Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Μαζική εισβολή λαθροεποίκων! Η πατρίδα χάνεται! Ξυπνήστε Έλληνες!!!


Με βάση τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου, δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι η Ελλάς βρίσκεται ενώπιον ενός εν εξελίξει μαζικού πληθυσμιακού εποικισμού από κύματα μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, προερχομένων από χώρες της Μέσης Ανατολής και τα Αφρικής. Δυστυχώς οι νεοέλληνες εκδηλώνοντας στάση επονειδίστου ραγιαδισμού, δείχνουν ναρκωμένοι και ένοχα αδρανείς μπροστά στο συντελούμενο αυτό έγκλημα εις βάρος της εθνικής ασφαλείας, της εθνικής ακεραιότητος, της ίδιας της εθνικής υποστάσεως! 

Οι αναφορές που λαμβάνουμε από τα νησιά είναι συγκλονιστικές όσον αφορά την μαζικότητα και την πυκνότητα των μετακινούμενων ομάδων λαθρομεταναστών. Χαρακτηριστικά, αρκεί να αναφέρουμε ότι, σε ένα μόνο από τα νησιά που δέχονται τα κύματα των τριτοκοσμικών εισβολέων, τις τελευταίες ημέρες, εντοπίζονται άνω των 150 λαθροεποίκων σε καθημερινή βάση! ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΝΗΣΙ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!! Με μια απλή αναγωγή, τα νούμερα που προκύπτουν είναι ασύλληπτα, εάν μάλιστα ληφθούν υπόψη τα παρακάτω:

  • το τεράστιο μήκος των θαλασσίων συνόρων της Ελλάδος με την Τουρκία, τα οποία κατ’ ουσίαν ΔΕΝ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ,
  • το γεγονός ότι οι περισσότεροι λαθρομετανάστες περνούν στο ελληνικό έδαφος δίχως να γίνονται αντιληπτοί από τις αρχές,
  • ότι μέχρι τώρα οι καιρικές συνθήκες ήταν ακόμα δυσμενείς, που σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα τα κύματα λαθρομεταναστών αναμένεται να αυξηθούν κατά πολύ!
Η πατρίδα μας χάνεται χωρίς την παραμικρή αντίσταση!

Ακόμα και ο αστικός τύπος, ο πάντοτε λάβρος κατά του «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας» και εξίσου υποκριτικά «ανθρωπιστικός» και γλοιωδώς υπέρμαχος της υποδοχής και της παροχής φιλοξενίας προς τους τριτοκοσμικούς λαθροεποίκους, έχει φθάσει πλέον στο σημείο να μεταφέρει εικόνες ανησυχίας και προβληματισμού για την εξέλιξη της αφρασιατικής ανθρωποπλημμυρίδος. Ενδεικτικό αυτής της ανησυχίας είναι το ακόλουθο άρθρο που αναδημοσιεύουμε από την «Καθημερινή», άρθρο το οποίο επιτρέπει να διαφανούν οι τραγικές διαστάσεις και η δυναμική του προβλήματος:
Συνθήκες έκτακτης ανάγκης διαμορφώνονται τις τελευταίες εβδομάδες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, εξαιτίας της πρωτοφανούς αύξησης του αριθμού των παράτυπων μεταναστών. Στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η «Κ» αποτυπώνουν τριπλασιασμό των παράτυπων μεταναστών που συνελήφθησαν από τις λιμενικές αρχές το διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου 2015 σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Συγκεκριμένα, το α΄ τρίμηνο του έτους διασώθηκαν από το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος 10.445 αλλοδαποί, που εντοπίστηκαν να μπαίνουν παράτυπα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τη στιγμή που ο αριθμός τους το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι ήταν 2.863.
Μόλις χθες ανακοινώθηκε ότι πλωτό του Λιμενικού περισυνέλεξε 43 μετανάστες που επέβαιναν σε ακυβέρνητο φουσκωτό σκάφος στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ρόδου. Στην Κω, αντίστοιχα, στρατιωτικό παρατηρητήριο εντόπισε χθες το πρωί φουσκωτή βάρκα με 38 παράτυπους μετανάστες, που επίσης περισυνελέγησαν από το Λιμενικό. «Τα περιστατικά είναι πλέον καθημερινά», λέει στην «Κ» στέλεχος του Λιμενικού στα Δωδεκάνησα και χαρακτηρίζει «Γολγοθά» την προσπάθεια που καταβάλλεται για τη διαχείριση του φαινομένου, καθ’ ότι, όπως λέει, «στα Δωδεκάνησα δεν υπάρχουν υποδομές και επομένως οι παράτυποι μετανάστες φιλοξενούνται υπό άθλιες συνθήκες σε λιμεναρχεία και αστυνομικά τμήματα».

Δείτε το οδοιπορικό της «Κ» στη Λέρο:

Από την αρχή του έτους μέχρι την 31η Μαρτίου το Λιμενικό στην Κω συνέλαβε 518 παράτυπους μετανάστες (αντί 154 πέρυσι), ενώ τη Δευτέρα επτά μετανάστες έχασαν τη ζωή τους σε ναυάγιο δουλεμπορικού σκάφους με προορισμό την Κω, στα τουρκικά χωρικά ύδατα. Ακόμη εντονότερο είναι το πρόβλημα στη Λέσβο και δευτερευόντως στη Χίο και στη Σάμο, όπως εξάλλου είχε αναδείξει η «Κ» σε δημοσίευμά της την 1η Απριλίου με τίτλο «Μυτιλήνη όπως Λαπεντούζα». Στη Λέσβο, συγκεκριμένα, το Λιμενικό έχει εντοπίσει και περισυνελέξει από την αρχή του χρόνου 5.123 αλλοδαπούς, τους μισούς, δηλαδή, από τους συνολικά 10.445 συλληφθέντες μετανάστες. Τη Δευτέρα, ενδεικτικά, στη θαλάσσια περιοχή «Συκαμινέας» και στην ακτή «Αμμουδέλι» βρέθηκαν 26 και 50 αλλοδαποί αντίστοιχα, οι οποίοι και συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα. «Εχουμε να κάνουμε με ένα ανθρώπινο ποτάμι, έχουμε πενταπλασιασμό και όχι απλά μια μικρή αύξηση», γράφει πρόσφατη ανακοίνωση της Ενωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λέσβου – Λήμνου – Αγ. Ευστρατίου.
Όχι τυχαία, τη Λέσβο επισκέφθηκε την Τρίτη ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος, ενώ αποφασίστηκε να διατεθεί στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης και νεοαποκτηθέν από την Κροατία ναυαγοσωστικό σκάφος μήκους 27 μέτρων. «Το πρόβλημα είναι εντονότερο σε εμάς γιατί τη Λέσβο επιλέγουν κυκλώματα δουλεμπόρων που εδρεύουν τόσο στην Κωνσταντινούπολη όσο και στη Σμύρνη», εξηγεί αξιωματικός του Λιμεναρχείου Λέσβου. Ο ίδιος αξιωματικός, απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με τη ραγδαία αύξηση των μεταναστευτικών ροών, αποκάλυψε ότι στις μίνι συνεντεύξεις (diebriefing) μετά τη διάσωσή τους οι αλλοδαποί ομολογούν στους Ελληνες αξιωματικούς ότι «ακούσαμε πως η Ελλάδα άνοιξε τα σύνορά της και πλέον μπορούμε να ταξιδέψουμε εύκολα στην Ευρώπη». «Τις ημέρες που δεν πνέουν ισχυροί άνεμοι καταγράφουμε 7 ή και 8 περιστατικά μέσα σε 24 ώρες. Με αυτά τα δεδομένα, τους καλοκαιρινούς μήνες θα φτάσουμε σε τρελά νούμερα», λέει ο ίδιος αξιωματικός.
2,5 εκατ. πρόσφυγες

Πράγματι, σε αυτήν την εκτίμηση φέρονται να έχουν καταλήξει και ανώτατοι αξιωματικοί στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος. Αποδίδουν την όξυνση του φαινομένου στη συνεχιζόμενη συριακή κρίση και προβλέπουν ότι οι συλλήψεις παράτυπων μεταναστών στα θαλάσσια σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας θα ανέλθουν το 2015 σε 60.000 αντί 40.000 πέρυσι. Προσθέτουν, μάλιστα, πως υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες στα απέναντι τουρκικά παράλια υπάρχουν συγκεντρωμένοι 2,5 εκατομμύρια πρόσφυγες οι οποίοι περιμένουν να μπουν παράτυπα στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

arma

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου