Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Απάντηση του Γιάννη Μπακόπουλου στις ..."κακοήθειες" για τον Θ. Ηλιόπουλο.

Η κουβέντα ήταν για τον Θοδωρή Ηλιόπουλο. Γρήγορα όμως πέσαν οι χαμογελαστές μάσκες και αναδύθηκε η φρίκη που κρυβόταν από κάτω.
Ο λόγος για το blog που σημειώνω ακριβώς από κάτω, όπου κρύβεται όλη η μοχθηρία που βγάζουν οι δυνάμεις της εξουσίας απέναντι σε όποιον αγωνιστή σηκώσει κεφάλι, όπως ο Θοδωρής Ηλιόπουλος. Διαβάστε πρώτα τα σχόλια στην ιστοσελίδα που δίνω. Και μετά, αν θέλετε διαβάστε την απάντησή μου. Για να γνωριζόμαστε σιγά-σιγά.|
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=2695065178671505244&postID=4343702234397857783
Μικρό δείγμα γραφής…
Ο/Η Ανώνυμος είπε... (Μεταξύ άλλων…).
…Τη νυχτα του Δεκεμβρη που εκαναν παρτυ τα παιδια της ιδεολογιας του Νερωνα που εισασταν εσεις και τα φιλανθρωπα αισθηματα σας;
Εχετε μετατρεψει μια πραγματικα καποτε επαναστατικη ιδεολογια πριν αποδειχθει ΛΑΘΟς σε ενα παιχνιδι σικε μεταξυ αριστεροκαπιταλιστοιδεολογων (ΣΥΝ) και της διεφθαρμενης εξουσιας που δηθεν σας καταπιεζει και εφαρμοζει τον νομο (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ)και το παιχνιδι με τις πετρες καλα κρατει ΚΑΘΕ χρονια και ΚΑΘΕ ευκαιρια ,και πληρωνε εσυ κοσμε την ξεδιαντροπια τους και του ενος και του αλλου στρατοπεδου…
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ωραίους τρόπους έχεις κύριε μαθηματικέ που πήρες το μέρος ενός παρακρατικού, που κατέστρεψε τις περιουσίες του κόσμου μαζί με τη φάρα του. Αυτά διδάσκεις στους μαθητές σου ή μήπως δεν είσαι καθηγητής? Και συ γιατί δεν κάνεις απεργία πείνας για να διαμαρτυρηθείς για την σύνταξη φτώχιας που παίρνεις???? Λοιπόν εγώ δεν ξέρω πολλά πολλά αλλά η απεργία πείνας είναι δικαίβωμα του καθένα και επίσης όποιος θέλει να πεθάνει ας ρ΄λιξει μια θηλια στο λαιμό να τελειώνει. Δεν θα ασχολούμαστε με το σούργελο τόσο καιρό τώρα. Κατάλαβες κ'ύριε μαθηματικε???
21 Αύγουστος 2009 1:34 πμ
_________________________
Προς Γιαννιώτη και λοιπούς ανώνυμους.
Επειδή τελικά βλέπω ότι δεν καταλαβαίνετε από ειλικρινή και τίμια συζήτηση αλλά παίζετε τα θεατράκια σας όλοι μαζί, τα μόνα που έχω να σας πω είναι:
Όσον αφορά το ποιος είμαι και τι έχω κάνει, όλα είναι καταγραμμένα στο διαδίκτυο και στην ιστοσελίδα που δίνω. Αν το ψάξετε λίγο θα σας κοπούν οι απορίες. Όσο αφορά την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν χρωστάμε τίποτα σε κανέναν Καραμανλή, Παπαντρέου ή οποιονδήποτε άλλον Καρλομάγνο. Η θέση μας στην Ευρώπη θα ήταν πολύ καλύτερη αν δεν είχαμε πολιτικούς νάνους για πρωθυπουργούς. Δεν ασχολήθηκα ποτέ μου με τα κόμματα, ούτε με τη ΝΔ (που όχι ΝΔ, κακογερασμένος αυταρχισμός είναι). Ούτε με τους νάυλον «σοσιαλιστές» με αρχηγό τον διαβόητο «ιστορικό ηγέτη» με τις γκόμενες και τα κουμπούρια, ούτε με το κάλπικο «ΚΚΕ» των Φλωράκηδων, ούτε με το γιαλαντζή κατασκεύασμα «Ρήγας Φεραίος ο κάθε σέξυ νέος». Και βέβαια δεν ασχολήθηκα ποτέ με τον αποτυχημένο Μητσοτακικό και κατ’ επάγγελμα γκρίζο λαϊκιστή που καλούσε να τον ψηφίσουν οι χρυσαυγίτες και οι χουντικοί.
Όποιος θέλει να μάθει τι πιστεύω, ας διαβάσει τα άρθρα μου στην www.zougla.gr
Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο.
Σαν αποχαιρετισμό, σας αφιερώνω τα παρακάτω κείμενα και ιστοσελίδες. Για να καταλάβετε επιτέλους ότι η υποκρισία σας έχει κοντά ποδάρια.
Αν αντέχετε, διαβάστε επίσης το «Κράτος και Επανάσταση» του Λένιν, το Κομμουνιστικό Μανιφέστο του Μαρξ και το πρώτο σύνταγμα (πριν πλακώσει ο Στάλιν) της Σοβιετικής Ένωσης το 1918.
Μην κάνετε τον κόπο να γράψετε σχόλια. Θα σας θυμάμαι σαν δυσάρεστη ανάμνηση.
http://petitiononline.com/tokeli41/
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=68693
Κρατήθηκε έξι μήνες προφυλακισμένος για τις ταραχές του περασμένου Δεκέμβρη, καθώς δύο αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι τον αναγνωρίζουν στις καταθέσεις τους επειδή επί λέξει «είχε ακάλυπτο το πρόσωπό του». Εξι μήνες μετά, το βούλευμα που απορρίπτει την αίτηση αποφυλάκισής του, του βάζει κουκούλα για να παρατείνει την κράτησή του αφού κρίνει ότι «πρωτοστατούσε φορώντας κουκούλα στα επεισόδια με τοις αστυνομικές δυνάμεις» - η ορθογραφία είναι του βουλεύματος. Τα... ευτράπελα όμως δεν σταματούν εδώ: αν και ο Θοδωρής Ηλιόπουλος, που βρίσκεται σήμερα στην 21η μέρα απεργίας πείνας διεκδικώντας την ελευθερία του απέναντι σε αυτές τις μεθοδεύσεις, όταν συνελήφθη είχε μακριά γένια και κοτσίδα κάνεις δεν τον περιγράφει με αυτά τα χαρακτηριστικά. Κι ακόμη: «Το βούλευμα τον κρίνει αμετανόητο επειδή επιμένει στην αθωότητά του. Σαν να ζούμε στην ιερά εξέταση», είπε ο συνήγορός του Ν. Μαβίδης σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης, στην οποία καταγγέλθηκε ότι παρά τις σχετικές εισηγήσεις τής γιατρού που τον παρακολουθεί, ακόμη δεν έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
«Στο πρόσωπο του Θ. Ηλιοπουλου συμπυκνώνεται όλη η εκδικητική μανία του κράτους, το οποίο ακόμη δεν μπορεί να κατανοήσει την αμφισβήτηση των νέων στην εξέγερση του Δεκέμβρη», είπε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Τ. Κουράκης, ενώ ο συνάδελφός του Θ. Δρίτσας συμπλήρωσε: «Οταν μια απόφαση παράτασης της προσωρινής κράτησης δεν αιτιολογείται επαρκώς τότε δεν μένει άλλη εξήγηση παρά η πολιτική σκοπιμότητα, γεγονός που είναι νομικά και πολιτικά απαράδεκτο...».
Την αλληλεγγύη τους στον απεργό και μοναδικό κρατούμενο για τα γεγονότα του Δεκέμβρη εξέφρασαν εκπρόσωποι πολιτικών και συνδικαλιστικών φορέων, ενώ την αποφυλάκιση του ζητούν με ανακοινώσεις τους το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, η «Ελευθεριακή Οροσειρά Αλληλεγγύης», η Αναρχική πρωτοβουλία από Αθήνα, Πάτρα, Αίγιο και Κόρινθο, η Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων και η Ανανεωτική Κομμουνιστική Οικολογική Αριστερά (ΑΚΟΑ), που θυμίζει ότι «ο ένας εκ των δικαστών που σκανδαλωδώς απέρριψαν το αίτημα αποφυλάκισης του Θοδωρή, είναι ο ίδιος ο οποίος παρέπεμψε στο αρχείο, κλείνοντας δικαστικά, το θέμα Κούνεβα. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι πριν από λίγες μέρες αφέθηκαν με περιοριστικούς όρους ελεύθερα τα μέλη της ΕΛΑΣ που κατηγορούνται για συμμετοχή, και μάλιστα σε ηγετικές θέσεις, σε κύκλωμα σωματεμπορίας, βιασμών, βασανισμών κ.λπ. κατά νέων αλλοδαπών γυναικών...».
ΙΩΑΝΝΑ ΣΩΤΗΡΧΟΥ
http://foralexandros.blogspot.com/2009/07/blog-post_19.html
"Ο Θοδωρής Ηλιόπουλος συνελήφθη στις 18 Δεκεμβρίου επί της οδού Ακαδημίας, κατά τη διάρκεια μιας αστυνομικής επιχείρησης εις βάρος απλού κόσμου που παρακολουθούσε τα όσα διαδραματίζονταν έξω από τη Νομική σχολή. Ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ Δ. Μανής, αυτόπτης μάρτυρας της σύλληψης του Θοδωρή, είναι αφοπλιστικά ξεκάθαρος κατά τη διάρκεια της απευθείας μετάδοσης των γεγονότων:
Δημοσιογράφος: Έχουμε λοιπόν προσαγωγές έξω από τη Νομική και ο Δημήτρης Μανής είναι στο σημείο και μας ενημερώνει ξανά
Μανής: Όπως έλεγα Βασίλη, δεν πρόκειται για νεαρούς ταραξίες, αλλά για συγκεντρωμένο κόσμο, ο οποίος χάζευε τα περιστατικά, εδώ που γίνονται, και έκαναν μια έφοδο, οι αστυνομικοί και συνέλαβαν κάποιους από αυτούς, που βρίσκονταν εκεί και όταν εναντιώθηκε το πλήθος, οι υπόλοιποι από πίσω άρχισαν να φωνάζουν « γιατί τους συλλαμβάνετε αυτούς, αφού βλέπετε ότι δεν συμμετέχουν στα επεισόδια».
Άρχισαν να ψεκάζουν και να ρίχνουν χημικά προς το μέρος μας, προς τους δημοσιογράφους, στους καμεραμέν, για να φύγουμε, να μην τραβάμε, να μην βλέπουμε τι κάνουν εκείνη την ώρα. Οι αρχές παραγνωρίζοντας την ύπαρξη 4 αυτόπτων μαρτύρων και δημοσιογραφικών μεταδόσεων που πιστοποιούσαν ότι ο Θοδωρής Ηλιόπουλος δεν είχε καμία εμπλοκή με τα επεισόδια, καθώς και το γεγονός ότι όταν συνελήφθη το πρόσωπο του ήταν ακάλυπτο, τα ρούχα του και τα χέρια του καθαρά , χωρίς ίχνος βενζίνης, του απήγγειλαν ένα βαρύ κατηγορητήριο που περιλάμβανε 3 κακουργήματα (κατοχή εκρηκτικών βομβών, έκρηξη κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα σωματικής βλάβης) και 2 πλημμελήματα (αντίσταση, διατάραξη κοινής ειρήνης). Πρόκειται για ένα κατηγορητήριο καρμπόν που αποδόθηκε σε όλους σχεδόν τους συλληφθέντες του Δεκέμβρη, με μοναδικούς μάρτυρες κατηγορίας 2 αστυνομικούς. Ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία και υπερασπίζεται στην αθωότητα του. Παρ’ όλα αυτά κρίθηκε προφυλακιστέος και παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού μέχρι σήμερα, αφού όλες οι αιτήσεις αναστολής της κράτησης του έχουν απορριφθεί."
ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ
ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ
http://foralexandros.blogspot.com/2008/12/blog-post_4738.html
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΥΣΤΑΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ, ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ.
Σημερα, 9 Ιουλίου 2009
Στις 8 Ιουλίου , μετά από 6 1/2 μήνες φυλακή , όπου βρέθηκα για τα γεγονότα του Δεκέμβρη, κατηγορούμενος για πράγματα που δεν έκανα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών
αποφάσισε την συνέχιση της κράτησης μου. Είναι το μόνο βούλευμα που αποφάσισε εξακολούθηση της κράτησης για μια τέτοια υπόθεση, όταν όλοι οι υπόλοιποι προφυλακισμένοι από τα γεγονότα του Δεκέμβρη, με ίδιες ή και άλλες κατηγορίες , έχουν όλοι αποφυλακιστεί.
Η απόφαση αυτή που αποκαλύπτει προσωπική εμπάθεια και μένος εναντίον μου , που δεν μπορούν να αιτιολογηθούν, ούτε και να εξηγηθούν είναι μια απόφαση μεροληπτική,
άδικη και παράνομη έτσι κι αλλιώς, όπως κάθε προφυλάκιση .
Απέναντι στο μίσος αυτό που εκφράζεται σε βάρος μου, απέναντι στην άδικη «ποινή» που εκτίω έτσι κι αλλιώς ως προφυλακισμένος, απέναντι στην επίμονη άρνηση των δικαστών
και των εισαγγελέων να δουν τα πραγματικά στοιχεία και την αλήθεια της υπόθεσης , απέναντι στην προφανή και πρωτοφανή διάκριση που γίνεται σε βάρος μου,
δεν έχω άλλο μέσο να παλέψω παρά μόνον το ίδιο μου το σώμα.
Κατεβαίνω σε απεργία πείνας. Είναι το μόνο μέσο που μου έμεινε σαν κρατούμενος για να φωνάξω την αλήθεια και να καταγγείλω την τεράστια αδικία. Να καταγγείλω το μίσος και την εμπάθεια των μηχανισμών του «ποινικού νόμου». Να καταγγείλω την αυθαιρεσία και τη βία μιας τυφλής «δικαιοσύνης» και των ακόμη περισσότερο «τυφλών» υπαλλήλων της.
Από την Παρασκευή 10 Ιουλίου σταματώ να παίρνω τροφή και καταθέτω δήλωση γνωστοποίησης απεργίας πείνας στην διεύθυνση της φυλακής.
Αυτοί που έζησαν τα γεγονότα του Δεκέμβρη, αυτοί που γνώρισαν τη βία των μηχανισμών , αυτοί που έζησαν τη σκληρότητα του κελιού χωρίς ποινή ή και με ποινή, αυτοί που ξέρουν ότι ο μόνος δρόμος για την ελευθερία είναι η αντίσταση, αυτοί που αντιδρούν στην δικαστική αυθαιρεσία και τη φρίκη της, είναι αυτοί που με καταλαβαίνουν και θα σταθούν στο πλευρό μου.
Από τώρα τους ευχαριστώ.
Θοδωρής Ηλιόπουλος
Φυλακές Κορυδαλού
http://apofylakisithodoriiliopoulou.blogspot.com/
3 ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ:
HappyHour είπε...
"αντικοινωνική συμπεριφορά" και "δεν έχει μετανοήσει" μου θυμίζουν άλλες επόχες. Γιατί δεν του δίνουν να υπογράψει δήλωση μετανοίας "Δεν θα ξαναβγω ποτέ στο δρόμο ούτε για να διαμαρτυρηθώ, ουτε για να δω γιατί τα ΜΑΤ δέρνουν τον κόσμο. Εχω μετανιώσει πικρά, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΔΕΞΙΑ !"
20 ΙΟΥΛΙΟΣ 2009 10:51 ΠΜ
yX είπε...
Μήπως φόραγε και πράσινα παπούτσια;
Πόσο φασισμό ακόμα θα αντέξει ο κακόμοιρος ο Έλληνας (του οποίου ο τράχηλος, ως γνωστόν, ζυγό δεν υπομένει);
20 ΙΟΥΛΙΟΣ 2009 11:00 ΜΜ
ATHENA είπε...
ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΑΘΩΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ...
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΙΑ ΚΑΛΑ, ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ...
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...
21 ΙΟΥΛΙΟΣ 2009 6:08 ΜΜ
"ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΠΟΙΝΟΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ"
Ελληνοφρένεια
________________________
gianniotis: Αγαπητέ κ. Μπακόπουλε. Σε μια αποστροφή του λόγου σας, κάνετε αναφορά στο gianniotis blog ότι "παίζει τα θεατράκια του, μαζί με όλους τους άλλους" . Προφανώς, δεν θα πρέπει να παρακολουθείτε το blog, αφού μόλις προχθές αντιληφθήκατε ότι ως "gianniotis", είμαι και ο διαχειριστής του blog. Το γεγονός όμως ότι δημοσιεύω αυτούσιο και χωρίς καμία δική μου παρέμβαση ολόκληρο το παρόν κείμενό σας, αντιλαμβάνεσθε, πως έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους ισχυρισμούς σας.
Το gianniotis blog κ. Μπακόπουλε δεν ανήκει σε ..."φατρίες". Είναι καιρός να το διαπιστώσετε αυτό - αν θέλετε - και κάποια στιγμή, πιστεύω, πως θα βρείτε την τόλμη και το θάρρος της γνώμης να ανακαλέσετε τον χαρακτηρισμό "περί θεάτρου" που μου προσάψατε.
Προσωπικά, σας θεωρώ καλλιεργημένο άτομο και με μεγάλη ευχέρεια στο γραπτό σας λόγο.
Σας ευχαριστώ θερμά για την επίσκεψή σας.

4 comments:

  1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΘΈΛΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΩΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ. ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΡΕ. ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ...ΑΝΟΔΟ.
    ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΟΔΟ.

    ΟΛΑ ΜΑΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,
    ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ....

    ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕ, ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΑΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟ..

    ΠΡΟΣΕΤΙ, ΜΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ.

    ΜΑΡΤΥΡΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΣΚΕΨΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΓΝΩΜΙΚΟ: ΓΛΩΤΤΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ....

    ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΟΛΑΔΕΣ ΤΙ ΤΙΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Μπακόπουλε:
    Σας έχω αποστείλει τα προσωπικά μου στοιχεία καθως και ενδείξεις του μορφωτικού μου επιπέδου και το οποίο εξομοιώνω σαν αξία και σαν προσφορά στην κοινωνία μας με αυτό ενός εργάτη καθαριότητας σε οποιονδήποτε δήμο ,τον οποίο σέβομαι και ντρέπωμαι και του ζητάω συγγνώμη για την ερξομοίωση αυτή λέγοντάς του ότι πιστεύω ότι η δική του προσφορά και αξία είναι κατά πολύ μεγαλύτερη.
    Αυτό το όνομα λοιπόν σας λέει ότι η ιδεολογία σας και οι φέροντες αυτην είστε ότι πιο νωθρό ραθυμο και πλαδαρό ανίκανο να παραλάβει κανενός είδους πολιτικοκοινωνική φόρτιση έχει παρουσιαστεί στα ανθρώπινα χρονικά.
    Φιλικά
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή