Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

gianniotis: Αυτή είναι "πολιτική". Η Κατσέλη στηρίζει ...ΣΥΡΙΖΑ.!

"Αποφάσισα να στηρίξω τις γνήσιες προοδευτικές δυνάμεις, που θέλουν μία προοδευτική διακυβέρνηση".
 
Τάδε έφη Κα Κατσέλη και η συμφωνία ...έκλεισε δια θερμής χειραψίας.
"Γνήσιες" πλέον ...δυνάμεις.!
"Προοδευτικές" πλέον ...δυνάμεις, 
"Προοδευτική" πλέον ...διακυβέρνηση από ένα πρόσωπο που ακούει στο όνομα ..."Αλέξης".! Αλέξης Τσίπρας.! 
Ο Δεκεμβριανός Νέρων του 2008.
Σ' αυτό το πρόσωπο η Κα Κατσέλη, σύζυγος του τέως "πράσινου"... τσάρου της οικονομίας μας κ. Αρσένη, βρήκε τον ιδανικό "καπετάνιο" που θα οδηγήσει τον ...Τιτανικό σε ήρεμα νερά. 
Συναντήθηκαν, αντήλλαξαν σωρεία φιλοφρονήσεων, συζήτησαν για τους ...προγραμματικούς άξονες και τα πρώτα βήματα της αριστερής ..."προοδευτικής" κυβέρνησης και αποφάσισαν ότι ...συμφώνησαν.!

"Συμφωνήσαμε να παραμείνει η χώρα μας στη ζώνη του ευρώ, όχι όμως όπως είναι σήμερα με έναν λαό λεηλατημένο, χωρίς δικαιώματα, χωρίς δυνατότητα να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο, αλλά με ένα λαό που θα ζει με αξιοπρέπεια" δήλωσε ο Μέγας Τσίπρας, χωρίς βεβαίως να διευκρινίσει αν όλα αυτά θα επιτευχθούν εντός ή εκτός ...μνημονίου.!

"...αλλά με ένα λαό που θα ζει με αξιοπρέπεια".! Μ' άλλα λόγια, άμα τη αναλήψει της διακυβέρνησης της Χώρας από τις ..."γνήσιες" και ..."προοδευτικές" δυνάμεις του Κυρίου Τσίπρα, τότε και μόνο τότε ο Ελληνικός λαός θα αποκτήσει την χαμένη του ...αξιοπρέπεια. 
Άλλως, ο Ελληνικός λαός θα παραμένει λεηλατημένος, χωρίς δικαιώματα, και χωρίς καμία δυνατότητα να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο.

Τί σου είναι οι ..."προοδευτικές" δυνάμεις.!!!
Κι' εγώ παραμένω εκεί... Εγκλωβισμένος στις ...καθυστερημένες (δυνάμεις). Σαν ...καθυστερημένος.!

4 comments:

  1. Γιαννιώτη νομίζω οτι σφάλλεις τότε τα Δεκεμβριανά του 2008 όπως αποδείχθηκε τα δημιούργησε ο ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ απλά τώρα ζήλεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δίδυμο του Αλαβάνου - Τσίπρα εκείνη την εποχή ....κι' έδερνε.
      Είναι οι μόνοι που μέχρι σήμερα ΔΕΝ καταδίκασαν τα επεισόδια του 2008.
      Όχι ότι το Pasok είναι άμοιρο ευθυνών, αλλά έχει αποδειχθεί ότι η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια κυβερνάται από σταλινικά απόβλητα και αναρχοσυριζαίους ανθέλληγνες.

      Διαγραφή
  2. τι να καταδικασουν αφου εστελναν και μαζικα e-mail ειδικα ενας απο το Βυρωνα ειχε αφηνιασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι'όμως δυστυχώς θα βγεί πρώτος και με διαφορά γιατί ο λαός είναι πανηλήθιος ψηφίζει μονάχα όποιον προεκλογικά του χαιδεύει τα αυτιά, ακόμα και ακροδεξιοί τον υποστηρίζουν μέχρι εκεί έχει φτάσει η μαγεία του Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή