Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Από τον Ντερτιλή κινδυνεύει η "δημοκρατία" σας κ. Παπούλια;

Πατήστε για μεγέθυνση 
Υπερήφανος στρατιώτης, όρθιος και αταλάντευτος στις πεποιθήσεις του παραμένει ο Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής μετά από 37 χρόνια φυλακής, αφού μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να αρνείται την εξευτελιστική γι' αυτόν απόφαση της ..."υπό όρους" αποφυλάκισής του!  
Η συνέχιση της κρατήσεώς του είναι δεδομένο ότι είναι παράνομη και αντισυνταγματική!
Πέραν των άλλων νομικών επιχειρημάτων είναι γνωστό ότι και ο χειρότερος εγκληματίας, που έχει καταδικαστεί σε δέκα φορές ισόβια, για ειδεχθή κακουργήματα αποφυλακίζεται. 
Δεν αποφυλακίζουν όμως τους Αξιωματικούς της 21ης Απριλίου… 
Από το κελί του των φυλακών Κορυδαλλού, ο υπέργηρος πλέον αλλά Εθνικά υπερήφανος Έλληνας Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής απευθύνει την παρακάτω Υπεύθυνη Δήλωση προς τον ασκούντα τον ρόλο Πόντιου Πιλάτου "πρόεδρο" της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια. 

Υπεύθυνος Δήλωσις

Προς τον κύριον Πρόεδρον της Ελληνικής Δημοκρατίας

Διανύων το τριακοστόν έβδομον Πάσχα, εντός του δεσμωτηρίου μου,

Δηλώ
Ότι είς και μόνον τρόπος, υφίσταται εξόδου μου από τας φυλακάς. Εκείνος, από του να αιτήση συγγνώμην από εμέ επισήμως η Ελληνική Πολιτεία διά το διαπραχθέν, υπό ταύτης δικαστικόν εγκλημά κατ' εμού όπερ και απετέλεσε την μεγαλυτέραν ηθικήν, νομικήν και πολιτικήν ατιμίαν των αιώνων. 
Εν αντιθέτω περιπτώσει θα αποθάνω, εντός των φυλακών εκπληρών αποστολήν, ού μόνον ως στρατιώτης, αλλά και επαναστάτης εν τη πράξει.

16η Απριλίου 2011
Ο Δηλών
Ν. Ντερτιλής
Bookmark and Share

15 comments:

  1. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΗΡΩΑΣ.

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΔΑΜΑΝΑΚΕΣ ΠΑΓΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΕΛΛΕΩ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΦΙΛΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΛΙΩΤΗΔΕΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΑΠ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς 9:56:
    Άνθρωπε μου είσαι ο κλασσικός αριστεροηλιθιος που ότι δεν του αρέσει το χαρακτηρίζει φασιστικό.Όταν με το καλο καταλάβεις ότι ΕΣΥ και οι όμοιοι σου μας φτάσετε εδώ τότε θα ανοίξει κουβέντα ο οποιοσδήποτε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΣΑΤΕ ΤΟΝ 9.56. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΗΛΙΘΙΟΥΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ,ΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ. -ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περιμένεις να κάνω διάλογο μαζί σου;
    Πλανάσαι ασπόνδυλο 9:56 μμ.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι σε πειραζει ρε δημοκραταρε 9:56 (προσεχε σουφυγε το "δ" απο το δημοκραταρος απο το μπατζακι...ααα...αλλα σταματησε στο κουντεπιεδακι σου) η αναρτηση μιας δηλωσεως, της οποιας δηλωσεως, ενος εγκλειστου, ενος φυλακισμενου; Αμα ηταν κανενας "αγωνιστης του λαού", κανενας τρομοκρατης, κανενα τσογλανοειδες με αριστερες αποψεις, καλτσον και καπιταλιστικη τσεπη θα μας ειχατε πρηξει τα ουμπαλα.

    Επι της ουσιας: γμτ την χρεωκοπημενη σας γαλαζοπρασινη δημοκρατια σας παπανδρεηδες, σαμαραδες και καραμανληδες. Αλλα ξερουμε: για ολα τα κακα της χωρας μετα το 74 φταινε οι ντερτιληδες..."ειπαμε ισοβια και εννοουμε ισοβια" που ειπε και ο τρισμεγιστος "εθναρχης" τρομαρα του.

    ΝΕΑΡΧΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νέαρχε, είχαν την ευκαιρία τους 7 έτη και την έχασαν- κατέρρευσαν από μόνοι τους ...και δεν φτάνει αυτό, δαιμονοποιήθηκαν ο στρατός και η αστυνομία , γι'αυτό και από το 74 και μετά ευνουχίστηκαν σταδιακά από τους δημοκράτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πιά τέτοια πρόσωπα στίς Ενοπλες δυνάμεις για να κάνουν την νέα Επανάσταση ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς = Ευτυχώς
      την νέα Επανάσταση = νέους φόνους άοπλων πολιτών

      Διαγραφή
  10. ΝΑ .....ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, όπως και πρωτοδίκως, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στον αντιεξουσιαστή Γιώργο Βογιατζή-Βούτση, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή του Γκύζη στις 3 Οκτωβρίου 2007.

    Ο νεαρός καταδικάστηκε για τις κατηγορίες της ληστείας, παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοκατοχής κατά μετατροπή της κακουργηματικής κατηγορίας της διακεκριμένης κατοχής εκρηκτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλους τους πολιτικούς τους γαμώ πατώκορφα τους παλιομπινέδες.

    αρούρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ανώνυμε...
      Αν ήσουν πιο ευπρεπής θα κρατούσα το σχόλιό σου. Δεν με ενδιαφέρει το περιεχόμενό του. Το να με βρίζεις όμως ως ανώνυμος κουκουλοφόρος, αυτό ΔΕΝ θα στο επιτρέψω. Πού είναι η παλικαριά σου ρε λεβέντη; Χτυπάς ύπουλα και φεύγεις βρίζοντας; Εεεε, αυτό πάει πολύ.

      gianniotis

      Διαγραφή