Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Δραστηριότητες ΚΕΘΕΑ Ιωαννίνων

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!


ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ – ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ

.

Η Μονάδα Συμβουλευτικής & Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ Ιωαννίνων είναι μια από τις θεραπευτικές μονάδες του ΚΕΘΕΑ που απευθύνεται σε χρήστες ψυχοτρόπων ουσιών και τις οικογένειές τους στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας. Η Μονάδα λειτουργεί από το Σεπτέμβριο του 2007 και μέχρι σήμερα έχουν δημιουργηθεί οι εξής δομές:
Συμβουλευτικός Σταθμός
Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης
Κέντρο Κοινωνικής Επανένταξης
Ανοιχτή Δομή Απεξάρτησης
Τηλ. Επικοινωνίας: 26510 64077
«Μην κάνεις την ζωή σου ποδήλατο, κάνε ποδήλατο για την ΖΩΗ»
Με αυτό το μήνυμα η Βραδινή Κοινότητα του ΚΕΘΕΑ Ιωαννίνων σας καλεί να συμμετέχετε στην ποδηλατοδρομία που θα πραγματοποιήσει στις 12 Σεπτεμβρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ. με σημείο εκκίνησης την κεντρική πλατεία (έναντι Νομαρχίας). Στόχος είναι να γίνει γνωστό και στους υπόλοιπους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν, για τον αγώνα της Ζωής, μέσα από την Βραδινή Κοινότητα που λειτουργεί στα Γιάννενα από το Φεβρουάριο για Φοιτητές και Εργαζόμενους.
Η διαδρομή έχει ως εξής:
Εκκίνηση από την Κεντρική Πλατεία, Κ. Φρόντζου, Ζωσιμάδων, Π. Μελά, Μαυρογιάννη (ΣΤΑΣΗ), Πέραμα, Αμφιθέα, (ΣΤΑΣΗ), Ντραμπάτοβα (ΣΤΑΣΗ), Λογγάδες, (ΣΤΑΣΗ - Διάλλειμα), Κατσικά, νέο Ποδηλατόδρομο (ΣΤΑΣΗ), Παραλίμνιο, Πλατεία Μαβίλη. Σύνολο διαδρομής περίπου 30 χιλιόμετρα, διάρκεια διαδρομής περίπου 3 ώρες.
Bookmark and Share

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου