Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Ήρθε ο καιρός να "λουστούμε" τον ...Ανδρεϊσμό.!

Οι ακάλυπτες αρχικά και μετέπειτα με δανεικά καλυμμένες επιταγές του λαοπλάνου πολιτικάντη Ανδρέα Παπανδρέου είχαν ημερομηνία λήξεως.

Αυτό το γνώριζαν όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες, πλην εκείνων που ελέω Pasok - εν μια νυκτί - κοιμήθηκαν ...σκατατζήδες και ξυπνήσαν ...άρχοντες.!

Δεν πρόκειται βεβαίως περί καλοκαιρινής "Ανδρεϊκής" τυμβωρυχίας, αλλά θα είναι ίσως η πρώτη φορά που θα πω, ας μην τον συγχωρέσει ο Θεός.!

Είθισται ο Θεός να συγχωρεί μόνον εκείνους που ζητάνε ταπεινά συγνώμη, αλλά ο καθ' ου, φρόντισε μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής του να παραμείνει ένα αμετανόητο ανθρωποειδές.

Ζητώ συγνώμη απ' τον εαυτό μου κι' απ' όλους εσάς, αλλά δυστυχώς, δεν μπορώ να ξεχάσω.

Πιστέψτε με δε, πως δεν μπορώ να κάνω και διαφορετικά.

Θυμάμαι τις αλήστου μνήμης μέρες του "ένδοξου" πλην αισχρού ..."Ανδρεϊσμού" και ντρέπομαι για τη χώρα μου που επέτρεψε να ασελγήσει πάνω της αυτό το πολιτικό έκτρωμα της σύγχρονης ιστορίας συνεπικουρούμενο και από τον πάλαι ποτέ ακριβοπληρωμένο ... "αυριανισμό" που έφθασε σε σημείο να φωτομοντάρει τον Μητσοτάκη ως συνεργάτη των Γερμανοφονιάδων, κι' αυτό βεβαίως τη βοηθεία του "Θείου"...βρέφους του Pasok αισχροτάτου Λαλιώτη, ο οποίος - τώρα πλέον - πατάει πάνω στα αγνώστου μεν προελεύσεως αλλά ελληνικά δισεκατομμύρια του φτωχού κοσμάκη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει μέχρι και σήμερα να πάρει εκείνο το κωλοπτυχίο της οδοντιατρικής και να βγάλει έστω και μια δεκάρα τσακιστή με τον ιδρώτα του προσώπου του.

Η αισχρή εποχή του "Ανδρεϊσμού" με σήμα κατατεθέν το ζιβάγκο, την απλησιά και το μούσι, δυστυχώς δεν θα περάσει τόσο εύκολα όσο νομίζαμε αρχικά.

Κι' αυτό γιατί, όταν οι...πάσης φύσεως μουσάτοι αλήτες των απανταχού της χώρας πρασίνων κλαδικών, μπούκαραν από πόρτες και από παράθυρα στο ταλαίπωρο Δημόσιο κι έγιναν εν μια νυκτί, οι κηπουροί γιατροί του μετέπειτα ΕΣΥ του μακαρίτη Γεννηματά , οι τελειόφοιτοι Γ΄ Δημοτικού, προϊστάμενοι τμημάτων, οι ξυλοσχίστες πρόξενοι στις ανά τον κόσμο Διπλωματικές μας εκπροσωπήσεις απέκτησε καθολική ισχύ το λεγόμενο ..."Λαϊκό κεκτημένο".

"Δεν υπάρχουν θεσμοί, παρά μόνον ο Λαός", διακήρυσσε εκστασιασμένος απ' την Λατρεία του ...πλήθους - όχλου από κάποιο μπαλκόνι της Κοζάνης - θυμάμαι - ο μακράν ημών πλέον μακαρίτης, αλυσοδένοντας για 30-40 χρόνια την χώρα με τα δεσμά του Λαϊκισμού...

Έτσι φθάσαμε λίγο αργότερα επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη στα πρωτοφανή ...ξεβρακώματα των άτυχων ..."ΣΕΠιτων" των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας από τους πράσινους στρατευμένους και τερατογενείς Σταμουλοκολλάδες, στα κατεβάσματα των διακοπτών της ΔΕΗ των Μπακούληδων, στα τερατώδη και υπέρ Μαυράκηδων "δωράκια" ποσού των 500.000.000 δραχμών και σήμερα στα ...νταηλίκια των φορτηγατζήδων και των της εναέριας κυκλοφορίας και ...βάλε.!

Όσοι λοιπόν τότε έδρεπαν καρπούς "αγλαών" ημερών και ειρωνεύονταν τα ... "κοροΐδα της απ' έξω" μεριάς, ας...φάνε τώρα στη μάπα, έναν Ανδρέα ...κατεψυγμένο και αργότερα ...βλέπουμε!

Βεβαίως, κοντά σε σας αληταράδες, θα καούμε κι' εμείς, αλλά θα έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας επειδή δεν κάναμε μακροβούτι στη λίμνη με το χρυσάφι. Εσείς αφαιρέσατε το περιεχόμενο της λίμνης και τώρα ο Ελληνικός λαός κοιτάζει με απορία τον ξερό πυθμένα της.

Πέστε μας και μαλάκες για να τελειώνουμε.!

Ζητώ ξανά συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω.

Δεν μπορώ να ξεχάσω τον ..."Ανδρεϊσμό" που έχοντας δέσει χειροπόδαρα την δικαιοσύνη, λεηλατούσε ωσεί ιέραξ την δημόσια περιουσία και την μετέτρεπε σε προσωπικό τσιφλίκι τόσον του ιδίου και της κλίκας του, όσο και της μετέπειτα συμβίας του Μιμής, η οποία κατά δήλωσή της παραμένει - από τότε - "κλειστή" ως ..."γυναίκα".

Δεν μπορώ να ξεχάσω τον εκλιπόντα εκλογομάγειρα Κουτσόγιωργα που για τα ...μικροέξοδα των παιδιών του άρπαξε 2.000.000 δολλάρια από το υστέρημα του Ελληνικού λαού και τα μετάφερε σε Ελβετική τράπεζα και σε γενόμενη επερώτηση εντός του κοινοβουλίου από μέλος της αντιπολιτεύσεως απάντησε πως "εσείς δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε".

Βεβαίως, ο "περήφανος Έλληνας" ...αντάμειψε δεόντως και ...πλουσιοπάροχα τον υιόν Κουτσόγιωργα για την ...Εθνική προσφορά του πατρός του, και του έδωσε μια θέση στο ...κοινοβούλιο.!

Ω αφελή Έλληνα.!

Πίστεψες στ' αλήθεια ότι αυτός ο "πολιτικός" θα μπορούσε ποτέ να κάνει καλό στην Ελλάδα, την οποία ουδέποτε θεώρησε πατρίδα του;

Θεωρείς πως ήταν τυχαία η τοποθέτηση του κανακάρη του και νυν πρωθυπουργού στο υπουργείο Παιδείας; Απλά του έδινε μια ευκαιρία μπας και μάθει Ελληνικά.!

Πίστεψες ότι ενδιαφέρθηκε πραγματικά για την Ελλάδα, όταν σε διάστημα δύο μηνών την οδήγησε σε τρεις απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις με κόστος δισεκατομμυρίων, μόνο και μόνο για να αποτρέψει την εκλογή Μητσοτάκη;

Δεν κατάλαβες γιατί το εκλομαγειρείο έβαλε στο φουλ τις ...ατμομηχανές του; Απλά γιατί ο ..."Ανδρέας" το είχε χωνέψει ότι ο Μητσοτάκης με αφορμή το σκάνδαλο Κοσκωτά, θα τον έβαζε σίγουρα φυλακή.

Τότε ακριβώς έφθασε και το πράσινο μαντάτο - τελεσίγραφο στον Μητσοτάκη, ότι αν γίνει κάτι τέτοιο το Pasok θα αιματοκυλήσει τη χώρα, γι' αυτό και ο άρπαξ των δισεκατομμυρίων του Κοσκωτά - δηλαδή του Ελληνικού λαού - απηλλάγη οριακά με διαφορά μιας ψήφου.

Και για τους μη κατέχοντες την νομικήν επιστήμην, θα πρέπει να πούμε πως μεταξύ απαλλαγής και αθώωσης υπάρχει μεγάλη διαφορά. Δεν είναι της παρούσης να αναφερθούμε σ' αυτή τη λεπτομέρεια, που δυστυχώς ελάχιστοι, και μόνο οι νομικοί γνωρίζουν.

Αυτή η οριακή "απαλλαγή" λόγω ...αμφιβολιών έκανε τα πράσινα παπαγαλάκια να μιλάνε για ..."βρώμικο '89".

Οποία καταισχύνη.!

Συγνώμη και πάλι, μα δεν μπορώ να ξεχάσω.

Δεν μπορώ να ξεχάσω το "Τσοβόλα δώστα όλα" που δυστυχώς ήταν μια σοβαρή εντολή προς τον τότε υπουργό οικονομικών και όχι απλά ένα ...σχήμα λόγου, όπως θέλησε να το παρουσιάσει αργότερα.

Δεν μπορώ να ξεχάσω τα λόγια που μου μετέφερε Αξιωματικός της Αστυνομίας όταν ο Κοσκωτάς εν εξάλλω καταστάσει είπε για τα πράσινα της εποχής τρωκτικά: "ως πότε θα τους πληρώνω τους καργιόληδες;"

Δεν μπορώ να ξεχάσω τον ..."πρωθυπουργικό φίλο" Γιώργο Λούβαρη ο οποίος υπό το βάρος των ασήκωτων ..."Pampers" με τα ..."τούβλα" δεν προσήλθε να καταθέσει στο ειδικό δικαστήριο, επικαλούμενος λόγους υγείας (σκλήρυνση κατά πλάκας), ενώ αργότερα έπαιζε μπάλα στου Καραϊσκάκη ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, πλάι στον Ντέταρι, το μεγάλο και ακριβοπληρωμένο από τον Κοσκωτά συμβόλαιο ύψους ενός δισ. για την εποχή.

Δεν μπορώ να ξεχάσω το μπουκάλι ..."Johny Walker" με το οποίο κοιμόταν και ξυπνούσε ο ..."Ανδρέας".

Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι σε μια σύνοδο των "6" που πραγματοποιούνταν στην Αθήνα, αυτός ...ξέχασε να πάει, γιατί τον πήρε ο ύπνος αγκαλιά με τη γκόμενα σε κάποια έπαυλη του Παλιού Ψυχικού και όταν ο σύζυγος της "Κυρίας" τους έκανε ...τσακωτούς, ο "απλοχέρης" Ανδρέας τον έκανε κάπου ...Διοικητή, με αμοιβές μεγιστάνα.

Δεν μπορώ να ξεχάσω...

Συγχωρέστε με, αλλά δεν μπορώ.

17 comments:

  1. Κάποιοι Έλληνες ηγέτες πέθαναν πίσω από τα κάγκελα των φυλακών ενώ κάποιοι άλλοι που έπρεπε να ψοφήσουν σαν τα σκυλιά στους δρόμους έτυχε να ψοφήσουν μέσα στον οίκο ανοχής - κωλόσπιτο της οδού Αγράμπελης. Κε giannioti δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα και σας συγχαίρω που τα φέρνετε στην επιφάνεια. Η ρήψη της χώρας στην αγκαλιά της τρόικας ήταν απόρροια του αλήστου μνήμης Ανδρεϊσμού όπως λέτε.
    Ν. Αγγελίδης-Ίλιον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επί τέλους και ένα κείμενο που λέει τα πράγματα με το όνομά τους και τα βάζει στη θέση τους. Μια ιστορική ανάρτηση, γεμάτη ουσία, που σίγουρα θα ταράξει και θα προκαλέσει αντιδράσεις. Αυτή ακριβώς όμως είναι η πραγματικότητα που τόσο διαστρεβλώθηκε από τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης. Ο “μέγας”, ο “ χαρισματικός”, ο “ένας” , η δεν ξέρω πως τον αποκαλούν οι πιστοί του Ανδρέας, κατέστρεψε τη σύγχρονη Ελλάδα. Τόσο με τις ενέργειές του, όσο και με την ίδια του τη συμπεριφορά. Καθαρόαιμος αμερικανόφιλος, παρά την πολεμική ρητορική του, ξεκίνησε την υλοποίηση του σχεδίου υποταγής των Ελλήνων που ήδη προϋπήρχε Για να έρθει σήμερα ο αμερικάνος τουρίστας γαπ να την αποτελειώσει. Δυστυχώς οι νέοι μας δεν γνωρίζουν αυτές τις λεπτομέρειες που εμεις ζήσαμε, και ασπάζονται ότι τους σερβίρουν τα λαμόγια της “ ενημέρωσης”
    GIANNIOTIS ούτε εγώ μπορώ να ξεχάσω

    ΑΚΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν το 1981 ανέλαβε ο Ανδρέας Παπανδρέου αντεστράφηκαν όλα. Δημογραφικό (3 παιδιά ανά οικογένεια), επιχειρηματικότητα, εκβιομηχάνιση της χώρας). Το σχέδιο ήταν το ίδιο με τον κομμουνισμό. Να σταματήσει κάθε δυναμική της χώρας. Εξάλλου αυτοί που επέβαλλαν τον Κομμουνισμό έχουν κοινές ρίζες με τους δικούς μας ηγέτες(οι πρόγονοί τους δεν είχαν φτιάξει ούτε μία στάμνα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον ανδρεϊσμό θα τον ξαναζήσουμε και με χειρότερη μορφή, ιδίως τώρα που κάνουν κουμάντο οι πατριώτες του οι Αμερικανοί. Πραγματικά τέτοιοι ηγέτες μας αξίζουν γιατί είμαστε ένας απερίσκεπτος και επιπόλαιος λαός μα πάνω από όλα ένας τεμπέλικος λαός. Σκεφθείθε πόσο σοβαρός μπορεί να ήταν αυτός ο άνθρωπος όταν το βράδυ υποσχέθηκε στον Καραμανλή ότι θα τον εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας και το επόμενο πρωί εξέλεξε έναν Σαρτζετάκη από το πουθενά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιοι Έλληνες ηγέτες πέθαναν πίσω από τα κάγκελα των φυλακών, ενώ κάποιοι άλλοι, που έδωσαν την ψυχή τους για την χώρα, παραμένουν στα αζήτητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το κίνημα των ανεπρόκοπων τελείωσε.
    Αλλά ισοπέδωσε και τους υπόλοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ειχε και μαθητες καλους ο ανδρεας.ενας απο αυτους ο κολλητος του και νυν οικονομημενος τζοβενος,ακης τσοχατζοπουλος,ο οποιος ελεγε,οταν πολλοι διεμαρτυροντο καποτε για την μεγαλη διαδωση των ναρκωτικων,οτι χρειαζοταν και ο ναρκοτουρισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ Γιαννιώτη συμφωνώ με ότι λες εκτός από την περίπτωση Μητσοτάκη ο οποίος είναι ικανός για όλα. Αυτός πρόδωσε και τον Γ. Παπανδρέου προκειμένου να παραδώσει την εξουσία στον Αντρέα άσχετα αν δεν τους βγήκε.
    Κ.Γ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολα τα ...καλά στον τάφο του. Συγκρότησε συμμορίες που εδίωκαν και ακόμη διώκουν όσους δεν χρηματίζονται... Και γι αυτόν η δειλή πλέον μετριοπάθεια ενός Καραμανλή ευθύνεται. Και τον έφερε και αποδέχθηκε να τον χρίσει αξ/κή αντιπολίτευση με 12,5% και τον έσωσε με το "ένας πρωθυπουργός δεν φυλακίζεται" επί "Κάθαρσης" και τέλος συμμάχησε μαζύ του για να πάει στην Προεδρία ως "εθνάρχης".
    Παρόμοια συνέβησαν και μας έφεραν εδώ που φτάσαμε με τον ανηψιό κωστάκη και τον γιωργάκη όπως δια μακρόν επεξηγώ στο δικό μου μπλόγκι.
    Ιδιαίτερα καλογραμμένος είσαι Γιαννιώτη σ' ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. • kimonbel είπε
    Αυγούστου 4, 2010 στο 10:35 μμ
    Εξαιρετική και ρεαλιστική στα περισσότερα η ανάλυση των γραφομένων,ήταν πράγματι ο Ανδρέας εξαιρετικός διαχειριστής της ανθρώπινης μαζοψυχής, γνώριζε άριστα την εκδούλευση των μαζών,το χάϊδεμα των αυτιών ,αλλά και το timing της ιστορίας για να ανατρέψει το οστεοαπολιθωμένο καθεστώς της δεξιάς από τον εμφύλιο μέχρι το 1980,λαοπλάνος- καιροσκόπος-βερμπαλιστής-αρριβίστας-αμετροεπής μοίραζε το δημόσιο χρήμα για εκμαυλισμό κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών (ΓΕΝΟΠ-ΟΤΕ κλπ φιλανθρωπικά ιδρύματα),έφερε στην πράξη σαν γεγονός τον σαρκασμό του μπάρμπα Γιάννη Σκαρίμπα “Ο ΖΗΜΙΩΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΥΔΕΝΑ ΖΗΜΙΟΙ”. Εθελοτυφλότητα -σκοπιμότητα -σχεδιασμός, ας πάρει ότι θέλει ο καθένας μας χωρίς να παραλείψουμε και την ευθύνη των μαζών για τα τεκτενόμενα.
    Ηταν πράγματι αυτός -το ΠΑΣΟΚ -που έκανε την διαφθορά διδακτορική διατριβή!!! ¨Οχι ότι η δεξιά ήταν αθώα περιστερά απεναντίας εκμεταλεύθηκε όλη την προϋπάρχουσα για 40 χρόνια καθεστωτική τάξη για να την ανατρέψει, βρήκε πρόσφορο έδαφος τα ξερονήσια-οι πολιτικές διώξεις-η πολιτική υποτέλεια της δεξιάς, του δώσανε το έναυσμα να κυβερνήσει με την δικτατορία της δημοκρατίας.’Οσο για το πως φθάσαμε ως εδώ!!! Τά εξηγεί εξαιρετικά ο Καναδός πανεπιστημιακός ΛΟΥΙ ΛΕΦΕΜΠΕΡ, (πρώην σύμβουλος του Ανδρέα ο οποίος παραιτήθηκε μη αντέχοντας το όργιο της Ελληνικής διαφθοράς) στο βιβλίο του που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό της διεθνούς επιθεώρησης πολιτικής οικονομίας 1989-1990 ,απόσπασμα του οποίου δημοσίευσα σε γραπτό μου 7-3-10 στο http://www.resaltomag.gr στην κατηγορία ΧΙΟΥΜΟΡ -ΣΑΤΥΡΑ με τίτλο “πολυαγαπημένε μου πρόεδρε”
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα αγαπητό Οδυσσέα, συγκεκριμένα οικογένεια Παπανδρέου, Μητσοτάκη και Καραμανλή, έπαιζαν και παίζουν στην ίδια ομάδα.

    Αν ο Μητσοτάκης δεν έσπερνε ο Σημίτης δεν θα θέριζε.

    Ο Μητσοτάκης είναι ο μεγαλύτερος εν ζωή προδότης στην χώρα μας, βρίσκεται πίσω από όλα τα σκάνδαλα και αυτό γιατί πολύ απλά ο Μητσοτάκης είναι το παρακράτος.

    Αν τον Μητσοτάκη τον εθνικός μας προδότη, καταφέρουμε και τον βγάλουμε από την κρατική προμήθεια την οποία παίρνει, σταματήσουμε να τον πληρώνουμε τότε σιγά και σταθερά θα σβήσει.

    Αναρωτιέμαι αν ο Μητσοτάκης δικαιούται να έχει σωματοφύλακες οι οποίοι πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό. Αν θέλει να έχει γιατί δεν τους πληρώνει ο ίδιος , εφόσον δεν δικαιούται δωρεάν προστασία.

    Καταρχάς γιατί χρειάζεται προστασία, από πού κινδυνεύει ? Μήπως κινδυνεύει από τους απλούς πολίτες? Διότι από διάφορες Σεχτες και Χεστες όπως παλαιότερα 17Ν δεν κινδυνεύει, όπως προείπαμε ο Μητσοτάκης είναι το παρακράτος.

    alex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ alex (2:17 πμ)
    Μου κάνει εντύπωση ότι ενώ έχω ρίξει ολόκληρο "κατεβατό" - και λίγο είναι - για τον γεροντονιόγαμπρο και αείμνηστο τζόβενο Ανδρέα της Μιμής, δεν κάνεις κανέναν λόγο επ' αυτού και αρκείσαι μόνο στον Μητσοτάκη, περί του οποίου στην παρούσα ανάρτηση δεν γίνεται πουθενά ιδιαίτερος λόγος, πέραν μιας γραμμής, κι' αυτή δίκην ...τηλεγραφήματος.!
    Κι' αν νομίζεις πως πρόκειται να τον ..."χαϊδέψω", σύντομα θα διαπιστώσεις ότι κάποια μέρα - κι' αυτός - θα έχει την ...τιμητική του.
    Περί του ..."Ανδρεϊσμού" όμως τίποτα;

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έτσι κάνουν οι συνηθισμένοι ΠΑΣΟΚ. Άλλα λένε οι αναρτήσεις, αλλού προσπαθούν να στρέψουν την κουβέντα. Ο Μητσοτάκης πρόδωσε το το ραμολιμέντο της Δημοκρατίας, ή ο ίδιος του ο γιος; Άντε γιατί αρκετά πια η καραμέλα αυτή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ giannioti, νομίζω ότι αναφέρω παραπάνω ότι Μητσοτάκης, Παπανδρέου και Καραμανλής ήταν και είναι στην ίδια ομάδα, οπότε αν αυτό δεν έφτασε ώστε η αηδία μου για τα συγκεκριμένα πρόσωπα να είναι εμφανείς, επίτρεψε μου να συμπληρώσω ότι ναι, έχει έρθει ο καιρός να λουστούμε τον Ανδρεϊσμό.

    Συμφωνώ με το άρθρο σου φίλε giannioti, απλά το σχόλιο μου που δημιούργησε μάλλον λανθασμένες εντυπώσεις ήταν προς τον Μητσοτάκη αφενός γιατί δεν έχω να προσθέσω τίποτα επιπλέον για τον Ανδρεϊσμο και αφετέρου γιατί ο Μητσοτάκης είναι εν ζωή και δρομολογεί καταστάσεις.

    Εν κατακλείδι τον Μητσοτάκη τον μεγαλύτερο προδότη της χώρας εν ζωή τον έχω στο ίδιο τσουβάλι με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

    Αγαπητέ Μάρκο μιαν παρατήρηση επίτρεψε μου, μπορεί το σχόλιο μου να ήταν για το Μητσοτάκη όμως ο φίλος gianniotis στο άρθρο του είναι ξεκάθαρος.

    Και για να μην μπερδευόμαστε το παραπάνω άρθρο μιλάει για τον Ανδρεϊσμό, άρα μιλάει για την περίοδο διακυβέρνησης του παρακράτους μέσο Ανδρέα, αυτή τη στιγμή το παρακράτος στηρίζεται από το Μητσοτάκη, εφόσον το πρόβλημά μας είναι το παρακράτος και ο Μητσοτάκης έχει ενεργό ρόλο, τότε το σχόλιο μου δεν είναι εκτός θέματος.

    Φίλε giannioti, δεν αμφιβάλω ότι όταν έρθει η στιγμή, θα ρίξεις στα αυτιά.

    alex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. >Δεν μπορώ να ξεχάσω το μπουκάλι ..."Johny Walker" με το οποίο κοιμόταν και ξυπνούσε ο ..."Ανδρέας".<

    Ναι κι αυτό αλήθεια είναι. Το ποτό χειροτέρευε την κατάσταση των νεύρων του, η οποία ούτως ει άλλως δεν ήταν καλή.

    Αλλά αυτό ήταν προσωπικό του θέμα, εφ' όσον βέβαια δεν τον επηρέαζε στην λήψη αποφάσεων σαν πρωθυπουργό (και ο Τσώρτσιλ ήταν δυνατός πότης).

    Αυτό που θέλω εγώ είναι να διαλυθούν εντελώς κάποιοι μύθοι γύρω από την πρώτη περίοδο διακυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ (1981-1989) και γι αυτό παραθέτω τρία άρθρα του Γιάννη Μαρίνου από το "ΒΗΜΑ" (αν τα έχεις ήδη αναρτήσει, ζητώ συγγνώμη):

    Οι ρίζες του κακού

    Ο Α. Λάζαρης καταγγέλλει

    Ο πιο απατηλός μύθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σκατά στο λάκο του πούστη του Αμερικανοεβραίου Ανδρέα.
    Σκατά στους λάκους των προδοτών εβραιομασώνων πολιτικών που από το 1828 και μετά λυμαίνονται την Ελλάδα μας.
    Η Νέμεσις ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ και η οργή των λαών θα πέση ακάθεκτη στα κεφαλια τους.
    Η Θεία δικαιοσύνη "θα λάμψη σαν αστραπή".
    Ο Τολμών θα Νικήσει τους κρυφοπροδότες και τα τρωκτικά τους.
    ΓΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή