Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Η Αννούλα της α-παιδείας, έχει άποψη και για την ...ΔΕΗ.!

Η υπουργός Παιδείας αφού έλυσε τα προβλήματα της τέως εθνικής παιδείας τη βοηθεία βεβαίως της ..."Ελληνίδος" Δραγώνα, μίλησε στον προσφιλή γι' αυτήν χώρο (Mega) εφ' όλης της ύλης, καθόσον έχει άποψη ..."γενικώς".
"Μίλησε" για τη ΔΕΗ, τον ανασχηματισμό, τις εκλογές, αλλά και για τα "εθνικά" μας.!
H Άννα Διαμαντοπούλου μιλώντας για τη ΔΕΗ, σημείωσε ότι ο πατέρας της δούλευε στη ΔΕΗ (άλλη κόρη αγωγιάτη αυτή - κατά Τσοβόλα) και η ίδια μεγάλωσε και ..."εξελίχτηκε" αξιοκρατικώς σε ένα νομό που ζει από την ενέργεια.
Ξεκαθάρισε πως "απελευθέρωση δεν σημαίνει ιδιωτικοποίηση" (και τί σημαίνει δηλαδή; )και η κυβέρνηση την στηρίζει και θα την κάνει. Εξήγησε ότι οι συνδικαλιστές είναι ..."μια συνιστώσα" αλλά οι απειλές τους είναι ..."απωθητικές για όλη τη κοινωνία"
Για τα σενάρια ανασχηματισμού δήλωσε πως ένας υπουργός για να αντιληφθεί τι γίνεται στο υπουργείο του χρειάζεται ...6 μήνες. (!!!).
Τέλος, σχετικά με τις περιφερειακές εκλογές εξέφρασε την ..."άποψη" ότι όποιος πάει στην περιφέρεια η στο δήμο θα πρέπει να διαχωρίσει τη θέση του από τη κεντρική πολιτική σκηνή.
Με άλλα λόγια δηλαδή - αν καταλαβαίνουμε καλώς - οι υποψήφιοι αυτοδιοικητικοί δεν θα εξαρτώνται από ...κόμματα.!
Τί μαθαίνει κανείς απ' την Αννούλα.!

2 comments:

  1. ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ.ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ,ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΗ ΚΙ ΑΥΤΗ.ΒΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού λοιπόν η κα Υπουργός παραδέχθηκε πως για να αντιληφθεί ο υπουργός τι γίνεται στο υπουργείο του θέλει 6 μήνες, άλλο ένα ενσυνείδητο προεκλογικό πυροτέχνημα του Πασοκ ήταν το περίφημο σχέδιο των 100 ημερών.

    Τα ακούτε ψηφοφόροι του 43%;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή