Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Ποιά θα είναι η νίκη;


Γράφει ο Ιάσων.

"...Ο Γ. Παπανδρέου, αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, τόνισε ότι ξεπεράστηκε το πρώτο βασικό εμπόδιο που ήταν η απαισιοδοξία και η δυσπιστία. Και πρόσθεσε ότι θεωρεί ότι ήταν η πρώτη και μεγαλύτερη κατάκτησή μας ως Ελληνες. Ηταν, τόνισε, η πρώτη νίκη των πολιτών απέναντι στην αποσύνθεση και το τέλμα..."
Διερωτωμαι:
Αγνοει ο Κος Παπανδρεου ότι: Αν υπαρχει μια νικη σε κάθε εκλογες είναι η ειρηνικη προσελευσις των πολιτισμενων πολιτων χωρις οργη, μισος, εχθροτητα , ταξικη αντιπαραθεσι να εκλεγξη Ελευθερα χωρις φοβο και βια τους εκπροσωπους του.
Εστω αν και μεταξυ αυτων οι περισσοτεροι είναι του επιπεδου που ολοι μας βλεπουμε. Ανεπαγγελτοι, Λαικιστες, κολακες, ψευδομενοι αρκει να ψηφισθουν... Δειλοι που κρυβουν τις σκεψεις τους, αρκει να φανουν αρεστοι σε ολους... Ατολμοι στην καινοτομια την απαιτησι των καιρων, στην οδυνηρη λυσι των προβληματων,τοσο προθυμοι να υποχωρησουν σε κάθε εξωπραγματικη απαιτησι των συνδικαλιστων εκβιαστων ή στρατευμενων απεργων.
Ως οι απατεωνες γιατροι που δεν τολμουν να δωσουν στον ασθενη το φαρμακο γιατι είναι πικρο...
Όμως αυτή την γιορτη της Δημοκρατιας καθε φορα οι ελλαδικοι πολιτικοι προσπαθουν ολοι να την παρουσιασουν όπως τον καθ ένα συμφερει και εξυπηρετει, εκτος από αυτο που πραγματικα είναι.
Ετσι:
Το ΚΚΕ ταξικη νικη, διχαστικη ασκησι μισητικη αντιπαραθεσι, πολεμικη συμπαραταξι πριν την ρηξι.
Η ΝΔ του κου Καραμανλη ευκαιρια να αποφυγη την πραγματικοτητα λογω ανικανοτητος
Ο Κος Παπανδρεου «Πρωτη νικη» των Ελληνων…επειδη η κουταλα επιτελους αλλαξε μαγειρο..
Όμως η πρωτη νικη των ελληνων θα είναι όταν θα αποκτησουν αληθως ειλικρινή, άξια, ηγεσια από τους αριστους των Ελληνων, τους αυτοδημιουργητους, τους ικανους εκεινους που είναι πραγματικως αξιοι να κυβερνησουν ,να αφυπνισουν, να διεγειρουν να οδηγησουν τους Ελληνες στο μελλον…
Οχι να χασμουριουνται ή να ονειρευονται μια θεσι στο Δημοσιο....

2 comments:

  1. Μηπως ..λεω μηπως να σκεφτουμε πιο ηρεμα
    Ολοι οι πολιτικοι ξεχνουν, εμεις να μη ξςχναμε και οτι παει να γινει καλο μη το ισοπεδωνουμε με προκαταληψεις
    Θαυματα δεν γινονται εκατο και τριακοσιεςμρες, σημασια εχει σιγα σιγακατι να διορθωνεται ,ακομα ολοι να κανουμε κατι , στο πριβαλλον, να πληρωνουμε τους φορους μας να μη μας ..τρωει ο νεοπλουτισμος και ..φεσωνομαστε στις τραπεζες οι τριακοσιοι μαζι τρων και πινουν μη μας βαζουν ,με τις ..φιεστες τους να τσακωνομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν παρουσιαζεται το σχολιο ουτε υβριζω ουτε συκοφαντω τοτε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή