Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Η ...αγέλη των "Μέσων Μαζικής Υστερίας" Κυβερνά


Γράφει ο Ιάσων

11/9/2001 Το ιστορικο μιας θλιβερας επετειου

Δήλωσις Σημίτη για την επίθεση των ΗΠΑ, στις 7/10/2001)

"...Η απάντηση των ΗΠΑ ήταν αναπόφευκτη. Οσοι σκότωσαν χιλιάδες αθώους πολίτες οφείλουν να λογοδοτήσουν. Η ελλάδα μάχεται την τρομοκρατία. Συμμετέχουμε στα πλαίσια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Εχουμε ζητήσει η επιχείρηση αυτή να είναι συγκεκριμένη σε συγκεκριμένους στόχους..."

************************************

Περισσότερα από 3.000, τα αθώα θύματα που ετάφησαν στα καμμένα ερείπια των δίδυμων πύργων την 11/9/2001 πριν από 8 χρόνια.. Θύματα της τυφλής βίας, δογματικών και διεστραμμένων, ψυχωτικών ανθρωποειδών. Χωρίς κάποιο λόγο, χωρίς ηθική χωρίς αιτία.

Με αξιοπρέπεια και χωρίς οιανδήποτε υπερβολή οι Αμερικανοί τίμησαν τους αδικοσκοτωμένους. Μεταξύ των και σαράνταεννέα επιτυχημένοι συμπατριώτες μας. Παντελως αγνοηθέντες απο τα ημεδαπά Αριστεροκρατούμενα Μέσα Ενημερώσεως.

Είναι οι κάτωθι:...

Ολόκληρο το άρθρο ---> εδώ

10 comments:

  1. Αγαπητέ Ιάσονα επειδή η εποχή μας επιβάλλει να μη δεχόμαστε τίποτε de facto αλλά αφού πρώτα αποκλείσουμε όλες τις αντίθετες εκδοχές,δεν σε απασχόλησε η μουρμούρα των ιδίων των αμερικανών σχετικά με την κατάρευση των διδύμων πύργων;Το γεγονός ότι μεταξύ των αθώων θυμάτων δεν περιλαμβάνεται ούτε ένας εβραίος γιατί απλά την ημέρα εκείνη κανείς τους δεν προσήλθε στην εργασία του; Μελέτες ειδικών μηχανικών που διαβεβαιώνουν οτι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στη στατικότητα των κτιρίων λόγω της πρόσκρουσης; Και όμως κατέρευσαν σαν χάρτινοι Γιατί έτσι αβίαστα να υιοθετούμε την θεωρία που μας πάσαραν Μπους και CNN και να μη έχουμε τις επιφυλάξεις μας; Μήπως είναι μέρος του σχεδίου για την παγκοσμιοποίηση;
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστω γαι τοκαλπιστο και κλοπροαιρετο σχολιο

    Πιστευω, οτι η Αντιαμερικανικη Υστερια στην χωρα μας είναι ψυχωτικη εμμονη.Οι Αμερικανοι δεν φταινε τοσο για ο,τι πραττουν.Φτανει για το ο,τι υπαρχουν..
    Αυτό είναι μια επιτυχια της αριστερης επικρατησεως στον ιδεολογικο τομεα αλλα και στην ολοκληρωτικη κατακτησι των μεσων μαζικης Εξαχρειωσεως, στην οποια αγεληδον ακολοθουν ακομη και οι δεξιοι.

    Σ’αυτο συνετελεσε τα μεγιστα η ανυποαρξια κάθε απαντησεως στην παραχαραξι της ΙΣΤΟΡΙΑΣ και την διαστρεβλωσι των καθημερινων γεγεονοτων εκ μερους της λεγομενης δεξιας αλλα και των φιλελευθρεων δημοκρατικων κομματων.( π.χ το παιδωμαζωμα το λεμε «παιδοφυλαγμα», τον στρατο των κατσαπλιαδων που ενισχυετο από την σοβιετια και τα γυρω κομμουνιστικα κρατη «Δημοκρατικο στρατο» τους Ρωσσους που κατεκτησαν την μιση ευρωπη «απελευθερωτες» και το τειχος του αισχους προστευτικο τοιχο για να μην ελθουν οι ιμπεριαλιστες)

    Επι του θεματος :
    Θα συμφωνησω ότι στην εποχη μας αγνοει , οποιος θελει να αγνοει.
    Υπαρχουν στοιχεια καταγεγραμμενα που εχουν δημισιευθει σε βιβλια, σε εντυπα μεσα και ομολογια του ιδιου του δημιουργου της κατασροφης.( παρακαλω κανετε τον κοπο και διαβαστε το βιβλιο «Καλα ναπαθουνε» εκδόσεις Γνώσεις,του Βασιλακη ως επισης το βιβλιο του Jean Francois Revel ANTI-AMERICANISM

    Εμεις όμως εδώ στο ELLADA εξακολοθουμε να πιστευουμε ακονη ότι και η αποστολη των Αμερικανων στην σεληη ηταν επιτευγμα της CIA

    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://en.wikipedia.org/wiki/9/11_conspiracy_theories

    Ανωνυμε
    Παρακαλω διαβασε και αυτο
    Ομογενης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε μου ομογενή 1:52 μμ.
    Λυπάμαι πολύ και σου ζητώ συγνώμη για την διαγραφή του σχολίου σου.
    Δεν γνωρίζω την αγγλική ή άλλη ξένη γλώσσα πλην της Ελληνικής.
    Ζητώ την κατανόησή σου, και αν θέλεις μπορείς να επανέλθεις, όχι όμως με ξενόγλωσσο κείμενο.
    Σ' ευχαριστώ θερμά για την επίσκεψή σου, και σου ζητώ για άλλη μια φορά συγνώμη.

    Φιλικά.
    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτρέψατέ μου να επανααναρτήσω σχόλιο που αναρτήθει ως σχολιασμός σε άλλο κείμενο.Έχει ως εξης:

    Παραμύθια με δράκους μάγισες νάνους γίγαντες και πύργους.
    Ήταν στα πλαίσια της αιώνιας σύγκρουσης ανατολής δύσης ένα κτύπημα στο στομάχι και στην καρδιά της Αμερικής αλλά και της δύσης γενικότερα,που είχε δύο σκοπούς.Πρώτον να χυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο δυτικό αίμα. Δεύτερον να χρησιμοποιηθεί η προπαγάνδα αυτή που περιγράφεται στο κείμενο (άλλης ανάρτησης) ούτως ώστε να στραφούν τα βλέματα των αφελών προς τις ίδιες τις ΗΠΑ, ώστε να συνεχιστεί ο 'ιερός πόλεμος' και η διαφυγή των καθοδηγητών των δραστών ανενόχλητα.Το ότι οι αφελείς αυτές θεωρίες έχουν βρεί πρόσφορο έδαφος σε κράτη όπως η Γαλλία και η Γερμανία είναι διότι οι πολιτικές αυτές σχολές κατέχουν ηγεμονική θέση στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, και με αυτόν τον τρόπο υποβαθμίζουν την αξιοπιστία τΩΝ ΗΠΑ,του ανταγωνιστή τους δηλαδή στην παγκόσμια αρένα.Η θεωρία αυτή αποσκοπεί στο να σαγηνεύσει τον κόσμο με τη συνομοσιολογία το δράμα ,το κατασκοπευτικό μυστήριο,και την αγωνία που παρέχει στον θεατή (συγγνώμη στον κόσμο).Διόλου απίθανο να προέρχεται και απο το ίδιο το Hollywood μιας και οι Αμερικανοί σεναριογράφοι δεν έχουν όσια και ιερά αλλά είναι ικανότατοι στο να παράγουν τέτοιου είδους έργα.Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ πιο πεζή,πολύ πιο ρηχή ,και υπάρχει όσο θα υπάρχει ο δυτικός και ο ανατολικός κόσμος.Όσο για την ελεγχόμενη κατεδάφιση νομίζω ότι δεν υπάρχει Μηχανικός (ή ομάδα Μηχανικών) στο κόσμο που να επιτελέσει αυτήν την τελειώτατη ένέργεια σε εκτέλεση μελέτη και με εξαιρετική ακρίβεια.Βέβαια εξαιρώ τους Μηχανικούς με ικανότητες Ραμπο,ή Εξολοθρευτή,ή Superman, ή ακόμη και αυτού του Batman.Και φυσικά να μην ξεχάσουμε και τον Skywalker απο τον πόλεμο των άστρων.
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε Ιάσονα εξακολουθώ να πιστεύω και να αποκαλώ το "παιδοφύλαγμα" παιδομάζωμα , τους "κατσαπλιάδες" αντάρτες ,τον "απελευθερωτικό αγώνα", συμμοριτοπόλεμο. Πιστεύω και αναγνωρίζω την μεγάλη συνεισφορά της Αμερικής στην ανοικοδόμηση της χώρας μας από τον πόλεμο Θα ήταν όντως αχαριστία Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι μια ζωή θα είμαι υποχρεωμένος να επικροτώ και να υφίσταμαι οτιδήποτε μου υποδεικνύουν , που είναι ηλίου φαεινότερο οτι στο μόνο που αποσκοπεί είναι το δικό τους συμφέρον , διαφορώντας για οποινδήποτε άλλον φίλο , σύμμαχο η εχθρό.Είναι γνωστές στους πάντες οι μακκιαβελικές αρχές της εξωτερικής πολιτικής τους Να θυμηθούμε το Ιρακ και τον Σανταμ; Μόνοι τους παραδέχονται οτι εγνώριζαν πως δεν υπήρχαν οπλα μαζικής καταστροφής αλλά χρησιμοποιήθηκε σαν πρόφαση για τον έλεγχο των πετρελαίων. Στην επίτευξη του στόχου δεν υπολογίζουν συμμαχίες , φιλίες ,κόστος , παράπλευρες απώλειες. Αυτή την περίοδο πιστεύω προσωπικά πάντα, οτι τους εξηπηρετεί και η γεωπολιτική θέση της Τουρκίας αλλά κυρίως το καθεστώς και η ηγεσία της , με αποτέλεσμα ο Αντάρτης Καραμανλής να είναι εμπόδιο και συνεπώς μαύρο πρόβατο που πρέπει να αντικατασταθεί με τον Γιωργάκη. Τότε θα επιτύχουν τα σχέδιά τους στη βαλκανική Τότε θα λυθεί σε βάρος της χώρας μας το σκοπιανό και θα συρθούμε σε συνεκμετάλευση του Αιγαίου. Μακάρι να διαψευσθώ αλλά φοβάμαι πως η πολιτική τους είναι αδίστακτη.Τι σημασία λοιπόν έχει αν στρατολογήσουμε είκοσι τρομοκράτες και επιτεθούν την 11-9 Τι σημασία έχει αν χάσουν τη ζωή τους 3.000 αθώοι προκειμένου να πείσουμε την κοινή μας γνώμη για την αναγκαιότητα πάταξης της τρομοκρατίας που οι ίδιοι εκθρέψαμε με τη συμπεριφορά μας; Είναι τυχαίο φίλε Ιάσονα οτι σχεδόν ολόκληρος ο κόσμος έχει στραφεί εναντίον τους;
    AM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλτατε κε ΑΜ

    Ευχαριστω για το σχολιο σας και η ειλικρινεια σας με ωθει να σας απαντησω.

    1.Οι θεωριες συνομωσιας που αναφερετε εχουν απορριφθη από τις ερευνες που εγιναν .Υπαρχουν δημοσιευμενες πληροφοριες και αποδεικτικα στοιχεια, από ανεξαρτητους οργανισμους . Τα περι στρατολογησεως τρομοκρατων από τις ΗΠΑ για να αιτιολογηθη η μετεπειτα αντιδρασις των δεν είναι καν στις θεωριες συνομωσιας που ολες εχουν διαψευσθη.

    Βεβαιως μπορουμε ολοι μας να πιστευουμε και τα πλεον απιθανα ως πιθανα.


    http://en.wikipedia.org/wiki/9/11_conspiracy_theories

    2. Δεν υπαρχει ανταρτης Καραμανλης αλλα ενας ακομη λαικιστης και απλως θεατης των γεγονοτων που δυσφημουν την Ελλαδα χωρις να κανει το παραμικρο για ναδιορθωση την καταστασι αλλα μονο να προβαινη σε διαπιστωσεις ως εάν ητο ενας απλος πολιτης και όχι εκλεγμενος πρωθυπουργος..Για το θεμα των αγωγων παρακαλω να λαβετε το εξης υπ οψιν σας τα εξης:

    Ο αγωγος South stream Δεν προκειται να περαση από την Ελλαδα διοτι θα χρησιμοποιηθη ο ηδη αναπτυσσομενεος Ιταλο τουρκικος αγωγος ο οποιος θα συνεχιση μεχρι την αδριατικη ενώ ο κλαδος ς προς ευρωπη του South stream θα συνεχιση προς Ευρωπη.Ηταν πυροτεχνημα πρςο εξωτερικη καταναλωσι.
    Αν επροκειτο να γινει θα ειχε γινη προβλεψις η οποια δεν εγινε, ωστε η διελευσι να γινει παραλληλως της Εγνατιας οδου.

    3.Ο αγωγος Μπουργκας Ᾱλεξανδρουπολεως είναι και αμερικανικων συμφεροντων.

    Τα επιχειρηματα αυτά που αναφερετε για τον Κο Καραμανλη, είναι σεβαστα αφου τα υποστηριζετε όμως αν ασχοληθητε εις βαθος θα διαπιστωσετε ότι είναι αβασιμα.

    4, Δεν ειμαι απολογητης της εξωτερικης πολιτικης των ΗΠΑ. Όμως για το συγκεκριμενο θεμα, θα επιμεινω ότι σημερα είναι μια θλιβερη επετειος , εχει αποδειχθη ότι μεταξυ των θυματων ησαν Ελληνες συμπατριωτες μας επιτυχημενοι και διακεκριμενοι ως επισης και αλλων φυλων και θρησκευματων( συμπεριλαμβανομενων και εβραιων τα θυματα τους υπολογιζουν από 270-400) , απο το μωσαικο που αποτελει την Αμερικανικη Κρατικη Οντοτητα με την εθνικη συνειδησι που δικαιουνται να εχουν.


    Η συζητησι για τον ελεγχο των πετρελαίων εκφευγει του παροντος και η μακρυγορια εδώ θα ηταν κουραστικη.

    Το ζητουμενο ειναι αν δικαιολογουμε τις σφαγες χιλιαδων αθωων πολιτικων αντιπαλων, του Σανταμ και των συνεργατων του ενώ τις απορριπτουμε αν γινονται ως παραπλευροι απωλειες ( κακως κακιστα υποστηριζω) όταν γινονται από τους Αμερικανους.

    Το ιδιο ( δηλαδη αν αποδεχομεθα την υπαρξι του στην δημοκρατικη και ελευθερη κοινωνια) ισχυει και για το καθεστως Αχαματινεζαντ.Που ενώ διαθετουν πετρελαιο και φυσικο ι αεριο ώστε να εχη ενεργειακη υπερπερκεια , όμως επιχειρει να αποκτηση πυρηνικο οπλοστασιο χωρις οι εν ελλαδι "φιλειρηνισται" και οι διαδηλωτες κατά τα των πυρηνικων να συγκινουνται.

    Τελος να βεβαιωσω ότι είναι τα Μεσα Μαζικης Αγελοποιησεως που ακολουθουν την αντιαμερικανικη Υστερια και παρεχεται η εικονα ότι ολος ο κοσμος είναι εναντιον εν γενει της Αμερικης και όχι απλως ενιοτε κατά συγκεκριμενης εξωτερικης πολιτικης.Τουτο διοτι τα αριστεροκρατουμενα μεσα, ποτε δεν συγχωρησαν την καταρρευσι του υπαρκτου σοσιαλισμου και την νικη της Ελευθριας που εγινε με την δυναμι και την επιμονη της Αμερικης.
    Επισης η παντελης ηθελημενη ( οχι εκ μερους σας) αγνοια για την συνεισφορα της Αμερικης στην Ελευθερια και την ειρηνη
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ Ιάσονα σέβομαι την άποψή σου έστω και αν διαφέρει παρασάγγας από τη δική μου. Προς Θεού δεν δέχομαι οτι, ό,τι έγινε καλώς έγινε και επιχαίρω για τους χιλιάδες νεκρούς Ούτε πιστεύω οτι ο Αμερικάνικος λαός φταίει σε κάτι για την πολιτική της ηγεσίας του. Αν σε κάτι φταίει είναι οτι δέχεται αβασάνιστα ό,τι του σερβίρουν.
    Δέχομαι τις απαντήσεις σου στα επί μέρους ζητήματα , χωρίς να τις ασπάζομαι, αλλά οφείλω να παρατηρήσω οτι δεν πήρα απάντηση στο τελευταίο ερώτημά μου Γιατί σχεδόν όλος ο πλανήτης είναι απέναντί τους; Φυσικά οχι από ζήλεια πιστεύω
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπ οψιν Κου ΑΜ 12 09 2009 9:00

    Αντιγραφω απο προηγουμενη απαντησι μου σε σχολιο σας..
    "Τελος να βεβαιωσω ότι είναι τα Μεσα Μαζικης Αγελοποιησεως που ακολουθουν την αντιαμερικανικη Υστερια και παρεχεται η εικονα ότι ολος ο κοσμος είναι εναντιον εν γενει της Αμερικης και όχι απλως ενιοτε κατά συγκεκριμενης εξωτερικης πολιτικης.Τουτο διοτι τα αριστεροκρατουμενα μεσα, ποτε δεν συγχωρησαν την καταρρευσι του υπαρκτου σοσιαλισμου και την νικη της Ελευθριας που εγινε με την δυναμι και την επιμονη της Αμερικης.
    Επισης η παντελης ηθελημενη ( οχι εκ μερους σας) αγνοια για την συνεισφορα της Αμερικης στην Ελευθερια και την ειρηνη "
    Και παλι σας ευχαριστω για τα ευγενικα σας σχολια

    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή