Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

"Πόλεμος" μεταξύ φονιάδων. Κουφοντίνας VS Γιωτόπουλου

Με αφορμή προηγηθείσα επιστολή του φονιά της συμμορίας της 17Ν Γιωτόπουλου προς την Ελευθεροτυπία, με την οποία καταγγέλει επίθεση εναντίον του από τους επίσης συμμορίτες - φονιάδες της ιδίας σπείρας, Ν. Κουνταρδά, Χριστόδουλο Ξηρό και Δ. Κουφοντίνα, ο τελευταίος έστειλε σήμερα επιστολή στη Realnews στην οποία αναφέρει:
-----------------------
Προς τη Διεύθυνση της εφημερίδας Realnews
Στο φύλλο της εφημερίδας σας της 15/8, δημοσιεύσατε ένα ρεπορτάζ με τίτλο "Η 17Ν έκανε ζούγκλα τις φυλακές", το οποίο προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα απαξίωσης για τους πολιτικούς κρατούμενους της "17Ν". Το δημοσίευμα βασίζεται κατά κύριο λόγο σε επιστολή γνωστού συγκρατούμενου που δημοσίευσε η εφημερίδα "Ελευθεροτυπία", η οποία και συστηματικά τον στηρίζει.
Εσείς, χωρίς να ερευνήσετε περισσότερο το θέμα, υιοθετήσατε το περιεχόμενο αυτής της επιστολής, που ήταν συκοφαντικό, ενισχύοντας έτσι μια εκστρατεία παραπληροφόρησης. Επιπλέον, εμφανίσατε και υποτιθέμενη απάντηση της "πλευράς Κουφοντίνα".
Θέλω να σας ενημερώσω ότι "πλευρά Κουφοντίνα" δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει και "ομάδα Κουφοντίνα". Και ούτε ασχολήθηκα ούτε και θέλησα να δώσω οποιαδήποτε "απάντηση", οπουδήποτε, σε σχέση με αυτήν την παραληρηματικού τύπου επιστολή του συγκρατούμενου, ούτε θα μπορούσα να ασχοληθώ με οποιονδήποτε τρόπο με το περιεχόμενό της, μπαίνοντας σε πρακτικές ακάλυπτου πολυκατοικίας. Κάτι τέτοιο είναι ξένο με την ιστορία των πολιτικών κρατούμενων, τις αξίες και τους αγώνες τους.
Και είναι παράδοξο σήμερα που υπάρχουν τόσο κρίσιμα πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα, σήμερα που ο ελληνικός λαός απαξιώνει πλήρως το πολιτικό σύστημα, ακριβώς σήμερα , να βγαίνει κάποιος καταδικασμένος για τη "17Ν" και να τροφοδοτεί τα "πρόθυμα" ΜΜΕ με τέτοιο δυσώδες υλικό. Είναι το ύστατο σκαλί μιας ξέφρενης καθοδικής πορείας που ακολουθεί ο συγκεκριμένος συγκρατούμενος εδώ και κάποια χρόνια, προσπαθώντας να σπιλώσει άλλους πολιτικούς κρατούμενους, την ίδια την ιστορία της "17Ν", αλλά και κάθε άλλο εγχείρημα αμφισβήτησης του συστήματος.
Κλείνοντας, λοιπόν, θα σας καλούσα να ελέγχετε πιο προσεκτικά τις πηγές σας και τις πληροφορίες "μέσα από τον Κορυδαλλό", που δημοσιεύετε, για να μη συμμετέχετε στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και στη δημιουργία πλαστών εντυπώσεων.

Δημήτρης Κουφοντίνας
Ειδική πτέρυγα Φυλακών Κορυδαλλού.
________
gianniotis: Ώστε "πολιτικός κρατούμενος" είσαι ρε φονιά; Καιρός να πάρεις και το ...βάπτισμα του "αντιστασιακού" τώρα, ώστε να σε δούμε - με το κακό - και στο ...Κ(υ)νοβούλιο. Έχει πληθώρα "αντιστασιακών" αυτός ο ...οίκος της "Δημοκρατίας".

3 comments:

  1. Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙ. ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΟΥ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΩΤΗ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΒΟΛΟ.
    ΣΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν μούτρα και μιλάνε τα κτήνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΤΗΝΗ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΙΤΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ, ΕΝΑΝ ΑΓΓΛΟ ΥΠΕΡ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ...ΟΧΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΕΛΑΝ. ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΟΤΩ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ 300 ΕΦΙΑΛΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή