Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Και δεύτερο "χαστούκι" για τον Παυλίδη...


Στη Βουλή διαβιβάστηκε ο φάκελος της δεύτερης δικογραφίας που αφορά στον πρώην υπουργό Αιγαίου Αριστοτέλη Παυλίδη.
Πρόκειται για τον διαγωνισμό του Δεκεμβρίου του 2005 στην άγονη γραμμή Δωδεκανήσου. Η δικογραφία θα δοθεί στα κόμματα.
Στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που ερευνά την υπόθεση Παυλίδη καταθέτει σήμερα Μεγάλη Δευτέρα, η κόρη του Αγγελική.
Θα καταθέσουν επίσης ο ακτοπλόος Γιώργος Σπανός και ο δήμαρχος Τήλου Τάσος Αλιφέρης.
Ο υφυπουργός Ναυτιλίας Πάνος Καμμένος δήλωσε πως τουλάχιστον ένας από τους δύο - Παυλίδης και Μανούσης, -ή ίσως και οι δύο- ενδέχεται να βρεθούν ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και πίσω από τα κάγκελα του Κορυδαλλού.

4 comments:

  1. Ο Παυλίδης είναι ο μοναδικός ανάμεσα στους 300 που λαδώθηκε. Οι άλλοι 299 είναι λευκά περιστέρια. Σα δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ. Να πάει φυλακή αλλά μαζί με αυτόν να πάνε και όλοι οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρετε ποιος είναι ο ΑΛΙΦΈΡΗΣ, ο κατήγορος του Παυλίδη;Ξέρετε ποια σχέση έχει αυτός κι ο αδελφός του με το πλοίο που "έτρωγε" τις επιδοτήσεις,επί ΠΑΣΟΚ,πριν πάρει το διαγωνισμό,επί Ν.Δ.,άλλο πλοίο, που ανήκει σε εταιρία Λαικής Βάσης;Αν είναι ποτέ δυνατό να κατηγορείται Υπουργός, επειδή βελτίωσε τις προδιαγραφές του διαγωνισμού,προκειμένου να μπεί μεγαλύτερο πλοίο,για να εξυπηρετούνται επιβάτες και αυτοκίνητα..Ο Δήμαρχος Τήλου κόπτεται τελικά για τα συμφέροντα συγκεκριμένου πλοίου,με το οποίο όλοι γνωρίζουν ποια σχέση έχει, κι όχι για την εξυπηρέτηση του νησιού του,ακόμη κι αν το πλοίο είναι καλύτερο και μεγαλύτερο..Αλλά δε φταίει αυτός..Πίσω του κρύβεται το ΠΑΣΟΚ,που προσπαθεί να μας πείσει, ότι δήθεν έχει το ηθικό πλεονέκτημα.Λες και πάθαμε όλοι αμνησία και δε θυμόμαστε ποια λαμόγια μας κυβερνούσανε 20 σχεδόν χρόνια..Αλλά καλά να πάθει ο Καραμανλής που δεν τους έβαλε φυλακή και μαζί με τα λαμόγια της Ν.Δ.τρώνε και σκούζουνε, τολμώντας να κατηγορούνε και άσπιλους πολιτικούς, όπως ο Παυλίδης. Ευτυχώς που υπάρχουν στο ΠΑΣΟΚ και σοβαροί άνθρωποι, όπως ο Βενιζέλος, ο Ροβέρδος και ο Ρόβλιας, που σώζουν τα προσχήματα και δηλώνουν ευθέως, ότι οι κατηγορίες κατά Παυλίδη είναι αστήρικτες..Τι να πει επίσης κανείς για τους δημοσιογράφους και τα κανάλια, που "ανακαλύπτουν" διαφορές, ως προς το τίμημα του διαμερίσματος, ανάμεσα στον Παυλίδη και την κόρη του ή το συνεργάτη του;Δεν διαβάζουν ούτε τα Πρακτικά της Βουλής;Γιατί τόση βάναυση παραποίηση της αλήθειας;Αυτά επί του παρόντος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε παπαγαλάκι, 7.09, τι θέλεις να μας πεις με την παρέμβασή σου, ότι ο Παυλίδης είναι λίρα εκατό και για όλα φταίνε οι άλλοι και κυρίως το ΠΑΣΟΚ; Όσο και να διαείνεσαι για την αθωότητά του δεν μας πείθετε. Ξεφτίλας ο κύριος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου,βλέπεις δε μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί, εγώ μιλώ με στοιχεία, ενώ εσύ παπαγαλίζεις τα επιχειρήματα των δημοσιογράφων- φερέφωνων των πάλαι-ποτέ "νταβατζήδων", που θέλουν να κάνουν Πρωθυπουργό-μαργιονέτα το δυστυχή Γιωργάκη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή