Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Στο πλάι της Ντόρας θα σταυλίζονται οι Κιλτίδης και Μαρκογιαννάκης.!

Οι δύο ανεξάρτητοι, πρώην βουλευτές της ΝΔ, Κώστας Κιλτίδης και Χρήστος Μαρκογιαννάκης είναι πρώτοι βουλευτές που πηγαίνουν στο νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη...
Συνεργάτες της πρώην υπουργού Ντόρας Μπακογιάννη διεμήνυσαν οτι η αναγγελία νέου κόμματος ισχύει για τις 21 Νοεμβρίου και όπως λένε, θεωρεί ότι τα αποτελέσματα των εκλογών είναι ένα πλήγμα στον δικομματισμό αλλά και το αποτέλεσμα στην Κρήτη δεν είναι ό,τι καλύτερο για το ΠΑΣΟΚ που είναι οριακά στο 50%.
Σήμερα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή "Καλημέρα", στο τηλεοπτικό κανάλι Αλτερ, οι πρώην βουλευτές της ΝΔ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Κώστας Κιλτίδης, ανακοίνωσαν την προσχώρηση τους στο νέο κόμμα της κ.Μπακογιάννη.
Όπως είπαν και οι δύο βουλευτές, τα αποτελέσματα των εκλογών δείχνουν πως οι ..."νέοι" θέλουν κάτι καινούργιο και το κόμμα της κ. Μπακογιάννη μπορεί να το δώσει αυτό το ..νεό! Μάλιστα ο κ.Μαρκογιαννάκης είπε πως τα αποτελέσματα στην Κρήτη είναι πολύ ενθαρρυντικά για το νέο κόμμα αφού ο υποψήφιος περιφεριάρχης Κρήτης που στήριξε η πρώην υπουργός πήγε πάρα πολύ καλά.
Κανείς όμως εκ των δύο δεν έκανε λόγο για την τύχη όσων κατά καιρούς έφευγαν από το ...μαντρί.!
Bookmark and Share

18 comments:

  1. Φίλε Γιαννιώτη εξαιρετική επιλογή ρήματος στο τίτλο
    Εύγε

    ΑΚΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΥΒΕΛΑ-ΚΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

    ΡΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΞΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ Η ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΕΜΦΥΣΗΣΕΙ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαννιωτη πως σου ξεφυγε αυτο;

    http://makelio.blogspot.com/2010/11/blog-post_4170.html


    Η ποιεις την νησσα;


    Ο παντα συγκαταβατικος
    Αγησιλαος Φατσαφετσουλας


    υγ
    Ζητω οι Εβραιοι!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηρθε και η ντορα να μας σωσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο τίτλος είναι υβριστικός και προσβλητικός για αυτούς που έχουν πάρει απόφαση να φύγουν από την βρώμα του Σαμαρά και να κάνουν άλλο κόμμα.

    Υπομονή λοιπόν μέχρι τις επόμενες εκλογές για να δούμε τι θα γίνει:

    ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ η ΟΛΙΚΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακραίε, χθές ανέβασα μια ανακοίνωση της Μπακογιάννη και με ξεχέσανε οι Σαμαρικοί.
    Ο τίτλος της παρούσης ενόχλησε τους Ντορικούς καθόσον εθεωρήθη προσβλητικός και υβριστικός, ενώ αντίθετα η έκφραση "βρώμα του Σαμαρά" είναι έπαινος και όχι ύβρις.

    Φίλε Αγησίλαε...
    Το κατάλαβες.!
    Όντως ποιώ την νήσσα. Τον επόμενο μήνα θα ποιώ την κότα κ.ο.κ.
    Δεν ήξερα να μυρίσω τα νύχια μου και να τρέξω πίσω από το κάθε "makelio" για να δω τι γράφει.
    Τί εστί δηλαδή "makelio" και από που κι' ώς πού θα πρέπει να το παρακολουθώ;
    Μήπως πρόκειται για το CNN ή το BBC και δεν το κατάλαβα;

    ...
    Ακούστε λεβέντες μου.
    Έχω άποψη και θα την λέω πάντα. Δεν εξαρτώμαι από κανένα κόμμα και δεν χρωστάω σε κανέναν καργιόλη από δαύτους.
    Αυτό μου δίνει το δικαίωμα να τους ξεχέζω όποτε βλέπω κάτι που είναι έξω απ' τα νερά μου.

    Αυτά προς το παρόν.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντορα.. Το στησιμο του κομματικου μαγαζιου σε περιοδους κομματικης κρισης, και πολυ περισσοτερο σε περιοδους ορφάνεψεις ενος πολιτικου χωρου απο κομματικη παρουσια, οπως ο κεντρωοοτρεχαγυρευε, ειναι οντως μεγαλη προκληση. Προσεξε ομως, το μαγαζι για να παει καλα χρειαζεται καποιες προϋποθεσεις, οπως νεο υλικο, οραματα, καλο παρελθον, στηριξη απο οικουμενικες δυναμεις, οπως του αμερικανοσιωνισμου, της ντοπιας εκκλησιας κλπ κλπ...αν νομιζεις οτι τα διαθετεις (ΟΛΑ) προχωρα, διαφορετικα μια αποτυχια θα σε κατεδαφισει μαζι με οτι εχει φτιαξει ο ψηλος..Ειναι οντως μαγαζι γωνια το πολιτικο κεντρο, αλλα οι μνηστηρες ειναι πολλοι, προσωπα και κομματα, you know that...Αφου δεν μπορεσες να κρατησεις τους ψηφοφορους του Νοεμβριου του 2009, πως θα εμβολισεις τους νεους και μαλιστα αλλης κομματικης υπηκοοτητας; Και τελος, αυτον τον ερμο Μαρκογιαννακη, πως τον κρατας τοσο σφιχτα δεμενο, και τον οδηγεις σαν αμνο επι σφαγη, τι του ψιθυριζεις στο αυτι και τον λουζει κρυος ιδρως;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τζα! Γύρισα αλλά ξαναφεύγω Ακραίε μου και κ.Γιαννιώτη μου. Δεν προβλέπω πολλές αψιμαχίες αυτή την βδομάδα, δεν δύναμαι που λένε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

    Διάβασα ομως λίγο χθες τα αποτελέσματα και κατάλαβα γιατί ο Σαμαράς μπορεί να εξαφανίσει το έλειμμα στο πιτς-φυτίλι. Εδώ εξαφάνισε στην κυριολεξία 550000 ΝΔιτες του Οκτωβρίου του 2009!!!!

    -550000!!!!!!
    -550000!!!!!!
    -550000!!!!!!

    Σε συνθήκες μνημονίου και με αντιμνημονιακή σχεδόν κου-κου-έδικη λογική και ρητορική από τον προδοτάκο. Εύγε και πάλι εύγε. Το μόνο που με στενοχώρησε ήταν ο Δρακος. Καλα ρε Ακραίε ούτε τον Μωριά δεν κάνει κουμάντο ο Αντουάν; Ο δε Πλακιωτάκης ε; Γίγας! Στην Πάτρα(δήμο) δε ε; τρίτος με 17-18% ο Σαμαρικός ενώ στο Ηράκλειο(δήμο) νομίζω οτι ο πασόκος πηρε 72% !!!! Αμ στον Πειραιά; τώρα είναι καλός ο Μαντούβαλος ε; τώρα δεν έχει εκκρεμότητες με την δικαιοσύνη ε; Γλείφτε τώρα εκεί που φτύνατε, άιντε να σας δω! Αμ ο Μπακογιάννης πως τόλμησε να βγει Δήμαρχος με 55% όταν ο κομιστής και ο ζούγκλικότερος που υποστηρίζουν μετά πάθους τον χαζοβιόλη πατριωτικότερο (ένας είναι ετσι;) έβριζε και αυτόν και την μάνα του (με το επιτελείο του σφουγγαρά να αγάλλεται); Για τον Κικίλια είδα ένα βίντεο που τον ρωτούσαν που θα στεγασει τα γραφεία της περιφέρειας και απάντησε οτι θα ανοίξει γραφείο στις Βρυξέλλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Έλεος Ακραίε!! Ακόμα και η τατιάνα ή η μπουμπούκα καλυτερα θα απαντούσαν. Αν η μ@κ@κία ήταν χρυσός ο Κικίλιας θα ήταν το Fort Knox! Μαζεύτε τον ή στειλτε τον σε ριάλιτυ ή δώστε του να παίζει ρακέττες χωρίς να μιλάει όπως στην Μύκονο που του αρέσει.

    Προς Dimitri: επέτρεψέ μου να σου πω να μην σε πειράζουν οι λέξεις.
    Ο Γιαννιώτης έχει αποδείξει οτι δεν κόβει σχόλια και πρέπει και να το εκτιμήσουμε και να το σεβαστούμε. Βέβαια όσο πιο πολύ χτυπάνε την καινούργια προσπαθεια τόσο χειρότερο για αυτούς. Δεικνύει και φόβο και αδυναμία. Σε εμάς τους παλιούς ΝΔκράτες που έτυχε να κάνουμε τα Πανεπιστήμια το 80 Γαλάζια ξέρουμε τι σημαίνει να ξεκινάς από 5% και να φτάνεις στο 40%. Οι κρατικοδίαιτοι που σήμερα υποστηρίζουν τον Σαμαρά (να μου το θυμηθείς οτι αυτός δεν θα έχει καλό πολιτικό τέλος) δεν ξέρουν οπότε φοβούνται, φοβίζουν και βρίζουν. Αλλά θα την φάνε γιατι υπάρχει ένα 7-8% του Λαού που δεν σιτίζεται από το Δημόσιο και τον γράφει και τον βλάκα τον Σαμαρά και τον ηλιθιο τον Γιωργάκη στ'απαυτά του. Αυτούς θα κερδίσει πρώτα η νέα προσπάθεια.

    ΝΕΑΡΧΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Σε συνθήκες μνημονίου και με αντιμνημονιακή σχεδόν κου-κου-έδικη λογική και ρητορική από τον προδοτάκο. "

    Φιλε, νομιζω οτι η Ντορα ηταν εκεινη που δηλωνε οτι ειναι μια απλη στρατιωτινα της ΝΔ, για να την εγκαταλειψει μετα τις εσωκομματικες εκλογες.. Ετσι δημιουργηθηκε το σχιζοφρενικο φαινομενο, η Ντορα να πολεμαει εναντια στην ΝΔ, ο πατερας επιτιμος, και ο αδελφος να προαλειφεται σε κορυφαιο στελεχος της ΝΔ..Ποιος ειναι προδοτης εν τοιαυτη περιπτωσει; Ο Σαμαρας..Ποιος διχαζει την ΝΔ; ο Σαμαρας; Aς συνελθουμε λιγο, δεν βλαπτει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακριβώς. Εδώ αυτά που γράφουμε δεν τα κόβουν.

    Για αυτό τον λόγο και γράφουμε με κοσμιότητα έστω κι αν χρησιμοποιούμε βρώμικες λέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε η Ντόρα διεγράφη μετ'επαίνων και εν μέσω ζητωκραυγών νέων και παλαιών πολανιτών. Δεν εγκατέλειψε η Ντόρα το κόμμα. Το κόμμα σούταρε την Ντόρα.

    Για τις απόψεις μου για Μητσοτάκη κλπ σας παραπέμπω σε πολλές παλαιότερες αναρτήσεις μου. Είμαι βέβαιος οτι ο κ. Γιαννιώτης θα μπορούσε να σας βοηθήσει εάν όντως σας ενδιαφέρει.

    Ότι ο Σαμαράς είναι μία διχαστική προσωπικότητα για την (πρώην) μεγάλη παράταξη είναι αυταπόδεικτο και από το ότι χάνει ψήφους (μείον 550000! από πέρσι) και από τα πολλά σχόλια και σε αυτό και σε πολλά άλλα μπλόγκς.

    Τα σέβη μου
    ΝΕΑΡΧΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από τα παραπάνω σχόλια βγαίνουν μερικά συμπεράσματα:
    1) Τελικά το μειοψηφικό ρεύμα Χανίων-Ευρυτανίας (1,1% στην επικράτεια, με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα της Κυριακής) έχει κάμποσους υποστηρικτές στο διαδίκτυο...
    2) Έχει πέσει πολύ τσούξιμο από την ουσιαστική εκμηδένιση της διαφοράς ΠΑΣΟΚ-ΝΔ σε μόλις 1 χρόνο. Και τα καλύτερα έρχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πω πω! Και μετά υπάρχουν άρθρα στο blog που αναρωτιούνται γιατί η αποχή... Τι κοματοσκυλίαση είναι αυτή;!!;;!!! Είναι δυνατόν μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί στην χώρα να υπάρχει αυτό το είδος; Πολιτικό ανδρείκελο.
    Είναι δυνατόν να περιμένεις κάτι καινούργιο από την Ντόρα; Πλάκα μας κάνεις; Ή από οποιονδήποτε άλλο από όλους αυτούς; Δηλαδή τόσα χρόνια δεν τους μάθατε; Τώρα θα αλλάξουν και θα μας σκεφτούν και εμάς και την άμοιρη την πατρίδα μας;;; Εκτός και αν έγινε ξανά το θαύμα την Πεντηκοστής και έχουν όλοι τους την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος ξαφνικά!

    Έλεος δηλαδή! Ειδικά εσύ ρε αρχηγέ με την Ντόρα, μόνο εώς φάρσα μπορώ να δεχθώ τα γραφόμενά σου και μάλιστα ώς κακόγουστη. Είναι δυνατόν; Μα ψήφισε υπέρ του μνημονίου! Τι καινούργιο περιμένεις από αυτήν. Για να μην αρχίσουμε να καταγράφουμε όλα τα χάλια που έχει κάνει στο υπουργείο εξωτερικών..... Έλεος πιά!

    NKF_INF-SGT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. gianniotis
    9 Νοεμβρίου 2010 1:48 μ.μ.

    Συμφωνω απολυτως μαζι σου!
    Και ξαναμανα ανακραζω.

    Ζητω οι εβραιοι ρεεεεεεε!!!!!


    Ο παντα συγκαταβατικος
    Αγησιλαος Φατσαφετσουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 3:52 καλή η προσπάθεια αλλά για το τσούξιμο ψάξε και ρώτα εναν εναν εκείνους τους 550000 ανθρώπους που γύρισαν την πλάτη στην λαικίστικη και τυχάρπαστη ΝΝΔ σας από πέρσι τον Οκτώβριο. Όλα τα άλλα είναι τρίχες κατσαρές και όζουσες. Φιλάκια στον κ.Πανάρα και στην κ.Φρατζότζολα.

    4;05 Να αρχίσεις να συνηθίζεις. Εγώ θα δεχθώ οτι η Ντόρα είναι το απόλυτο πολιτικό μηδέν εάν εσύ δεχθείς οτι ο προδοτάκος είναι το πολιτικό ισοδύναμο του μείον 10. Εσύ δλδ περιμένεις το καινούργιο από τους Μιχαλολιάκο, Κικίλια, Μαρκοπουλο, Μανώλη, Σταικούρα (κάτω η οικογειοκρατία), Αβραμόπουλο (όρθια υπνηλία του τίποτα), Δήμα (είναι δυσλεκτικός ή τον κρύβουνε;) και φυσικά από τον τρισμέγιστο, τον αξεπέραστο, τον ψηφοεξαφανιζόλ, τον ελλειμματοεξαφανιζόλ, τον μπαρουτοκαπνισμένο στην Μπίλντεμπεργκ και στο Κολλέγιο Αθηνών, τον υποστηριζόμενο από κερκοφόρους ζουγκλίζοντες κομιστο-δημοσιογράφους και ψυττακίζοντες τηλεπαπαγάλους, Αντώνιο τον Μεγαλοπρεπή;

    Για μένα ο σφουγγαράς είναι ένα δεξιό κακέκτυπο του μ@κ@κ@ντρέα.

    Ευτυχείτε (με 550000 ψήφους λιγότερες βεβαίως βεβαίως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλώς όρισες Νέαρχε στη χώρα των διεφθαρμένων.
    Θιασώτης ών του "λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν" επιγραμματικά
    1/ Ο Σαμαράς καθαρά είναι ο νικητής των εκλογών.
    2/ Η πρόβλεψή μου για το Δράκο απεδείχθη εσφαλμένη, αλλά στην Αρκαδία θα βρεις το γιατί.Μπες ypes να δεις ποσοστά.
    Πάντως σε κάθε περίπτωση εξακολουθώ να αισιοδοξώ την επόμενη Κυριακή και για τις δυο περιφέρειες και το δήμο Πειραιά.
    Αντε να ιδρύσει το κόμμα η φούρκα να ξεσκαρτάρει το κόμμα της ΝΔ από τους λακέδες Εκείνους που σαμποτάρουν (κατά το πρότυπο της αρχηγού)ακόμα και τώρα τον Σαμαρά.
    Τους ξέρουμε όλοι Και ψήφισαν υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ. Με αυτούς θα κάνει νέα αρχή η εκλεκτή σας
    Όμοιος ομοίω.......

    ΑΚΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 8:07
    Κουράγιο φίλε. Στις εθνικές εκλογές με λίγη προσπάθεια και λίγο σπρώξιμο από τους πολλούς φίλους σας στα μπουκωμένα ΜΜΕ της διαπλοκής θα καταφέρετε να φτάσετε στο πολυπόθητο 1,5%. Το 1,1% ήταν μια καλή αρχή δε λέω.
    Τσιμπάτε τώρα το ΔΝΤ σας, τους ανθέλληνες φίλους σας και παλέψτε. Το 1,5% είναι κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ακραίε μου γεια σου και χαρά σου
    Πίκρα ε; καταλαβαίνω...Κουράγιο
    Καλή επιτυχία στο Δράκο και το εννοώ
    ΝΕΑΡΧΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή