Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Παραιτήθηκε η γγ του Υπ. Παιδείας Θάλεια Δραγώνα ... Στα τσακίδια.!


Η γενική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Θάλεια Δραγώνα αναγκάστηκε να υποβάλει την παραίτησή της μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η πρότασή της να διδάσκεται ως προαιρετικό το μάθημα της Ιστορίας στα σχολεία. Σύμφωνα με πληροφορίες η παραίτηση της κυρίας Δραγώνα θα γίνει δεκτή, προκειμένου να αποφευχθεί το πολιτικό κόστος που μπορεί να έχουν οι απόψεις της εν μέσω προεκλογικής περιόδου.
Για άλλη μια φορά η αντίδραση του κόσμου και ο φόβος των πολιτικών εν όψει κόστους σε ψήφους αποδίδει. Η γνωστή μισελληνίς Θάλεια Δραγώνα που έχει αναφερθεί από το παρόν ιστολόγιο ουκ ολίγες φορές για το μίσος εναντίον της Ελλάδας και το ανθελληνικό της έργο παραιτήθηκε από την θέσση της ΓΓ του υπουργείου Παιδείας.
Η στερούμενη βασικού πτυχίου γεν. γραμματέας (αφού στις μέρες που ζούμε, το μεγαλύτερο πτυχίο για να επιτύχεις στην πολιτική είναι ο ανθελληνισμός), προσέφερε από την θέση της μεγάλες υπηρεσίες στην …Τουρκία. Έπαυσε τους Έλληνες δασκάλους και καθηγητές από τα σχολεία της μουσουλμανικής μειονότητας και τους αντικατέστησε με τουρκόφρονες, συνέβαλε τα μέγιστα στην de facto αναγνώριση της ανύπαρκτης "τουρκικής μειονότητας στην Θράκη", ενώ μνημειώδεις είναι οι δηλώσεις της για την ελληνική γλώσσα που την χαρακτήρισε μικρή ενώ τα αρχαία ελληνικά μια νεκρή και ουσιαστικά άχρηστη γλώσσα…
Κα Δραγώνα δεν θα μας λείψετε καθόλου.!
Αν και είμαι πεπεισμένος ότι οι υπηρεσίες σας προς τα ανθελληνικά κέντρα δεν πέρασαν απαρατήρητες και γρήγορα θα σας βολέψουν κάπου αλλού!
Προδότες σαν κι εσάς σπανίζουν άλλωστε… Να μην μείνει και το έργο σας ημιτελές.!
filologos10
Bookmark and Share

9 comments:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΟΙ ΛΕΒΑΝΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΟΚΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΘΕΝ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.

    ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΗ ΘΟΛΟΥΡΑ ΠΟΥΧΕΤΕ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μη βιαστουμε να χαρουμε. Θα "αξιοποιηθει" αλλου. Ασε που διαδοχος μπορει να ειναι και κανενας Δημητρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Δραγώνα παραιτήθηκε, ο Τζέφρυ να δούμε πότε !

    Πάντως στό Υπουργείο Παιδείας, υπάρχει ..απίθανος κόσμοσ : Διαμαντοπούλου, Χριστοφιλοπούλου...
    Στά τσακίδια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τ'ανθελληνικα σκουπιδια που στελεχωνουν τις ταξεις του Πασοκ(αλλα κ των αλλων κομματων)μπορει να κοβωνται τα κεφαλια τους,στην θεση τους ομως ξεπεταγονται δυο,σαν την Λερναια Υδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό θα ήταν να ελεγχθεί η φορολογική δήλωδη της κυρίας Δραγώνα, μιας καιακούγεται ότι εμπλέκεται σε ευρωπαϊκά προγράμματα εκπαίδευσης. Για να δούμε πόσα χρήματα πήρε από αυτά τα προγράμματα. Κάποιοι στο Υπουργείο μιλούν για αρκετές εκατονττάδες χιλιάδες Ευρώ. Είδωμεν! Διαφάνεια, αξιοκρατία, δικαιοσύνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δόξα το Θεό, δόξα το Θεό! Ξεκουμπίδια! Ένας ένας να αδειάζουν οι θέσεις τους. Επιτέλους, πότε θα κυβερνήσουν ΕΛΛΗΝΕΣ;;;!!! Ευτυχώς που ο Θεός δεν αφήνει να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους για την διάλυση της παιδείας. Όποιος δεν γνωρίζει ιστορία δεν είναι Έλληνας. Ο Έλληνας όταν πάψει να είναι εθνικιστής παύει να είναι Έλληνας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά ο Θεός, δεν θα επιτρέψει άλλο να παραμείνει η Ελλάδα μας στα χέρια αυτών των τρωκτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΙΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ ?
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΠΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ
    ΑΝΑΠΗΡΑ ΜΥΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή