Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Σκόνταψε ο ΠΑΣ στο Περιστέρι...


Ο Ατρόμητος κατάφερε μέσα σε δύο λεπτά να ανατρέψει το εις βάρος του 0-1 και να πάρει την νίκη με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Β` Εθνικής.
Μετά από αυτή την νίκη, η ομάδα του Κοκότοβιτς ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, ρίχνοντας στην δεύτερη θέση τον ΠΑΣ.
Η ομάδα του Ογιος αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 50' της αναμέτρησης και δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της 1-0 του πρώτου ημιχρόνου.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα, πιέζοντας έντονα τους φιλοξενούμενους.
Οι προσπάθειες των παικτών του Ντράγκαν Κοκότοβιτς δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα, με τον Ατρόμητο να ισορροπεί σταδιακά τον αγώνα.
Ο ΠΑΣ ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο ντέρμπι, κόντρα στην εξέλιξη του αγώνα.
Σε μία αντεπίθεση, ο Ριμόλντι έκανε την μπαλιά στον Σαϊτιώτη, ο οποίος πρόλαβε τον Μιχαηλίδη στην έξοδο και κέρδισε πέναλτι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Ο Σαϊτιώτης δεν αστόχησε και στο 41' έκανε το 1-0 για τον ΠΑΣ.
Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε, με τον ΠΑΣ να προηγείται με 1-0.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ατρόμητο.
Στο 50', ο ΠΑΣ έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Γεωργιάδης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για τράβηγμα του Μπρίτο.
Οι γηπεδούχοι, εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή, έκλεισαν τον ΠΑΣ στα καρέ του και στο 64' κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης.
Η απόλυτη ανατροπή για τον Ατρόμητο ήρθε δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Ολιβέιρα με κοντινή κεφαλιά δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Σικαλιά, για το 2-1 των γηπεδούχων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου