Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Συνελήφθη Ιταλός παιδόφιλος στην Κρήτη

Ιταλός παιδόφιλος συνελήφθη στο Ηράκλειο της Κρήτης έπειτα από σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων κοριτσιών στην πισίνα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης. Μάλιστα, σε έρευνα που ακολούθησε στο ξενοδοχείο όπου έμενε οι αστυνομικοί εντόπισαν πλήθος φωτογραφιών με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Ο 40χρονος αλλοδαπός, σύμφωνα με την Ασφάλεια Ηρακλείου, βρισκόταν σε διακοπές στην Κρήτη, αλλά παράλληλα προσπαθούσε να "ψαρέψει" και ανήλικα παιδιά για να ικανοποιήσει το αρρωστημένο του πάθος.
Οπως αναφέρουν έγκυρες αστυνομικές πηγές, το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ βρισκόταν σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου, πλησίασε δύο αδελφές 6 και 9 χρόνων που κολυμπούσαν στην πισίνα και τους πρόσφερε χρήματα για να συνευρεθούν ερωτικά μαζί του.
Τα κοριτσάκια αντέδρασαν και ανέφεραν τη σεξουαλική παρενόχληση στη μητέρα τους, που βρισκόταν σε μικρή απόσταση. Το περιστατικό αντιλήφθηκε και μια άλλη πελάτισσα του ξενοδοχείου, η οποία και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Υστερα από λίγα λεπτά ο 40χρονος Ιταλός συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου, όπου οι γονείς των αλλοδαπών κοριτσιών υπέβαλαν μήνυση για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης.
Οπως κατέθεσαν οι ανήλικες, ο κατηγορούμενος τις πλησίασε όταν κολυμπούσαν, τους ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά μαζί του και θα τους έδινε ως αντάλλαγμα χρήματα. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου πληροφορήθηκαν ότι ο Ιταλός έμενε σε ξενοδοχείο στην περιοχή Πλατάνια Ρεθύμνου.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο δωμάτιό του, βρήκαν το φορητό υπολογιστή του όπου είχε καταχωρημένο μεγάλο αριθμό φωτογραφιών και βίντεο με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ο υπολογιστής κατασχέθηκε και ο σκληρός δίσκος μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της αστυνομίας για ανάλυση, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα γυρίσματα έχουν γίνει στη χώρα μας και εάν πρωταγωνιστούσε και ο ίδιος ο Ιταλός παιδόφιλος.
Οι ελληνικές αρχές ενημέρωσαν τις ιταλικές και γίνεται παράλληλη έρευνα στο σπίτι του για να διαπιστωθεί αν είχε άλλο υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί.
ΑΠΕ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου