Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Οι ..."Δημοκράτες" του ΠΑΜΕ αποφάσισαν...

Αναβλήθηκε ο διάλογος για το ασφαλιστικό, καθώς μέλη του ΠΑΜΕ είχαν αποκλείσει την είσοδο του υπουργείου Εργασίας, στην οδό Σταδίου, όπου ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση των προεδριών ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με τους συναρμόδιους υπουργούς Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο και Οικονομίας Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
"...Θέτουμε στην κρίση του ελληνικού λαού τη στάση ενός κόμματος που μας απαγορεύει να συζητήσουμε για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως το ασφαλιστικό...", δήλωσε λίγο ο υπουργός Εργασίας. Συμπλήρωσε πως είναι λάθος να επενδύει κάποιος στο πρόβλημα και όχι στη λύση.
Νωρίτερα, σε συνέντευξη Τύπου, η Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε κατηγορηματικά πως το ΚΚΕ δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο διάλογο, τον οποίο χαρακτήρισε σικέ.
"Ο εκνευρισμός του υπουργού μαρτυρά τη βαθιά του ενόχληση για τη δράση του ΠΑΜΕ και τις θέσεις του ΚΚΕ που ξεσκεπάζουν την απάτη του διαλόγου" ανέφερε σε ανακοίνωση του το ΚΚΕ.
Προσχηματικό χαρακτήρισε το διάλογο απο το ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Στρατούλης. Εάν δεν είχε αναβληθεί ο διάλογος, ο κ. Λοβέρδος θα συναντιόταν τη Δευτέρα με ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΓΣΒΕΕ και την Τρίτη με εκπροσώπους του ΣΕΒ και των εμπόρων.
Σε σχετική επιστολή που απέστειλε ο υπουργός Εργασίας προς τους παραγωγικούς φορείς ενόψει του διαλόγου, ο κ. Λοβέρδος επισημαίνει ότι "το Ασφαλιστικό Σύστημα της χώρας, ως γνωστόν, αντιμετωπίζει πολλά, σημαντικά και χρονίζοντα προβλήματα. Συνεπώς, είναι απαραίτητο να δοθούν συνολικές αλλά και επιμέρους λύσεις, διαμέσου, βεβαίως, ενός διεισδυτικού κοινωνικού διαλόγου"

7 comments:

  1. ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ
    ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΡΕ...
    ΚΟΠΟΥΚΙΑ , ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνώμη για το άσχετο σχετικά με την ανάρτηση αλλά μου έκανε κακή εντύπωση αυτό.http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=1752:l-&catid=5:hellas&Ite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλη emily.
    Θα ανέβει το θέμα αμέσως τώρα.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν αναρωτιέστε τι έπαθε ξαφνικά το ΚΚΕ και θέλει "πόλεμο", αλλά και τι έχει ο Πάγκαλος και το τσιγκλά εδώ και καιρό, διαβάστε το πολύ ενδιαφέρον παρακάτω άρθρο. Δεν ξέρω αν όλα οσα λέει ευσταθούν πλήρως, αλλά εμένα τουλάχιστον μάλλον με έπεισε:

    http://www.eamb.gr/new_text/opla.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω ειμαι δεξιος αλλα θα μιλησω για εναν ζωων που λεει για κοκκινα φασιστακια.
    Σχετικα με το ΠΑΜΕ, αφορα ολους τους εργαζομενους σε ολους τους κλαδους και δινει μαχες για την προασπιση των δικαιωματων των εργαζομενων.
    Αμα επιλεξαν αυτη την κινηση καλα κανανε, θα μιλαμε για το ασφαλιστικο με την ΓΣΕΕ, ποια ΓΣΕΕ το τσιρακι του πασοκ, πλακα μας κανουνε?
    Να μιλησει ο λοβερδος με τους εργαζομενους για το θεμα ναι, αλλα με συνδικατα οπως της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ που ειναι συνδικατα του ΠΑΣΟΚ εεε οχι.
    ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝΕ.
    Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝΕ.
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να και μια αντιθετη άποψη...
    http://commiblog.blogspot.com/2009/11/blog-post_23.html

    Ενα κόκκινο φασιστακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9.30
    Εσύ μάλλον επηρεασμένος απο το ΑΚΕΛ φαίνεσαι. Καταλαβαίνεις..

    Αλλά , όσες και να είναι οι διαφωνίες σου να ξέρεις , ότι στους αιρετούς των τριτοβάθμιων οργάνων δεν πρέπει αυτή η συμπεριφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή