Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Θερμά ..."συγχαρητήρια" στην ΠΑΣΚ.!

Η ..."σοσιαλιστική" των εκπαιδευτικών παράταξη  
Τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά συμβούλια Α/θμιας & Β/θμιας εκπαίδευσης είναι μια περίπτωση που χρήζει ψυχιατρικής αντιμετώπισης και όχι μόνο.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους ψήφισαν και έδωσαν την πρώτη δύναμη στην ΠΑΣΚ.
Ξεχάσαν γρήγορα οι εκπαιδευτικοί της Α/θμιας & Β/θμιας εκπαίδευσης ότι η συνδικαλιστική παράταξη της ΠΑΣΚ που στήριζε και στηρίζει το ΠΑΣΟΚ και τα αντιλαϊκά μέτρα του, μας έχει φέρει σε αδιέξοδα.
Συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που στήριξαν:

• Τη μείωση των μισθών μας κατά 20% καθώς και το πάγωμά τους έως το 2013 και βάλε.
• Την απουσία απεργιακών κινητοποιήσεων.
• Την κατάργηση και συγχώνευση σχολικών μονάδων.
• Την τεράστια περικοπή των χρηματοδοτήσεων των σχολικών επιτροπών για τα λειτουργικά έξοδα των σχολικών μονάδων.
• Την εφαρμογή του «νέου Σχολείου» χωρίς να ερωτηθεί ο κλάδος.
• Την αλλαγή στον τρόπο διορισμών και την αναγκαστική τριετία στην οργανική θέση.
• Την αλλαγή στο τρόπο των μεταθέσεων. Υποχρεωτική παραμονή επί διετία.
• Τη συγκρότηση των υπηρεσιακών συμβουλίων, ανάλογα με τις ορέξεις των Περιφερειακών Διευθύνσεων.
• Το αλλαλούμ που επικράτησε με τους διορισμούς και τοποθετήσεις αναπληρωτών και αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου.
• Τη μη πληρωμή ακόμη των αναπληρωτών.
• Την ένταξη εκπαιδευτικών παράλληλης στήριξης στο ΕΣΠΑ. Οι συγκεκριμένοι όχι μόνο δεν γνωρίζουν πότε θα πληρωθούν, αλλά ούτε τι γίνεται με τα εργασιακά τους δικαιώματα.
• Τη μετακίνηση ειδικοτήτων από την Β/θμια στην Α/θμια και αντίθετα, θεωρώντας τους εκπαιδευτικούς περιπλανώμενους ιουδαίους.
• Τη μη στελέχωση ακόμη και σήμερα των ολοήμερων σχολείων με ειδικότητες.
• Τη μη έναρξη της Π.Δ.Σ.
• Το παραμύθι των νέων τεχνολογιών (διαδραστικοί πίνακες, υπολογιστές, προγράμματα) που θα έμπαιναν στα νέα σχολεία από την αρχή του σχολικού έτους. Προφανώς βρίσκονται στο δρόμο…!
• Τις πελατειακές σχέσεις της Διοίκησης και των συνδικαλιστών της ΠΑΣΚ με τα «πράσινα παιδιά».
• Την αποδιοργάνωση και διάλυση της λειτουργίας των γραφείων εκπαίδευσης, των ΚΠΕ, των υπευθύνων Περιβάλλοντος, Πολιτισμού και Αγωγής υγείας.
• Τις άσκοπες μετακινήσεις εκπαιδευτικών.

Γι’ αυτό από εδώ και στο εξής μη παραπονιέστε!!! Όλα λειτουργούν άψογα!!! Κανείς δεν δικαιούται να ομιλεί (σύμφωνα με τον Κουτσόγιωργα).
Αφού λοιπόν επιλέξατε την ΠΑΣΚ ως πρώτη δύναμη προφανώς πρόκειται περί μαζωχισμού!!!
Ξυπνήστε ρεεεεεεε!!!
Α.Π.
Bookmark and Share

4 comments:

  1. Προσπαθουν οι Ελληνες εκπκοι με την ψηφο τους στην κυβερνητικη ΠΑΣΚ να εξευμενισουν την κυβερνηση να μην παρει αλλα μετρα εις βαρος τους.Οι εκπκοι δυστυχως λογω της εξαρτησης τους απο το δημοσιο και της δυσχερους οικονομικης τους θεσης δεν μπορουν να αναπτυξουν φρονημα αντιστασιακο οταν η Πατριδα περναει δυσκολες μερες ,και τους εχει αναγκη να μπουν μπροστα σαν πνευματικη καθοδηγηση.Ειναι η ψυχολογια του δημοσιου υπαλληλου να ειναι φοβισμενος και μιζερος.Υπαρχουν βεβαια εκπκοι που εχουν καταλαβει το παιχνιδι που παιζεται περισσοτερο απο τον καθενα ,και για ευνοητους λογους δεν εκδηλονονται.Ειναι και αυτο δειγμα της ψευτοδημοκρατιας που εχουμε.ΕΙΔΙΚΑ οι Ηπειρωτες εκπκοι εχουν αυξημενο ραγιαδισμο ,και φοβο ,γιαυτο εμφανιζουν την μεγαλυτερη αδρανεια στις ασχημες εξελιξεις που ζουμε και στις χειροτερες που ερχονται.Ωστοσο μια γενικη πανελλαδικη θεωρηση των αποτελεσματων για τους αιρετους των εκπκων δειχνει καμψη της ΠΑΣΚ γυρω στο 15% κατα μεσο ορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τι περιμέναμε να αλλάξουν τα πράγματα; οι ΣΥΡΙΖΙΑΝΟΙ ψήφισαν τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ έτσι για αλλαγή.
    Αλίμονο στα παιδάκια που είναι αυτόν τον καιρό στα σχολεία. Θα τα κάνουν να φορέσουν φέσι τα αγόρια και φερετζέ τα κορίτσια.
    Οι καταραμένη σας παράταξη είναι μαθημένη να δουλεύει υπογείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Ελληνες εκπκοι ειναι μακακες αλλα τι περιμενεις απο ενα κλαδο που εχει απεμπολισει προνομια οπως το ποσοστο αφαλειας στις απεργιακες κινητοποιησεις, το ποσοστο εισαγωγης στις Π.Α. των τεκνων των εκπκων κ.α. Αυτα τα αποτελεσματα των εκλογων μας θα φερουν και αλλα επαχθεστερα μετρα και την Αννουλα μας κυριαρχο και ηγεμονα.Δηλαδη ποσο βαθεια πρεπει να μας το χωσουν;ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού μιλάμε για ΠΑΣΚ εκπαιδευτικών, ρωτάμε τον αξιότιμο πρόεδρο των δασκάλων: Η τσάντα των μαθητών μένει στο σχολείο;
    Πόσοι διαδραστικοί πίνακες διατέθηκαν στα σχολεία με χρήματα του Υπουργείου Παιδείας; Πότε θα έρθουν οι υπολογιστές στα νέα σχολεία; Πόσες νέες σχολικές κτιριακές υποδομές έγιναν ή θα γίνουν στα επόμενα τρία χρόνια; Τα ερωτήματα απευθύνονται, γιατί ο πρόεδρος έταζε λαγούς με πετραχήλια όταν εμφανιζόταν στα ΜΜΕ. Τώρα άκρα του τάφου σιωπή. Τώρα υπάρχει οικονομική δυστοκία, αλλιώς όλα θα γινόταν με το μαγικό ραβδί του ΠΑΣΟΚ υπό ην ηγεσία του Τζέφρυ ή κοινως ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή