακομη και οταν δολοφονουν ή βιαζουν μικρα παιδακια..

    Απαγορευται η καταδικη του κομμουνισμου , των βιαστων του Σταλιν, των στρατοπεδων Γκουλαγκ.
    Ειναι " δημοκρατες" και η δημοκρατια επαψε να υπαρχει με τον θανατο του Σταλιν...

    Και βεβαιως οποιος τυχον εχει αντιθετη αποψι απο οιονδηποτε κο Αγησιλαο Φατσατφετσουλα θα πρεπει πιθανως να παρουσιαση πιστοποιητικο φυλετικης καθαροτητος ή να λουσθη με τους ευγενικους χαρακτηρισμους μεχρι πληρους αυτοικανοποιησεως του κου Αγησιλαου Φατσατφετσουλα..
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν διαμαρτύρονται επειδή είναι υπέρ της αλλοίωσης και της αποδόμησης που την ονομάζουν πολυπολιτισμό
    Child Abuse in Gaza, Hamas Terrorists Sponsored Pedophile Wedding

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ 11:37 μμ.
    Σέβομαι τις απόψεις σου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να δεχθώ τους χαρακτηρισμούς και τις ύβρεις σου.
    Δικαίωμά σου άλλωστε είναι να έχεις τις όποιες απόψεις, αλλά και υποχρέωσή σου - υποθέτω - να συμπεριφέρεσαι ευπρεπώς.
    Από το σχόλιό σου κρατάω μόνο το κομμάτι που αναφέρεται σε μένα.
    Όσο για τα υπόλοιπα, λυπάμαι πολύ.
    Ειλικρινά με φέρνεις σε πολύ άσχημη θέση.
    Και μια παρατήρηση (αν μου επιτρέπεις).
    Ουδέποτε οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί και οι ύβρεις υπήρξαν καλοί επικοινωνιακοί σύμβουλοι.

    gianniotis
    ________________
    ...................
    ...................

    Αγησιλαος Φατσαφετσουλας

    ΥΓ.
    Γιαννιωτη, υπαρχει κωλοφυλλαδα στην Ελλαδα που να μην προπαγανδιζει για δαυτους;
    Οταν οι "19 Αραβες" (σαν τους "Εγγλεζους", "Αυστραλους", "Γερμανους","Σουηδους" κλπ. που δολοφονησαν τον Αραβα στο Ντουμπαϊ) γκρεμισανε τους πυργους στην Νεα Υορκη, τυποι "Ιασωνα" στυλ, στειλανε φωτογραφιες Αραβων απο καποιο πανηγυρι που χορευαν και τραγουδουσαν και τις δημοσιευσαν στις φυλλαδες τους δηθεν και καλα οτι γλεντοκοπουσαν με την ανθρωπινη τραγωδια (για την οποια τα γεγονοτα εδειξαν ποιοι ησαν απο πισω) που βλεπαμε στις οθονες μας.
    Οποτε μην βασιζεσαι σε καθε λογης "Αδεσμευτους" διοτι χανεις την αξιοπιστια των επισκεπτων σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μονον τετοια γλωσσα και χειροτερη καταλαβαινουν αυτοι (και οι συνοδοιποροι τους) αγαπητε Γιαννιωτη.
    Αλλως χανεις τον καιρο σου με δαυτους.
    Ο εγγυς χρονος θα το δειξη. Εδω θα ειμαι και θα εισαι.
    "Ο κομπος εχει φθασει στο χτενι" με τους αχρειους.



    ΑΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 09 Μαρτίου 2010 7:53 μ.μ.


    Αγαπητε Κυριε Σας ευχαριστω για την συμμετοχη σας στην αποκαλυψι της αληθειας.

    Αυτη την δυνατοτητα μας παρεχει σημερα η ελευθερη επικοινωνια μεσω διαδικτυου και θαραλλεα διαδικτυακα ημερολογια που αποδεχομται με δικο τους κινδυνο στην καθυστερημενη ελλδα να δημοσιευονται αυτες οι αηδιαστικες αποκαλυψεις.Αντρες 30 ετων να παντρευονται κοριτσακια 8-12 ετων,

    Η επιπλεπον υπερχειλιζουσα παρανοησις ειναι το γεγονονος της χρησιμοιποιησεως της ελληνικης λεξεως " παιδοφιλια" αντι της ορθης εν τω προκειμενω διαστροφης και διεσταρμμενων αντι της παιδοφιλιας και παιδοφιλων..

    Ιασων

    Child Abuse in Gaza, Hamas Terrorists Sponsored Pedophile Wedding

    09 Μαρτίου 2010 7:53 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή