Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Τον ξέσκισαν... Πρόστιμο 613.000 ευρώ στον αισχρό Pasokάνθρωπο Άκη Τσοχατζόπουλο... Γιατί δεν αυτοκτονεί;

Για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα
Σε καταλογισμό προστίμου ύψους 613.000 ευρώ σε βάρος του πρώην υπουργού του Pasok Άκη Τσοχατζόπουλου προχώρησε το Ελεγκτικό Συνέδριο, μετά από οικονομικό έλεγχο που διενήργησε.

Το πρόστιμο, που καταλόγισε το Πέμπτο Τμήμα του... Ελεγκτικού Συνεδρίου στον κατηγορούμενο για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, αφορά έρευνα που διενεργήθηκε στις οικονομικές χρήσεις του πρώην υπουργού για την περίοδο 1998-2010. Σύμφωνα με την απόφαση επιβολής προστίμου (αριθμός 2173/2013) από τα στοιχεία που εξετάστηκαν προέκυψε για τον αισχρό Pasokάνθρωπο Τσοχατζόπουλο "αδικαιολόγητο περιουσιακό όφελος".

Το δικαστήριο αναφέρει πως το συγκεκριμένο ποσό δεν περιλαμβάνεται στις δηλώσεις "πόθεν έσχες" που κατέθεσε ο υπόχρεος στη Βουλή την επίμαχη περίοδο.

3 comments:

  1. Για να αυτοκτονήσεις πρέπει να έχεις και φιλότιμο. Κι αυτός που να το βρεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...κακα τα ψεματα.Αμείλικτη στάθηκε η δικαιοσύνη και παλι.Βρε παιδιαααα βρε παιδιααα,πως θα τα βγαλει περα ο "'ανθρωπος"........για το ΘΕΟ.Σ αυτον εξαντλησανε ολη τους την αυστηροτητα οι κυριοι δικαστες;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο το προστιμο μπροστα σ αυτα που ελαβε απο μιζες,αλλα και που βουτηξε απο την ανεξελεγκτη μαυρη κασα,ειναι μια βολτα,αν τον ψαξουνε μεχρι μεδουλι η Ελλαδα ξεχρεωνει και εχει και πλεονασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή