Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Το "δηλητήριο" του ...Ανδρεϊσμού, σκότωσε την Ελλάδα.!


Οι ακάλυπτες αρχικά και μετέπειτα με δανεικά καλυμμένες επιταγές του λαοπλάνου πολιτικάντη Ανδρέα Παπανδρέου είχαν ημερομηνία λήξεως.
Αυτό το γνώριζαν όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες, πλην εκείνων που ελέω Pasok - εν μια νυκτί - κοιμήθηκαν ...λούμπεν και ξυπνήσαν ...άρχοντες.!
Δεν πρόκειται βεβαίως περί Φθινοπωρινής "Ανδρεϊκής" τυμβωρυχίας, αλλά θα είναι ίσως η πρώτη φορά που θα πω, ας μην τον συγχωρέσει ο Θεός.!
Είθισται ο Θεός να συγχωρεί...
μόνον εκείνους που ζητάνε ταπεινά συγνώμη, αλλά ο καθ' ου, φρόντισε μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής του να παραμείνει ένα αμετανόητο, αισχρό και σιχαμερό ανθρωποειδές.
Ζητώ συγνώμη απ' τον εαυτό μου κι' απ' όλους εσάς, αλλά δυστυχώς, δεν μπορώ να ξεχάσω.
Πιστέψτε με δε, πως δεν μπορώ να κάνω και διαφορετικά.
Θυμάμαι τις αλήστου μνήμης μέρες του "ένδοξου" πλην αισχρού ..."Ανδρεϊσμού" και ντρέπομαι για τη χώρα μου που επέτρεψε να ασελγήσει πάνω της αυτό το πολιτικό έκτρωμα της σύγχρονης ιστορίας συνεπικουρούμενο και από τον πάλαι ποτέ ακριβοπληρωμένο ..."αυριανισμό" που έφθασε σε σημείο να φωτομοντάρει τον Μητσοτάκη ως συνεργάτη των Γερμανοφονιάδων, κι' αυτό βεβαίως τη βοηθεία του "Θείου"...βρέφους του Pasok αισχροτάτου Λαλιώτη, ο οποίος - τώρα πλέον - πατάει πάνω στα αγνώστου μεν προελεύσεως αλλά ελληνικά δισεκατομμύρια του φτωχού κοσμάκη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει μέχρι και σήμερα να βγάλει έστω και μια δεκάρα τσακιστή με τον ιδρώτα του προσώπου του.
Η αισχρή εποχή του "Ανδρεϊσμού" με σήμα κατατεθέν το ζιβάγκο, την απλησιά και το μούσι, δυστυχώς δεν θα περάσει τόσο εύκολα όσο νομίζαμε αρχικά.
Κι' αυτό γιατί, όταν οι ...πάσης φύσεως μουσάτοι αλήτες των απανταχού της χώρας πρασίνων κλαδικών, μπούκαραν από πόρτες και από παράθυρα στο ταλαίπωρο Δημόσιο κι έγιναν εν μια νυκτί, οι κηπουροί γιατροί του μετέπειτα ΕΣΥ του μακαρίτη Γεννηματά , οι τελειόφοιτοι Γ΄ Δημοτικού, προϊστάμενοι τμημάτων, οι ξυλοσχίστες πρόξενοι στις ανά τον κόσμο Διπλωματικές μας εκπροσωπήσεις και έτσι απέκτησε καθολική ισχύ το λεγόμενο ..."Λαϊκό κεκτημένο".
"Δεν υπάρχουν θεσμοί, παρά μόνον ο Λαός" διακήρυσσε εκστασιασμένος απ' την ..."Λατρεία" του πλήθους - όχλου από κάποιο μπαλκόνι της Κοζάνης - θυμάμαι - ο μακράν ημών πλέον μακαρίτης, αλυσοδένοντας για 30-40 χρόνια την χώρα με τα δεσμά του Λαϊκισμού...
Έτσι φθάσαμε λίγο αργότερα επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη στα πρωτοφανή ...ξεβρακώματα των άτυχων ..."ΣΕΠιτων" των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας από τους πράσινους στρατευμένους και τερατογενείς Σταμουλοκολλάδες, στα κατεβάσματα των διακοπτών της ΔΕΗ των Μπακούληδων, στα τερατώδη και υπέρ Μαυράκηδων "δωράκια" ποσού των 500.000.000 δραχμών και σήμερα στα ...νταηλίκια των φορτηγατζήδων, των ταξιτζήδων και των λοιπών συντεχνιών, μηδέ εξαιρουμένων και των τύποις και ελέω πράσινης πολιτικής κονόμας αισχρά κατασκευάσματα των ΜΚΟ εντός των οποίων σταυλίζονται τα χρυσοπληρωμένα και πάσης φύσεως τρωκτικά του δημοσίου χρήματος, μιας εκ των οποίων ανήκει και στην ...μάδερ Μάργκαρετ.!  
Οποίος εξευτελισμός.!
Όσοι λοιπόν τότε έδρεπαν καρπούς "αγλαών" ημερών και ειρωνεύονταν τα ... "κοροΐδα της απ' έξω" μεριάς, ας...φάνε τώρα στη μάπα, έναν Ανδρέα ...κατεψυγμένο και αργότερα ...βλέπουμε!
Βεβαίως, κοντά σε σας αληταράδες, θα καούμε κι' εμείς, αλλά θα έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας επειδή δεν κάναμε μακροβούτι στη λίμνη με το χρυσάφι. Εσείς αφαιρέσατε το περιεχόμενο της λίμνης και τώρα ο Ελληνικός λαός κοιτάζει με απορία τον ξερό πυθμένα της.
Πέστε μας και μαλάκες για να τελειώνουμε.! Πολύ θα το ευχαριστηθώ.! 
Ζητώ ξανά συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω.
Δεν μπορώ να ξεχάσω τον ..."Ανδρεϊσμό" που έχοντας δέσει χειροπόδαρα την δικαιοσύνη, λεηλατούσε ωσεί ιέραξ την δημόσια περιουσία και την μετέτρεπε σε προσωπικό τσιφλίκι τόσον του ιδίου και της κλίκας του, όσο και της μετέπειτα συμβίας του Μιμής, η οποία κατά δήλωσή της παραμένει - από τότε - "κλειστή" ως ..."γυναίκα".
Δεν μπορώ να ξεχάσω τον εκλιπόντα εκλογομάγειρα Κουτσόγιωργα που για τα ...μικροέξοδα των παιδιών του άρπαξε 2.000.000 δολλάρια από το υστέρημα του Ελληνικού λαού και τα μετάφερε σε Ελβετική τράπεζα και σε γενόμενη επερώτηση εντός του κοινοβουλίου από μέλος της αντιπολιτεύσεως απάντησε πως ..."εσείς δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε".
Βεβαίως, ο "περήφανος Έλληνας" ...αντάμειψε δεόντως και ...πλουσιοπάροχα τον υιόν Κουτσόγιωργα για την ...Εθνική προσφορά του πατρός του, και του έδωσε μια θέση στο ...κοινοβούλιο.!
Ω αφελή Έλληνα.!

  • Πίστεψες στ' αλήθεια ότι αυτός ο "πολιτικός" θα μπορούσε ποτέ να κάνει καλό στην Ελλάδα, την οποία ουδέποτε θεώρησε πατρίδα του;
  • Θεωρείς πως ήταν τυχαία η τοποθέτηση του κανακάρη του και νυν πρωθυπουργού στο υπουργείο Παιδείας; Απλά του έδινε μια ευκαιρία μπας και μάθει Ελληνικά.!
  • Πίστεψες ότι ενδιαφέρθηκε πραγματικά για την Ελλάδα, όταν σε διάστημα δύο μηνών την οδήγησε σε τρεις απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις με κόστος δισεκατομμυρίων, μόνο και μόνο για να αποτρέψει την εκλογή Μητσοτάκη;
  • Δεν κατάλαβες γιατί το εκλογομαγειρείο έβαλε στο φουλ τις ...ατμομηχανές του; Απλά γιατί ο ..."Ανδρέας" το είχε χωνέψει ότι ο Μητσοτάκης με αφορμή το σκάνδαλο Κοσκωτά, θα τον έβαζε σίγουρα φυλακή.
Τότε ακριβώς έφθασε και το πράσινο μαντάτο - τελεσίγραφο στον Μητσοτάκη, ότι αν γίνει κάτι τέτοιο το Pasok θα αιματοκυλήσει τη χώρα, γι' αυτό και ο άρπαξ των δισεκατομμυρίων του Κοσκωτά - δηλαδή του Ελληνικού λαού - απηλλάγη οριακά με διαφορά μιας ψήφου.
Και για τους μη κατέχοντες την νομικήν επιστήμην, θα πρέπει να πούμε πως μεταξύ απαλλαγής και αθώωσης υπάρχει μεγάλη διαφορά. Δεν είναι της παρούσης να αναφερθούμε σ' αυτή τη λεπτομέρεια, που δυστυχώς ελάχιστοι, και μόνο οι νομικοί γνωρίζουν.
Αυτή η οριακή "απαλλαγή" λόγω ...αμφιβολιών έκανε τα πράσινα παπαγαλάκια να μιλάνε για..."βρώμικο '89".
Οποία καταισχύνη.!
Συγνώμη και πάλι, μα δεν μπορώ να ξεχάσω.
Δεν μπορώ να ξεχάσω το "Τσοβόλα δώστα όλα" που δυστυχώς ήταν μια σοβαρή εντολή προς τον τότε υπουργό οικονομικών και όχι απλά ένα ...σχήμα λόγου, όπως θέλησε να το παρουσιάσει αργότερα.
Δεν μπορώ να ξεχάσω τα λόγια που μου μετέφερε Αξιωματικός της Αστυνομίας όταν ο Κοσκωτάς εν εξάλλω καταστάσει είπε για τα πράσινα της εποχής τρωκτικά: "ως πότε θα τους πληρώνω τους καργιόληδες;"
Δεν μπορώ να ξεχάσω τον ..."πρωθυπουργικό φίλο" Γιώργο Λούβαρη ο οποίος υπό το βάρος των ασήκωτων ..."Pampers" με τα ..."τούβλα" δεν προσήλθε να καταθέσει στο ειδικό δικαστήριο, επικαλούμενος λόγους υγείας (σκλήρυνση κατά πλάκας), ενώ λίγο αργότερα - ω του θαύματος - ιάθη πλήρως και ματαμορφώθηκε βοηθούσης και της ...Ανδρεϊκής "Κίρκης"  σε ...νεανία, παίζοντας ποδόσφαιρο μέσα στην αρένα στου "Καραϊσκάκη" ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, πλάι στον Ντέταρι, το μεγάλο και ακριβοπληρωμένο από τον Κοσκωτά συμβόλαιο ύψους ενός δισ. δραχμώνγια την εποχή.
Δεν μπορώ να ξεχάσω το μπουκάλι ..."Johny Walker" με το οποίο κοιμόταν και ξυπνούσε ο ..."Ανδρέας".
Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι σε μια σύνοδο των "6" που πραγματοποιούνταν στην Αθήνα, αυτός ...ξέχασε να πάει, γιατί έγειρε στην αγκαλιά του Μορφέα απολαμβάνοντας τα ερωτικά χάδια μιας ..."Κυρίας"  σε κάποια έπαυλη του Παλιού Ψυχικού και όταν ο σύζυγος της "Κυρίας" τους έκανε ...τσακωτούς, ο "απλοχέρης" Ανδρέας τον έκανε κάπου ...Διοικητή, με αμοιβές μεγιστάνα.
Δεν μπορώ να ξεχάσω...
Συγχωρέστε με, αλλά δεν μπορώ.! 
Όπως και δεν θα μπορέσω να αντέξω επίσης μια νέα συνάντηση μαζί του, ούτε καν στην ...κόλαση.! 
gianniotis

26 comments:

  1. Δυστυχώς. Αυτή είναι όλη η αλήθεια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΕ ΜΑΣ ΒΡΕ ΜΕΓΑΛΕ . ΤΑ ΒΡΙΚΕΣ ΤΩΡΑ ΟΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ......και πόόόόόόόόόόόόσα άλλα ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ!!!!!!!!!!

    ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΓΙΟΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Ελληνικός λαός ζούσε για δεκαετίες ολόκληρες στην απόλυτη ναρκωτική πλάνη παρόλο που την πληρώνει σκληρά τώρα ακόμα μυαλό δέν έβαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο γκαντέμης ο εφιάλτης ο φαταούλας ο Μητσοτάκης αυτό ήταν το μεγάλο του έγκλημα ήθελε να αποδώσει κάποια δικαιοσύνη βάζοντας τον Ανδρέα φυλακή αλλά τελικά δέν το έκανε για να μήν αιματοκυλίσει την χώρα φαντασθείτε και να τον έβαζε τί θα του έλεγαν, το πιό χειρότερο είναι που έχουμε και τους Νεοδημοκράτες σήμερα να χρησιμοποιούν την ίδια φρασεολογία για τον συγκεκριμένο πολιτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τον Ανδρέα συνυπογράφω ό,τι γράφεις.
    Για τον Μητσοτάκη θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι φαύλος και ανίερος είναι κι αυτός.
    Οταν ήρθε το 1990 η ΝΔ στα πράγματα, το πρώτο πράγμα που έδωσε εντολή στις δημόσιες υπηρεσίες ήταν "Συναίνεση με τους πασόκους". Ετσι βρώμισαν τον τόπο, οι καθαρίστριες που έλυναν κι έδεναν στην Ζαλοκώστα, οι γαλατάδες που πήγαιναν διευθυντές στα Γρ.Τύπου των πρεσβειών κλπ. κλπ.ανώμαλα πράγματα.
    Ο Μητσοτάκης με πολύ σύνεση και μαεστρία, ως ιντριγκαδόρος της πολιτικής, κάλυψε τους πασόκους , διέγραψε όλα τα σκάνδαλά τους (το σκάνδαλο Κοσκωτά ήταν για να αθωωθεί ο Παπατζής) και το κάνει μέχρι σήμερα που έγινε κι αυτός η κόρη του δεκανίκι του κόμματος.
    Ουφ, τί ξαναθυμήθηκα και συγχύστηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρώτα έναν Πασόκο εκείνης της εποχής σάν αυτούς που περιγράφει ο Γιαννιώτης να σου πεί τί γνώμη έχει για τον Μητσοτάκη ειδικά άν τον ρώταγες προ 2 ετών που το ψευτοόραμα του ΠΑΣΟΚ υπήρχε ακόμα ... σίγουρα θα έχυνε πολύ χολή για τον άνθρωπο που λές οτι συμβιβάστηκε. Τί κάνει τώρα η Ντόρα είναι άλλο θέμα αλλά με τον Σαμαρά το μεγαλύτερο δεκανίκι του Ανδρέα αρχηγό της ΝΔ φυσιολογικό είναι τα πάντα να πάνε προς διάλυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλαράκι, ένας σπόρος πρέπει να βρεί κατάλληλο έδαφος για να φυτρώσει,και το έδαφος εδώ παραήταν κατάλληλο, δεν έσπειρε στην πέτρα ο Αντρέας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά ρε Γιαννιώτη, καταλάβαμε οτι είσαι υπέρμαχος της ΝΔ (μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος σου) αλλά τα λεγόμενα σου αγγίζουν την παράνοια...
    Γράφεις και γράφεις ένα άρθρο, στο οποίο φέρεις ως υπεύθυνο της σημερινής μας κατάστασης, έναν άνθρωπο που έχει πεθάνει εδώ και 15 χρόνια!!!
    Οι Γερμανοί αγαπητέ μου, σε λιγότερο από 10 χρόνια μετέτρεψαν το κατεστραμμένο Βερολίνο (με την πτώση του τείχους το 1989) στην πιο ανεπτυγμένη βιομηχανικά και οικονομικά πρωτεύουσα σε ολόκληρη την Ευρώπη (και την Αμερική μη σου πω).
    Εμείς δεν θα μπορούσαμε να ανακάμψουμε από τότε??
    Η΄ μήπως ο Α. Παπανδρέου έκανε ΤΟΟΟΟΣΟ μεγάλη κακοδιαχείριση χρημάτων που θα ταλαιπωρεί την Ελλάδα μέχρι το 2080??
    Τα πιστεύεις αυτά που λες??
    Το απώτερο παρελθόν δε φταίει (ή μάλλον δεν ευθύνεται σε τόσο μεγάλο βαθμό) για τη σημερινή μας κατάσταση...
    Τα σκάνδαλα δηλαδή που έγιναν την τελευταία 5 ετία δεν τα υπολογίζεις καθόλου??
    Όταν πριν 2-3 χρόνια ο τότε Πρωθυπουργός σφράγισε τη Βουλή για να παραγραφούν οικονομικά αδικήματα των Βουλευτών, δε σε πείραξε??
    Και στην τελική, επί των ημερών του Παπανδρέου έφαγε ο κοσμάκης..
    Δεν έφαγες εσύ τότε??? Δεν πήρες τα λεφτά που σου έδωσαν?? Η οικογένεια σου?? Οι συγγενείς σου??
    Τώρα βγαίνετε και μου το παίζετε υπέρμαχοι των οικονομικών της πατρίδας.
    Και στην τελική, αν μια ζωή έκλεβαν οι πολιτικοί, τουλάχιστον τότε έδιναν και λίγα στον κόσμο να φάει.
    Τώρα, τα κλέβουν αυτοί και καθόμαστε εμείς και τους κοιτάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ολοι Ανώνυμοι βρε παιδία; Ε, ας είμαι εγώ ο...επώνυμος τότε! Λοιπόν αδερφέ, με κατασυγκίνησες. Παρ΄ότι έχω ασχοληθεί πολλά χρόνια για το ποιόν και τις προσδοκίες αυτού το Μεγάλου Προδότη και Σφετεριστή της Ελπίδας του Ελληνικού Λαού, εσύ με πέντε-δέκα κουβέντες τα είπες όλα.
    Λυπάμαι που θα στενοχωρήσω τον Ανώνυμο που έγραψε στις 27 Σεπτεμβρίου 2011 5:22 μ.μ, αλλά ο αρθρογράφος φίλε έχει ΔΙΚΙΟ ΒΟΥΝΟ, πλήν του οτι χαιδέυει στο κείμενό τον άλλον Εφιάλτη της ελληνικής πολιτικής σκηνής, τον Κων/νο Μητσοτάκη. Θα το προσπεράσω, πιστεύοντας οτι το έκανε όχι με δόλο, αλλά επειδή δεν ήταν αυτό το αντικείμενό του. Ο Μητσοτάκης εδώ είναι αυτό που λέμε...παράπλευρη αναφορά (κατα το "παράπλευρη απώλεια").
    Ο Ανδρέας Παπανδρέου λατρεύτηκε όσο κανείς. Όπως όλοι άλλωστε οι χαρισματικοί απατεώνες άνδρες. Ενας αρχομανής δολοπλόκος, ένας αισχρός ατομιστής, σκληρόκαρδος, φιλόδοξος, ματαιόδοξος φαυλοκράτης, που δεν δίσταζε να καρατομήσει οποιονδήποτε του αντιστεκόταν, προκειμένου να διαφυλάξει το βασίλειό του. Υπήρξε ο μοιραίος πολιτικός άνδρας της Ελλάδας, κατ΄εξοχήν υπεύθυνος για τη σημερινή κατάντια της. δυστυχώς γι΄αυτόν, η νεώτερη πολιτική ιστορία τον έχει ήδη κατατάξει. Στους επαίσχυντους προδότες.
    Και θλίβομαι ακόμη περισσότερο, βλέποντας πως ακόμη και σήμερα, ακόμη και τώρα που μιλάμε, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι όπως ο εν λόγω Ανώνυμος, που εξακολουθούν να έχουν το εικόνισμα του στο σπίτι τους και στη καρδιά τους, αντί να το πετάξουν στα σκουπίδια ή να το χώσουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. βλέποντς αυτά, μπορεί κάποιος να αντιληφθεί το μέγεθος της επήρειας που είχε αυτός ο άνθρωπος στους Ελληνες. Γι' αυτούς τους Ελληνες, ο Παπανδρέου υπήρξε "σωτήρας". Γιατί τους έδωσε δουλειά (στο κρατικό βιλαέτι), γιατί τους έδωσε χρήμα ζεστό (απο τα ταμεία κράτους) και γιατί με αυτόν τον τρόπο τους έβαλε να ζουν σε νεόκτιστες πολυτελείς οικίες. Δεν ένοιαξε τους ανθρώπους αυτούς και συμπατριώτες μας, από πού προήλθαν αυτά τα προνόμια που τους χάρισε. Δεν τους ένοιαξε αν τα λεφτά αυτά ήταν δανεικά ή ανήκαν και σε κάποιους άλλους που αδικούνταν από αυτές τις ενέργειες. Και το δυστύχημα είναι ότι δεν θα τους νοιάξει ποτέ. Δεν αναλογίστηκαν ποτέ τους ότι όταν θα έρθει η ώρα του λογαριασμού, αυτόν θα τον πληρώσουν τα παιδιά τους ή τα εγγόνια τους. Ο Ανδρέας, ο χαρισματικός Ηγέτης πάνω απ όλα! Γι' αυτούς πάντα θα ζεί το σύνθημα "Εμπρός Ανδρέα για μια Ελλάδα νέα", σύνθημα που κολλούσε στα λαρύγγια τους όταν το ξεφώνιζαν στις "μεγάλες" συγκεντρώσεις του...Μεγάλου, που σκηνοθετούσε ο μάγος Μπιρσίμ. Σαν τους Ναζί ένα πράγμα. Που ακόμη και μπροστά στην καταστροφή που τους είχε φέρει ο Χίτλερ, αυτοί ομνύονταν στο όνομά του...
    Αχ Ελλάδα μου, πατρίδα μου γλικιά, πότε άραγε θα πετάξεις απο πάνω σου τη βρωμιά που κόλλησαν οι φελλοί και άδειοι ντενεκέδες, τα απόβλητα που εσύ γέννησες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και για να κλείσω το σχόλιό μου, θα σε ρωτήσω ευθέως κύριε Ανώνυμε της 27 Σεπτεμβρίου 2011 5:22 μ.μ.
    Εσύ έτσι τη βλέπεις τη πολιτική διακυβέρνηση μιας χώρας; Απο το πόσα λεφτά σου δίνει ο εκάστοτε πολιτικός; Δηλαδή δε σου φτάνει ο εκάστοτε κυβερνήτης να είναι έντιμος, δικαιος, να υπακούει στους νόμους και το Σύνταγμα, να υπερασπίζει τα δίκαια και συμφέροντα της πατρίδας και του λαού της; Να κυβερνάει με σύνεση και να διανέμει τον πλούτο ίσια για όλους; Να θεσπίζει νόμους που να προστατεύουν το δημόσιο χρήμα και να το προσφέρει μετά πίσω στους πολίτες με τη μορφή έργων και παροχών, για το γενικό καλό όλων; Για να τον εκτιμήσεις δηλαδή πρέπει να σε λαδώσει; Να σου δώσει κι εσένα ένα κόκκαλο απ΄το τραπέζι της μάσας για να γλυκαθείς και να το βουλώσεις;

    "Και στην τελική, επί των ημερών του Παπανδρέου έφαγε ο κοσμάκης..
    Δεν έφαγες εσύ τότε??? Δεν πήρες τα λεφτά που σου έδωσαν?? Η οικογένεια σου?? Οι συγγενείς σου??
    Τώρα βγαίνετε και μου το παίζετε υπέρμαχοι των οικονομικών της πατρίδας.
    Και στην τελική, αν μια ζωή έκλεβαν οι πολιτικοί, τουλάχιστον τότε έδιναν και λίγα στον κόσμο να φάει."

    Αυτό είναι το "πιστεύω" σου; Και τολμάς να λέγεσαι Ελληνας πατριώτης; Μα αυτή τη λογική είχε και η προδοσία του Εφιάλτη Ανωνυμε! Και η προδοσία του Πήλιου Γούση! Και η προδοσία του γερμανοχαφιέ! αυτή τη λογική είχαν όλες οι προδοσίες!
    Απο σένα και απο χιλιάδες σαν εσένα, η Ελλάδα είναι σήμερα δέσμια των τοκογλύφων! Εξ΄αιτίας σου σήμερα ο Γιαννιώτης και ο κάθε γιαννιώτης δεν έχει πού τη κεφαλήν κλίναι. Γιατί εσύ, με τη βρώμικη και σάπια λογική σου, τον πρόδοσες και τον καταδίκασες στη ανυπολυψία και την ανέχεια. Αν κάποιος φταίει για τη κατάντια της πατρίδας, αυτός είσαι εσύ! Εγώ στη θέση σου, θα χωνόμουν σε ένα θουλάμι μέσα και θα έβαζα τα κλάμματα και θα ικέτευα για μια συγνώμη. Κι εσύ ακόμη έχεις το θράσος που σου εμφύτευσε ο σύγχρονος "Μέγκελε" της πολιτικής που κάποτε προσκύνησες για μια χούφτα αργύρια και κατηγορείς με στόμφο τον Γιαννιώτη λέγοντάς του "Δεν έφαγες εσύ τότε??? Δεν πήρες τα λεφτά που σου έδωσαν?? Η οικογένεια σου?? Οι συγγενείς σου??"

    Σα δε ντρέπεσαι ελεεινό παράσιτο, απόβλυτο της ελληνικής υποκουλτούρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την πολιτική του αλήστου μνήμης Παπανδρέου, ακολούθησαν και όλες οι μετέπειτα κυβερνήσεις. Δεν ήταν δυνατόν να εκλεγούν αλλιώς, αφού τώρα πια ο λαός είχε καλομάθει σε μία ψεύτικη καλοπέραση με δανεικά, που σήμερα καλείται να πληρώσει.

    Ας πάψουμε να κοροϊδευόμαστε. Ο Παπανδρέου μπορεί να έβαλε την αρχή, αλλά και οι μετέπειτα δεν ήταν καλύτεροι. Όλο το πολιτικό σύστημα είναι σάπιο, γι αυτό ουδείς τιμωρήθηκε ποτέ. Κόμματα, κομματάνθρωποι, κομματόσκυλα, όλοι βρωμάνε πατόκορφα.

    Όταν θέλαμε να απαλλαγούμε από την δικτατορία, δεν περιμέναμε ούτε στον χειρότερό μας εφιάλτη αυτό που ακολούθησε. Τώρα θα πληρώσουμε ακριβά την πολιτική μας ανωριμότητα, τον φιλοτομαρισμό μας, την "θεσούλα" μας στον δημόσιο και ό,τι τέλος πάντων μάς έφερε στα σημερινά χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σήμερα ποιόν έχουμε πρωθυπουργό; Έναν άνθρωπο που έχει όλου του κόσμου τα ελαττώματα αλλά τον ψήφισε ο Ελληνικός λαός με ποσοστά που αγγίζουν το 45% επειδή είναι γιός του Ανδρέα Παπανδρέου χωρίς να έχει κανένα άλλο προσόν αφήστε λοιπόν τις μπούρδες οτι ο Ανδρέας δέν φταίει σε τίποτα επειδή είναι πεθαμένος 16 χρόνια. Οι Γερμανοί ανέκαμψαν σε 10 χρόνια γιατί είναι Γερμανοί εμείς σάν νεοέλληνες έχουμε στο αίμα μας την διχόνοια και την αλληλοφαγωμάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @John

    Είμαι ο Ανώνυμος των 5.22!
    Καταρχήν σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς.
    Εν συνεχεία, θέλω να επιμείνω σε κάτι που δεν μου σχολίασες καν...
    Αν ασπαστώ την άποψη σου οτι ο Α. Παπανδρέου υπερχρέωσε την Ελλάδα, σε ρωτάω, απο τότε ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 16 ΧΡΟΝΙΑ???
    Είσαι σοβαρός?
    Τα δεκάδες σκάνδαλα που βγήκαν στη φόρα από τότε, διακυβεύοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ΔΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ?
    Σε τελική ανάλυση, αναλώνεις τη φαυλότητα σου στο να τα βάζεις με έναν πεθαμένο (με τόσο μένος και οργή), θέλοντας απλά να αμαυρώσεις τον μύθο του, από τη στιγμή που έχεις εν ζωή απατεώνες (ουκ ολίγους!)
    Που αποσκοπεί αυτό?
    Να πει ο κόσμος οτι ο Α. Παπ. χρέωσε την Ελλάδα μέχρι τον λαιμό??
    Ωραία! Το είπε... Τι έγινε????
    Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα????
    Φαυλότις!
    Και στην τελική, στους Έλληνες τα έδωσε τα λεφτά, δεν τα έκλεψε όπως πολλοί μεταγενέστεροι του...
    Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι πολύ ουσιαστικό, επίκαιρο και σχετικώς βραχυχρόνιο, για να κάθεσαι να ασχολείσαι με γεγονότα 2 δεκαετιών πριν...
    Ενημερωτικά, εμένα και την οικογένεια μου, δε μας βόλεψε κανείς.
    Τέλος, όσο για το..." Δηλαδή δε σου φτάνει ο εκάστοτε κυβερνήτης να είναι έντιμος, δικαιος, να υπακούει στους νόμους και το Σύνταγμα, να υπερασπίζει τα δίκαια και συμφέροντα της πατρίδας και του λαού της; Να κυβερνάει με σύνεση και να διανέμει τον πλούτο ίσια για όλους; Να θεσπίζει νόμους που να προστατεύουν το δημόσιο χρήμα και να το προσφέρει μετά πίσω στους πολίτες με τη μορφή έργων και παροχών, για το γενικό καλό όλων;"
    Σαφώς και συμφωνώ με τα λεγόμενα σου αυτά, αλλά είδες εσύ να γίνονται πράξη επί 8 ετίας Σημίτη, 5,5 ετίας Καραμανλή ή 2 ετίας Γ. Παπανδρέου???
    Γιατί εγώ δεν το είδα...
    Οπότε αν αρχίσω να επιρρίπτω ευθύνες...θ'αργήσει πολύ η σειρά του Ανδρέα Παπανδρέου...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ μου φίλε 5:22 μμ.
    Μπαίνω στον μεταξύ σας διάλογο, επειδή αναφέρθηκες προσωπικά σε μένα.
    Βέβαια, μέσα από μια απλή φόρμα σχολίων δεν είναι δυνατόν να λύσουμε τις όποιες διαφωνίες μας.
    Δεν θα σε κουράσω πολύ.
    Αν ανατρέξεις στο ιστολόγιο μέσα από τον μηχανισμό αναζήτησης και μέσα από ένα σύνολο 14.000 περίπου αναρτήσεων, εύκολα θα βγάλεις το συμπέρασμα ότι ΔΕΝ είμαι "υπέρμαχος" ουδενός.
    Αυτή τη στιγμή που σου γράφω, σε διπλανό "παράθυρο" υπάρχει η ανάρτηση με ημερομηνία 27.06.2009 και με λινκ:

    http://gianniotis.blogspot.com/2009/06/blog-post_4917.html

    Αυτά για αρχή...
    Όσον για το αν τα γραφόμενά μου αγγίζουν την ..."παράνοια" και ούτε καν τα όριά της, αυτό είναι θέμα προσωπικής σου αντίληψης, την οποία δεν θα σχολιάσω, καίτοι με προσβάλλει όπως αντιλαμβάνεσαι.

    Δεν πειράζει...

    Το γεγονός ότι δεν ανακάμψαμε ακόμη, οφείλεται στην διαχρονικότητα του "Ανδρεϊσμού" που φθάνει μέχρι και σήμερα.
    Αυτό υποθέτω ότι το αντιλαμβάνεσαι πλήρως.

    Βεβαίως έκαναν και οι άλλοι τα δικά τους λάθη, αλλά ο Ανδρέας καθιέρωσε την αλητεία ως σήμα κατατεθέν...

    Πάμε λίγο παρακάτω...

    ΟΧΙ αγαπητέ μου φίλε, ΔΕΝ έφαγα δραχμή από τον κρατικό κουμπαρά, γι' αυτό άλλωστε νομίζω πως έχω το δικαίωμα να κρίνω όλους εκείνους που ..."μαζί τα φάγανε".

    Τέλος, για να σου ...αποδείξω την "υποταγή" μου στο κόμμα της Ν.Δ. σου στέλνω ως ...επιδόρπιο αυτό εδώ το λινκ:

    http://gianniotis.blogspot.com/2010/06/30-1993.html

    Καλό βράδυ φίλε μου
    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αμάν!!!!!!!!!!!!! Ο κ Γιαννιωτης απασφαλισε! Μαζι σας κ.Γιαννιωτη. Αρνησιπατρης, καθικι, τσογλανος, σερνομενος υπο γνωστου οργανου των γυναικων και δη των ιπταμένων, φιλος του Γιαρουζελσκι, του Κανταφακου, του Κοσκωτα και πολλων αλλων μπουμπουκιων. Χορηγος του η εταιρεία PAMPERS και ενθερμος υποστηρικτης του η Τσιτσιολίνα. Μεταξυ αλλων προδωσε τους συντροφους του στον Μανιαδακη (δες μαρτυρια Καστοριαδη), ΔΕΝ πολεμησε ως γνησιο μαϊμούνι στον πολεμο του 40 (κατι αμερικανικες παπιες κρατουσε),εγλυφε τον Παττακο για να παρει αμερικανικο διαβατηριο, "ειπαμε να κανουμε ενα δωρακι στον εαυτο μας αλλα οχι και 500 εκ", Τόμπρας, εκανε πουστια στον Καραμανλη το 1985, κρυφτηκε πισω απο τα στιφη των οπαδων του ενω δικαζοταν, απηλλαγη (αλλα δεν αθωώθηκε-σωστόοο Γιαννιωτη)..μἀλλα λογια καλο παιδι...απο σπιτι με κοκκινο φαναρι και πρασινη (φυσικα)ταπετσαρια. Αφησε το Κυπριακό στο ραφι, δεν εκανε κιχ με την ανακηρυξη του ψευδοκρατους αλλα τοπαιζε ανετωτατα μακεδονομαχος με τον αλλο μπαρουτοκαπνισμενο αργυρωνητο φουστη και προδοτη.

    Και φυσικα χρεωσε την χωρα αυξανοντας το χρεος απο περιπου 27% του ΑΕΠ σε περιπου 80% με τις κρυφες εγγυησεις (κρυφα χρεη) να καταπιπτουν μεχρι και το 93.

    Τι μου θυμισες κ.Γιαννιωτη μου. Την νιοτη μου τοτε που προσπαθησε η ΝΔ του 47% να βαλει μια ταξη αλλα την φαγανε οι Εβερτηδες και προδοτες σαμαραδες.

    Και να μην ξεχναμε: Αυτον τον οποιο περιγραφει ο κ Γιαννιωτης στηριξε ο αισχιστος εφιαλτης Σαμαρας και το 93 και το 95.

    Ειμαι βεβαιος οτι και στην κολαση ο περι ο λογος, αφου την "πεσει" σε καμμια καλη θερμή (λογω προϊστοριας και αναβραζοντος καζανιου) "κυρια", θα χρεωσει και τον Διαβολο.

    Καθικια Πασοκια (και βληματα σαμαρικοι) απολαυστε τα εργα των χειρων σας σημερα..Ουστ και στους δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε Γιαννιωτη η ανάλυσή σου είναι 100% ακριβής. Τί το ήθελες όμως εκείνο το "Ω αφελή Έλληνα"; Βρε παιδί μου πήγες να με πνιξεις από τα γέλια. Καλά έκατσες ποτε κανά 10λεπτο σε εκλογικό κέντρο να δεις τι γίνεται με τους φακέλλους των ψηφοδελτίων, οι οποίοι φέρουν αυτοκόλλητη ταινία; Αν όχι κάτσε στις επόμενες εκλογές και θα πάθεις πλάκα. Θα δεις πόσοι τον σαλιώνουν μετά μανίας για να κολλήσει και μετά βρίζουν τον δικαστικό αντιπρόσωπο γιατί τους έδωσε χαλασμένο φάκελλο. Αυτοί φίλε είναι οι Έλληνες που τα πασόκια επαινούσαν ότι έχουν μνήμη και κρίση. Μνήμη δεν ξέρω αλλά αμφιβάλω. Για κρίση όμως έχουν την αντίστοιχη με μαδημένο ασπάλακα.
    Και για να έρθουν τα πράγματα στη θέση τους και να σου λυθούν οι απορίες για τις επιλογές πολιτικού προσωπικού, εξαιρώντας τα λαμόγια, τους λοιπούς αντί για αφελείς, καλύτερα να τους ονοματίζεις καφροgreeks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ολα καλα ρε Γιαννιωτη αλλα αυτο που γραφεις
    Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι σε μια σύνοδο των "6" που πραγματοποιούνταν στην Αθήνα, αυτός ...ξέχασε να πάει, γιατί έγειρε στην αγκαλιά του Μορφέα απολαμβάνοντας τα ερωτικά χάδια μιας ..."Κυρίας" σε κάποια έπαυλη του Παλιού Ψυχικού και όταν ο σύζυγος της "Κυρίας" τους έκανε ...τσακωτούς, ο "απλοχέρης" Ανδρέας τον έκανε κάπου ...Διοικητή, με αμοιβές μεγιστάνα.

    Που στο διαολο το ξερεις;
    Και μη μου πεις
    "Ολος ο κοσμος το ξερει".
    Ο κοσμος πιστευει οτι του σερβιρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ Gianniotis

    Ο Ανώνυμος των 5.22!

    Όπως και να έχει δεν θα βγάλουμε άκρη μέσα από ένα blog...
    Χαίρομαι που κράτησες ένα επίπεδο σοβαρού ανθρώπου στη συζήτηση, παρ' ολες τις διαφωνίες που είχαμε σ'αυτήν.
    Ζητώ συγνώμη αν παραφέρθηκα και ελπίζω η ιστορία να δικαιώσει τους Έλληνες πολίτες που μοχθούν καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο(εργαζόμενους, συνταξιούχους και λοιπούς)
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για τον Α.Γ.Π.

    Ξερό δεντρό στον τάφο του
    στέκει και συμβολίζει
    την περασμένη του ζωή
    γι'αυτό και δεν ανθίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. OΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΑ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΗΤΑΝ Ο ....ΜΕΓΑΛΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΡΩΘΗΚΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ,ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΛΑΚΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΣΕ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΗΘΕΛΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ!! ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ!!! ΤΕΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν έσπειρε στην πέτρα ο Αντρέας, το έδαφος ήταν γόνιμο, και μη μου λέτε για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και άλλα ανέκδοτα, αυτοί είμαστε οι έλληνες δυστυχώς, εμείς είμαστε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, 30% με κονέξια από δώ, 30% με κονέξια από κει, 30% με κονέξια πότε από δώ πότε από κεί, και 10% (οι πιό σίγουρα διορισμένοι και παντός καιρού)¨τα ανέκδοτα της "Αριστεράς". Όλα τα άλλα, ιδεολογίες κλπ, είναι επιφανειακά και χρησιμεύουν μόνο για άλλοθι ώστε να "κάνουμε τη δουλειά μας". Σε σοβαρότερο επίπεδο δεν αντέχει κανενός η "ιδεολογία" την κριτική, για το βασικό λόγο ότι δεν έχουν ποτέ συζητηθεί σ'αυτή τη χώρα μείζονα ερωτήματα, η θέση στα οποία αποτελεί προϋπόθεση για την ύπαρξη οποιασδήποτε ιδεολογίας που θέλει να λέγεται στοιχειωδώς συνεπής. Π.χ. Αν είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί, δεν θα οφείλαμε να έχουμε εφαρμόσει αυτό που εννοούμε Ορθόδοξο Χριστιανισμό στην πράξη; Κοινωνικά; "Ο έχων 2 χιτώνας να δίνει τον ένα" είναι ή δεν είναι "κομμουνιστικό", ως κοινωνική πρακτική; Γιατί λοιπόν οι "δεξιοί" που είναι ταυτισμένοι με τους "υπερασπιστές της θρησκείας" πρεσβεύουν άλλο; Και γιατί οι "κομμουνιστές" που προφανώς πρέπει να συμφωνούν με την ευαγγελική ρήση, δηλώνουν άθεοι, αλλά πάνε και στις εκκλησιές όταν ζυγώνουν εκλογές; Αυτά δεν γίνονται ούτε στη Ζουαζιλάνδη. Και πως γίνεται το "ανήκουμε εις την Δύση" να το έχει πει ο ιδρυτής της παράταξης της εκκλησίας; Το ευλογεί η εκκλησία το "ανήκουμε εις την Δύση"; Αν ναι, γιατί έχει τόσο πρόβλημα π.χ. με μια επίσκεψη του Πάπα; Υπάρχει Δύση χωρίς Πάπα; Ανήκουμε εμείς σε κάποια άλλη Δύση που υπάρχει μόνο για μας; Μήπως αυτή η "Δύση" δεν είναι τίποτε άλλο παρά το όνειρο να ρέουν τα βιομηχανικά αγαθά, όπως έρρεε κάποτε το μέλι (εξ ού και το όνομα Βαλκάνια=τόπος που ρέει το μέλι), εν μέσω ραχατιλικίου; Και μήπως αυτή δεν υπήρξε και η έμπρακτη συμπεριφορά μας με την κατασπατάληση "επιδοτήσεων" και "προγραμμάτων" που αντί να γίνουν παραγωγικές επενδύσεις τα έκανε ο ίδιος ο "λαός" βίλες, 4Χ4 και άλλα μέσα φτηνής επίδειξης; Σταματάω εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν έσπειρε στην πέτρα ο Αντρέας, το έδαφος ήταν γόνιμο, και μη μου λέτε για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και άλλα ανέκδοτα, αυτοί είμαστε οι έλληνες δυστυχώς, εμείς είμαστε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, 30% με κονέξια από δώ, 30% με κονέξια από κει, 30% με κονέξια πότε από δώ πότε από κεί, και 10% (οι πιό σίγουρα διορισμένοι και παντός καιρού)¨τα ανέκδοτα της "Αριστεράς". Όλα τα άλλα, ιδεολογίες κλπ, είναι επιφανειακά και χρησιμεύουν μόνο για άλλοθι ώστε να "κάνουμε τη δουλειά μας". Σε σοβαρότερο επίπεδο δεν αντέχει κανενός η "ιδεολογία" την κριτική, για το βασικό λόγο ότι δεν έχουν ποτέ συζητηθεί σ'αυτή τη χώρα μείζονα ερωτήματα, η θέση στα οποία αποτελεί προϋπόθεση για την ύπαρξη οποιασδήποτε ιδεολογίας που θέλει να λέγεται στοιχειωδώς συνεπής. Π.χ. Αν είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί, δεν θα οφείλαμε να έχουμε εφαρμόσει αυτό που εννοούμε Ορθόδοξο Χριστιανισμό στην πράξη; Κοινωνικά; "Ο έχων 2 χιτώνας να δίνει τον ένα" είναι ή δεν είναι "κομμουνιστικό", ως κοινωνική πρακτική; Γιατί λοιπόν οι "δεξιοί" που είναι ταυτισμένοι με τους "υπερασπιστές της θρησκείας" πρεσβεύουν άλλο; Και γιατί οι "κομμουνιστές" που προφανώς πρέπει να συμφωνούν με την ευαγγελική ρήση, δηλώνουν άθεοι, αλλά πάνε και στις εκκλησιές όταν ζυγώνουν εκλογές; Αυτά δεν γίνονται ούτε στη Ζουαζιλάνδη. Και πως γίνεται το "ανήκουμε εις την Δύση" να το έχει πει ο ιδρυτής της παράταξης της εκκλησίας; Το ευλογεί η εκκλησία το "ανήκουμε εις την Δύση"; Αν ναι, γιατί έχει τόσο πρόβλημα π.χ. με μια επίσκεψη του Πάπα; Υπάρχει Δύση χωρίς Πάπα; Ανήκουμε εμείς σε κάποια άλλη Δύση που υπάρχει μόνο για μας; Μήπως αυτή η "Δύση" δεν είναι τίποτε άλλο παρά το όνειρο να ρέουν τα βιομηχανικά αγαθά, όπως έρρεε κάποτε το μέλι (εξ ού και το όνομα Βαλκάνια=τόπος που ρέει το μέλι), εν μέσω ραχατιλικίου; Και μήπως αυτή δεν υπήρξε και η έμπρακτη συμπεριφορά μας με την κατασπατάληση "επιδοτήσεων" και "προγραμμάτων" που αντί να γίνουν παραγωγικές επενδύσεις τα έκανε ο ίδιος ο "λαός" βίλες, 4Χ4 και άλλα μέσα φτηνής επίδειξης; Σταματάω εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΛΗΚΑ, ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΑΣ ΑΚΗ ΤΩΡΑ. ΛΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑΚΙ? ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ! ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ , ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΚΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΜΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΙΖΟΝΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ,ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟΣΑ ΔΙΣ ΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΠΑΣΟΚ!!!! ΕΛΕΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΘΛΙΒΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ!!!!!!

      Διαγραφή