Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Άσε τους ..."λεονταρισμούς" Αβραμόπουλε.! Πρόωρες εκλογές = Εθνική τραγωδία.!

"Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ζητήσει εκλογές αλλά το κλίμα εκλογολογίας καλλιεργείται από την κυβέρνηση η οποία και φέρει την ευθύνη", τόνισε, σήμερα, σε δηλώσεις του στη Ρόδο, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Πάντως αν προκηρυχτούν εκλογές η ΝΔ είναι έτοιμη, επεσήμανε.
Ο κ. Αβραμόπουλος επισκέφθηκε την Ρόδο για να ενισχύσει την υποψηφιότητα του κ. Χαράλαμπου Κόκκινου για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Αναφερόμενος στη μεταρρύθμιση «Καλλικράτης» τη χαρακτήρισε καλή ιδέα, όμως επεσήμανε ότι "μας περιμένουν δύσκολες μέρες, καθώς δεν είναι ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, με κυριότερο πρόβλημα την έλλειψη χρημάτων".
Έκανε λόγο για έναν αδύναμο θεσμό ο οποίος απαιτεί ισχυρά άτομα για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στη δύσκολη συγκυρία. Πάντως είπε η Νέα Δημοκρατία είχε κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση για να ξεπεραστεί η κρίση όμως δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση.
Bookmark and Share

12 comments:

  1. Ποιός το λέει αυτό;
    Η Ντόρα;
    Χα χα χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή ό κύβος ερίφθη, οι λεονταρισμοί θα φανεί πλέον στη πράξη τι αντιπροσωπεύουν.

    Υπομονή μέχρι να μετρήσουμε ξανά τους βουλευτές και να γελάσουμε για τα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξερω ανα με τις προωρες εκλογες θα εχουμε τον Αντωνη πρωθυπουργο ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ και την ΝΤΟΡΑ ... λιγο ειναι ?

    Λιγο σας φαινεται να πεταξουμε στα σκουπιδια ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΝΔΟΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ??

    ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τσάτσε του αντινιουζ 1.34 είσαι βλαξ.
    Ο Σαμαρἀσ γιατί δεν θέλει να κυβερνήσει? Και ψεύτης και χ@στης...
    Φιλάκια στον Φαύλο (σόρρυ Φαήλο)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς = 5 Νοεμβρίου 2010 2:26 μ.μ

    Αγαπητο Ντορο-σκουληκι, ουτε τσατσος υπηρξα ποτε , ουτε Σαμαρικος, ουτε Φαυλους ξερω, αυτο που ειμαι ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ , με αξιοπρεπεια , με αρχες και με μυαλο. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ... εμενα αυτα μου αρκουν για να δω ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ χωρις απαραιτητως να ειμαι και Σαμαρικος... ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΥΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ , ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ.

    Οσο ζω θα ΚΥΝΗΓΩ ΜΕ ΜΕΝΟΣ και το αισχρο και μειοδοτικο ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟ ΣΟΙ οσο και το ξενοδουλο και προδοτικο ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ , ειτε σου αρεσει ειτε οχι !

    ΕΤΣΙ, ΚΑΘΕ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΤΗΝΟΣ ΝΑ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.... ΕΦΥΓΕ Η ΣΙΧΑΜΕΝΗ - ΕΜΕΤΙΚΗ ΝΤΟΡΑ - ΦΕΥΓΕΙ Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ , ερχεται και η σειρα των αλλων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε Δημήτρη γιατί βρίζεις; Δεν είδες που κατάντησε το άλλο τσατσόνι της Θοδώρας, ο δελαφριτέζας;
    Αφού υποστηρίζεις τηλε-πολιτικό, δεν το έχεις καταλάβει ακόμα; Ένα απόλυτο μηδενικό είναι η Θοδώρα, μόνο για κουτοπονηριές και εθνικά ξεπουλήματα κάνει.
    Πάντως, άμα είναι να στενοχωριέσαι και να πικραίνεσαι τόσο, να σου στειλω 1 ευρώ να πάρεις 2-3 σοκοφρέτες να ξεφαρμακωθείς αδελφάκι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4:17
    Για πές μας ποιά λύση προτείνεις, ένα όνομα ρε αδελφέ.
    Τον Καραμανλή προφανώς θα έχεις στο μυαλό σου που τα έκανε σκατά στην οικονομία και μας οδήγησε στην χρεωκοπία.
    Άν κάνω λάθος πρότεινε την λύση σου και τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. προς = 5 Νοεμβρίου 2010 5:05 μ.μ.

    Αγαπητε φιλε , δεν εχω καποιο ονομα, και βεβαιως με ΤΙΠΟΤΑ τον κωστακη, εζυγισθη, εμετρηθη και ευρεθει ΕΛΛΕΙΠΟΒΑΡΗΣ... αστον να τρωει τυροπιτετς και να παιζει πλευ-στεισον... μονο για αυτα ειναι ο μπουρμας.

    Εγω θελω ενα στελεχος (δεν με νοιαζει το ονομα) ΛΕΒΕΝΤΗ με τις δικες μας τις αρχες, να μην κανει πισω στα τσογλανια της αριστερας ουτε στα τρωκτικα του κεντρου.. να ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ και να εισελθει με ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ για αλλαγη ΚΑΙ στο κομμα ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ οπου ολα τα ποστα , ΜΜΕ, ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΒΙΒΛΙΟ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κλπ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και μας επιβαλλουν ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΟ αξιολογησεως των πραγματων.. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ! η ιδεολογια μας (ΔΕΞΙΑ και οποιου του αρεσει) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ (το κεντρο σε πολλα...η αριστερα ΣΕ ΟΛΑ !) ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ιδεολογια ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ..

    Μια δεξια κινηματικη να κανει επι τελους 1-2 δημοψηφισματα ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΒΡΩΜΑ, το ενα ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ στα σημεια ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ κρυβονται οι αλιτηριοι πολιτικοι ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ τον τοπο, ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ... (απο βουλευτες και υπουργους μεχρι προεδρους οργανισμων και ΔΕΚΟ με επεκταση σε συγγενεις πρωτου βαθμου ΑΠΟ ΤΟ 1974 και μετα...) ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ , ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΕΥΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (ΝΑΥΤΙΛΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ) και τοσα αλλα που πιστεψε με χρειαζομαι 2-3 σελιδες και αλλες 20 να σου ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ αν καποιος θελει.. ΑΝ ΘΕΛΕΙ..

    Οσο για το σημερα υπαρχει ο Σαμαρας που εκλεχτηκε δημοκρατικα, πρεπει να τον δουμε ΣΤΟ ΕΡΓΟ τι θα κανει και αν φανει και αυτος ΑΝΑΞΙΟΣ οπως οι προηγουμενοι του ΤΟΤΕ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑΤΟΣ.. αυτο το λεω γιατι προσωπικα εχω αρχισει να απογοητευομαι ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΑΤΕΓΚΤΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟ, να κοψει σαπια κεφαλια και σαπιες κοιλιες απο το κομμα ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ, να βρεθει ΣΕ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ με τον βρωμερο εντολοδοχο ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ γιωργακη, να ζητησει ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ με τον ΛΑΟΣ , και να κατεβει στον δρομο , απο Αλεξανδρουπολη να σαρωσει επαρχια-επαρχια την Ελλαδα και να αφησει την ΓΕΛΟΙΑ (οπως καταντησε) ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΒΟΥΛΗ..

    Αυτα βλεπω φιλτατε, προσβλεπω σε ενα ΜΕΤΑΞΑ με δημοκρατικο ενδυμα ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΟ σε εναν ΖΟΡΜΠΑ σε εναν ΓΟΝΑΤΑ... παντως οχι σε καποια ντορα η παυλοπουλο η γιανακου και αλλα τετοια σκουπιδια..

    Θαρθει η ωρα ειμαι βεβαιος , αρκει να μην ειναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τσάτσε του αντινιουζ 4.17: δυστυχώς για σένα παραμένεις και σαμαρικός και βλαξ.

    Όσο για την δική σου μαύρη Δεξιά μην ξεχνάς το ρόλο της γερμανοπροσκυνημένης ενδοτικής Κωνσταντικής Δεξιάς στο να χαθεί η Αν.Μακεδονία στους Βουλγάρους το 16 και στο να υποστεί η Ελλάδα την καταστροφή του 22. Τα ονόματα Γούναρης, Πρωτοπαπαδάκης, Στράτος και άλλοι τρεις που εκτελέστηκαν σου λένε τίποτα δεξιό σαμαρικό βλήμα; Ο Γονατάς με τον Πλαστήρα ρε κόπανε σαμαρικέ μαυροδεξιέ δεν κάνανε την επανάσταση του 22 στη Χίο που εκτέλεσε τους έξι; Θες να θυμηθούμε τα παλιά τεφτέρια σαμαρικό δεξιὀ σκουλήκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 12:30
    Τα έχεις μπερδεμένα πολύ στο μυαλό σου, στο αντινιούζ δέν είναι δεξιοί πρώην Σταλινικοί κουμουνιστές είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς 6 Νοεμβρίου 2010 12:30 π.μ.
    και 6 Νοεμβρίου 2010 5:15 π.μ.


    Απο τα γραπτα σας φαινεται τι μαυρο σκυλολοι ειστε, μπορειτε να συνεχιστε να γαυγιζετε μεταξυ σας και με την σκυλαφεντρα σας την ντορα κατηφορα.

    Ολοι οι αλλοι που δεν ειναι ξενοδουλοι και ενδοτικοι οπως εσεις ειναι Σαμαρικοι και Αντινιουζ.. μια χαρα λογικη εχετε , η ασπρη μπλουζα του τρελου σας λειπει....

    ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΙΑ !

    Εκει σας οδηγησε η τυφλη αντεθνικη σας παιδεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή