Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ατυχές φωτογραφικό ενσταντανέ για τον ΓΑΠ, στο γραφείο του στην βουλή.

Πατήστε για μεγέθυνση
Και όμως, η φωτογραφία είναι αναρτημένη στην κύρια ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών, (minfin.gr) που προφανώς έχει και ξένους επισκέπτες.
Αδυνατεί κανείς να καταλάβει την "ανάγκη" δημοσίευσης αυτής της εικόνας από το επιτελείο του Υπουργού, όπου εμφανίζονται -τυχαία ίσως- οι κ.κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και Α. Ταμβακάκης να μην συμμετέχουν στην συζήτηση του Διοικητή της ΕΤΕ με τον Πρωθυπουργό, ο πρώτος αδιάφορος με ελαφρύ μειδίαμα και το βλέμμα προς άλλη κατεύθυνση και ο δεύτερος με σκυμμένο το κεφάλι και τα χέρια σταυρωμένα, να δείχνει με την στάση του "ωσεί παρών, εκφράζων άμα αδιαφορία ή διαφωνία στα τεκταινόμενα της στιγμής". ( minfin.gr/portal/el ).

FOTO No 1287149128-09184_thu_med

Συνάντηση (Γ. Παπακωνσταντίνου) με τον Πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας, Βασίλη Ράπανο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Απόστολο Ταμβακάκη Γραφείο Πρωθυπουργού, Βουλή
Bookmark and Share

2 comments:

  1. Τί άλλο να κάνουνε οι λεβέντες αφού και μεταξύ τους κοροιδεύονται.

    Η φωτο είναι μετά η πρίν από την χλαπάτσα με την ΑΛΦΑ BANK ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς οι έντιμοι και υπεύθυνοι πολίτες, καταγγέλλουμε το κίνημα των τζαμπατζήδων και ζητάμε την παραδειγματική τους τιμωρία.

    Η αύξηση του εισιτηρίου κατά 40% είναι πολύ λογική και ρεαλιστική. Όλοι οι υπεύθυνοι πολίτες την χαιρετίζουν και ειδικά όσοι εμπλέκονται με τον κλάδο πωλήσεων IX και βενζίνης. Η κυβέρνηση μας βρίσκεται όλο και σε σωστότερο δρόμο.

    Ζητάμε η αύξηση του εισιτηρίου να επεκταθεί και σε άλλα είδη πρώτης ανάγκης, όπως το ψωμί, το γάλα και τα τιμολόγια της ΔΕΗ. Διότι όπως έχει πει και ο πρωθυπουργός της χώρας, λεφτά υπάρχουν. Λεφτά υπάρχουν

    Η ισχύς του εισιτηρίου για 90 ολόκληρα λεπτά, είναι μια βόμβα στα θεμέλια της οικονομίας. Ζητάμε να καταργηθεί άμεσα. Το εισιτήριο να ισχύει για τρία έως τέσσερα λεπτά από τη στιγμή της ακύρωσής του, όπως συμβαίνει σε όλες τις πολιτισμένες χώρες.

    Απαιτούμε να απελευθερωθεί η τιμή του εισιτηρίου και να διαμορφώνεται ανάλογα με τη ζήτηση. ΝΑ ακριβαίνει σημαντικά το εισιτήριο τις ώρες αιχμής. Επίσης να μετονομαστεί ο σταθμός Άγιος Ιωάννης σε σταθμό Μάργκαρετ Θάτσερ και ο σταθμός Σύνταγμα σε σταθμό Μνημόνιο.

    Ζητάμε να πληρώνουν ακριβότερο εισιτήριο οι φοιτητές, οι μαθητές, οι φτωχοί και οι μακροχρόνια άνεργοι. Αρκετά επωφελήθηκαν τόσο χρόνια με το μειωμένο εισιτήριο, εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. Και στο κάτω κάτω, αν δεν έχουν δουλειά, να σταματήσουν να περιφέρονται με τις δημόσιες συγκοινωνίες και να κάτσουν σπίτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή