Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Flash back στη ...λαμογιά. Στα 300 εκατ. δρχ. το χρέος Νταλάρα.!

Υπό τη δαμόκλειο σπάθη της καταβολής 300 εκατ. δρχ. στην Εφορία βρίσκεται σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο Γιώργος Νταλάρας, αφού απλώς τρέχει η προθεσμία συμβιβασμού και ο καλλιτέχνης δεν έχει αποδεχθεί την πρόταση των φορολογικών αρχών.
Με χθεσινές πληροφορίες, το ποσό της φοροδιαφυγής 100 εκατ. δρχ., που εντόπισε το ΣΔΟΕ, αυξήθηκε σε 300 εκατ. δρχ., με τις προσαυξήσεις (από το 1993) που επέβαλε η Εφορία Ψυχικού.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η απόφαση κοινοποιήθηκε στον καλλιτέχνη στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου και δεν έχει παρέλθει η (δίμηνη) προθεσμία αποδοχής της.
Το γεγονός αγνοούσαν προχθές παράγοντες του υπουργείου, λόγω πρόσφατης αλλαγής του εφόρου, και έλεγαν πως έγινε συμβιβασμός που οδηγεί στο ένα τρίτο (100 εκατ. δρχ.), με άμεση καταβολή του 10% και του υπολοίπου σε δόσεις.
enet
Bookmark and Share

2 comments:

  1. ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΝΑ ΙΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ
    ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ, ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ. ΑΥΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ. ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ. ΝΑ ΙΔΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ Η ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο φιλος τζιμης Πανουσης τι λεει για τον κυριο Νταλαρα που χαριζε τα κερδη του (?????) απο συναυλιες ενω ολος ο κοσμος γνωριζει οτι κανεις προσφερει τα εσοδα απο μια συναυλια και οχι τα κερδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή