Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Εδώ χτυπά η καρδιά του ανθελληνικού κέντρου ...επιχειρήσεων.!

Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και την κοινωνική εξέγερση που ακολούθησε τον περασμένο Δεκέμβρη, οι κατασταλτικοί μηχανισμοί, προετοίμαζαν συστηματικά -αλλά μάταια- αντιεξεργετικές επιχειρήσεις ενάντια σε κάθε αγωνιζόμενο ή αδύναμο κομμάτι της κοινωνίας. Οι κρατικές επιθέσεις στους μετανάστες έκαναν την αρχή για να ακολουθήσουν οι επιθέσεις σε Καταλήψεις και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους.
Ένα χρόνο μετά, οι δολοφονικές επιθέσεις των αφεντικών, οι επιχειρήσεις σκούπα, η αστυνομική κατοχή και τα πογκρόμ στις μεγάλες πόλεις, οι βίαιες και μαζικές συλλήψεις αγωνιστών, η εφαρμογή του ιδιώνυμου "κουκουλονόμος", οι κρατικές δολοφονίες [2] και βασανισμοί στα αστυνομικά τμήματα συνεχίζονται για να μας θυμίσουν πως ο πολιτικός σχεδιασμός της γενικευμένης καταστολής και του κοινωνικού ελέγχου, το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει... είναι να μας βγάζει συνέχεια στους δρόμους του αγώνα!

1 comments:

  1. Διαλύστε και καταστρέψτε το αλήτικο και πρεζάδικο indymedia αν θέλετε να δει προκοπή η Αθήνα αλλά και η πατρίδα γενικά. Εκεί μέσα είναι η φωλιά των βανδάλων. Όμως πρώτα πρέπει να τσακίσετε όλη τη σύγκλητο. Φτάνει πια. Κύριε Παπανδρέου το //φτάνει πια// εδώ πρέπει να το πείτε αν έχεις κώτσια.......για να μην πω κάτι άλλο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή