Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Κ. Καραμανλή, επιστρέφουμε αλλά υπό προϋποθέσεις


Οι συνειδητοποιημένοι Νεοδημοκράτες απεδοκίμασαν μεν την κυβέρνηση, δεν θέλησαν ωστόσο να "σκοτώσουν" τον Καραμανλή, και συνεπώς του έδωσαν μια ακόμη ευκαιρία "επιστροφής", τόσο διαχειριστική, στην βάση των υπεσχημένων του προς το εκλογικό Σώμα απ' το 2004 ακόμη, όσο και πολιτική...
Φυσικά για να καταστεί δυνατή μια τέτοια "επιστροφή", υπάρχουν "καυτές" προϋποθέσεις:
Η πρώτη, αφορά την ΑΠΟΒΟΛΗ της "σαβούρας" των θεσιθήρων, των Λωποδυτών και των αλαζόνων απ' την κυβέρνηση και το κόμμα.
Η δεύτερη, επιβάλλει την ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ του κόμματος και την ριζική αναδιάρθρωση της κυβερνήσεως σε πρόσωπα, δομές και στρατηγικές,
Η τρίτη, "υποδεικνύει" στον ίδιο τον Καραμανλή να εγκαταλείψει την "Βοναπαρτική λογική" του θείου του - που ωστόσο επέτυχε λόγω συνθηκών της εποχής και λήψης... "εκτάκτων" από μέρους των "μέτρων" κατά "αντιφρονούντων" - για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ εκπροσώπηση του χώρου της ευρύτερης Δεξιάς. Το ποσοστό του ΛΑΟΣ είναι επ' αυτού... διαφωτιστικό...
Η τέταρτη... διαλαλεί την ανάγκη να προωθηθεί η κατ' επανάληψιν επαγγελθείσα επανίδρυση του Δημοσίου και η εξυγίανση της ελληνικής οικονομίας.
Η τελευταία "διατάσσει" την εφαρμογή ενός μίγματος μέτρων υπέρ των ασθενέστερων και αναπτυξιακών κινήτρων στην οικονομία με βάση την μεταβολή του φορολογικού συστήματος.
Ας ελπίσουμε ότι ο Καραμανλής "άκουσε" και "είδε" όσα πρέπει...
Π.Ν.

9 comments:

  1. Ο Καραμανλής έδειξε τις προθέσεις του άν έχει σκοπό να αλλάξει κάτι απο την Κυριακή το βράδυ αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης άν και ήξερε το μέγεθος της ήττας του. Ο τρόπος που σέρβιρε το υπουργείο τα αποτελέσματα, το διάγγελμα που βγήκε να κάνει την ίδια ώρα ώστε να παρουσιάσει τον εαυτό του νικητή τα λένε όλα για το τί θα επακολουθήσει στην συνέχεια.
    Εγώ άν και παλιός επι πολλά χρόνια Νεοδημοκράτης αλλά δυσαρεστημένος με τον ίδιο και την πολιτική του δέν απείχα όπως οι υπόλοιποι, συμμετείχα στις ευρωεκλογές και ψήφισα ΠΑΣΟΚ ψήφος αποκλειστικά τιμωρίας.
    Ελπίζω να μήν με δικαιώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι ρε φίλε 3,23 ότι ήσουνα Νεοδημοκράτης, αλλά ψήφισες για εκδίκηση έναν νοητικά καθυστερημένο. Σε παρακαλώ λίγη σοβαρότητα. Να μούλεγες ότι έριξες λευτκό ή έκανες αποχή να σε πιστέψω. Σου πήγε το χέρι να ψηφίσεις τα κλεφτρόνια της 20ετίας;
    Εγώ θα τόκοβα από τη ρίζα αν έστω και κατά λάθος ψήφιζα τους παλιούς παπατζήδες και τους αυλικούς της Μιμής. Λίγη μνήμη ρε αδελφέ δεν βλάπτει. Εκτός και αν μας δουλεύεις ψιλό γαζί. Άκου πασοκ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3:43 άν είχες στερηθεί και εσύ πολλά πράγματα στην προσωπική σου ζωή που είχες επι ΠΑΣΟΚ μπορεί να το έκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ 20ΕΤΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ
    ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ
    ΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΚΕΝΤΡΟΓΕΝΟΥΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΗ ΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ
    ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΣ,ΩΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
    ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ
    ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε 3:43 είμαι ο 3:23 μπορώ να σου πώ οτι άν και πρώην Νεοδημοκράτης έχω αποχωρήσει απο το συγκεκριμένο κόμμα που με τόσο φανατισμό υποστηρίζεις απο το 2006. Μετά απο 3 χρόνια πλέον δέν θεωρώ τον εαυτό μου Νεοδημοκράτη άρα δικαίωμα μου είναι να ψηφίζω ότι μου αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα συννενοηθήκαμε φίλε 8,13. Είσαι ένας αμετανόητος πασόκος και μαγκιά σου να ψηφίσεις όπτι θέλεις. Αυτό είναι δικό σου θέμα. Αλλά μην το παίζεις δήθιεν και μετά μας το γυρνάς στο Καλαματιανό. Πές στα ίσια ότι πασόκος να σου δώσω και το χέρι μου. Αλοίμονο αν ψηφίζαμε ένα κόμμα. Ούτε και ο Στάλιν με το βούρδουλα δεν θα το κατάφερνε αυτό.
    Τώρα εντάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε 10:22 τώρα είμαι Πασόκος αλλά όχι αμετανόητος, είμαι υπο προυποθέσεις άν αλλάξει ο Καραμανλής ίσως ξαναγίνω νεοδημοκράτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή