Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Όσοι εναπομείναντες... Συσπειρωθείτε.!

Ένα μεγάλο Εύγε, ένα μεγάλο μπράβο σε αυτό το 3% που πήρε την μεγάλη απόφαση και με τόλμη έδωσε στην δημοσκόπηση του ΣΚΑΙ (7/2/2012) την ψήφο στην Χρυσή Αυγή. 
Πρέπει, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που πήραν αυτή την απόφαση ψήφου, να είναι υπερήφανοι.

Έκλεισαν τα αυτιά τους στις κασσάνδρες, σειρήνες και κουτσομπόλες της σεσημασμένης δημοσιογραφίας των εκλεκτικών συγγενειών και των κοινωνικών σχέσεων του Χριστοφοράκου, της Siemens και ΣΙΑ, στα Botox των... 8, στα διάφορα Montblanc της ενημέρωσης.. 
Αψήφησαν την χλεύη, των βοηθητικών σαλτιμπάγκων. 
Έγραψαν, εκεί που δεν πιάνει το μελάνι, τα κορίτσια γλάστρες, τα αγόρια κόπανους, τους έκφυλους σαχλάκηδες των πρωϊνάδηκων, των μεσημεριανάδηκων, και των διάφορων “διασκεδαστικών” εκπομπών τύπου “ελληνοφρένεια” , “Ραδιο Αρβύλα” που συμπληρώνουν με το καλαμπούρι, την πλάκα, και φαυλοκυκλικά επιχειρήματα τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης πηγαίνοντας την προς τα εκεί που θέλουν τα αφεντικά τους και πρέπει να πάει. 
Είπαν ΟΧΙ στους μαγαρισμένους εφιάλτες που ξεπουλάν το έθνος για 100.000 δολάρια, ένα μπράβο από τα ξένα κέντρα και στα ορφανά της KGB.

Με συναίσθηση εθνικής ευθύνης έδωσαν το αγωνιστικό μήνυμα. Βγήκαν από τα μαντριά των κατεστημένων κομμάτων, αυτών των συνδικάτων ελέγχου της κοινής γνώμης, που για 37+1 χρόνια έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε χωματερή των ελπίδων καταβροχθίζοντας τον πλούτο της χώρας κάνοντας δώρα στον εαυατό τους και φροντίζοντας το μέλλον των παιδιών τους. 
Βροντοφώναξαν “ως εδώ και μη παρέκει” στον πολιτικό ντελβέ που “χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ” μετέτρεψε την Ελλάδα αποθήκη των τριτοκοσμικών απόβλητων. 
Έστειλαν στον αγύριστο τα πολιτικά απόβλητα που μετάλλαξαν τους Έλληνες από υπερήφανους, δημιουργικούς και δουλευτάδες σε μιζαδόρους και τώρα σε ζήτουλες της ευρωπαϊκής ελεημοσύνης. 
Άκουσαν την φωνή της Ελλάδας και πήραν την απόφαση τους.

Οι ψηφοφόροι της Ελλάδας, οι ψηφοφόροι ήρωες, οι ψηφοφόροι Έλληνες είπανε το μεγάλο ΝΑΙ στην αξιοπρέπεια, στην Ελλάδα και πήγανε στην τιμή και στην πεποίθηση τους.

maximos

13 comments:

  1. Κωλοφασίστα Γιαννιώτη. Δεν ντρέπεσαι ρε να αναρτάς θέματα που αφοράν περιθωριακά στοιχεία; Ντροποή σου ρε τουρκόσπορε. Αν με ξαναδείς χέσε με.
    Β.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποία τιμή να έρθει στο "χώρο" μου ...προοδευτικό απόβλητο.
      Όσο για την τελευταία σου πρόταση ...πολύ ευχαρίστως.!

      gianniotis

      Διαγραφή
    2. Τουρκόσπορος είσαι μάλλον εσύ Β.Κ.! Ο Γιαννιώτης είναι περήφανος Έλληνας

      Διαγραφή
    3. Μπραβο καλο τα ψαργια βγαινουν απο το νερο κ σπαρταρανε κηταν οτι σοσουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΗΣΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  2. Κύριε Γιαννιώτη, επιτρέψτε μου να αφοδεύσω και εγώ μαζί σας, άμα τη επανεμφανίσει του κυρίου Β.Κ....! Επιτέλους οι αριστεροφασίστες στις τρύπες τους!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διέγραψέτον τον πρώτο μαλάκα ρε γιαννιώτη. Γιατί δίνεις βήμα στους χαλέδες. Και εγώ προσπαθώ να βάλω σχόλια σε κάποια άλλα μπλοκ και δεξιά μάλιστα αλλά ούτε που τα εμφανίζουν. Και σύ αφήνεις ένα μαλακισμένο να βρίζει και από πάνω. Τι του απαντάς με δυο γραμμές και δεν τον στολίζεις πατόκορφα. Αλλού θα είχε φάει διαγραφή πριν προλάβει να το δει και ο ίδιος . Έλεος πια με τους μπινέδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διόρθωση. ¨Οχι αριστεροφασίστες...Σκέτο αριστεροί...

      Διαγραφή
  4. Να εξηγήσω για το "αριστεροφασίστες":
    Το πρόθεμα "αριστερό..." το κατανοούμε όλοι εύκολα, έ; Προσδιορίζει την ιδεολογική τοποθέτηση του αριστερισμού-κομμουνισμού. Το δεύτερο "...φασίστας" προσδιορίζει την ιδιότητα του φέροντα, ο οποίος επιθυμεί να επιβάλει βιαίως (όχι απαραίτητα με φυσική βία) την άποψή του σε όλους τους άλλους, καθώς αρνείται να δεχθεί ή να ανεχθεί απόψεις διαφορετικές από τις δικές του απόλυτες. Αρνείται ότι το δικαίωμά του στην άποψη το έχουν κι άλλοι εκτός από τον ίδιο. Αρνείται την πολυφωνία, την δημοκρατία, την λογική, την ελευθερία σκέψης και έκφρασης. Αφορά κατά κανόνα ανθρώπους χαμηλής κοινωνικής μόρφωσης και χαμηλής διανοητικής ικανότητας. Είναι θεμελιώδες στοιχείο του φανατισμού και του οπαδισμού. Αφορά ανθρώπους με ζωώδες τρόπο σκέψης και έκφρασης. Αυτό τους καθιστά ενίοτε και επικίνδυνους για τις κοινωνίες. Είναι τα φυσικά όργανα των απολυταρχικών καθεστώτων. Είναι ίδιον της Σταλινικής πρακτικής, της Χιτλερικής, της Μαοϊκής, κτλ. Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος, που ο φίλος Γιαννιώτης δεν τον διαγράφει, αλλά του δίνει τον λόγο δημόσια, ακόμη κι όταν αυτός τον βρίζει τόσο απαξιωτικά! Ο Γιαννιώτης δείχνει έμπρακτα ότι σέβεται αυτά που ο αριστεροφασίστας περιφρονεί. Θα ήταν εξίσου «φασιστικό» αν του έκοβε τον λόγο. Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά του φασίστα από τον μη φασίστα.
    Συγχαρητήρια λοιπόν κύριε Γιαννιώτη για το πολιτικό σου ήθος και την γενναιότητά σου.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σας ,ειναι δημοκρατικο μας δικαιωμα να ψηφιζουμε οτι νομιζουμε πιο σωστο,για μας την πατριδα και ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ.Ετσι αυτη την φορα θα ψηφισουμε 'δαγκωτο' Χρυση Αυγη .Ξερω οτι ορισμενοι ,'δημοκρατικα' βεβαιως σκεπτομενοι,θα κινησουν γη και ουρανο για να μην συμβει.Θελω να τους πω οτι οταν ψηφιζαμε πασοκ-κκε-συνασπισμο ειχαμε την συμφωνη γνωμη τους ,σιωπηρα, τωρα γιναμε φασιστες,ρατσιστες,χουντικοι,ακροδεξιοι, κλπ.Δικαιωμα μας λοιπον και αυτο, γιατι 'ζοριζονται'(δημοκρατικα-παντα) δεν εχω καταλαβει.Τελος Χρυση Αυγη ,για να ξεβρωμισει ο τοπος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΧΟΤΟΛΗ ΜΠΙΝΕ ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΠΑΡΕ ΤΑ @@ ΜΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aν οι αυτοαποκαλουμενοι δημοκρατες και αριστεροι μας εφεραν εκει που μας εφεραν.δηλαδη οικονομικη εξαθλιωση,φοβος απο την κατακορυφη αυξηση της εγκληματικοτητας απο τουσ αγαπημενους τους λαθρομεταναστες κυριως.ΤοτεΧρυση Αυγη νομιζω ειναι η λυση.

    Δητω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν μη τι άλλο, η ψήφος στην Χ.Α. συνιστά μήνυμα ισχυρό (και επώδυνο) που λέει: "τέλος στον εθνομηδενισμό, την αριστερή θολοκουλτούρα και την ενδωτική και προδοτική συμπεριφορά πολιτών και πολιτικών. Ίσαμ' εδώ και μη παρ' έκει! Η πλάστιγγα είχε γύρει επικίνδυνα προς τα αριστερά και λουστήκαμε όλοι τις συνέπειες. Καιρός τώρα να ισορροπίσει γέρνοντας και προς τα δεξιά. Επιτέλους η πατρίδα πρέπει να είναι η κορυφή των προτεραιοτήτων." Έτσι λοιπόν, έχει ισχυρό μήνυμα εξισορρόπησης της κατάστασης μιά τέτοια ψήφος καθώς θα ακούγονται σοβαρά φωνές που έως τώρα είναι πνιγμένες και φοβίζουν το σαθρό σύστημα. Όμως ας έχουμε στο βάθος του νού μας μιά αλήθεια: η Χ.Α. είναι κι αυτή όργανο του ίδιου συστήματος (με την λεοντή του αντίθετου πόλου) που σε καμμία πε΄ριπτωση δεν θα έπρεπε να αφεθεί να κυριαρχήσει στα πολιτικά δρώμενα. Προσοχή όμως, είπα την λέξη "κυριαρχίσει", όχι "συμμετάσχει"... Δηλαδή η συμμετοχή της -και μάλιστα ισχυρή/δυναμική- είναι απολύτως απαραίτητη, τόσο όμως όσο είναι αναγκαίο να ισορροπίσει την πλάστιγγα. Ποτέ κανένας πόλος δεν πρέπει να έχει την απόλυτη εξουσία.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή