Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Το σημερινό πασοκ είναι η χειρότερη και πιο επικίνδυνη αντιπολίτευση που πέρασε από τον τόπο...


Ο εκπρόσωπος τύπου του Πασόκ, στην προσπάθειά του να μειώσει και να εξευτελίσει διεθνώς την Ελληνική Κυβέρνηση, έδωσε ρεσιτάλ προφητικών «ικανοτήτων», λασπολογίας και πρωτοφανούς κινδυνολογίας.
Τελευταία οι πρωτοκλασάτοι της «δημοκρατικής παράταξης» ανταγωνίζονται ποιος θα προβοκάρει και θα διασύρει τη χώρα περισσότερο, στο εξωτερικό!
Από κοντά σιγοντάρουν και συντονίζουν τα κανάλια και το παρακράτος των μεγάλων και κρατικοδίαιτων αφεντικών τους.
Όταν με τόση ευκολία, υποτάσσουν τον θεσμικό τους ρόλο στα μικροπολιτικά συμφέροντά τους, σημαίνει ότι είναι πράγματι επικίνδυνοι και μοναδικός του στόχος είναι η στοχοποίηση της χώρας από ΜΜΕ, τραπεζικά ιδρύματα και υπηρεσίες άλλων χωρών.
Όταν με επιπολαιότητα «διαπιστώνεις» και υποτίθεται «αποκαλύπτεις» ότι υπάρχει «δυσκολία της Ελλάδας να δανειστεί» σημαίνει ότι συνειδητά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποβοηθά ιδρύματα και τράπεζες του εξωτερικού που απαιτούν δυσβάστακτους όρους στα δάνεια και βλάπτουν τα οικονομικά συμφέροντα της χώρας, για να κερδίσουν περισσότερα!
Τι πράγματι εξυπηρετεί το σαμποτάρισμα της δανειοληπτικής ικανότητας της χώρας;
Οι περίεργοι οίκοι, που δεν ξέρουν που χρωστούν και έχουν αποτύχει παταγωδώς στις προβλέψεις τους, τις δηλώσεις του επίσημου Πασόκ θα συμπεριλάβουν στις αρνητικές για τη χώρα εκτιμήσεις και υποτιμήσεις τους!
Αν πρόκειται για συνειδητή «συνεργασία» τότε μιλάμε για πολιτικό ξεπεσμό και αδίστακτη εξουσιομανία!
Αν πάλι είναι επιπολαιότητα που ταυτίζει τα κομματικά συμφέροντα με σχέδια υπονόμευσης της ελληνικής οικονομίας, ώστε να αποτύχει η κυβέρνηση τότε οι κύκλοι του Γιώργου είναι ακόμα πιο επικίνδυνοι.
Τόση επιπολαιότητα στην υπονόμευση της εθνικής οικονομίας και μάλιστα τυλιγμένη με θρασύτατη σοβαροφάνεια αυξάνει τους φόβους που έχουμε για την έλλειψη στόχων και προτάσεων από πλευράς ηγεσίας του Πασόκ.
Επαυξάνει τις αμφιβολίες μας για τους αόριστους «εθνικούς στόχους» και τις ανεύθυνες παροχές που «προσφέρονται» απλόχερα και προς κάθε κατεύθυνση, όποτε βρεθεί μπροστά σε μικρόφωνο ο πρόεδρος Γιώργος!
Επίσημα η Ελλάδα ούτε είχε ποτέ, ούτε έχει την παραμικρή δυσκολία να καλύψει ως χώρα τις δανειακές της ανάγκες.
Η δανειοληπτική ικανότητα της χώρας μας δεν αμφισβητείται από κανένα.
Όλα τα πρόσφατα δάνεια – αντίθετα με ό, τι συνέβη σε πολλές χώρες της Ευρώπης – υπερκαλύφθηκαν.

4 comments:

  1. Τι λογική είναι αυτή που επιδεικνύει ο συγγραφέας του άρθρου; Επειδή η Ελλάδα είναι μπάχαλο, από κάθε πλευρά, πρέπει να το αποκρύπτουν οι Έλληνες και να λένε "περνάμε καλά" προς όλες τις κατευθύνσεις; Μα για τόσο χαζούς τους περνά τους δανειστές, που περιμένουν τη γνώμη της αντιπολίτευσης για να σχηματίσουν άποψη; Ε, ρε, κούνια που σε κούναγε! Βγάλε λίγο τα γυαλιά σου ! Εθνικό είναι ό,τι είναι ελληνικό, καπηλευτές της εθνικοφροσύνης!
    Γερμανοηπειρώτης/Φραγκφούρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10,08
    μπορεί η Ελλάδα να είναι μπάχαλο όπως λες, αλλά όταν κάποιος αγαπάει τη χώρα του, δεν την δίνει κλωτσιές για να την πάει παρακάτω. Εκείνο που καταλαβαίνω είναι ότι μου λές πως το ΠΑΣΟΚ χαίρεται για την παγκόσμια κρίση και ιδιαίτερα που αυτή πλήτει κυρίως την Ελλάδα, με σκοπό ο Παπανδρέου να αποκομίσει πολιτικά οφέλη από την κρίση. Αν είναι έτσι πρέπει ο κύριος υποψήφιος πρωθυπουργός να ντρέπεται για λογαριασμό του. Τα είδες τα νέα της Αμερικής, όπου όλοι μπροστά στην κρίση συμφώνησαν;
    Αντίθετα εδώ ο Γιωργάκης σταυροκοπιέται από τη χαρά του και ηδονίζεται με το κατάντημα της χώρας. Εκτός και αν δεν την θεωρεί χώρα του. Νομίζω ότι και στη Γερμανία συμφώνησαν όλοι για το πως θα αντιμετωπισθεί η κρίση. Αν κάνω λάθος σου ζητώ συγνώμη για την παρέμβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θερμα συγχαρητηρια παιδι μου.
    Οσο υπαρχουν γραφιδες οπως η δικη σου,υπαρχει Ελπις για την Πατριδα

    Κτυπηστε αλυπητα τους ΚρυφοκομΜουνιστες του ΠΑΣΟΚ .

    Η ΕΛΛΑΣ σε ΕΥΓΝΟΜΩΝΕΙ

    ΣΤ.ΠΑΤΤΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1,34 στ.παττακέ.
    έχει και κρυφοκομΜουνιστές το πασοκ? και εγώ που νόμιζα ότι καθαροί σοσια..ληστές. μπράβο παιδί μου. συγχαρητήρια για τη γραφίδα σου. πραγματικά με ανθρώπους σαν και σένα υπάρχει ελπίς για την πατρίδα.
    ένας κατσικοκλέφτης πασοκτζής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή