Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Φλωρίδης: "Τα ...τσέπωσε τα λεφτά ο Τσουκάτος"


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης προσπάθησε χθες να εξηγήσει τι μπορεί να έγινε με τα λεφτά της Siemens που ο Θεόδωρος Τσουκάτος έχει ομολογήσει ότι τα πήρε για λογαριασμό του κόμματος.
"...Το ΠΑΣΟΚ όφειλε να κάνει την έρευνα στο δικό του ταμείο. Ο κ. Παπανδρέου έχει την ευθύνη για το ΠΑΣΟΚ του οποίου ηγείται, έτσι δεν είναι; Η έρευνα που έγινε εντός ΠΑΣΟΚ έδειξε ότι “αυτά δεν είναι εκεί”, από εκεί και πέρα είναι θέμα Δικαιοσύνης να βρει τι έγιναν..." ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η πρώτη παρατήρηση που μπορεί να γίνει είναι ότι το ΠΑΣΟΚ σίγουρα δεν "έκοψε" απόδειξη στη Siemens, οπότε ο εσωτερικός έλεγχος που υποτίθεται έκανε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πρόκειται να έβγαζε κάτι παραπάνω.
Η δεύτερη είναι πως τα χρήματα δεν "είναι στο ταμείο", γιατί προφανώς θα ξοδεύτηκαν για τις προεκλογικές ανάγκες του ΠΑΣΟΚ, όπως αφήνει να εννοηθεί και ο Θ. Τσουκάτος.
Το συμπέρασμα;
Αφού κανείς μέσα στο ΠΑΣΟΚ δεν γνωρίζει την τύχη των χρημάτων αυτών, παρά μόνον ο Θ. Τσουκάτος, σημαίνει ότι αυτά ...τσεπώθηκαν από τον ίδιο τον "στρατηγό", ή τα μοιράστηκε με τον τότε ..."αρχιστράτηγο".
______________________
Κε Φλωρίδη, ώστε είναι δουλειά της δικαιοσύνης για να βρεί σε ποιές τσέπες μπήκε η ..."μίζα" που έπεσε μέσα στο κόμμα σας υποτίθεται;
Για ψαχτείτε λίγο περισσότερο μεταξύ σας.!
1.000.000 μάρκα είναι αυτά βρε αδερφέ, δεν είναι πενταροδεκάρες.
Όχι για τίποτε άλλο, αλλά επειδή για τα 100 χιλιάρικα του Παυλίδη, γύρισε ανάποδα ο ..."ντουνιάς".

1 comments:

  1. ΄΄΄Η τα μοιραστηκε με τον τότε ..Αρχιστράτηγο.''
    Δεν ειναι σωστό να γράφετε τέτοια πράγματα για τον Κ.Σημίτη.
    Είναι άνθρωπος τίμιος και αδικήθηκε η εικόνα του από τα ΜΜΕ, τα οποία συνεπικουρούμενα από το πολιτικό σκηνικό της τότε εποχής, επιδείνωσαν το προφίλ του.
    Δεν υπάρχουν πολλοι πανεπιστημιακοί που χαρίζουν το μισθό τους στο πανεπιστήμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή