Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Υποσχόταν διορισμούς αντί «ταρίφας» 4500 ευρώ!


Συστηνόταν ως ανώτερη υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών και μάλιστα της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρ. ΣΔΟΕ), υποσχόταν σε πολίτες διορισμούς στο δημόσιο και φορολογικές διευκολύνσεις και με αυτό τον τρόπο αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά.
Μάλιστα η «ταρίφα» της ήταν 4.500 ευρώ!
Ο λόγος για μια 52χρονη Τρικαλινή η οποία συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Τρικάλων, για αντιποίηση αρχής, απάτη σε βαθμό κακουργήματος και παραβίαση του νόμου περί μεσαζόντων κατά συρροή και εξακολούθηση.
Την 52χρονη κατήγγειλε πολίτης και τέθηκε υπό παρακολούθηση την ώρα που λάμβανε 1.000 ευρώ από το ποσό που είχε ζητήσει, τα οποία ήταν προσημειωμένα.
Όπως διαπιστώθηκε από τον Απρίλιο του 2008 έως τώρα είχε κατορθώσει με διάφορες ψεύτικες υποσχέσεις για ρύθμιση φορολογικών παραβάσεων, να αποσπάσει από ζευγάρι εμπόρων, αντικείμενα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.
Η δράστιδα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ η αστυνομική διεύθυνση καλεί τους πολίτες, που ενδεχομένως έπεσαν θύματά της να προβούν σε καταγγελίες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου