Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Αποφυλακίζεται ο πρεζέμπορος των 5,5 τόνων κοκαϊνης, ενώ με Νόμο Καστανίδη θα φυλακίζονται οι Έλληνες ..."ρατσιστές".!

Πατήστε για μεγέθυνση
Ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, ο επιχειρηματίας που πριν από περίπου επτά χρόνια συνελήφθη ως ο εγκέφαλος του μεγαλύτερου κυκλώματος κοκαΐνης στη χώρα μας, βγαίνει από τη φυλακή.
Ο άνθρωπος που είχε χαρακτηριστεί ως ο "Ελληνας Εσκομπάρ" και είχε τιμωρηθεί με ισόβια δεσμά, σε έναν χρόνο από τώρα θα αφήσει πίσω του τις φυλακές Κορυδαλλού μετά τη νέα δικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά.
Το καλοκαίρι του 2004 το όνομα του Αλέξανδρου Αγγελόπουλου συνδέθηκε με μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα μας. Η είδηση ότι το πλοίο του "Africa 1" εντοπίστηκε από τις διωκτικές αρχές της Ισπανίας να έχει στα αμπάρια του 5,4 τόνους κοκαΐνης, η αξία της οποίας ξεπερνά σήμερα το μυθικό πόσο των 500.000.000 ευρώ, έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία. 
Ο άνθρωπος που είχε διεισδύσει στον χώρο του ποδοσφαίρου και είχε μπει σαν σίφουνας στην οικονομική ζωή της Ελλάδας έγινε πρώτο θέμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τον "χοντρό", όπως τον αποκαλούσαν τότε οι διώκτες του, κατάφεραν να τον συλλάβουν στη Γερμανία, λίγες ημέρες μετά τον εντοπισμό τού "Africa 1". Με συνοπτικές διαδικασίες εκδόθηκε στην Ελλάδα και οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Η ετυμηγορία του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου ήταν καταπέλτης για τον Αλέξανδρο Αγγελόπουλο και για άλλα δύο άτομα που φέρονταν ως στενοί συνεργάτες του. Και οι τρεις καταδικάστηκαν τότε σε ισόβια κάθειρξη, ενώ επιπλέον τους είχαν επιβληθεί οι ποινές των τεσσάρων ετών για τη σύσταση συμμορίας, κατοχής όπλων και πυρομαχικών, και χρηματική ποινή 300.000 ευρώ. 
Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων του Πειραιά όμως μετέτρεψε την ποινή των ισοβίων που είχαν επιβληθεί στον 46χρονο σήμερα επιχειρηματία σε κάθειρξη 22 ετών, ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο της αποφυλάκισής του. Κι αυτό γιατί ο Αλέξανδρος Αγγεελόπουλος σε έναν χρόνο από τώρα θα έχει εκτίσει το 1/3 της ποινής του και θα έχει συμπληρώσει και τα μεροκάματα από την εργασία που έχει κάνει μέσα στη φυλακή. 
Ετσι, όπως προβλέπει ο νόμος, μπορεί να αποφυλακιστεί. Το δικαστήριο έκρινε ακόμη μία φορά τον επιχειρηματία ένοχο για τη μεταφορά των ναρκωτικών, ωστόσο του αναγνώρισε το ...ελαφρυντικό του "προτέρου έντιμου βίου", "σπάζοντας" τα ισόβια δεσμά της πρωτόδικης απόφασης.
Την ίδια τύχη με τον Αγγελόπουλο είχε και ο Νικόλαος Γαβρίλης, ο έμπορος μοτοσικλετών από τον Πειραιά που είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια. Το δικαστήριο έκρινε τον δεύτερο κατηγορούμενο ένοχο για απλή συνεργία στο ανωτέρω αδίκημα, επιβάλλοντάς του κάθειρξη δέκα ετών και έξι μηνών. Εχοντας εκτίσει μεγάλο μέρος της ποινής του, ο φερόμενος ως συνεργάτης του 46χρονου θα πάρει κι αυτός τον δρόμο της ελευθερίας και μάλιστα πολύ πιο σύντομα από τον Αγγελόπουλο, αφού σε μία εβδομάδα από σήμερα θα βρίσκεται έξω από τη φυλακή! Σε ό,τι αφορά τον τρίτο κατηγορούμενο, τον Γεώργιο Μαραγκουδάκη, το δικαστήριο τον έκρινε παμψηφεί αθώο λόγω αμφιβολιών, αν και σε πρώτο βαθμό και αυτός είχε καταδικαστεί σε ισόβια.
Κι' ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στη χώρα του Ελλαδιστάν, την ίδια ακριβώς ώρα ο υπουργός της ..."δικαιοσύνης" μας Χάρης Καστανίδης με ειδικό Σχέδιο Νόμου (δείτε εδώ) αποφάσισε να καταπολεμήσει τα ..."βαρύτατα εγκλήματα" και που έχουν να κάνουν με ορισμένες μορφές και εκδηλώσεις ..."ρατσισμού και ξενοφοβίας" μέσω του Ποινικού Δικαίου.
Με απλά λόγια.! Αν για τον α΄ή β΄λόγο στραβοκοιτάξεις έναν ..."ένοικο" της Υπατίας λ.χ.  είτε λόγω διαφορετικής φυλής, είτε λόγω διαφορετικού θρησκεύματος, είτε επειδή τον ανεχόμαστε να μάς δουλεύει μαζί με τους ..."αλληλέγγυούς" του, τότε η συγκεκριμένη αυτή ενέργεια μπορεί να εκληφθεί βάσει του ποινικού "δικαίου" ως αξιόποινη πράξη καθόσον θα εμπίπτει πλέον στις νέες διατάξεις περί εξωτερίκευσης αισθημάτων μίσους και αντιπαλότητος.
Ρουφιάνα Ελλάς, με τα "πολιτικά" τέκνα που γεννάς.!
Π.Ν.
Bookmark and Share

7 comments:

  1. Μπορεί ένα τέτοιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα να το πάρει κανείς στα σοβαρά;
    Ενα πολιτικό σύστημα στην υπηρεσία των κάθε λογής κλεφταράδων,των κάθε λογής ναρκέμπορων,των κάθε λογής δολοφόνων.
    Α Η Δ Ι Α !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια βδομάδα για τους gay ετοιμάζει ο Γερουλάνος

    Δεν μιλάμε φυσικά για το Athens Pride αλλά για μια νέα καινοτομία του Υπουργείου Πολιτισμού και του Ε.Ο.Τ. Είναι το πρόγραμμα "Athens Every Week" με το οποίο ο υπουργός Πολιτισμού κύριος Γερουλάνος, προσπαθεί να μεγαλώσει την τουριστική ζήτηση για την Αθήνα σε περιόδους όπως η Άνοιξη. Στη γενικόλογη παρουσίασή του το Νοέμβριο, τόνισε πως θα εκμεταλλευτεί πλήρως το ΕΣΠΑ του Πολιτισμού προκειμένου να ξανακάνει την Ελλάδα και την Αθήνα δημοφιλή προορισμό. Ανάμεσα στα θετικά του προγράμματος παρουσιάστηκε και αυτό: Δίνει την ευκαιρία να αναδείξουμε πτυχές της παράδοσής μας και του πολιτισμού μας που θα μπορούσαν να έχουν διεθνές κοινό αλλά που σήμερα όμως είναι άγνωστα.




    Ως προβολή πολιτισμού λοιπόν θα παρουσιαστεί μεταξύ άλλων και το "Athens Rainbow Week" μια βδομάδα αφιερωμένη στους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες της πατρίδας μας. Έτσι ενημερωνόμαστε από τον ιστότοπο του γνωστού περιοδικού "Screw", στο οποίο υπάρχει κάλεσμα gay καλλιτεχνών ώστε να παρουσιάσουν τα εκθέματα τους στους πολυχώρους των Αθηνών με θέμα "Civil Disobedience: youth revolt" (βλέπε εδώ). Εξάλλου, κι ο ίδιος ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, στην εκπομπή του Παραλειπόμενα στο κανάλι GayWebTv, το ανακοινώνει ως εξαιρετική ευκαιρία για την κοινότητα των ομοφυλοφίλων να προβληθούν μέσω αφισών και διαφημίσεων (βλέπε εδώ).


    Παρά τις αναφορές μερικών blogs το Νοέμβριο, δεν είχε γίνει κάποια αξιόλογη αντίδραση προκειμένου να μην διεξαχθούν με κρατικά έξοδα τα πανηγύρια των ομοφυλοφίλων. Είναι βεβαίως δικαίωμά τους, να δηλώνουν ο,τι θέλουν και να διοργανώνουν με έξοδά τους τις δράσεις τους, αλλά όχι με κρατικά χρήματα, όχι ως τουριστικό προϊόν! Την ώρα που εκατοντάδες αρχαιολογικοί χώροι κινδυνεύουν με ερήμωση, δεκάδες ιστορικοί χώροι παραμένουν ανεκμετάλλευτοι, δεν μπορεί ο κύριος Γερουλάνος να αντικαταστήσει τον Πολιτισμό με gay φιλιά και όργια.


    Περιμένουμε ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ πολιτισμένη χωρίς κραυγές και αλλαλαγμούς βαρβάρων!
    http://gkaratheodoris.blogspot.com/2011/02/gay.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΑΛΛΑ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΟΜΠΙ,ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΓΚΕΙ,ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ,ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ...

    ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΛΟΜΠΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ,ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΘΕΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολλά τα λεφτά Κάλαχαν
    Λέω εγώ τώρα.......

    ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://isxys.blogspot.com/2011/03/blog-post_2136.html
    8/3/11
    Πως ‘χάθηκαν’ χιλιάδες όλμοι από τις στρατιωτικές αποθήκες της Αλβανίας
    ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΟΙ ΟΛΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΡΥΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕ!. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ "ΘΕΜΑ" ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ...( Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ 340ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΟΛΜΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ)

    «Το αλβανικό υπουργείο Άμυνας είναι μπλεγμένο σε ένα ακόμη σκάνδαλο με λαθρεμπόριο όπλων και πυρομαχικών που είχαν προορισμό την Αρμενία», γράφει η αλβανική εφημερίδα ‘Gazeta Shqiptare’ και συνεχίζει: Η υπόθεση για πρώτη φορά καταγγέλθηκε τον Ιούλιο του 2007 όταν ένα αλβανικό πλοίο απέπλευσε από το λιμάνι του Δυρραχίου φορτωμένο με εμπορευματοκιβώτια, γεμάτα πυρομαχικά με προορισμό την Αρμενία. Δεν κατάφερε, όμως, να φτάσει εκεί αφού εμποδίστηκε από τις τουρκικές αρχές. Η Τουρκία δεν επέτρεψε τη διέλευση των Στενών του Βοσπόρου στο πλοίο που μετέφερε 56 εμπορευματοκιβώτια για την Αρμενία και αναγκάστηκε να επιστρέψει στο λιμάνι του Δυρραχίου και στη συνέχεια να αποθηκευτεί το στρατιωτικό υλικό σε στρατιωτικές αποθήκες, στο Shkozet, του Δυρραχίου.
    Η Τουρκία δεν επέτρεψε τη διέλευση του αλβανικού πλοίου εξαιτίας του Αζερμπαϊτζάν, συμμάχου της, που βρισκόταν σε σύγκρουση με την Αρμενία, μια χώρα για την οποία ο Οργανισμός της Ισλαμικής Διάσκεψης –που μέρος της είναι και η Αλβανία- απαγόρευσε την εξαγωγή προς αυτήν, όπλων. Ο εκπρόσωπος, τότε, της κυβέρνησης, Ylli Pinari, έσπευσε να δηλώσει ότι η εξαγωγή του οπλισμού ήταν μέσα σε νόμιμα πλαίσια. Αυτός, όμως, καθώς και το Υπουργείο Άμυνας, ισχυρίστηκαν ότι τα 56 εμπορευματοκιβώτια περιείχαν 50.800 τεμάχια όλμων διαμετρήματος 120 χιλιοστών.

    Η πραγματικότητα ήταν, τελείως, διαφορετική. Σύμφωνα με στοιχεία της «Gazeta Shqiptare», όπως αυτά προέκυψαν από την αρχική σύμβαση που υπεγράφη μεταξύ της αλβανικής πλευράς και του αρμενικού Υπουργείου Άμυνας, όσα αναφέρθηκαν από τα επίσημα χείλη δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η σύμβαση καθόριζε να πωληθούν 340 χιλιάδες όλμοι διαμετρήματος 82 χιλιοστών, 100 χιλιάδες βλήματα των 60 χιλιοστών και άλλα 100 χιλιάδες διαμετρήματος 120 χιλιοστών. Η εξαγωγή θα γινόταν με την εταιρεία «Moston Engineering Ltd.” Στην διαδικασία -επισημαίνει η εφημερίδα,- υπήρχε μια «ανακρίβεια». Πράγματι, βγήκαν από τις στρατιωτικές αποθήκες τα 100 βλήματα των 60 χιλιοστών και τα 100 των 120 χιλιοστών προκειμένου να εξαχθούν στην Αρμενία. Για το άλλο ποσό των 340 χιλιάδων όλμων των 82 χιλιοστών δεν εδόθη άδεια εξαγωγής από τις αποθήκες και παρουσιάζονται, σήμερα, ότι υπάρχουν σε αυτές. Ενώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν… Το σκάνδαλο βάθυνε περισσότερο όταν επέστρεψε το πλοίο στο λιμάνι του Δυρραχίου άπραγο, με τις 200 χιλιάδες βλήματα, που όμως …δεν ήταν 200 χιλιάδες αλλά μόλις 50.280 των 12 χιλιοστών. Όλα τα υπόλοιπα που πήγαν; Στην Αρμενία;
    --Τίτλος: «Skandali, si "u zhdukën" nga depot 340 mijë predha»

    ΠΗΓΗ: ΕΧΕΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Διευθυντά,


    Την Τρίτη 01-03-2011 προεβλήθη από τον Τηλεοπτικό Σταθμό «ΣΚΑΪ» ένα επεισόδιο της σειράς «1821» το οποίο ανεφέρετο μεταξύ άλλων και στην Έξοδο του Μεσολογγίου.

    Ως επίσκοπος της Ιεράς και ηρωϊκής Πόλεως του Μεσολογγίου και της ιστορικής Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, εκτός από πολλές απορίες για την ιστορική γνησιότητα γεγονότων και λεχθέντων κατά την παρουσίαση του επεισοδίου, εκφράζω την λύπη μου και την έντονη διαμαρτυρία μου διότι απεσιωπήθη πλήρως η προσφορά της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας όπως και η προσφορά και η θυσία του ορθοδόξου ιερού κλήρου με επικεφαλής τον Επίσκοπο Ρωγών Ιωσήφ.

    Ζούμε στο Μεσολόγγι, πατάμε το ίδιο χώμα που εκείνοι έβαψαν με το μαρτυρικό τους αίμα, βλέπουμε τις ντάπιες στις οποίες έστεκαν όρθιοι, αλύγιστοι, γενναίοι και εμψύχωναν τους μαρτυρικούς αγωνιστές της Εξόδου.

    Υπάρχουν οι Ιεροί Ναοί στους οποίους συγκέντρωναν τους υπερασπιστές του Μεσολογγίου, διασώζονται ο Τίμιος Σταυρός με τον οποίο ευλογούσε ο Ρωγών Ιωσήφ τους εξοδίτες και τα άγια Ποτήρια με τα οποία τους κοινωνούσε.

    Ο Ιωσήφ, Επίσκοπος Ρωγών και Κοζύλης, ήταν η ψυχή του Αγώνος. Λειτουργούσε, εξομολογούσε και μετέδιδε τα Άχραντα Μυστήρια στους Ελεύθερους Πολιορκημένους μαζί με τους αγωνιστές κληρικούς και συμμάρτυρές του. Αυτός κατέστρωσε το αναλυτικό σχέδιο της Εξόδου, όπως μαρτυρεί ο αυτόπτης μάρτυς Νικόλαος Κασομούλης.

    Ο επίσκοπος Ιωσήφ ανατινάχθηκε ηρωικά στον Ανεμόμυλο κατά την είσοδο των Τουρκοαιγυπτίων. Οι εισβολείς τον βρήκαν ημιθανή μετά την έκρηξη και τον θανάτωσαν με μαρτυρικό τρόπο.

    Ελάτε να δείτε τον τόπο του μαρτυρίου του, αλλά και τον τόπο της θυσίας του μεγάλου εθνομάρτυρος του Μεσολογγίου Χρήστου Καψάλη.

    Τέτοιες μορφές και τόσο μεγάλη θυσία, θα έπρεπε να προβάλλονται στην εποχή μας κατά την οποία ηθελημένα η αθέλητα, στερούμε τους νέους μας από αληθινά πρότυπα, αξίες και ιδανικά.

    Γιατί άραγε οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ και μάλιστα πανεπιστημιακοί διδάσκαλοι δεν βρήκαν ούτε μία λέξη να πουν για τις μαρτυρικές μορφές του Ρωγών Ιωσήφ και των άλλων κληρικών;

    Η ηρωική αντίσταση των Ελευθέρων Πολιορκημένων και η Έξοδος του Μεσολογγίου ήταν αποτέλεσμα του ελληνορθοδόξου ήθους το οποίο καλλιέργησαν κατά την διάρκεια της τουρκοκρατίας ο μεγάλος μας συντοπίτης Ισαπόστολος, Εθναπόστολος και Ιερομάρτυς Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, αλλά και όλοι οι κληρικοί και μοναχοί του δούλου Γένους μας.

    Δόξα τω Θεώ. Μιλάνε για την αλήθεια αυτή εκείνοι που έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία της Πατρίδος.

    Ο Εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός, στο δοκίμιο το οποίο συνοδεύει το ποιήμά του «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι», γράφει εμπνεόμενος από το Μεσολόγγι ότι τα δύο μεγάλα ιδανικά για κάθε άνθρωπο είναι η Πίστη στον Χριστό και η Πατρίδα.
    Αυτά χρειάζεται ο λαός μας για να ορθοποδήσει σε περίοδο πνευματικής κρίσεως, πάντα και σήμερα.
    Κύριε Διευθυντά,
    Η άρνηση της πίστεως στον Σωτήρα Χριστό, η άρνηση της Ορθοδόξου Πίστεως και της Εκκλησίας μας, η περιφρόνηση των ιδανικών και των αξιών, η διαστρέβλωση της γνησίας Ιστορίας και της γνησίας φιλοπατρίας, βλέπουμε που μας οδηγεί.

    Ας μην εθελοτυφλούν μερικοί…
    Ας αφήσουν το ηρωικό Μεσολόγγι να ζη την γάργαρη Ιστορία του, να κρατάει ανόθευτη την ορθόδοξη και την εθνική του Παράδοση, να διδάσκει και να μεταλαμπαδεύει τα γεγονότα της Εξόδου, όπως ακριβώς έγιναν, στους νέους βλαστούς μας, να ευγνωμονεί τον ελευθερωτή Κύριο και Θεό μας και να δέχεται την Χάρι Του.
    Σας ευχαριστώ πολύ, Διατελών,
    Μετ εὐχῶν

    † Ο ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτη τη πολυπολυτισμικη ελλαδα θελουμε;

    http://www.medicalvideos.us/play.php?vid=1835

    προσοχη το βιντεο για τα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή