Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Οι Έλληνες πολιτικοί ΔΕΝ αγωνίζονται για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα...

Κάθε μέρα γράφουμε καλόπιστα και τυχαία για δύο - τρεις πολιτικούς από όλες τις παρατάξεις, οι οποίοι, όπως (σχεδόν) όλοι τους, πληρώνονται πολύ πλούσια από τους φόρους μας, μην προσφέροντας* όμως τίποτε στον αγώνα για τον επαναπατρισμό και επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα.
*
Σε περίπτωση που κάποιος από αυτούς έχει κάνει κάτι το οποίο εμάς μας διαφεύγει… και αφού μας ενημερώσει, εμείς θα αναρτούμε το όνομα του σε ειδική λίστα ονομάτων (επικεφαλής της οποίας θα είναι το όνομα της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη) και φυσικά θα ζητάμε (ταπεινά) συγνώμη.

Που σκοπεύουμε?
Σκοπός μας είναι να νιώσουν οι Έλληνες πολιτικοί ΝΤΡΟΠΗ για αυτό που ΔΕΝ κάνουν. Δηλαδή, το να αγωνίζονται για την επιστροφή των Ελληνικών Θησαυρών που παραμένουν στο εξωτερικό.

Γιατί θα πετύχουμε?
Θα πετύχουμε, διότι λόγο επισκεψιμότητας του ιστοτόπου μας, σε λίγο (για να μην πω ήδη!) όταν θα κάνεις στο google search για κάποιο από τα ονόματα τα οποία (σταδιακά) θα ανακοινώνουμε... θα βγάζει πρώτο - πρώτο αποτέλεσμα ή από τα πρώτα, το δικό μας. Το οποίο θα λέει την αλλήθεια. Ότι ο "Χ" πολιτικός "ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ".

Δεν μπορεί να ζητά την επιστροφή των γλυπτών ο Αυστραλός Βουλευτής στην βουλή της Αυστραλίας και οι δικοί μας εδώ στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη και παίρνουν τον ύπνο του δικαίου! (Δείτε εδώ!) Ας τους ξυπνήσουμε επιτέλους, έστω απότομα!


ΣΣ.
Οι πολίτες αυτής της χώρας δεν πρέπει να αισθάνονται υπόλογοι για το ότι τα γλυπτά του Παρθενώνα βρίσκονται ακόμη σήμερα στο Βρετανικό μουσείο, υπό Αγγλική κατοχή.
Υπεύθυνοι πρέπει να αισθάνονται οι πολιτικοί που πληρώνουμε, οι οποίοι πρέπει να αγωνίζονται για τα προβλήματα μας και φυσικά για τον επαναπατρισμό και επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα και γενικά την προστασία της ανεκτίμητης πολιτισμικής μας κληρονομιάς.
Οι πελατειακής λογικής πολιτικοί μας, εξυπηρετούν όποιο ρουσφετάκι ζητήσει ο οποιοσδήποτε «πελάτης» ψηφοφόρος τους, αλλά δυστυχώς αδιαφορούν και δεν τολμούν να κάνουν τίποτε απολύτως, για τον επαναπατρισμό των Ελληνικών αρχαιοτήτων.

Parthenonblog

2 comments: