Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Η μοναδική Πρωτοτυπία.!


Από τον Ιάσωνα...
.
Σε μια χωρα που η μονη της παραγωγη είναι οι Δημοσιογραφοι, οι Συνδικαλιστες, οι πολιτικοι και οι λαθρομεταναστες...
Σε μια χωρα οπου το δημοσιο χρεος υπερβαινει τα 300 δις ευρω...
Σε μια χωρα που ζη μονο με δανεικα...
Σε μια χωρα που οι δημοσιοι υπαλληλοι είναι τριπλασιοι εκεινων που εχει η Πορτογαλια και δεκαπλασιοι της Αυστριας, χωρες με τον ιδιο πληθυσμο προς την Ελλαδα...
Σε μια χωρα της οποιας ο Πρωθυπουργος και ο Υπουργος οικονομικων περιφερονται υπερηφανοι και χαμογελαστοι, πολυπραγμονες περι παντος επιστητου, αλλα επαιτες ανα την υφηλιο, προκειμενου να εξασφαλισουν τα απαραιτητα δανεικα για να πληρωσουν τοκοχρεωλυσια, μισθους επιδοματα και εισαγωγες καυσιμων...
Ενω η αναβαπτισθεισα αντιπολιτευσι εθεσεν εαυτην στην "προστατασια" των κεκτημενων...
Σ’ αυτη λοιπον, την διαλυμενη χωρα οπου ο εχθρος προ των πυλων εχει κηρυξει έναν αδυσσωπητο πολεμο με απροβλεπτες συνεπειες και εχει απεναντι του έναν μακαριο υπουργο "προστασιας" του Πολιτη.
Οι συνυπαιτιοι της Ελληνικης τραγωδιας , του εκμαυλισμου των Ελληνων, οι καθοδηγητες της τρελλης αμεριμνησιας και των εξωπραγματικων αιτηματων πρωταγωνιστουν διοργανωνουν απεργιες διαδηλωσεις ανευθυνοι αδιαφοροι ασυνειδητοι προ των συνεπειων.
Κι ενώ οι ευρωπαιοι διερωτωνται, αν θα πρεπει να φορολογουνται για να μας δανειζουν δανεικα κι αγυριστα για να παραγουμε αλωβητοι τα αποβλητα μας, εμεις κανουμε ότι μπορουμε για να προκαλεσουμε την μηνιν ολων...
Εσχατως η τρωθεισα Φιλοτομια μας από την στασι των Γερμανων, (τωρα αναθερμανθηκε το φιλοτιμο μας αφου στις απατες τις κλοπες την καταληστευσι του εισερχομενου πακτωλου, τις δωροδοκιες ηταν εν υπνωσει), μας εφερε στην μακαριωτατη μνημη τις γερμανικες αποζημειωσεις.
Ισως σε λιγο και τις Ιρανικες για τις καταστροφες από τους περσικους πολεμους.!!!
Αληθεια όμως.
Η μονη πρωτοτυπια στην σημερινη Απεργια των σταλινικων σημαιοφορων και των αποτυφλωμενων συνδικαλιστων που ανησυχησαν μην τυχον και χασουν την πρωτοκαθεδρια στην αποδιαλυσι, ησαν τα ταγματα των οργανωμενων μεταναστων που το ΚΚΕ στρατολογησε ελλειψει προλεταριων...

1 comments:

  1. Κι όμως:
    Αυτός ο λαός σε ζοφερές για την Ευρώπη ώρες πήγαινε χαμογελώντας στο μέτωπο.
    Έγραψε ιστορία εκεί που όλοι τον είχαν ξεγράψει.
    Γιατί;
    Διότι στη ψυχή του και στο πνεύμα του μίλησαν εμπνευσμένα μυαλά και ανθρώποι.Ακόμη και οι Έλληνες Κομμουνιστές πέραν του ότι η ιδεολογία τους τους επιβάλει το συνωμοτισμό πρέπει να παραδεχθούμε ότι είναι από τις πιο φανατικές και πιστές ομάδες στον κόσμο.
    Κάτι υπάρχει σε αυτό τον λαό.Κάτι απροσδιόριστο σχεδόν μαγικό τον κάνει ξεχωριστό σε ώρες απρόβλεπτες και σε ανύποπτες συγκυρίες.Βέβαια η κατάσταση πλέον ελέγχεται από ανθρώπους που το μόνο που μπορούν να εμπνέυσουν είναι κανένα χαρτοπαίχτη κανένα χούλιγκαν,ή κανέμα σύγχρονο μορφωμένο λόγιο ,από αυτούς που φημίζονται για τον αντιαμερικανισμό τους ,από τις μεζονέτες τους καθήμενοι εκεί μπροστά στο φτωχικό τους τζάκι μάχονται λυσσαλέα το ρατσισμό αλλά τρέχουν τα σάλια τους όταν συναντήσουν πραγματικά ικανές φυλές-έθνη και πολιτισμούς(Γερμανοί Αμερικάνοι κλπ Δύση).
    Ας γινόταν να προλάβουμε να δούμε και να υπηρετήσουμε ξανά έναν πραγματικό ΑΡΧΗΓΌ ,κάποιον που θα έπινε νερό στη μέση της ερήμου τελευταίος και μόνο αν είχε ξεδιψάσει ο λαός του,τότε θα βλέπαμε που θα πήγαιναν όλοι αυτοί οι πολιτικά παιδόφιλοι και πολιτικές σεξουαλικές παρεκλίσεις και αποκλίσεις που μας έχουν κατακλύσει.
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή