Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Η Αλ Σαλέχ απειλεί την Αθήνα με… κάψιμο!

Η Αλ Σαλέχ, η γνωστή και ως "η Αφροδίτη του Βούγια", απειλεί πως θα καεί η Αθήνα αν συμβεί κάτι στους απεργούς της Υπατίας. Ναι, και θεωρείται ως φυσιολογική εξέλιξη η συγκεκριμένη συμπεριφορά της γνωστής (και όχι μόνο;) στελεχών (και υπουργών) του ΠΑΣΟΚ, αφού εδώ και πολύ καιρό τώρα με διάφορες θέσεις που εξέφρασε όχι μόνο δεν γνώρισε τις συνέπειες του νόμου, αλλά προστατεύθηκε υπέρ του δέοντος από τους κυβερνώντες. Απολύτως λογική, λοιπόν, η συγκεκριμένη εξέλιξη της ευθείας απειλής "να καεί η Αθήνα"…
  • Υπάρχουν νόμοι;
  • Υπάρχουν εισαγγελείς;
  • Υπάρχει ελάχιστη ντροπή σε αυτούς που (υποτίθεται) πως νοιάζονται για το καλό της χώρας και που έχουν την ευθύνη για την εσωτερική ειρήνη και την ασφάλεια των πολιτών;
  • Υπάρχουν, άραγε, άντρες σε αυτό το κυβερνητικό σχήμα ή πρόκειται απλώς για "γκομενίτσες" που φοβούνται να "βάλουν στη θέση της" την κυρία Αλ Σαλέχ;
Μπορεί ο κοσμοπολίτης, φιλειρηνιστής πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου να σταματήσει το αίσχος του ευθέως εκβιασμού της χώρας μας, να σταματήσει την συνδιαλλαγή με τους εκπροσώπους – νταβατζήδες των λαθρομεταναστών της Υπατίας;
Είναι δυνατόν ένα ολόκληρο κράτος να εκβιάζεται από νταβατζήδες και "τσατσάδες";
Είναι δυνατόν να επικαλούνται το Σύνταγμα εκείνοι που ωμά το παραβιάζουν;
Στην χώρα της φιαδράς πορτοκαλέας, την χώρα που μετατράπεται ταχύτατα σε χώρο, με αποκλειστική ευθύνη της παρούσας κυβερνώσας παρέας, όλα πλέον είναι δυνατά.
Μήπως, θα έπρεπε να περιμένουμε κάποια μέρα να γίνουν υποδείξεις για πολιτικούς χειρισμούς της κυβέρνησης, ακόμη και από την γνωστή Τζούλια; Γιατί όχι; Τουλάχιστον αυτή ξέρει να κάνει πολύ καλά τη δουλειά για την οποία πληρώνεται, όπως και η κυρία Αλ Σαλέχ...

"Οι ευθύνες αυτών που είχαν την ιδέα της απεργίας πείνας και ενθάρρυναν, ή έστω δεν απέτρεψαν, τους μετανάστες να προβούν σε αυτό το έσχατο μέσο διεκδίκησης αιτημάτων, είναι πολλές και δραματικές. Ακριβώς, όμως, επειδή τον τόπο αυτόν τον κυβερνά η κυβέρνηση (ταυτολογία απαραίτητη), κι όχι οι οργανώσεις και οι σύλλογοι, οι ευθύνες αποδίδονται αποκλειστικά στην κυβέρνηση, δια του Συντάγματος δε.
Εδώ και ένα μήνα οι καθ’ ύλην αρμόδιοι υπουργοί εκτιμούν ότι δεν υφίσταται η κρίση στην Υπατία. Εδώ και ένα μήνα οι καθ’ ύλην αρμόδιοι υπουργοί (ή οι σύμβουλοι αυτών) δεν επιθυμούν να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος και τις επιπτώσεις αυτού στην ελληνική κοινωνία, αλλά και στο ελληνικό κράτος. Διαφορετικά δε νοείται γιατί δεν θέλησαν να ορίσουν κάποιον διαμεσολαβητή, όπως είχε γίνει στο παρελθόν σε αντίστοιχη κρίση – με Δελτία Τύπου υπουργών, προφανώς, και δεν υφίσταται χώρος για διαπραγμάτευση.
Και τώρα είναι αργά.
Πλέον, οφείλουν να ενδώσουν στα αιτήματα των απεργών πείνας.
Οφείλουν να προστατεύσουν τις ζωές των ανθρώπων αυτών που το μόνο που στην πραγματικότητα διεκδικούν είναι να τους δώσει το κράτος μια κάποια σημασία. Διότι τα αιτήματά τους μπορεί ως μαζικά να θεωρούνται έωλα, αλλά σε ατομικό επίπεδο είναι απολύτως λογικά και υφίσταται σχετική νομοθετική ρύθμιση για την ικανοποίησή τους.
Οφείλουν δε οι καθ’ ύλην αρμόδιοι υπουργοί να προστατεύσουν την ελληνική κοινωνία και το κύρος της χώρας εν γένει.
Διότι είναι προφανές ότι εάν συμβεί το μοιραίο, εάν χάσει τη ζωή του κάποιος από τους απεργούς πείνας, θα ξανακαεί η Αθήνα και όχι μόνο – είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει ως ντόμινο εξεγέρσεων από Παρίσι ως Λονδίνο και Βερολίνο. Θα γίνει ο δικός μας Mohamed Bouazizi. (Διότι στις δυτικές δημοκρατίες , από όσο γνωρίζω, ουδείς πεθαίνει σε απεργία πείνας.)
Κι όλα αυτά θα συμβούν επειδή κάποιος υπουργός επιθυμεί να επιδείξει σκληρό πρόσωπο.
Με ποια νομιμοποίηση, άραγε;
Το ΠΑΣΟΚ από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την εξουσία επέδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο έναντι στο μετανάστη. Σε επίπεδο νομοθεσίας , το μεταναστευτικό/προσφυγικό διανύει την καλύτερη περίοδο στην ιστορία της Ελλάδας.
Και η διεθνής κοινή γνώμη άλλαξε στάση απέναντι στην χώρα μας. Από χώρα που παραβιάζει συστηματικά τα ανθρώπινα δικαιώματα, πλέον αναγνωρίζεται ως χώρα που πρέπει να υποστηριχθεί από τα κράτη -μέλη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Κι όλα αυτά θα τιναχτούν στον αέρα, επειδή κάποιος υπουργός έτσι επέλεξε.
Γιατί;
Κι αν κάποιοι εκτιμούν ότι η ελληνική κοινή γνώμη δεν θα στραφεί εναντίον της κυβέρνησης, πλανώνται πλάνην οικτράν. Ευτυχώς, ουδείς από τα 11 εκατομύρια Ελλήνων επιθυμεί να βάψει τα χέρια του με αίμα.
Για όλους αυτούς του λόγους, έστω την έσχατη αυτή ώρα, ας αντιληφθούν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι υπουργοί το μέγεθος της".

Εμείς συνεχίζουμε να ρωτάμε:
  • Πού είναι το περιβόητο κράτος;
  • Πού είναι επιτέλους αυτή η περιβόητη Δημοκρατία;
  • Πού είναι επιτέλους η ευθύνη του ίδιου του πρωθυπουργού, απέναντι σε μειράκια που αποτολμούν να απειλούν μία ολόκληρη χώρα και τους πολίτες της;
Bookmark and Share

12 comments:

  1. Κυβέρνηση δεν υπάρχει.Αυτό είναι πλέον βέβαιο.Το διαπιστώνουν και το παραδέχονται και τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης.Είναι χαρακτηριστικός ο πρωτσέλιδος τίτλος του Βηματος, "Εχετε παραλύσει".
    Η αντιπολίτευση τι κάνει;Η Πατρίδα μας βρισκεται στο χείλος του γκρεμού αλλά δυστυχώς συνεχίζουμε να έχουμε συμπεριφορές άλλων δεκαετιών όπου είχαμε την πολυτέλεια να τρωγόμαστε σαν τα σκυλιά.
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
    πριν χαθεί η Πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας την μαζέψουν την Σαλέχ ο Βούγιας, ο Καμίνης και ο Μπουτάρης! Επειδή όμως δεν βλέπουμε να την μαζεύουν, ας μαζέψουμε εμείς τους παραπάνω αναφερόμενους και ας τους στείλουμε μετανάστες στο Μπαγκλαντές. Να δουν τι εστί βερύκοκο!!! Νεοέλληνες ξυπνήστε γιατί σε λίγα χρόνια θα είμαστε επισκέπτες στη χώρα μας. Στη χώρα που γεννήθηκε ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης, σήμερα κάνει κουμάντο ο κάθε θολοκουλτουριάρης Σοσιαλλληστής, κρυμμένος στη φενάκη του άκρατου καπιταλισμού και του προοδευτικού συντηρητισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ!

    σχετ:

    http://topsaxtiri.blogspot.com/2011/03/blog-post_5323.html#more

    http://afroditealsalech.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποκάλυψη Βόμβα.Λαθρομετανάστες πουλάνε φάρμακα που τα παίρνουν ΔΩΡΕΑΝ από...το Δημόσιο


    Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011
    Σε μία αποκάλυψη βόμβα προέβη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου και καλεί το υπουργείο να λάβει μέτρα αφου διαπιστώνει οτι κατασπαταλάται δημόσιο χρήμα με ένα απλό τέχνασμα!!!

    Σύμφωνα με τον βουλευτή και το news24 οι μετανάστες, οι οποίοι δεν έχουν βιβλιάρια υγείας, επισκέπτονται νοσοκομεία αλλά και κέντρα υγείας και συνταγογραφούν φάρμακα επιδεικνύοντας την κάρτα πρόσφυγα. Στη συνέχεια με την κάρτα αυτή και το συνταγολόγιο λαμβάνουν τα φάρμακα. Αυτό όμως το κάνουν συστηματικά αφου πηγαίνουν πολλές φορές ή στο ίδιο νοσοκομείο σε διαφορετικές βάρδιες, ή επισκέπτονται άλλα νοσοκομεία και κέντρα υγείας!
    Τα φάρμακα αυτά στη συνέχεια τα....

    πουλούν σε άλλους ενώ στο κόλπο φέρονται εμπλεγμένα και φαρμακεία τα οποία δεν δίνουν τα φάρμακα στουν μετανάστες αλλά ένα ποσό των χρημάτων που αυτά κοστίζουν, αγοράζοντας ουσιαστικά οι ίδιοι τα φάρμακα.
    http://news24gr.blogspot.com/2011/03/blog-post_07.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τούρκος μεγιστάνας παζαρεύει ιστορικά ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας


    Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011
    Όχι μόνο στο Αιγαίο αλλά και στην καρδιά της Αθήνας ετοιμάζονται να «εισβάλουν» Τούρκοι μεγαλοεπιχειρηματίες, έχοντας βάλει στο στόχαστρο ξενοδοχεία-φιλέτα, που σήμερα πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας, καθώς αντιμετωπίζουν – λόγω κρίσης - ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα. Ο πρώην πρόεδρος της Μπεσίκτας, ο πολυεκατομμυριούχος Σερντάρ Μπιλγκιλί, είναι ένας απ’ αυτούς. Βρέθηκε μάλιστα, προ ημερών στην Αθήνα συζητώντας σοβαρά το ενδεχόμενο να επενδύσει στην ξενοδοχειακή ελληνική αγορά.

    Γοητευτικός bon viveur, ο 48χρονος Τούρκοε επιχειρηματίας – πρώην πρόεδρος της Μπεσίκτας- έχει εδώ και χρόνια την τιμητική του στα γειτονικά media, λόγω των αμέτρητων εμφανίσεών του με αιθέριες υπάρξεις στα πιο σικ στέκια της Κωνσταντινούπολης και του Μποντρούμ (της Αλικαρνασσού).

    Δεν έχουν περάσει ούτε δύο μήνες από την ημέρα που η Ένωση Ξενοδόχων της Τουρκίας, η οποία δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου, είχε αφήσει να διαρρεύσει στον τουρκικό Τύπο ότι εντείνει τις προσπάθειές της για την εξαγορά αρκετών ξενοδοχειακών μονάδων σε ελληνικά νησιά. Οι συνθήκες, άλλωστε, που έχουν διαμορφωθεί, λόγω των δυσχερών οικονομικών συνθηκών, θεωρούνται ιδανικές για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές. Ένας μεγάλος αριθμός ξενοδοχείων έχουν βάλει ή ετοιμάζονται να βάλουν λουκέτο, καθώς δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τις βασικές λειτουργικές τους ανάγκες, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες τους να αναζητούν αγοραστές, προκειμένου να τα «ξεφορτωθούν» - και μάλιστα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Η κατάσταση δεν διαφοροποιείται στην πρωτεύουσα της χώρας, τον δεύτερο μεγάλο στόχο τουρκικών επιχειρηματικών συμφερόντων.

    Στα κιτάπια μεγαλοξενοδοχείων των Αθηνών έχει καταγραφεί η πρόθεση του τουρκικού ομίλου Bilgili για εξαγορά μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων.Γι αυτόν τον σκοπό κατέφθασε στην Αθήνα μέσα στον Φεβρουάριο ο μεγαλοεπιχειρηματίας κ. Σερντάρ Μπιλγκιλί, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζει γερό μπάσιμο στην ξενοδοχειακή αγορά της Ελλάδας.
    Π/Θ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν απειλεί καμιά Αθήνα η Αλ Σαλεχ. Μόνο όποιος δεν ξέρει καλά ελληνικά θα καταλάβαινε κάτι τέτοιο.

    Απλά λέει πως αν πεθάνει κάποιος, είναι πολύ πιθανόν να γίνει ότι έγινε με τον θανατο του Γρηγοροπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι να μας απειλεί και το ξέκωλο! πριν ανοίξει το στόμα του αυτό το μισθοδοτούμενο από τον κρατικό κορβανά τσόλι, θα έπρεπε να σκεφτεί πολλά, πάρα πολλά, γιατί αυτούς που απείλησε θα είναι αυτοί που θα την διαολοστείλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. προς τον κύριο ανώνυμο 4:53μ.μ : Ελληνικά γνωρίζουμε πολύ καλά. Ευχαριστούμε που το τονίζεις το θέμα. Αν εσυ νομίζεις ότι θα ξανακαεί η Αθήνα επειδή θα πεθάνει κάποιος από τους 237 Λαθρομετανάστες και όχι 300, από την Υπατία πέστο να το ξέρουμε! Αλήθεια το πιστεύεις αυτό; Εγώ πάντως δεν νομίζω ότι θα γίνουν παρόμοια πράγματα για τον θάνατο κάποιου λαθρομετανάστη που εκβιάζει και δεν αφήνει κανέναν να τον βοηθήσει!! Αλλά, το να λες ότι θα γίνει επειδή το πιστεύεις δικαίωμά σου, αλλά το να δυναμιτίζεις το θέμα λέγοντας και άλλα που οδηγούν σε αυτό, πραγματικά είσαι υποκινητής των όσων λες και η κυρία ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ αυτό κάνει!! Δεν μένουμε μόνο στην πρόταση αλλά σε όλη την στάση της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν καλέσαμε κανέναν λάθρο μόνοι τους ήρθανε και να φύγουνε να πάνε στα τσακίδια. ' Οσο για την Σαλέχ ,έχω να πώ κατακαυμένη Ελλάδα που κατάντησες να σε διατάζουν τα ξέκωλα του Γιώργου¨ και οι μαλάκες οι ΄Ελληνες να σκύβουμε το κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν δεν μπορεί εισαγγελέας να μαζέψει την άφρα, ας την μαζέψουν οι κατά τα άλλα τιμητές των πάντων πυρήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή