Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Στο ..."βρόντο" ρίχνει λεφτά η Ελληνική Κυβέρνηση.!!!



Το Ελληνικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αργυροκάστρου που παραδόθηκε στα μέσα Δεκεμβρίου του 2008 στο Αλβανικό υπουργείο Εθνικής Αμύνης, όχι μόνο δεν λειτουργεί, αλλά σκουριάζει και ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός του.
Η Αλβανική πλευρά διαπίστωσε ότι είναι αδύνατον να αντέξει το κόστος λειτουργίας του και έτσι αποφάσισε, λίγες ημέρες αφότου το παρέλαβε, να το κλείσει!
Έτσι όχι μόνο στερήθηκαν οι Έλληνες και οι Αλβανοί της ευρύτερης περιοχής Αργυροκάστρου των υπηρεσιών του Νοσηλευτικού αυτού ιδρύματος, αλλά και χάθηκαν εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε η Ελληνική Πολιτεία για να το κατασκευάσει, να το εξοπλίσει και να το συντηρήσει επί 5 χρόνια.
Αυτό που αναμένεται να γίνει είναι τα ιατρικά μηχανήματα να πουληθούν σε ενδιαφερόμενους ιδιώτες ή να μεταφερθούν στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Τιράνων.
Η εξέλιξη αυτή έχει ως αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος των ασθενών, και ήταν δεκάδες καθημερινά αυτοί, που προσέφευγαν στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αργυροκάστρου, να έρχονται στα Νοσοκομεία των Ιωαννίνων, αλλά και στο Νοσοκομείο των Φιλιατών που είναι κοντά στην περιοχή των Αγίων Σαράντα.
Έτσι το Ελληνικό Δημόσιο επιβαρύνεται με αρκετά χρήματα, αλλά και καλύπτονται κρεβάτια στις κλινικές της Ηπείρου.
------
Σχόλιο gianniotis.gr:
-----------------------

  • Σοβαρή ...επένδυση κάνατε κύριοι της Κυβέρνησης, σπαταλώντας εκατομμύρια ευρώ από το υστέρημα του απλού Έλληνα φορολογούμενου!
  • Μήπως ήταν κι' αυτό κάτι αντίστοιχο με το ...μαιευτήριο που πήγε να εγκαινιάσει ο ...Μαυρογιαλούρος;
  • Εκεί δηλαδή που οι "αρμόδιοι" φάγανε ...φάγανε ...φάγανε.!!!
  • Λέω μήπως!!!

1 comments:

  1. Μαυρογαλούρος και κάτι χειρότερο κ. Γιαννιώτη. Ντροπή τους. Τουλάχιστον να πάνε να πάρουν τον εξοπλισμό του νοσοκομείου οι κειφήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή