Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Η υποκρισία των "οικολόγων".


Το θαψιμο των πραγματικων ειδησεων...

Στην 5η εκθεσι της επιτροπης ηλεκτρομαγνητικων πεδιων του συμβουλιου υγειας της Ολλανδιας που δημοσιευθηκε στις 11/4/2009, καταγραφονται ορισμενα γεγονοτα οπου διαλυουν τους μυθους των οικολογουντων.
Μεταξυ αυτων τα εξης:

1. Δεν επηρεάζουν κινητά και κεραίες την υγεία του ανθρώπου
2.Δεν συνδέονται τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία των κινητών τηλεφώνων και των κεραιών κινητής τηλεφωνίας με επιπτώσεις στην υγεία,

Η Έκθεση της Επιτροπής Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων του Συμβουλίου Υγείας της Ολλανδίας στηρίζεται στη μελέτη και ανάλυση της επιστημονικής βιβλιογραφίας αξιολογώντας στο σύνολό τους 164 επιστημονικά άρθρα.
Στην Ελλαδα δεν υπαρχει δημαρχος, σωματειο , πολιτιστικος φορεας που να μην πρωτοστατει στο ξηλωμα κεραιων για να προστατεψη την υγεια μας από ανυπαρκτους κινδυνους.
Το πραγματικο προβλημα είναι ποιος θα μας προστατεψη από τους «οικολογους»

Ιασων

Πληροφοριες
http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathciv_1_11/04/2009_275068

1 comments:

  1. Όπα μεγάλε. Την είδηση αυτή την βρήκες. Την άλλη όμως δέν την βρήκες. Και ξέρεις γιατί; Γιατί όλα τα ΜΜΕ τη θάψανε. gianioti ποιός θα μας σώσει από τη λογοκρισία?

    Ψήφισμα της Ευρωβουλής για το θέμα της έκθεσης του κοινού στην ακτινοβολία των κεραιών κινητής τηλεφωνίας. Το ψήφισμα αποτελεί κόλαφο για την προπαγάνδα των εταιριών κινητής τηλεφωνίας και ένα εξαιρετικό εργαλείο για τα κινήματα πολιτών κατά των κεραιών και της ασυδοσίας των εταιριών με τις κρατικές ευλογίες. To
    Ευρωκοινοβούλιο ψηφίζει για την προστασία από ακτινοβολίες και κεραίες κινητής τηλεφωνίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή