Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ένας ακόμη Κώστας Καραμανλής! Κατά τα άλλα η μεταπολίτευση τελείωσε.!

Τελικά κατά τα άλλα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, άλλαξε τα πάντα στο κόμμα της ΝΔ. 
Έτσι, όπως μαθαίνουμε διαβάζοντας το καθεστωτικό "Βήμα" "κατόπιν συνεννόησης με τον έμπειρο και παλαίμαχο πρώην υπουργό, τον κ. Αχ. Καραμανλή, επέλεξε να κάνει μια συμβολική ενέργεια, συμπεριλαμβάνοντας στη λίστα των Σερρών τον υιό του νυν αντιπροέδρου του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής». 
Ο νεότερος της οικογένειας Καραμανλής συμπεριλήφθηκε στην τελευταία τιμητική θέση... του ψηφοδελτίου του νομού Σερρών, γενέτειρα των ιδρυτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, αλλά και του πατέρα του, Αχιλλέα."

Αυτή είναι ανανέωση. Η τρίτη γενιά του ονόματος μπαίνει επιτέλους στην πολιτική ζωή της χώρας! Και επιτέλους οι Καραμανλής (ότ)αν γίνει πρωθυπουργός και αυτός ο Κώστας Καραμανλής, θα ισοφαρίσουν το ρεκόρ των Παπανδρέου. Τύφλα να έχουν οι Ρωμαϊκές δυναστείες. 
Να σημειώσουμε εδώ, ότι στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, ήταν λίγες οι περιπτώσεις στις οποίες μία οικογένεια είχε τρεις "Καίσαρες". Ευτυχώς η μεταπολιτευτική Ελλάδα μέσα σε καμιά 50αριά χρόνια, αποδεικνύει ότι μπορεί να έχει δύο τουλάχιστον τέτοιες δυναστείες.

Και όχι δεν τον ... προωθούν καθόλου τον Κ. Κ. τον Τρίτο. Διαβάστε τι γράφει το "Βήμα" για αυτόν: 
" Με την επιλογή αυτή θεωρείται δεδομένο ότι ανοίγει η πόρτα της πολιτικής για τον ίδιο, ένα νέο πρόσωπο με ξεκάθαρες απόψεις, θέσεις και αρχές για την πολιτική που διατηρεί χαμηλό προφίλ και αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, μένοντας στην ουσία και όχι στην παραπολιτική." Που μακάρι να ισχύουν όλα αυτά για τον άνθρωπο, καθώς δεν το ξέρουμε. 
Το στυλ του δημοσιεύματος όμως είναι τόσο ... γλυψιματικό, που προκαλεί αηδία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου