Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Βους: "Όταν στο δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη, κοπρίτης θα μείνει"

Πρωτοχρονιάτικο μποναμά επιφύλασσε στην κυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της, Θ. Πάγκαλος, ο οποίος με συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ προκαλεί και πάλι πονοκεφάλους στον πρωθυπουργό και τα υπόλοιπα στελέχη της κυβέρνησης.
"Όταν στο δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή. Ξέρει ότι ποτέ δεν πρόκειται να απολυθεί" τονίζει στη συνέντευξή του ο κ. Πάγκαλος.
Ανοιχτό κρατά όμως το μέτωπο ο Θόδωρος Πάγκαλος και με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Εξαιρώντας τον ΛΑ.Ο.Σ. για τον οποίο τονίζει ότι είναι ο μόνος αξιόπιστος συνομιλητής, ο κ. Πάγκαλος χαρακτηρίζει γελοία και ανάξια σχολιασμού τη στάση του Α. Σαμαρά.
Για την Αλέκα Παπαρήγα λέει ότι ονειρεύεται μια Σοβιετική Ένωση, ενώ αποκαλεί τον Συνασπισμό συγκρότημα που συναναστρέφεται τρομοκρατικές ομάδες και κατά καιρούς δίνει μαθήματα με περισσή αναίδεια και αμετροέπεια.
Στην ίδια συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, λέει όχι στις πρόωρες εκλογές, ενώ δηλώνει σύμφωνος με την κατάργηση του σταυρού προτίμησης. Αφήνει επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, για τις οποίες λέει ότι είναι λάθος να γίνουν πρόωρα.

Star
Bookmark and Share

10 comments:

  1. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΚΟΠΡΟ .
    ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΠΟΣΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ Η ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΒΓΑΖΕΙ ?

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οΚος Παγκαλος ειναι απο τους ελαχιστους πολιτικους στο κοιοβουλθιο που αρκετες φορες αποτολμα να πη την αληθεια.Τουλαχιστον ασον αφορα στους αργομισθους του δημοσιου και τους προδοτες κομμουνιστες.
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοι οι κοπριτες τον κανανε πολιτικο για να μπορει να περπαταει με κινδυνο να πατησει τη κοιλια του...Μετα που θα φαει το μαυρο δαγκωτο να δουμε που θα κρυφτει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΓΚΑΛΟΣ = Ενας κοπριτης που λεει αληθειες.
    Αν δεν λειτουργει σωστα το Δημοσιο, αυτο οφειλεται στο οτι οι μισοι Δ.Υ. ειναι αγραμματοι και διοριστηκαν με γλειψιμο.
    Αυτο το λαθος - εγκλημα οφειλεται:
    1ον Στην Πολιτεια που εκανε ευκολο το απολυτηριο Λυκειου και
    2ον Στους καθηγητες Λυκειου που αποδεχτηκαν και επικροτησαν αυτη τη λαϊκιστικη και χυδαια συμπεριφορα της Πολιτειας.
    Το 1/4 απο αυτους που παιρνουν απολυτηριο, το παινουν με την αξια τους. Οι υπολοιποι το αποκτουν χαρι στην "ελεημονα" συμπεριφορα των καθηγητων.
    Και το κακο ειναι οτι αυτοι που παιρνουν αναξια το απολυτηριο, αντι να ντρεπονται για την αγνοια τους, επαιρονται και θεωρουν τον εαυτο τους "μορφωμενο".
    Φυσικα αρνουνται να κανουν οποιαδηποτε χειρωνακτικη εργασια.
    Δεν εχουν μαθει και καμια τεχνη, αρα τι απομενει;
    Να γινουν κλεφτες ή να διοριστουν στο Δημοσιο.
    Οι περισσοτεροι προτιμουν το Δημοσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιά μεγαλύτερη απόδειξη της πλήρους απαξίωσης του συστήματός που είτε φτιάξαμε είτε ανεχόμαστε απ'αυτήν;
    Οι μόνοι που λένε την αλήθεια από τους απαρτίζοντες τα πολιτικά δρώμενα και ασκούντες εξουσία είναι θλιβερές προσωπικότητες σαν αυτής του Θ.Π.
    Δεν κάνει κριτική ή δηλώσεις απλά.
    Τώρα που οδεύει στην δύση του πολιτικού του βίου αναδύει την κενότητα και αναποτελεσματικότητα του χώρου που υπηρέτησε. Στο πρόσωπο του Πάγκαλου προβάλεται η αποκρουστική εικόνα μιας γενιάς Ελλήνων (μηδέ εξαιρουμένου) που βολεύτηκε δείλιασε και έχασε το παιχνίδι στην παγκόσμια αρένα. Λυπούμαι μόνο όσους αντιλαμβάνονται έστω και κατ'ελάχιστον το πόσο χαμηλά βρίσκεται η χώρα και πόσες θυσίες πρέπει να (ξανά)γίνουν για όσους νομίζουν ότι αυτοί και τα παιδιά τους αξίζουν κάτι καλλίτερο από το μάθουν να κυνηγούν μια θέση μούχλας στο δημόσιο ή να είναι καλοί συνδικαλιστοχουλιγκάνοι. Χρόνια Πολλά.
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ,ΟΙ 3 0 0 ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟ`Ι`....ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ.....ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ...ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Σ`ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ....ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ε Λ Λ Α Δ Α.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ...... ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ,ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτος που ειχε ανοιξει βιομηχανια διορισμων ητανε ο μητσοτακης. Αυτος ο αχρειος πολιτικος ειχε αναδειξει τον διορισμο σε επιστημη. μετα ακολουθησαν τα χναρια του ολοι οι επιγονοι στον βαθμο που μπορουσε ο καθενας. Με καθε διορισμο εξασφαλιζαν ισοβιως ψηφους 5 και 10 ατομων. Ετσι ο δημοσιουπαλληλικος κοσμος γεμισε αγυρτες, ανικανους, θρασυς, κλεφτρονια, αλητες, αρρωστους, 67%+ αναπηρους, και ολο το κατακαθι, που παρασυρε τους δημοσιους υπαλληλους στην κοινωνικη ανυποληψια, και την χωρα στην καταστροφη. Κανονικα οσοι πολιτικοι εχουν εμπλακει σε υποθεσεις διορισμων, θα επρεπε να κατηγορηθούν για εσχατη προδοσια, και να να καταδικασθουν σε θανατο με εκτελεστη ποινη και οχι postis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά ρε μεγάλε, μην ..βαράς !
    Αν ένας πολιτικός σου διορίσει το παιδί σου, θα πέις όχι ;
    Μην τρελλαθούμε κιόλας !

    Πάντως εγώ ..διορίστικα επί ..Παπαδόπουλου !

    Καλή Χρονιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή