Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

"Δεινόν τό γῆρας, οὐ γάρ ἔρχεται μόνον"


Τούτοι εδώ ως σφόδρα ελληνόφωνες βάλθηκαν να μας ...σώσουν.! 
Μίκη και Μανώλη τούς αποκαλούν τα ..."συντρόφια" τους.
Μίλησε μέσα τους το "πατριωτικό" αντάρτικο και ως "αριστερά" πιόνια των άλλοτε "προοδευτικών" καπεταναίων, αποφάσισαν κοντά στα στερνά τους να συγκροτήσουν μέτωπο, υπό μορφή ..."νέας" πολιτικής κίνησης.
Αντιμνημονιακό -λέει - θα το ονομάσουν.
Τα φερόμενα ως άνω "αριστερά" στελέχη, συνεπικουρούμενα από τον άλλοτε νομικό...
συμβουλάτορα του αισχρού ανθέλληνα και γεροντοτζόβενου Ανδρέα Παπανδρέου συνταγματολόγο Γιώργο Κασιμάτη, πρόκειται να δημιουργήσουν "αντιστασιακό" μπλοκ και με αρχικά: "Ε.ΛΑ.Δ.Α" (καμία σχέση με την "ΕΛΛΑΔΑ").
Τι είν' τούτα λοιπόν τα αρχικά;
"Ενιαία Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση"
Είπα κι' εγώ.! Αριστερίστικο ...κίνημα και να μην υπάρχει μέσα η λέξη "Αντίσταση;"
Επανέρχομαι...
Αυτό το "ακουστικώς" βαρύγδουπο λοιπόν κίνημα με γκεσέμια τους προαναφερόμενους "πατριώτες", επιδιώκει να προβεί σε μια άνευ προηγουμένου - οποία γενναιότης -  καθολική αντίσταση στο σημερινό σύστημα εξουσίας (της ποιάς;) κάνοντας προς τούτο και την παρθενική του εκδήλωση στις 6.30 το απόγευμα χθες (1η Φεβρουαρίου 2012) στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη (Πειραιώς 206).
Μόνο που τώρα πια, ακόμη και αν θελήσουμε να εξαντλήσουμε την …παροιμιώδη αστική μας καλοπιστία απέναντι στους αμετανόητους γηραλέους ολετήρες, είναι πλέον αργά για …δάκρυα.!
Οι νυν εμφανιζόμενοι δηλαδή ως …"σωτήρες", έκαναν ότι μπορούσαν απ’ τα νεανικά τους ακόμη χρόνια – στο …βουνό και την πόλη – να ισοπεδώσουν την Εθνική προοπτική που φυσικά συνιστά – όταν και όπου υπάρχει – το μόνο ατομικό και συλλογικό αντίδοτο στο δηλητήριο της ξενοκρατίας μεταξύ των άλλων.
Ακόμη και τώρα τελευταία συνέπραξαν με όλον τον προδοτικό συρφετό του ενδοτισμού στην αδίστακτη προσπάθεια φίμωσης και φυσικά φυσικής εξόντωσης του μόνου σύγχρονού μας Έλληνα – Ηγέτη που θα μπορούσε υπό κάποιες προϋποθέσεις να αντισταθεί – με την κυριολεξία του όρου αυτή τη φορά – στην ενορχηστρωμένη προσπάθεια υποδούλωσης και αφελληνισμού.
Η αυταπόδεικτη δυστυχώς για τον τόπο εγκυρότητα των επισημάνσεών μας κατοχυρώνεται κι’ από την διστακτικότητα των Ελλήνων έναντι των ειλικρινών ενδεχομένως εκκλήσεων Μίκη για ...αντίσταση.!
Σε εποχή κατάρρευσης των πάντων αναζητούνται οι φορείς κι’ όχι τα μηνύματα.

gianniotis

1 comments: