Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Χρυσοχοϊδης και ΜΜΕ: Οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του 15χρονου Αφγανού

Και ξαφνικά από ..."νταήδες", χάσατε το χρώμα σας εν μια νυκτί.

Τι θα μας πείτε τώρα κύριοι υπέρμαχοι στα ΜΜΕ του ..."αντάρτικου πόλεων" για τη ζωή του παιδιού;
"Παράπλευρη απώλεια";
Κατά τα άλλα, η ..."φασιστική απειλή" σας μάρανε Κύριε λαλίστατε Μιχάλη Χρυσοχοΐδη…
Τζάμπα κόπος.
Η συνδεσμολογία του μηχανισμού πάντως, δείχνει ποιοι πραγματοποίησαν τη φονική επίθεση, σύμφωνα πάντα με τα όσα δίνει στο αστυνομικό ρεπορτάζ η ΕΛΑΣ.
Είχαν τοποθετήσει παρόμοια βόμβα τον Ιούλιο του 2009, στο προξενείο της Χιλής στη Θεσσαλονίκη, με ανθρωποκτόνο πρόθεση. Να σκοτώσουν ήθελαν οι ..."προοδευτικοί αγωνιστές" και αυτή τη φορά το πέτυχαν.
Εξάλλου, η βόμβα στα γραφεία του "ταξικού εχθρού" τοποθετήθηκε, στην Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Λέτε να ήρθαν από καμιά γιάφκα πάλι στα βόρεια προάστια τίποτα απογοητευμένοι και βαριεστημένοι τύποι, που ψάχνουν για νόημα στην αστική εκδοχή του «"τσεγκεβαρισμού";
Ας απολογηθούν όμως τώρα οι αριστεριστές και αντιεξουσιαστές στις πολυπληθείς πλέον κοινότητες των μεταναστών, που διαπιστώνουν πλέον την υποκρισία της ελληνικής αριστεράς.
Κύριε Χρυσοχοΐδη, πότε θα παραιτηθείτε;
Την ίδια ώρα όμως, τα Πατήσια, η περιοχή όπου σκοτώθηκε και ο ανήλικος μετανάστης, έχουν μετατραπεί σε ζώνη τρόμου και Δαντική κόλαση! Αλλοδαποί κακοποιοί, αυτοί στους οποίους η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ χορηγεί πλέον την ελληνική "ιθαγένεια", δολοφονούν συνεχώς στη συνοικία αυτή των Αθηνών ανυπεράσπιστους πολίτες. Και όλα αυτά τα παρακολουθεί άπραγη η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του (αριστερού) Πολίτη.
Φυσικά, για ..."σκούπα" στην περιοχή (όπως είχε γίνει το καλοκαίρι του 2009) ούτε λόγος, θα φωνάζει ο ..."προοδευτικός" Τύπος.
Και ας σκοτώνεται κόσμος καθημερινά πλέον.
Μετά λοιπόν τον 60χρονο απόστρατο που βρήκε το θάνατο από τα χέρια αλλοδαπών κακοποιών μέσα στο διαμέρισμά του, σειρά είχε στην ίδια περιοχή ο ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στα Πατήσια, ο οποίος έχασε τη ζωή του από πυρά ληστών, αλλά και ο αλλοδαπός υπάλληλος ενός καταστήματος με είδη κινητής τηλεφωνίας, ο οποίος τραυματίστηκε.
Η κοινωνία βράζει.
Πλέον, η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία απολύτως δικαιολογία. Και δεν έχει, γιατί αντί να διώχνει, δίνει κίνητρα σε τυχοδιώκτες και εγκληματίες να έρθουν εδώ και να πνίγουν την κοινωνία μας στο έγκλημα και στο αίμα.
Χρειάζονται ψήφους, βλέπετε, για να αντικαταστήσουν αυτές που θα χάσουν… "Προοδευτικά" πράγματα, ακατανόητα.
Πόσοι Έλληνες (αλλά και αλλοδαποί πλέον) ακόμα θα πεθάνουν και θα τραυματιστούν, πόσων ανθρώπων ακόμα θα καταστραφεί η ζωή, για να διαλύσουν κάποιοι της αριστεράς τον εθνικό κορμό;
Πότε στο παρελθόν ήταν έτσι η χώρα μας;
Πόσοι ισλαμιστές εξτρεμιστές θα βρεθούν άραγε με ελληνικά διαβατήρια; Πόσοι Ευρωπαίοι θα κινδυνέψουν από τα χέρια τους;
Γιάννη Ραγκούση και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ.
Και κάτι τελευταίο Κύριε Χρυσοχοϊδη.!
Τί μέτρα σκοπεύετε να πάρετε για τα μέλη της οικογένειας των Αφγανών που έγιναν κυριολεκτικά ...κομμάτια;
Μήπως θα πρέπει να επανεξετάσετε την ..."δωρεά" του σπιτιού που τόσο απλόχερα χαρίσατε προς την Βουλγάρα συνδικαλίστρια της πλάκας και να το δώσετε στην άτυχη οικογένεια των Αφγανών, θύμα των δικών σας ..."προστατευόμενων παιδιών";
Κύριε Χρυσοχοϊδη, πάρτε αμέσως πίσω το σπίτι της Βουλγάρας Κούνεβα και δώστε το στην άτυχη οικογένεια των Αφγανών, που είχαν την ατυχία να πέσουν πάνω στην δική σας ..."προοδευτικότητα".!

13 comments:

  1. Η βόμβα ήταν ένα ατυχές περιστατικό, κύριοι: οι τρομοκράτες-σύντροφοι του Κου Χουντοχοϊδη, απλά πήγαν να κάνουν τη καθιερωμένη δουλειά τους - αυτή για την οποία πληρώνονται. Δυστυχώς, όμως, η οικογένεια των λαθρομετανταστών έτυχε να βρεθεί σε λάθος μέρος, σε λάθος ώρα! Κι έτσι η όλη υπόθεση, από μία τυπική, ασφαλή, τοποθέτηση βόμβας (εναντίον του καπιταλιστικού κατεστημένου), κατέληξε μπούμερανγκ στο πρόσωπο του ΠΡΟ-ΠΟ, ο οποίος βρέθηκε εκτεθειμένος! Και προσέξτε την λεπτομέρεια: οι επαναστάτες κουκουλοφόροι, οι οποίοι κατά τα άλλα κόπτονται για τα δικαιώματα και την ελευθερία των λαθρομεταναστών, δεν εξανέστησαν καθόλου με αυτή την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου "προστατευόμενού τους" και να κατακάψουν την Ελλάδα!!! Γιατί άραγε τέτοιος "ρατσισμός" μεταξύ των δολοφονιών του 15χρονου Γρηγορόπουλου και του συνομίληκού του Πακιστανού, από αυτούς, τους επαγγελματίες αντιρατσιστές;;; Ούτε ένα περίπτερο, ούτε ένα πολυκατάστημα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάτι τελευταίο Κύριε Χρυσοχοϊδη.!
    Τί μέτρα σκοπεύετε να πάρετε για τα μέλη της οικογένειας των Αφγανών που έγιναν κυριολεκτικά ...κομμάτια;
    Μήπως θα πρέπει να επανεξετάσετε την ..."δωρεά" του σπιτιού που τόσο απλόχερα χαρίσατε προς την Βουλγάρα συνδικαλίστρια της πλάκας και να το δώσετε στην άτυχη οικογένεια των Αφγανών, θύμα των δικών σας ..."προστατευόμενων παιδιών";

    ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΗΔΗ...
    ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ ΑΦΓΑΝΟΥ
    http://thenewmail.blogspot.com/2010/03/15_30.html

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΣΕ ΣΥΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ!!!ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΥΝΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΤΜΕΝΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΞΕΝΙΣΑΝ[οι τρομοκράτες-σύντροφοι του Κου Χουντοχοϊδη, απλά πήγαν να κάνουν τη καθιερωμένη δουλειά τους - αυτή για την οποία πληρώνονται].[του 15χρονου "προστατευόμενού τους"].
    [θύμα των δικών σας ..."προστατευόμενων παιδιών"];
    ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΔΑΦΝΗ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ?'Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ .ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ.....ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΙ!!ΚΑΙ ΝΑΡΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ...ΑΥΤΟΙ? ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΡΧΕΣ ΚΑΜΜΙΑ...ΞΕΡΩ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΟΥΝ ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΕΧΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ο φίλος μας απορεί γιατί οι μετανάστες είναι προστατευόμενο είδος και γιατί οι "αντιεξουσιαστές" φίλοι τού Κοεμτζόγλου.Απλά φίλε μου δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι παίζει ή είσαι ο κλασσικός βαλτός τσυριζέος γιατί υπενθυμίζω όλες οι "αριστερές" παρεμβάσεις κρατούν αυτήν την δήθεν μέση στάση "καλά τα είπες αλλά εγώ διαφωνώ σε πολλά αλλά και συμφωνώ....".

    Τέλοσπάντων, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχει σπίτια,επιδόματα και εγχειρήσεις στο εξωτερικό για Έλληνες είτε στεγασμένους είτε αστέγους είτε δολοφονημένους από εισβολείς. Δηλαδή Ελληνόπουλα που θα μείνουν τυφλά άμα δεν κάνουν εγχείρηση δεν υπάρχουν;

    Προσοχή δεν είπα να μείνει τυφλό το κοριτσάκι αλλά λέω ότι δεν βλέπω κάψα και εγγρήγορση για τους Έλληνες καϋμένους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην συγχρονη "προοδευτικη",σοσιαλιστικη Ελλαδα του 2010 ενα παιδακι,ενα Ελληνοπουλο πεθαινε γιατι στο νησι του,σ'ενα απο τα πιο τουριστικα μερη της Ελλαδας,δεν ειχε παιδιατρο το νοσοκομειο.Αυτο το γεγονος κυριοι ηταν βομβα μεγατονων,υποτειθετε οτι ειμαστε ενα συγχρονο ευρωπαικο κρατος κι ομως ακομα χανονται πολυτιμες ζωες για τετοιου ειδους ανεπιτρεπτους λογους,ειδικα για μια χωρα με τους περισσοτερους ανεργους γιατρους στην ευρωπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ 5.06 ΚΟΝΤΕΥΩ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ 'ΑΥΤΟΥΣ' ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 'ΑΛΛΟΥΣ'.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΟΤΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΕΥΔΕΣΤΗΣΗΣ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΩΣ..ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΟΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΕΚΕΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΟΥ.....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΦΥΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιές ψευδαισθήσεις ρε εθνομηδενιστή βαλτέ ψευτοαριστερέ "αντιρατσιστή"

    Εγώ ήμουν εκεί όταν ήρθαν στον Άη Παντελεήμονα ΚΚΕ Τσύριζα αναρχικοί και μετανάστες εναντίον τών Ελλήνων και επειδή ήσαν πολύ περισσότεροι από εμάς τούς Έλληνες δώθηκε εντολή από τους ασυρμάτους να μην μπούν στη μέση οι μπάτσοι για να φάνε ξύλο οι Έλληνες από τους ροπαλοφόρους πακιστανούς.Και τελικά γραφτήκαν Θερμοπύλες εκεί αφού οι 50 δείρανε τους 1000.

    Αυτά τα έζησα καθυστερημένε (μάλλον Αλβανέ λόγω ορθογραφίας και γνωστής σύνταξης) παλιοπροδότη προβοκάτορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΡΕ ΑΙ'ΣΙΧΤΙΡ,ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΦΓΑΝΑΚΗ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ <>ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ,ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΤΕ ΣΚΑΤΟΜΥΛΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΘΕ ΛΙΓΔΙΑΡΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ.ΝΑ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ,ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ,ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΤΙΠΟΤΕ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?????ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ
    ΕΙΠΕΣ εθνομηδενιστή βαλτέ ψευτοαριστερέ "αντιρατσιστή"
    ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.....12:17 .
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΝΤΙΟΣ
    ΤΟ ΒΡΕ ΑΙ'ΣΙΧΤΙΡ,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.........ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΣΟΥ ΤΟΥΡΚΑΚΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @7:22
    Αντε ρε βρωμιαρη,απλυτιαρη που θα πιασεις στο βρωμοστομα σου τους Ποντιους,παπαρηγοκουραδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν μου λες ρε χεστικα ραισε ποσοι ποντιοι χρειαζονται να σφιξουν μια λαμπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή