Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Το "αριστερό" ...παιδί της Φωκίωνος Νέγρη, μιλάει για τα προβλήματα των ...κτηνοτρόφων!

Θα το καταπιούμε κι' αυτό.!
Τα προβλήματα που παρουσιάζει η ...ελληνική κτηνοτροφία είχε την ευκαιρία να συζητήσει σήμερα το ...παιδί του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους του κλάδου.
Ο ...Αλέξης, έκανε λόγο για "...συνθήκες οικονομικής εξαθλίωσης των Ελλήνων κτηνοτρόφων, καθώς πουλάνε σε τιμές δεκαετίας ΄90, ενώ οι καταναλωτές ψωνίζουν σε τιμές 2009, ίσως και 2015, τα καρτέλ του γάλακτος και του κρέατος και οι εταιρείες τροφίμων παρουσιάζουν σημαντικά κέρδη, προκλητικά για την ελληνική κοινωνία..."
Ο "πρόεδρος" του ...ΣΥΝ, αλλά και των ...συνιστωσών αυτού, τόνισε ότι είναι απαραίτητο να γίνει ...σχεδιασμός σε εθνική κλίμακα μιας πολιτικής ανασυγκρότησης της αγροτοκτηνοτροφικής οικονομίας, προκειμένου, όπως είπε, "...να αναζωογονηθεί η ύπαιθρος..."
"...Ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς θα παρέμβει και σε αυτή την εκλογική μάχη, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα κοινωνικών ομάδων, που βρίσκονται εκτός πλαισίου. Στόχος μας είναι να ...επιβάλλουμε (!!!) (δια της βίας;) μια πολιτική ατζέντα διεξόδου από την κρίση...", είπε.
Αναφερόμενος στις πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι το κόμμα θα δώσει δυναμικό παρών στις επικείμενες εκλογές, προβάλλοντας τη φράση "...κάθε εμπόδιο για καλό..."
"...Πολύ σύντομα θα τα ξεπεράσουμε όλα και θα το δείτε. Τα πολιτικά έχουν σημασία. Τα ...τεχνικά θα τα ξεπεράσουμε...", κατέληξε ο κ. Τσίπρας
________
gianniotis:
Θου Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου και θύραν περιοχής περί τα χείλη μου.!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου