Σάββατο 1 Μαΐου 2010

"Αυτιστικούς" χαρακτηρίζει τους Αξιωματικούς του ΥΠΕΘΑ το..."Βενιζελικό κύτος"

"Μύλος" το ΥΠΕΘΑ, σε τροχιά σύγκρουσης ανώτατοι αξιωματικοί και πολιτική ηγεσία!
Για ..."αυτιστικούς" ανώτατους αξιωματικούς μίλησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας στη διάρκεια σύσκεψης με θέμα τις παραγωγικές σχολές και μπροστά στους αρχηγούς των επιτελείων.
Η απροθυμία των ανωτάτων να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες του ΥΠΕΘΑ για περικοπές (και για κλείσιμο σχολών όπως η Νοσηλευτική), προκάλεσε και τη μήνη του.
Λίγη ώρα αργότερα και ενώ η οργή στις τάξεις των αξιωματικών είναι πλέον παραπάνω από φανερή, ανακοινώθηκε η παραίτηση του διευθυντή του Κλάδου Πόρων ΓΕΕΘΑ, υποναυάρχου Σ.Φ., οποίος μάλιστα έκανε λόγο για "απολυταρχική συμπεριφορά" εκ μέρους του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.
Κι όλα αυτά όταν έμπειροι αξιωματικοί (40ρηδες που το κράτος έχει δαπανήσει ένα σωρό λεφτά για την εκπαίδευσή τους) "συνωστίζονται" στην πόρτα εξόδου λόγω της πολιτικής Βενιζέλου, που εμμένει να "κόβει" ανελαστικές δαπάνες με ύφος... στρατηλάτη!
Και μη χειρότερα…

8 comments:

  1. Υποναύαρχος Στυλιανός Φενέκος: «…Σας αναφέρω ότι με το σχετικό υπέβαλα αίτημα παραίτησής μου λόγω της απολυταρχικής και άκριτης απαξίωσης των ενόπλων δυνάμεων από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, της άγνοιας των αρχών και της ιστορίας τους και της αρνητικής προκατάληψής του προς αυτές»

    Μετά την προκλητική και προσβλητική δήλωση Βενιζέλου προς τους Ιπτάμενους της Πολεμικής μας Αεροπορίας, είχαμε νέο κρούσμα απρεπούς συμπεριφοράς του έναντι Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο όμως αυτή τη φορά έτυχε της δέουσας απαντήσεως. Αφορμή η συζήτηση που έγινε σε ανώτατο επίπεδο με Αξιωματικούς και των τριών κλάδων, σχετικά με την απόφαση της καταργήσεως των τριών παραγωγικών σχολών (Ευελπίδων, Δοκίμων και Ικάρων) και την δημιουργία… «στρατιωτικού πανεπιστημίου»!Στις αντιρρήσεις, στις οποίες διατυπώθηκαν, ο «πολέμαρχος» Βενιζέλος πρώην οπαδός του ΚΚ Εσωτερικού, ο οποίος προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ για να γίνει εξουσία, απάντησε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους Αξιωματικούς! Τι να περιμένει κανείς άλλωστε από κάποιον, ο οποίος από τις ίδιες τις ιδεολογικές – πολιτικές του καταβολές βλέπει τον Στρατό σαν εχθρό; Έτσι λοιπόν, όπως δημοσιεύθηκε σήμερα:

    «Την παραίτησή του κατέθεσε χθες στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ο υποναύαρχος Στυλιανός Φενέκος. Στη δεύτερη παράγραφο υπογραμμίζει ότι «σας αναφέρω ότι με το σχετικό υπέβαλα αίτημα παραίτησής μου λόγω της απολυταρχικής και άκριτης απαξίωσης των ενόπλων δυνάμεων από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, της άγνοιας των αρχών και της ιστορίας τους και της αρνητικής προκατάληψής του προς αυτές». Η παραίτηση του υποναυάρχου ήρθε λίγες ώρες μετά από σύσκεψη την οποία είχε συγκαλέσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος και στην οποία μετείχε ο Στ. Φενέκος με θέμα: “Λειτουργία των στρατιωτικών σχολών”. Σύμφωνα με ΕΓΚΥΡΕΣ πληροφορίες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας φέρεται να μίλησε με τρόπο που κατά τον Στ. Φενέκο απαξίωνε όλους τους αξιωματικούς που συμμετείχαν στη σύσκεψη.»

    Είναι φανερό ότι έχουν σκοπό να διαλύσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, να καταρρακώσουν το ηθικό του ενόπλου έθνους, να αφαιρέσουν από την Πατρίδα μας την μοναδική ελπίδα σωτηρίας της! Ας αντιληφθούν όσοι έχουν δώσει όρκο και έχουν καθήκον προς τούτο ότι δεν έχουν απλώς δικαίωμα, έχουν υποχρέωση να μη επιτρέψουν να γίνει αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΚΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΥΜΝΟΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΓΡΑΒΑΤΑ, ΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΛΟΥΡΑΚΙ Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΣΠΕΡΙΑ. ΤΟΣΟ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Βενιζέλος φίλε Γιαννιώτη θέλει "μάζεμα". Και μάλιστα επειγόντως. Κάποιος πρέπει να του "τραβήξει" υα λουριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΝΑΡΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ-ΠΕΡΙΠΟΥ -ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο "ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ" ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ...ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ,ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ,ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ,ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΡΟ ΠΟΥ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΑΝΑΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ . Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΑΣ . ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΤΕΣ !!! ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν αυτός δε θα πάει Γουδί. Θα τον ξεβρακώσουμε στο Σύνταγμα και θα περνούν όλοι με μια βρεγμένη σανίδα να του κοπανάνε τη βοϊδοκωλάρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και να φανταστείτε οτι αυτός ο άνθρωπος ήθελε να γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ... να τον είχαμε πρωθυπουργό σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @02 Μαΐου 2010 12:14 μ.μ.
    Τελικα διαλεξαμε τον ακομα καλυτερο Τζεφ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδιά γιατί τώρα τελευταία ακούς και από αριστερούς ακόμα το που είσαι Παπαδόπουλε να τους μαζέψεις όλους τους ακαμάτηδες και να τους στείλεις στη Γυάρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή