Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

"Εκτός Ελλήνων και σκυλιών"! (βίντεο)


Του Γιάννη Καραγιάννη - Οικονομολόγου...

Αυτή την ταμπέλα συναντούσαν κρεμασμένη έξω από τις πόρτες των εστιατορίων της Νέας Υόρκης οι πρώτοι Έλληνες μετανάστες στην Αμερική...!
Το θυμίζω σε όλους αυτούς που έχουν μνήμη επιλεκτική και ξεσηκώθηκαν για ένα δίκαιο νομοσχέδιο που αποκαθιστά τα αυτονόητα σε μια σύγχρονη πολιτισμική κοινωνία.
Το Έλλις Άϊλαντ και οι φάμπρικες της Γερμανίας παραμένουν ανοιχτές μεταναστευτικές πληγές που θα πρέπει να προσδιορίζουν την αντιρατσιστική μας συμπεριφορά και συνείδηση. Μπορεί να πέρασαν χρόνια από τότε αλλά οι μνήμες παραμένουν ζωντανές, ιδιαίτερα σε μας τους Ηπειρώτες που βιώσαμε στο πετσί μας ξενιτιά και μετανάστευση. Σε όλους αυτούς που έπαθαν "αμνησία" από τις Ευρωπαϊκές επιδοτήσεις κι ανακάλυψαν τον ρατσισμό, εξαιρετικά αφιερωμένο… το "ξενιτεμένο μου πουλί".
____________
Σχόλιο gianniotis: Δεκτές και σεβαστές οι απόψεις του κ. Γιάννη Καραγιάννη.!
Όμως.!
Επειδή ουδείς εξ ημών - προς το παρόν τουλάχιστον - έπαθε αμνησία, θα πρέπει να προσθέσουμε ότι οι "φάμπρικες" της Γερμανίας που γέμισαν με Έλληνες και δη Ηπειρώτες μετανάστες, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να συγκριθεί με το σημερινό δουλεμπόριο των ανθρωπίνων ψυχών που κατακλύζουν καθημερινά τη χώρα μας.
Ο αριθμός των υπό μετανάστευση τελούντων Ελλήνων ήταν συγκεκριμένος και σαφώς προσδιορισμένος αριθμητικά από τη χώρα υποδοχής.
Οι χώρες υποδοχής είχαν εξασφαλισμένη εργασία, στέγη και πολλές φορές και σίτιση του μεταναστευτικού - εργατικού προσωπικού.
Ουδείς Έλλην μετανάστης υπήρξε λαθρο - μετανάστης.
Ουδείς Έλλην μετανάστης πλήρωσε ναύλα σε δουλεμπόρους προκειμένου να τον μεταφέρει στον τόπο προορισμού του.
Άπαντες οι Έλληνες μετανάστες περνούσαν από πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια υγειονομική επιτροπή προκειμένου να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο "ok" και δεν ήταν λίγες οι φορές που "λάδωναν" και τα μέλη των υγειονομικών επιτροπών για το σκοπό αυτό.
Οι Γερμανοί αντιμετώπιζαν τους λαθρομετανάστες εκείνης της εποχής ως "παράνομο εμπόρευμα - φορτίο" και δεν δίσταζαν με το παραμικρό να το ...ξεφορτωθούν.
Σε μια γέφυρα της Κολωνίας εργαζόταν λαθραία ένας Τούρκος που είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα τους. Όταν η Αστυνομία πήγε να κάνει έλεγχο, οι Γερμανοί τον έριξαν στη γέφυρα μαζί με το μπετόν για να μην εντοπισθεί από την Αστυνομία.
Μετά πάροδο 10 ετών κάποιος συνάδελφός του Γερμανός εργάτης, έγραψε με μαύρη μπογιά στο μπετό της γέφυρας: "Στα πέδιλα της γέφυρας βρίσκεται μια ψυχή".
Πρέπει κάποτε σ' αυτή τη χώρα νε λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους.!

14 comments:

  1. Αγαπητε giannioti εδωσες εσυ την απαντηση στις προβοκατορικες αθλιοτιτες αυτου του τυχαρπαστου Καραγιαννη.
    Εγω το μονο που εχω να του πω,σαν Ελληνας γεννημενος στην Δ.Γερμανια την δεκαετια του 70 απο ΝΟΜΙΜΟΥΣ Ελληνες μεταναστες γονεις,ειναι οτι για την Γερμανια τουλαχιστον που γνωριζω,πως κανενας ΝΟΜΙΜΟΣ,νομοταγης Ελληνας μεταναστης δεν ειχε κανενα προβλημα με την αντιμετωπιση του απο το επισημο Γερμανικο κρατος αλλα κι απο τον Γερμανικο λαο απο την στιγμη που σεβονταν τους Γερμανικους νομους,τον Γερμανικο τροπο ζωης και τις τοπικες ιδιαιτεροτητες.
    Φυσικα θα υπηρξαν και καποιοι Γερμανοι που θα ησαν καχυποπτοι κι εχθρικοι απεναντι στους Ελληνες ΝΟΜΙΜΟΥΣ μεταναστες,οπως σιγουρα θα υπηρξαν κι Ελληνες μεταναστες που θα δωσαν αφορμες γιαυτην την εχθροτητα και καχυποψια.Σε καθε περιπτωση ομως αποτελουν εξαιρεσεις που διαψευδουν τ'αναληθη κι απαραδεκτα επιχειρηματα σου για να δικαιολογησεις την υπαρξη του αθλιου εθνοκτονου νομοσχεδιου της 10ης Μαρτιου 2010.
    Σε προιδοποιω Γ.Καραγιαννη,σταματα να σπιλωνεις την ιερη μνημη και τους αγωνες ολων αυτων των Ελληνων που μεταναστευσαν ΝΟΜΙΜΑ σ'ολες τις ακρες του κοσμου,που παλεψαν,υποφεραν αλλα στο τελος με το δαιμονιο της υπεροχης Ελληνικης Φυλης καταφεραν να προκοψουν και ν'αναγνωριστουν απο τις τοπικες κοινωνιες των χωρων που τους δεχθεικαν και τους δωσαν τις ευκαιριες να προσφερουν πρωτα στους εαυτους τους και τις οικογενειες τους και μετα ανταποδωτικα και στις κοινωνιες φιλοξενιας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη Γερμανία πήγαν 300.000 Έλληνες με χαρτιά.Στην Ελλάδα ήρθαν 4.000.000 με φυματίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οταν εσυ επαθες μαλακα αμνησια απο τους τσαμηδες στο τοπο σου και μας πουλας την ιστορια με εμας στη αμερικη,τι περιμενει κανεις απο τους υπολοιπους.τοσα καταλαβαινεις τοσα γραφεις.

    ισα και ομοια οι ηπα ολοκληρη ηπειρος που ειχαν αναγκη εργατικα χερια παραγωγης με την μικρη μας χωρα που ουτε αναγκη χερια εχει ουτε ηπειρος ειναι.
    ισα και ομοια οι μεταναστες που προσκαλουνταν στις ηπα να εργαστουν σαν σκυλια με αυτους που κατευθυνονται στην ευρωπη για να στηθουν βιαια με την βοηθεια τους οι ηνωμενες πολιτειες ευρωπης ΗΠΕ.

    Ισα και ομοια τα γεωπολιτικα παιγνια με προθυμους τυχοδιωκτες με τους εργατες που πηγαιναν να εργαστουν και μονο.οχι να εποικισουν κατ'εντολην των ισχυρων της γης.




    να πας να τα πεις αυτα κοπανε στους ελληνες που ζουν σκλαβωμενοι σε γκετο στον τοπο τους.

    παλιομαλακα και εισαι και οικονομολογος...

    κριμα γιατι μαζι με τις δικες σου αφελεις τριχες θα πληρωσει και κοσμακης που δεν καταλαβαινει τι του ετοιμαζουν οι ισχυροι.

    υγ. αληθεια γιατι πανεξυπνε πριν το 1991 κανεις δεν τολμουσε να ερθει στην ευρωπη?δεν υπηρχαν αφελεις αραγε σαν εσενα μεχρι τοτε η δεν ειχαμε καημενους ταχατες?

    καταλαβαινεις οτι δεν ειναι ζητημα φιλανθρωπιας αλλα γεωπολιτικων σχεδιασμων και μονο?

    οταν θα παρετε ειδηση τι παιζεται γραφτε μας ξανα.

    μεχρι τοτε συνεχιστε να αμολατε καλουμπα και να νομιζετε οτι οποιος σας ανοιγει τα ματια ειναι εχθρος.

    μια καπιταλιστικη σοβιετικη ενωση της ευρωπης θελουν να επιβαλλουν με μετασχηματισμο βιαιο κοροιδα.βασικο εργαλειο τους ειναι ο εποικισμος και η συμμειξη μετα αλλοδαπων.αιντε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε λέω, χρήσιμα τα κομματόσκυλα αλλά η προπαγάνδα καλό θα ήταν να τηρείται σε εσωτερική κατανάλωση γιατί δεν είμαστε όλοι βούρλα. Ξεσηκώθηκαν οι άνθρωποι που μόνο επιλεκτική μνήμη δεν έχουν.

    Όταν κάποιος μας θυμίζει πως υπήρχε κάποια χώρα η οποία έβαζε ταμπέλες "NO DOGS, BLACKS, OR GREEKS ALLOWED" σε χώρους εστίασης χωρίς όμως να αναφέρει πως αυτή η χώρα χρησιμοποιούσε το δίκαιο του εδάφους (το νομοσχέδιο το οποίο χαρακτηρίζει ως δίκαιο), μάλλον έχει επιλεκτική μνήμη.

    Όταν κάποιος αναφέρει πως το δίκαιο του εδάφους είναι καλύτερο από το δίκαιο του αίματος χρησιμοποιώντας φράσεις όπως "αντιρατσιστική μας συμπεριφορά και συνείδηση" αλλά ξεχνά να αναφέρει πως το δίκαιο του εδάφους κυρώθηκε από ιμπεριαλιστικές χώρες ώστε να μπορούν να έχουν περισσότερους σκλάβους, μάλλον έχει επιλεκτική μνήμη.

    Όταν κάποιος λέει πως το δίκαιο του εδάφους είναι "τα αυτονόητα σε μια σύγχρονη πολιτισμική κοινωνία" εννοεί σαφώς πως όλες οι χώρες οι οποίες χρησιμοποιούν το δίκαιο του αίματος καταπατούν αυτά τα "αυτονόητα" -το οποίο από μόνο του είναι γελοίο και καταστά τον συγγραφέα αυτής της πρόχειρης σκέψης υπόλογο καθώς υπάρχουν ακόμα και ευρωπαϊκές χώρες οι οποίες έχουν το δίκαιο του αίματος. Αυτά τα "αυτονόητα" λοιπόν, εξηγούνται πλήρως στο άρθρο 16 της συνθήκης της Ρώμης, της απόλυτης συνθήκης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. http://www.ena.lu/

    Article 16

    Aucune des dispositions des articles 10, 11 et 14 ne peut être considérée comme interdisant aux Hautes Parties contractantes d'imposer des restrictions à l'activité politique des étrangers). Κάποιος ο οποίος μιλάει για αυτονόητα, δίκαια και για ρατσισμό χωρίς να αναφέρεται στην συνθήκη της Ρώμης, μάλλον έχει επιλεκτική μνήμη.

    Κάποιος ο οποίος έχει τόσο μα τόσο επιλεκτική μνήμη λοιπόν κατηγορώντας όλους τους άλλους ότι πάσχουν από αυτό, μάλλον είτε πάσχει από κάποια σοβαρή ψυχική ασθένεια είτε πληρώνεται για να λέει αυτά που λέει.

    Το δίκαιο του αίματος, όπως και το δίκαιο του εδάφους, ούτε ρατσιστικό είναι, ούτε φασιστικό, ούτε τίποτα. Μπορεί η φιλοσοφία του δικαίου του αίματος να προέρχεται από την δημοκρατία των αρχαίων Αθηνών, ενώ αντίθετα αυτή του δικαίου του εδάφους από βασιλείς που ήθελαν περισσότερα εργατικά χέρια, η αλήθεια είναι πως πλέον δεν είναι τίποτα παραπάνω από δύο φιλοσοφίες αντιμετώπισης μετανάστευσης: η πρώτη προσπαθεί να αφομοιώσει τον μετανάστη στην κοινωνία αλλά κάνει μία μεγάλη ουτοπική υπόθεση (ο μετανάστης θα παντρευτεί ντόπιο και άρα τα παιδιά του θα αναγνωρίζονται ως ιθαγενείς), άρα βολεύει περισσότερο έθνη τα οποία δεν αντιμετωπίζουν "κύματα μετανάστευσης" (αν και με σωστή πολιτική μπορεί να τα αποτρέψει)‧ η δεύτερη αντιμετωπίζει τον άνθρωπο -και όχι μόνο τον μετανάστη- ως οικονομική οντότητα (αν αποδεδειγμένα συνεισφέρεις στην αγορά, είσαι καλοδεχούμενος), το οποίο επίσης είναι μία μεγάλη ουτοπική υπόθεση, καθώς δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια κοσμοθεωρία και η δημιουργία γκέτο, ρατσισμού και κοινωνικών εξεγέρσεων είναι αναπόφευκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο συνέλληνες τα καταφέραμε! Σήμερα γιορτάζουμε την νέα εμπριμέ Ελλάδα μας. Πασοκιστάν Ελλήνων Αλλοδαπών..
    Αγαπητέ πρώην ιθαγενή, κοίτα σήμερα να γιορτάσεις με την ψυχή σου την μαλακία που έκανες γιατί αύριο θα μεταναστεύσεις διαγαλαξιακά ... με εγγύηση.
    Και σου τα λέω αυτά με εγγύηση γιατί είμαι σίγουρος θολοπροοδευτικέ ιθαγενή ότι δεν θα αντέξεις να τουρλώνεις τον ποπό σου 6 φορές τη μέρα στον Αλλάχ ούτε εσύ θολοπροοδευτική σουσουράδα θα αντέξεις την μπούργκα ειδικά το καλοκαίρι... Πάνε τα μακιγιάζ, πάνε οι κρεμούλες, πάνε τα κομμωτήρια, πάνε και τα ξέκωλα... Παντόφλα και καημός στο εξής.
    Το μόνο καλό της υπόθεσης με το λαθρονομοσχέδιο αυτό, είναι ότι πλέον μιας και θα μαυρίσετε από τον πολυπολιτισμό σας, δε θα χρειάζεται να ξοδεύεστε για να αγοράζετε αντηλιακά το καλοκαίρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιάννη Καραγιάννη,
    πόσο σέ ζηλεύω!

    Να δεχτείς τέτοια σφοδρή -και τόσο ευώδη!- επίθεση από 2 ψευδώνυμους και 4 (ή και έναν, ποιός ξέρει;;;) ανώνυμους, φαλάκρες πιθανότατα «απ' έξω κι από μέσα»;;; Ποιός στη χάρη σου!

    Θαυμάζω όμως και τον ενθάδε κυρίαρχο του ...«μετριασμού σχολίων» {έτσι εξωραϊστικά αποκαλούμε τώρα τη λογοκρισία} για την ...ευαισθησία του στις ευωδιές.

    Τήν παίρνουν στη βάφτιση, ως φαίνεται, κάποιοι εθνικάφρονες.

    Καλό ΠΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να πω παραπάνω από αυτό που όλοι λέτε? Θα κλέψω λίγες φράσεις από τις δικές σας.
    - Αγαπητέ giannioti έδωσες εσύ την απάντηση στις προβοκατόρικες αθλιότητες αυτού του τυχάρπαστου Καραγιαννη.
    - - Στη Γερμανία πήγαν 300.000 Έλληνες με χαρτιά. Στην Ελλάδα ήρθαν 4.000.000 με φυματίωση.
    - - να πας να τα πεις αυτά κόπανε στους έλληνες που ζουν σκλαβωμένοι σε γκέτο στον τόπο τους.

    παλιομαλακα και είσαι και οικονομολόγος...
    - - Δε λέω, χρήσιμα τα κομματόσκυλα αλλά η προπαγάνδα καλό θα ήταν να τηρείται σε εσωτερική κατανάλωση γιατί δεν είμαστε όλοι βούρλα.
    - - Μπράβο συνέλληνες τα καταφέραμε! Σήμερα γιορτάζουμε την νέα εμπριμέ Ελλάδα μας. Πασοκιστάν Ελλήνων Αλλοδαπών..
    - - Και σου τα λέω (Γιάννη Καραγιάννη - Οικονομολόγου...) αυτά με εγγύηση γιατί είμαι σίγουρος θολοπροοδευτικέ ιθαγενή ότι δεν θα αντέξεις να τουρλώνεις τον ποπό σου 6 φορές τη μέρα στον Αλλάχ ούτε εσύ θολοπροοδευτική σουσουράδα θα αντέξεις την μπούργκα ειδικά το καλοκαίρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @9:09
    "Ν.Α. Λαμπης"επωνυμε και ζηλοφθονε,να μην σ'αφησουμε κι εσενα παραπονουμενο,δυο λογακια γιατι δεν αξιζεις για παραπανω:δεν θα καταντησουμε την πατριδα μας εναν τριτοκοσμικο σκουπιδοτοπο,δεν θα καταληξει η ιερη γη των Ελληνων μια λαθρομεταναστευτικη χαβουζα που θα δεχετε αδιαμαρτυρητα οτι θ'αφοδευει η Αφρικη,η Ασια και τα μπουρδελα του πρωην ανατολικου μπλογκ.Ειτε σας αρεσει,ειτε δεν σας αρεσει,ασε που δεν σας ρωταμε καν,στην γη των Ελληνων κουμαντο κανουν οι Ελληνες,οι Ελληνες πολεμησαν γιαυτον τον τοπο,οι Ελληνες θυσιαστικαν γιαυτον τον τοπο,οι Ελληνες πληρωνουν αυτον τον τοπο.
    Δεν θελουμε να τον χαρισουμε σε κανεναν,δεν μπορουμε να τον χαρισουμε σε κανεναν,δεν ανηκει σε μας,ανηκει στους μελλοντικους Ελληνες,για το δικο τους αναφαιρετο δικαιωμα στην υπαρξη θ'αγωνιστουμε με νυχια και με δοντια,μεχρι ενος,οπως καποτε το καναν καποιοι αλλοι Ελληνες για εμας.
    Ασε λοιπον κατα μερος τις διεθνηστικες πονηριες σου,τα ρατσιστικα σου σχολια και τα υπουλα υπονοουμενα για την κριση του διαχειριστη της ιστοσελιδας.
    Υποδειξεις,απαγορευσεις και λογοκρισια στα δικα σας σαιτ,μπαινουμε κι εκει μεσα και βλεπουμε ποσο "προοδευτικα" και "δημοκρατικα" φιμωνετε τις αντιθετες φωνες μας.
    Η αντιστροφη μετρηση για την ανθελληνικη αγελη σας εχει αρχισει,ακους την αμμο που λιγοστευει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ Ν.Α. Λάμπης...

    Θα προτιμούσα να έχω την άποψή σου για το συγκεκριμένο θέμα και όχι την κριτική σου.
    Όχι βεβαίως ότι είμαι ...υπεράνω κριτικής, αλλά επειδή έτσι επιβάλλουν κάποιοι επικοινωνιακοί κανόνες.
    Σε καμία όμως περίπτωση δεν θα ήθελα να δω την ειρωνεία σου, γιατί πίσω από το μακιγιαρισμένο προφίλ της, κρύβονται οι χείριστες μορφές των ύβρεων και της απαξίωσης.
    Το αν κάποιοι φίλοι άγγιξαν με τα σχόλιά τους την οριακή γραμμή της αισθητικής αλλά και της αξιοπρέπειας των φίλων αναγνωστών - και όχι επισκεπτών - η ευθύνη ανήκει σε μένα που τα ανέβασα, και δεν έχω κανέναν απολύτως δισταγμό να ζητήσω συγνώμη σε συντρέχουσα περίπτωση.
    Όμως...
    Όταν επιχειρούμε να κρίνουμε αλλά και να συγκρίνουμε εντελώς διαφορετικές και εκ διαμέτρου αντίθετες περιπτώσεις προσεγγίζοντάς τες μάλιστα με ηθελημένη πλην ευτελή επιχειρηματολογία και υποβόσκουσα προκατάληψη, τότε η απλή κοινή λογική προσβάλλεται βάναυσα και υποτιμάται.
    Εκφράζω την βεβαιότητα ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελες να προσβάλλει κάποιος την νοημοσύνη σου και συ να παραμένεις απλός θεατής.
    Σίγουρα έχεις άποψη και θα ήθελα πολύ να την ...ακούσω.!
    Δεν μπορεί...!
    Δεν μπορεί να μπερδεύεις έναν νόμιμο μετανάστη με έναν λαθρομετανάστη - θύμα της σύγχρονης δουλείας.
    Είναι αδύνατον.!
    Σ' ευχαριστώ θερμά για την παρέμβαση.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ντροπή στον Καραγιάννη. Οι Έλληνες πήγαν μετανάστες παντού νόμιμα και δεν συγκρίνονται με τους παράνομους μετανάστες που εισβάλλουν στη χώρα μας. Επίσης οι Έλληνες πήγαν σε χώρες μεταναστών (Αμερική, Καναδά, Αυστραλία κλπ)όπου είχαν εξοντωθεί οι ιθαγενείς (ινδιάνοι, αβορίγινες κλπ.), ενώ οι παράνομοι μετανάστες έρχονται στην Ελλάδα που είναι εθνικό κράτος. Μόνο η Γερμανία ως εθνικό κράτος δέχθηκε μετανάστες αφού αιματοκύλησε την Ευρώπη και δεν είχε εργάτες. Καμία σύγκριση. Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ντροπή στον Καραγιάννη. Οι Έλληνες πήγαν ως μετανάστες νόμιμα. Οι παράνομοι μετανάστες εισβάλλουν στη χώρα μας. Καμία σύγκριση . Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κ. (συν)Γιαννιώτη,

    "στρογυλεμένη" η απάντησή σου αλλά...

    «βοά γαρ το κέρας μου το συντετριμμένον»...

    Δεν σέ παραξενεύει η τόσο συντριπτική αναλογία ανώνυμων σχολιαστών στο μπλογκ σου;;;

    Τη νοημοσύνη μου (και άλλων πολλών βέβαια) τήν υποτιμούν όσοι υποστηρίζουν ή υπονοούν ότι είμαστε κάτι σαν περιούσιος λαός, "γνήσιο έθνος" και άλλες τέτοιες ιστορικές μπούρδες...
    Άλλο πράμμα είναι ο "ελληνισμός"...
    Όποιος έχει μάτια, βλέπει.

    Όσο για την κατηγορία λογοκρισίας, μέσω του «μετριασμού», μπορείς να τήν αποφύγεις ως εξής απλά:
    Εδώ και πολύ καιρό υπάρχει ειδικό μπλογκ {το vothroblog.blogspot.com} όπου όποιος θέλει "αποθέτει" υβριστικά ή χυδαία σχόλια, διαγράφοντάς τα από το μπλογκ του {και ανακοινώνοντας ΑΥΤΗ τη διαγραφή-μεταφορά!}

    Έτσι ούτε τα μπλογκ μας "μολύνονται", ούτε μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι λογοκρίνουμε, αφού μπορεί να διαβάσει εκεί τα διαγραμμένα, αν ορέγεται χυδαιότητες και ύβρεις.

    Καλή βδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ (συν)Γιαννιώτη)- φίλε Ν.Α. Λάμπης.

    Καλή βδομάδα και σε σένα.
    Δώσε μου πληροφορίες και λεπτομέρειες για το {το vothroblog.blogspot.com}
    Ομολογώ ότι δεν το γνωρίζω.
    Αυτά τα σχόλια (τα υβριστικά και τα χυδαία) που λες, τα βλέπουν κι' άλλοι ή εγώ και ο σχολιαστής μόνο;
    Αν θέλεις στείλε μου mail.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κ? @ Ν.Α. Λάμπη
    Της κοντής π______ς της φταίνε η τρίχες.
    Μισοί μισοί ήμαστε.
    Σε φταίνε οι ανώνυμοι λες και οι επώνυμοι είναι επώνυμοι;
    Ρέε πούλα την σε άλλον στάβλο την κοπριά. Εμείς έχουμε , δεν θέλουμε άλλη. Δώσαμε και στον Συν-αυνανισμό και δεν μας έμεινε Τσι-πα.
    Τα ‘κουλά σου’ δεν έχουν πια πέραση.
    Δώσε τον 14,13,12, μισθό σου στον ΓΑΠ . Ευπρόσδεκτος!!!!!!
    Εμείς δεν κλέψαμε και δεν χρωστάμε σε κανέναν.
    Που και πότε δssανε ιθαγένεια; Ποιοι; Υπηκοότητα και με το ζόρι.
    Για να είναι υπάκουοι.
    Γράφε εκεί που σε ¨παίρνει¨. Ο Γιαννιώτης ¨γράφει¨ και εμείς λέμε την γνώμη μας. Αν έχεις κακαλα απάντα σε μας , όχι στον Γιαννιώτη. Τσιρι μπουμπα….!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή