Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Διαλέγετε... χούντα και παίρνετε.!


Το «γιατί» και το «πώς» οδηγηθήκαμε σήμερα στην οικονομική αλλά και πολιτική χρεωκοπία, αποτελεί το αντικείμενο ευρέων τηλεοπτικών και γραπτών αναλύσεων!.. Εκ μέρους πολιτικών προσώπων, οικονομικών και πολιτικών αναλυτών, δημοσιογράφων και πανεπιστημιακών παραγόντων. Ακόμη και εκ μέρους κάθε πολίτου όταν ερωτάται σχετικώς στον δρόμο, στο καφενείο ή στην εργασία του.
Οι απαντήσεις ποικίλλουν. 
Ορισμένοι αποδίδουν το δράμα μας στις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας. Επίσης πολλοί στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Αλλοι και στους μεν και στους δε. Ολοι μαζί, πάντως, καταφέρονται  εναντίον της ονομαζόμενης «Μεταπολίτευσης» που επί 36 και πλέον έτη κατευθύνει την πορεία του Εθνους. Και για όσους δεν αρέσει πλέον η λέξις και η έννοια «Εθνος» ας πούμε γενικώς και αορίστως του «Τόπου».
Εν πάση περιπτώσει το αξιοπερίεργο είναι ότι ενώ άπαντες έχουν κάτι, λίγο ή πολύ, σε κάθε περίπτωση πάντως αρνητικό, για τα πρόσωπα και τα κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα από το 1974 μέχρι σήμερα, ΟΥΔΕΙΣ πλέον καταφέρεται εναντίον της 21ης Απριλίου.
Απεναντίας, σιγοψιθυρίζουν πολλοί: Πού είσαι Παπαδόπουλε! Και πιο συγκεκριμένα στην επταετία 1967 – 1974. Όταν, δηλαδή, την τύχη του Εθνους και ενός εκάστου πολίτου είχαν αναλάβει οι Στρατιωτικοί. Και κυρίως ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, απέθανε ασθενής, φτωχός και καταφρονημένος στο Λαϊκό Νοσοκομείο.
Το γιατί ο κάθε πολιτικός δεν αναφέρεται στην περίοδο αυτή – την περίφημη «επάρατο» - ας το αντικρύσουμε λοιπόν, ευθέως, χωρίς να κάνει η ματιά μας «κοιλιά». 
Χωρίς φόβο και πάθος.
Λοιπόν!.. Δεν αναφέρεται ΟΥΔΕΙΣ πολιτικός στα χρόνια εκείνα διότι:
  • Η Ελλάς εγνώρισε ανάπτυξι που ΠΟΤΕ δεν είχε φαντασθεί, προηγουμένως ή επομένως ΟΥΔΕΙΣ!…
  • Η ηγεσία του Έθνους κατά την διάρκεια της Επταετίας παρέδωσε την χώρα στην «Μεταπολίτευση» χωρίς να χρωστάει ούτε μια δεκάρα στον κάθε ξένο τοκογλύφο, στον κάθε κερατά Εβραιομασόνο λωποδύτη.
  • Η Ανεργία ήταν κάτι το άγνωστο στην Ελληνική Κοινωνία.
  • Η Δικτατορία χάρισε τα δάνεια των εξαθλιωμένων αγροτών μας, τους έφτιαξε δρόμους, (εκεί που μέχρι τότε κολυμπούσαν στην λάσπη) και τους πρόσφερε σχεδόν δωρεάν αγροτικά μηχανήματα.
  • Αγόρασε για την ασφάλεια του Εθνους αεροπλάνα και υποβρύχια  ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ.
  • Κατασκεύασε Νοσοκομεία.
  • προσέφερε 150.000 σπίτια σε Δημοσίους Υπαλλήλους με δάνεια που είχαν ελάχιστο τόκο και ΚΥΡΙΩΣ χωρίς «μίζες».
Και άλλα πολλά, ενώ πρωτίστως υπήρχε απόλυτη ησυχία σε ό,τι αφορά το φαινόμενο της λαθρομεταναστεύσεως και της εγκληματικότητος που σήμερα οργιάζει. Κοιμόμασταν «με ανοικτές τις πόρτες» στην κυριολεξία.
Αυτή ήταν η πολιτεία της …«επαράτου» Επταετίας. Του Γεωργίου Παπαδόπουλου και των συνεργατών του. 
Και να σκεφθεί κανείς  ότι ήσαν Στρατιωτικοί! Τουτέστιν μεθερμηνευόμενον δεν εγνώριζαν και πολλά – πολλά περί Οικονομίας. Απλά, πολύ απλά ήσαν  Πατριώτες και έντιμοι Ελληνες. Και επέτυχαν ΠΛΗΡΩΣ παρά το γεγονός ότι στην Ελλάδα, τότε, είχαν επιβάλλει «εμπάργκο» πλείστες όσες χώρες, καθώς τα πολιτικά «μας» αρχοντόπουλα εφρόντιζαν για την δυσφήμιση της Πατρίδας τους δεόντως και αρκούντως.
Αυτά ήταν, τότε, τα έργα και ημέρες της «Χούντας» που παρέδωσε στους κυρίους της «Μεταπολίτευσης» ένα κράτος υγιές που δούλευε σαν ρολόι!… Για να το μεταβάλλουν, στην συνέχεια, αυτοί οι κύριοι στο καταχρεωμένο, ανυπόληπτο τερατούργημα που βλέπουμε, με οργή και θλίψη, όλοι σήμερα.
Αραγε έχει το κουράγιο κάποιος από τους αναρρίθμητους αναλυτάδες να τα πει αυτά σήμερα στον Ελληνικό Λαό; Ασφαλώς όχι!…
Πλην όμως, όλο και περισσότεροι πολίτες σιγοψιθυρίζουν: Πού είσαι Παπαδόπουλε! 
Αλλά ο Παπαδόπουλος… μας τελείωσε. 
Και δύσκολα, πολύ δύσκολα, θα βρεθεί άλλος Παπαδόπουλος.

Bookmark and Share

13 comments:

  1. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΠΛΩΜΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΑΖΕΥΕΙ!ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ 5 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ,ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΓΛΩΣΣΙΚΑ ΓΚΕΤΟ ΟΔΗΓΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ,ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΡΑΤΗ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΒΑΒΕΛ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΞΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ!ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΟΣΝΙΑ?ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ?

    Στην αναγνώριση γλωσσικών μειονοτήτων και στον εκτουρκισμό των Πομάκων προχωρά έμμεσα η κυβέρνηση
    21-04-2011 14:54:21

    Στην αναγνώριση γλωσσικών μειονοτήτων προχωρά έμμεσα η ελληνική κυβέρνηση σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων σε ερώτηση που πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος με θέμα «Με ποιο ακριβώς σκεπτικό, ο κ Πρωθυπουργός εξήγγειλε στη Θράκη μας ότι οι εξετάσεις των υποψήφιων οδηγών, θα γίνονται στην τουρκική γλώσσα;».

    Πιο συγκεκριμένα στα μέσα Φεβρουαρίου ο Έλληνας πρωθυπουργός επισκέφτηκε τα πομακοχώρια της ορεινής Ξάνθης όπου και ανήγγειλε την εξέταση των υποψηφίων οδηγών που δεν ομιλούν καλά τα ελληνικά στην τουρκική-μητρική τους γλώσσα. Η δήλωση αυτή προκάλεσε αρχικά σύγχυση διότι η μητρική γλώσσα των Πομάκων είναι τα Πομακικά και όχι τα τουρκικά.

    Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα ήρθε από το υπουργείο κατόπιν της ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής. Σύμφωνα με την απάντηση του υπουργείου «Το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων με σκοπό τη διευκόλυνση όσων δεν γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα και για να μπορούν να δίνουν (θεωρητικές) εξετάσεις σε γλώσσα που κατανοούν εφαρμόζει σύστημα θεωρητικών εξετάσεων σε αγγλικά, αλβανικά και ρωσικά. Στο πλαίσιο αναθεωρήσεως της διαδικασίας χορήγησης διπλωμάτων οδήγησης εξετάζεται η επέκταση του συστήματος στην αραβική στη γαλλική και στη τουρκική γλώσσα κυρίως για τη χρήση του οπτικοακουστικού υλικού.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με απλά λόγια η ελληνική κυβέρνηση ουσιαστικά αναγνωρίζει την ύπαρξη γλωσσικών μειονοτήτων στην Ελλάδα, αφού όργανα του ελληνικού κράτους θα αποδέχονται να συνδιαλέγονται με τον πλέον επίσημο τρόπο σε γλώσσες εκτός της ελληνικής. Από αυτή την απόφαση θα μπορούσαν να προκύψουν σειρά προβλημάτων που προφανώς οι εμπνευστές της δεν έχουν υπολογίσει. Πρώτα από όλα δημιουργείται μία νέα κατάσταση, αυτή της υποχώρησης της ελληνικής πολιτείας όσον αφορά την γλώσσα την οποία αλλοδαπά άτομα ή πολίτες της θα μπορούν να χρησιμοποιούν για να φέρουν εις πέρας μία συγκεκριμένη δραστηριότητα.

    Δεύτερο ποιός θα εμποδίσει στο μέλλον άτομα που ομιλούν την αγγλική, την αλβανική, τη γαλλική, την αραβική, τη ρωσική και την τουρκική γλώσσα να ζητήσουν την επέκταση αυτού του μέτρου και σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου εκτός από την διαδικασία χορήγησης διπλωμάτων οδήγησης. Έχει κανείς υπολογίσει αυτή την πιθανότητα, τις δυσκολίες εφαρμογής αυτού του μέτρου και το κόστος εφαρμογής του.

    Τρίτον ποιός θα μπορούσε να εμποδίσει αλλοδαπούς που διαμένουν στην Ελλάδα και ομιλούν άλλη γλώσσα εκτός από τις προαναφερθείσες, να διεκδικήσουν και αυτοί την εφαρμογή του μέτρου και για αυτούς. Δηλαδή ποιός θα μπορούσε να αρνηθεί μετά την εφαρμογή αυτού του μέτρου το αίτημα της πακιστανικής ή της αφγανικής κοινότητας ή της νιγηριανής κοινότητας να χρησιμοποιούνται από το ελληνικό Δημόσιο και οι γλώσσες τους.

    Τέταρτο δυστυχώς με την απόφαση αυτή οδηγούμε του Πομάκους στην αγκαλιά της Τουρκίας, αφού ουσιαστικά ακόμα και σε αυτούς που δεν ομιλούν ελληνικά καλά (κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας) τους δίνουμε ως εναλλακτική λύση τα … τούρκικα

    Και τέλος με ποιο τρόπο προσδοκούμε ως πολιτεία να εντάξουμε τους αλλοδαπούς στην ελληνική κοινωνία όταν ανοίγουμε το «παραθυράκι» για την διαφοροποίηση τους από τους υπολοίπους συμπολίτες τους, όταν το ελληνικό κράτος επιβραβεύει την ομαδοποίηση τους σε συγκεκριμένες εθνικές ή γλωσσικές κοινότητες.

    Άραγε όταν οι Έλληνες εγκαταστάθηκαν νόμιμα ως μετανάστες στην Αμερική και στην Αυστραλία και έγιναν πολίτες αυτών των δύο χωρών οι εκεί αρχές ενέταξαν την γλώσσα τους στα πλαίσια της επίσημη λειτουργίας των οργάνων του κράτους. Δηλαδή με απλά λόγια οι Έλληνες μετανάστες στην Αμερική και την Αυστραλία έδωσαν εξετάσεις στα ελληνικα για να λάβουν το δίπλωμα οδήγησης. Από όσο γνωρίζουμε όχι.

    Επομένως μήπως είμαστε λίγο πιο τολμηροί και μάλλον προσπαθούμε να φανούμε Βασιλικότεροι του Βασιλέως φοβούμενοι ότι δεν θα μας αποκαλέσουν προοδευτικούς. Μήπως χάνουμε την ουσία και εισερχόμαστε σε επικίνδυνες ατραπούς για την κοινωνική συνοχή και την ασφάλεια των πολιτών μόνο και μόνο επειδή θέλουμε ως κράτος να φανούμε προοδευτικό και σύγχρονο με βάση μία θεώρηση που ήδη έχει εγκαταλειφτεί από τις περισσότερες χώρες της ΕΕ .

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελλάς το μεγαλείο σου
    (πέθαναν μεταξύ 500 π.Χ. και 2000 μ.Χ.)

    Πυθαγόρας: 80 χρονών, στην εξορία από πείνα.

    Μιλτιάδης: 65 χρονών, στη φυλακή.

    Αριστείδης: 72 χρονών, στην εξορία από πείνα.
    Θεμιστοκλής: 66 χρονών, στην εξορία.
    Αισχύλος: 69 χρονών, στην εξορία.

    Περικλής: 66 χρονών, κατηγορήθηκε.
    Φειδίας: 66 χρονών, στη φυλακή.
    Αναξαγόρας: 72 χρονών, στην εξορία.
    Ηρόδοτος: 59 χρονών, στην εξορία.

    Ικτίνος: 58 χρονών, στην εξορία.
    Σοφοκλής: 90 χρονών, στην εξορία από πείνα.

    Ευριπίδης: 74 χρονών, στην εξορία.

    Αλκιβιάδης: 48 χρονών, στην εξορία.

    Σωκράτης: 71 χρονών, ήπιε το κώνειο.

    Θουκυδίδης: 64 χρονών, στην εξορία.
    Αριστοφάνης: 61 χρονών, στην εξορία από πείνα.

    Πλάτων: 80 χρονών, στην εξορία.

    Ισοκράτης: 99 χρονών, στην εξορία.

    Δημοσθένης: 62 χρονών, πήρε δηλητήριο.

    Κολοκοτρώνης, φυλακίστηκε γιά εσχάτη προδοσία, 1833.

    Και κυρίως ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, απέθανε ασθενής, φτωχός και καταφρονημένος στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζήτω η Ελλάδα !!

    Ζήτω ο Στρατός και τα σώματα Ασφάλειας !!

    Ζήτω ο Εθνάρχης Παπαδόπουλος και η 21 Απρίλιου 1967!!

    Ζήτω η Ελλας τον Ελληνον Χριστιανον!!!

    Ζήτω το Έθνος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ ANWNYMOS 10:37

    ELLHNWN KAI XRISTANWN DEN GINETAI RE VLAKOTENEKE.

    ANTE NA DIAVASEIS ISTORIA MPAS KAI KATALAVEIS APO POIOI EFARMOSANE ETHNIKO-POLITISMIKH KATHARSH ENANTION KATHE TI ELLHNIKOY,EMPSYXOY KAI APSYXOY....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες!.
    Ζήτω Ο Εθνάρχης Μεταξάς!!
    Ζήτω η Ελλάδα !!
    Ζήτω ο Στρατός και τα σώματα Ασφάλειας !!

    Ζήτω ο Εθνάρχης Παπαδόπουλος και η 21 Απρίλιου 1967!!

    Ζήτω η Ελλας τον Ελληνον Χριστιανον!!!

    Ζήτω το Έθνος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EAN POTE SOU KATALABEIS TO FTAIXIMO TOY METAXA KAI TOY PAPADOPOULOU GIA TO SHMERINO MAS XALI, TOTE THA GYRISEI H GH ANAPODA.

    NA GIATI GKARIZEIS SA GAIDAROS "ZHTW" KAI "ZHTW".....

    KAI GIA NA SE VOITHISW THA SOU THESW ENA ERWTHMA.
    POIES OI OMOIOTHTES KAI POIES OI DIAFORES METAXY TOY METAXA KAI STRATHGOY FRANCO, KAI POIES OI OMOIOTHTES KAI POES OI DIAFORES METAXY PAPADOPOULOU KAI AUGUSTO PINOCHET.

    KAI APANTHSE AKOMH STO EXHS ERWTHMA.
    GIATI OI PAPADOPOULOS PATTAKOS AGGELHS KAI SIA PHGAN SAN TO SKYLI STO AMPELI,ALLA O PINOCHTET APEVIWSE PLHRHS HMERWN,ME AXIWMATA, ME TIMES KAI TO KYRIWTERO OLWN H XWRA TOY H XILH,SHMERA GAMAEI KAI DERNEI STHN NOTIA AMERIKH,ENW H XWRA SOY RE GKAZOTENEKE EINAI XWMENH STA VOTHROLYMATA THS YFHLIOY XWMENH ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!!

    ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καταραμένε Παπαδόπουλε τι μας άφησες ?
    Μας έπνιξες στην Χούντα, μας έδωσες ένα γερό νόμισμα την δραχμή , που μας είχαν σιχαθεί και οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ και μας έστειλαν για λυτρωτές 300 Δημοκράτες και μας γέμισαν Δημοκρατία.
    Ποιος σου είπε μωρέ να δώσεις ρεύμα και στο πιο απομακρυσμένο κωλοχώρι και μας χάλασες τις ρομαντικές βραδιές μας?
    Ποιος σου είπε μωρέ να δημιουργήσεις την ΜΟΜΑ και να κάμεις δρόμους , χωρίς την βοήθεια των ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ακόμη και πάνω στα κατσάβραχα , τι σου έφταιγαν ρε παλιάνθρωπε τα κακόμοιρα τα γαϊδουράκια και μας τα εξαφάνισες.

    Ποιος σου είπε ρε παλιοτόμαρο και μας στέρησες τόόόσα χρόνια τα δημοκρατικά επίθετα από τον κάθε κόκκινοφρουρό με δεξιά τσέπη όπως << ρατσιστής >>, << φασίστας >> που προσδίδουν άλλη αίγλη μπροστά από την λέξη Έλληνας ?
    Άντε ρε άτιμε Παπαδόπουλε , μας είχες αφήσει στην απ’έξω τόσα χρόνια, δίχως δικαίωμα, μίζας , φακελάκι , ρουσφέτι και άλλα ανταγωνιστικά επίθετα ?
    Έφυγες μωρέ και είδαμε τα πρωτοπαλίκαρα του Πολυτεχνείου να μας δίνουν το όνειρο της Δημοκρατίας και πρώτους ψηφήσαμε αυτούς .
    Τους βοηθήσαμε να λιγδώσει η εντερική τους χώρα και τρώγαμε εμείς τα κόκκαλα τους και είναι νόστιμα μωρέ.
    Τους είδαμε να παραλαμβάνουν από διάφορα κόμματα Υπουργεία , μεγαλεία ,δημοσιότητα και εμείς όλο χαρά τους χειροκροτούσαμε και γελάγαμε με το πάθημά σου ωρέ αντίχριστε Παπαδόπουλε.

    Μας άφησε ωρέ τρισάθλιε και εμείς μέσω αυτών των Δημοκρατικών αγωνιστών μετά από τόσα χρόνια καταφέραμε να γίνουμε γνωστοί παγκοσμίως , όπως οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ως << διεφθαρμένος λαός >> ,<< κοπρίτες >> ,<< αντιπαραγωγικοί >> , << μικροαστοί >> και αποκτήσαμε και μια φιλενάδα την λένε Τρόικα είναι καλή γιατί μας το είπαν οι Δημοκρατικά εκλεγμένοι βουλευτές μας και όχι ένα δικτάτορας.
    Πότε μωρέ άθλιε , ενδιαφέρθηκες να μας κάμεις τόσο γνωστούς και διάσημους σε παγκόσμια κλίμακα από την εποχή των αρχαίων ΕΛΛΗΝΩΝ ?

    Άθλιε Παπαδόπουλε που έφυγες ως απαράδεκτος μόνο με μια σημαία , να ξέρεις όμως ότι εμείς θα σε εκδικηθούμε και θα ψηφήσουμε πάλι τον μεγαλοδημοκράτη μας πρώην υπουργό και συνδιαλλαζόμενο με πολλά δημοκρατικά κόμματα ΜΙΚΗ , μας για να μας φέρει και πάλι κάτι καλύτερο.
    Ακριβά μωρέ την πληρώνουμε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας , αλλά έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και όχι ΧΟΥΝΤΑ.
    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. MΠΡΑΒΙ ΒΡΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μεγαλε παπαδοπουλε μοναδικε πατριωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Euxaristo jia ola ta mbravo re pedia :-) !! naste kala ! papadopoulos /apo australia !! ke ejo komunistis ime !!!zito oi papdopouloi !!zito to kke !! zito i ELLAS !!! zito o ARIS (thesalonikis) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή