Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Με "πατερίτσες" τους Γερουλάνο & Χρυσοχοϊδη περιφέρεται στην Ήπειρο ο Βαγγέλης Αργύρης.!

Βαγγέλης Αργύρης.  
Δύο ακόμα πρωτοκλασάτα κυβερνητικά στελέχη θα επισκεφθούν την Ήπειρο, για πρώτη φορά ένα χρόνο μετά την εκλογή του ΠΑΣΟΚ στην διακυβέρνηση της χώρας, προκειμένου να παράσχουν την στήριξή τους στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Βαγγέλη Αργύρη, δείγμα πως το κυβερνών κόμμα επιθυμεί διακαώς την εκλογή του "πράσινου" υποψηφίου σε μια κατά γενική ομολογία δύσκολη Περιφέρεια.
Μετά τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλη Καρχιμάκη, τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση που χαιρέτισε κατά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού στα Γιάννενα και τον Κώστα Σκανδαλίδη που πήγε στην Άρτα την περασμένη Παρασκευή, για το άνοιγμα επίσης του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού, έρχονται στην Ήπειρο δύο ακόμα Υπουργοί: ο Παύλος Γερουλάνος και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010, στις 8:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "Ήπειρος, Τόπος να Ζεις" στην Πρέβεζα (Λεωφόρος Ειρήνης 39). Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος.
Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010, στις 7.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού στην Ηγουμενίτσα (Ελευθερίου Βενιζέλου 3, Πεζόδρομος).
Σε αυτήν την εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
proinanea
gianniotis: Άντε με το καλό να δούμε και τον ...Κάρολο.!
Bookmark and Share

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου